Én PC nyomom a fifát.palesz77 írta:A PES-Fifa összehasonlítás itt PC-n megy ugye? Bocsi, hogy ilyet kérdek, csak mert nekem Xboxom van, és ott nagyon oltári az új Fifa is szerintem. Ezért kérdezem, hogy én vagyok ilyen hozzánemértő, vagy a PC-s Fifát fikázzátok?![]()
Amúgy véleményem szerint a PES 6 a legjobb rész, még mindig megvan, és játszok is veleNagyon eltalált játék, örök darab asszem
Pro Evolution Soccer
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A PES-Fifa összehasonlítás itt PC-n megy ugye? Bocsi, hogy ilyet kérdek, csak mert nekem Xboxom van, és ott nagyon oltári az új Fifa is szerintem. Ezért kérdezem, hogy én vagyok ilyen hozzánemértő, vagy a PC-s Fifát fikázzátok?
Amúgy véleményem szerint a PES 6 a legjobb rész, még mindig megvan, és játszok is vele
Nagyon eltalált játék, örök darab asszem 

Amúgy véleményem szerint a PES 6 a legjobb rész, még mindig megvan, és játszok is vele

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Eddig csak a FIFA-val játszottam, de most úgy döntöttem letöltöm a PES demóját. Nagyon bejön, a mozgás sokkal valószerűbb, összességében egyedül számomra azért jobb a Fifa mert magyar, másban nem nagyon.
Eddig még elég szokatlan, de kimondottan jobb, mint vártam.
Eddig még elég szokatlan, de kimondottan jobb, mint vártam.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Entrenador del Barça
ne haragudj matyi, de sztem van benne. vagy akkor csak nekem van benne?matyi25 írta: Ja én is ezzel kezdtem volna, ha a demóban lenne ilyen... mivel nincs, majd ha kijön a full verzió ott átállítom.

http://kepfeltoltes.hu/090919/n_vtelen_ ... es.hu_.jpg
-
- Entrenador del Barça
Budesliga elvileg teljes egészében lesz de itt többet is megtudhattok róla ha nem alapvető mindenkinek: http://peshungary.hu/hirek/PES_2010_HIVATALOS_INFOK..:Poldi:.. írta:Német válogatottnak én is örülök, a bundesligát én is remélem még.Fernando írta:Német válogatott van benne, remélem a Bundesliga is a fellelhető lesz. Én a Become módot várom eszméletlenül már
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- matyi25
- Capitá del Barça
Ja én is ezzel kezdtem volna, ha a demóban lenne ilyen... mivel nincs, majd ha kijön a full verzió ott átállítom.fcbarca0827 írta:Soha nem értettem azokat, akik azt írják, hogy az irányíás nem jó, de majd iővel megszokják...matyi25 írta: Nagyon meg vagyok lepődve... Grafikailag a FIFAt nagyon nagyon elveri, fizikában is jobb szerintem. Irányítás annyira nem jön be, de megszokom.Miért nem állítod be olyanra, ami neked is jó???
Ott a settings játékon kívül... Egyből ezzel kezdtem!
![]()
Vagy másra céloznak ilyenkor irányítás alatt?(Ha igen, akkor bocs
)

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
- ..:Poldi:..
- Banner mester
Német válogatottnak én is örülök, a bundesligát én is remélem még.Fernando írta:Német válogatott van benne, remélem a Bundesliga is a fellelhető lesz. Én a Become módot várom eszméletlenül már

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Soha nem értettem azokat, akik azt írják, hogy az irányíás nem jó, de majd iővel megszokják...matyi25 írta: Nagyon meg vagyok lepődve... Grafikailag a FIFAt nagyon nagyon elveri, fizikában is jobb szerintem. Irányítás annyira nem jön be, de megszokom.

