2010.02.25. 08:57:52
Egyedül a mu és a Bordeaux tudott nyerni idegenben, így én az ő továbbjutásukat 100%-ra veszem.
A Barca és a Sevilla is kiváló eredményt ért el vendégként, én a mi továbbjutásunkra 99, a Sevillaéra 80 százalékot adnék.
A Bayern nem a legtökéletesebb eredményt érte el, de én sokkal erősebbeknek tartom őket mint a Fiot, sztem győzni fognak idegenben is, 75 százalékot adok a továbbjutásukra.
Az Arsenal is hasonló cipőben van, nem hinném, h még1x mákolna ekkorát a Porto, de azért nem is becsülöm le őket, egy x-re jók lehetnek bőven. Én 60 százalékot adok az Arsenal továbbjutására.
Inter-Chelsea....nem dőlt el semmi. Az Inter azért más szint mint a Porto ill. a Fio, így őket képesnek tartom a továbbjutásra. Bár erre a 2-1-s előnyre nem lehet építeni, ugyanúgy kell játszani, mintha 0-0 lett volna az eslő meccs. Hiszen 1 gólt bármikor lehet találni, és az már az Inter kiesését jelentené. Nem tartogatni ezt a sovány előnyt, hanem arra kell játszani, h idegenben is betaláljuk, az megkönnyítené a helyzetünket. Nálam ez 50-50-s párharc innentől.
Ellenben a Lyon 1-0-s előnyére már lehet épiteni. Hiszen ha talál a Madrid egy gólt, akkor is csak hosszabbításra áll a meccs. Ellenben ha a Lyon talál egy gólt, akkor onnantól vége szvsz, hacsak nem már 3-0-s Madrid előnynél teszik, de az első meccs alapján nem hinném, h ez ilyen sima lenne. Persze a hazai pálya, ahol a Madrid idén nagyon meggyőző, és a jobb keret a Real mellett szól. Összességében sztem ez is 50-50.
Ha meg kéne tippelnem a 8 továbbjutót: Barca, Real(sajnos), Sevilla, Arsenal, Mu, Chelsea(sajnos), Bayern, Bordeaux.