Vagy másra céloznak ilyenkor irányítás alatt?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Van de csak 1 csapattal lehetsz végig benne. Nincsenek kitalált személyek (legalábbis én úgy tudom). Igazolás is nehezebb. Nem tudsz bárkit megvenni mint a fifában.matyi25 írta:Egy kérdés hozzá... Van benne menedzser mód??![]()
- FCBarca88
- Capitá del Barça
http://peshungary.hu/hirek/pes_2010_mester_ligamatyi25 írta: Egy kérdés hozzá... Van benne menedzser mód??![]()
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- matyi25
- Capitá del Barça
Eddig tősgyökeres FIFA-s voltam, de ahogy egyre csak nem jönnek a beigért újítások PC-re most elhatároztam magam, hogy leszedem a demót és kipróbálom.
Nagyon meg vagyok lepődve... Grafikailag a FIFAt nagyon nagyon elveri, fizikában is jobb szerintem. Irányítás annyira nem jön be, de megszokom.
Nagyon tetszik eddig a PES nagyon...
Nem is hittem, hogy ilyen jó.
Egy kérdés hozzá... Van benne menedzser mód??

Nagyon meg vagyok lepődve... Grafikailag a FIFAt nagyon nagyon elveri, fizikában is jobb szerintem. Irányítás annyira nem jön be, de megszokom.
Nagyon tetszik eddig a PES nagyon...
Nem is hittem, hogy ilyen jó.
Egy kérdés hozzá... Van benne menedzser mód??

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
- Fernando
- Llegenda del Barça
És ezért a Pes a kaki?Kardi írta:ez a pes egy rakás kaki...felsem tudom tenni és ahhogy látom nem csak én.

Szerk.: MessiFan nekem ezt a FIFA 07-nél csinálta legutóbb. Nem is működött. Amúgy nemtudok sajna segíteni, énis csak havernál játszottam vele, nem bírja a gépem már a pes 8-at se el

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Azt én is. Segítene valaki? elkezdem telepíteni és 1x akkor kiír valamit ott van abourt (vagy mi) meg Retry. ha retry akkor pár perc mulva megint kihozza és megint és megint és megint... A másik meg kilép.Fernando írta:Német válogatott van benne, remélem a Bundesliga is a fellelhető lesz. Én a Become módot várom eszméletlenül már
- Fernando
- Llegenda del Barça
Német válogatott van benne, remélem a Bundesliga is a fellelhető lesz. Én a Become módot várom eszméletlenül már 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- LM10
- Director del Fútbol
Leszedtem a demóját és ki is próbáltam...hát valami elképesztő! Nagyon nagy játék, sokkal jobb a 09-nél is...a Fifa ehez képest 0. Am lehet tudni, hogy a PES10-ben milyen bajnokságok lesznek és hogy lehet-e online játszani, mint a Fifánál? Mert ha ezekben a PES eléri a Fifát akkor a Fifának vége.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Lejátszottam (jó)pár meccset. Tetszik!
Grafikára nincs panasz, már az egy nagy érv hogy, fut a gépemen. Közönség egész hangulatos, főleg amikor fütty koncertet adnak. Mezek(végre licencelt Német válogatott), arcok, mozgások nagyon jók lettek. Szokni kell, a már lejjebb is említett "lassulást", de utána már nincs panasz. Billentyűzettel játszom, joystickal biztos jobb lehet(360fokos mozgás). Taktikai repertoár kifogyhatatlan, kedvünkre állíthatjuk. Menü is vagány lett, animációk is jobbak lettek. Itt volt nálam egy kis bug. Bojan gólörömében berohant az Anfield közönsége-textúrák közé, át mindenen. Ha már Anfield, szép lett, bár a legtöbb meccset úgyis majd a Camp Nou-ba játszom. Zeneileg is fejlődött a játék, "Konamiék", már erre is jobban odafigyelnek. Nálam még mindig a pes6 viszi a prímet, de ezzel se fogok unatkozni(főleg, ha egy picit csiszolnak még rajta a kiadásig), csak már tartanánk ott, amikor a futár koma átadja. Aztán bele lehet csapni a lecsóba: -Master League, Become a Legend, Bl, EL, online, és persze a jó kis házirangadók haverokkal(ellen).
Szerk.: az se gyenge, ahogy a gép eltudja dugni a lasztit ill. a kontra támadások, amikor pl 3 az 1 ellen viheted a védőkre.
Grafikára nincs panasz, már az egy nagy érv hogy, fut a gépemen. Közönség egész hangulatos, főleg amikor fütty koncertet adnak. Mezek(végre licencelt Német válogatott), arcok, mozgások nagyon jók lettek. Szokni kell, a már lejjebb is említett "lassulást", de utána már nincs panasz. Billentyűzettel játszom, joystickal biztos jobb lehet(360fokos mozgás). Taktikai repertoár kifogyhatatlan, kedvünkre állíthatjuk. Menü is vagány lett, animációk is jobbak lettek. Itt volt nálam egy kis bug. Bojan gólörömében berohant az Anfield közönsége-textúrák közé, át mindenen. Ha már Anfield, szép lett, bár a legtöbb meccset úgyis majd a Camp Nou-ba játszom. Zeneileg is fejlődött a játék, "Konamiék", már erre is jobban odafigyelnek. Nálam még mindig a pes6 viszi a prímet, de ezzel se fogok unatkozni(főleg, ha egy picit csiszolnak még rajta a kiadásig), csak már tartanánk ott, amikor a futár koma átadja. Aztán bele lehet csapni a lecsóba: -Master League, Become a Legend, Bl, EL, online, és persze a jó kis házirangadók haverokkal(ellen).
Szerk.: az se gyenge, ahogy a gép eltudja dugni a lasztit ill. a kontra támadások, amikor pl 3 az 1 ellen viheted a védőkre.
I am a Runner![...]
nem kiválasztani kell hanem visszalépsz 1-et és Change...-nál átírod lent a C-t D-reKardi írta:Nekem a telepítés már megvan....az a gondom hogy nem engedi kiválasztani a D meghajtót, és alapba a C van kiválasztva.....
http://i27.tinypic.com/2comqsm.jpg
Idáig én is eljutottam csak ki ír valamit és nem tudom telepíteni. Hiába Retryzekkkkkk

- Kardi
- Capitá del Barça
Nekem a telepítés már megvan....az a gondom hogy nem engedi kiválasztani a D meghajtót, és alapba a C van kiválasztva.....

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
ok köszi!
Igen minden traningen játszok és ha átkerülsz a másik csapatba és ott is jól játszol akkor ott vagy a cserepadonbarca1615 írta:És, hogy tudom magam beküzdeni? Traningekkel?
És, hogy tudom magam beküzdeni? Traningekkel?
Be kell küzdened magad a cserepadra és aztán a kezdő 11-bebarca1615 írta:Hellosztok! Most raktam fel kb 10perce a pes2009-et meglesni, hogy milyen!
Legendes móddal játszok benne, hogy megcsináltam magam és egy csapatnál játszok! Csak nem tudom hogy kell magam berakni:( A team cuccosba bemegyek és line de azon belül nem tudom hogy kell magam berakni a kezdőbe! Tehát melyik gombot kell megnyomni ahhoz, hogy betudjam magam rakni és tolhassam!
Pls válaszoljatok

Én arra emlékszem hogy 19 éves csatár vok a Lyonba..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2009.09.18. 14:46:40-kor.
Hellosztok! Most raktam fel kb 10perce a pes2009-et meglesni, hogy milyen!
Legendes móddal játszok benne, hogy megcsináltam magam és egy csapatnál játszok! Csak nem tudom hogy kell magam berakni:( A team cuccosba bemegyek és line de azon belül nem tudom hogy kell magam berakni a kezdőbe! Tehát melyik gombot kell megnyomni ahhoz, hogy betudjam magam rakni és tolhassam!
Pls válaszoljatok
Pls válaszoljatok
Ez a fórum alapján úgy látom nem csak nekünk van prolémánk.Kardi írta:nekem is dettó ugyanez, csk felajánlja hogy hova akarom helyette tenni, kiválasztok egy másik meghajtót ahol bőven van hely és oda sem teszi fel, mert hogy nem talál helyet.....valaki valami ötlet?kyle írta:Én addig el se jutok, hogy beállíthassam, hogy melyik meghajtóra telepítse.
Így zajlik le a dolog:
Feljön az InstallShield Wizard-os kis ablak, ahol a PES10 Demo.msi-t extractolja, és utána megjelenik két ablak. Egyik: Felkészülés a telepítésre; másik: Nincs elég hely a lemezen. Ekkor a Nincs elég hely a lemezen ablaknál vagy azt választom, hogy retry, vagy, h mégse, előbbinél nincs eredmény, utóbbinál leáll...
Már jó pár játékot telepítettem fel, de még nem találkoztam hasonlóval. :S
http://peshungary.hu/hirek/Megerkezett_a_DEMo
Szerk: most nézem, hogy ezek 2007-es hozzászólások.