Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vhogy igy,csak utána a lányát 1 év alatt kb 5-6szor látta.Kezd feltűnni igazán hogy Henry-nak mennyire betettek a magánéleti problémák. Most hogy kilábalt belőle egyre tör előre. Sok sikert neki.
Amúgy tulajdonképpen mi is volt a probléma fő okozója?
Úgy tudom váláskor az asszony elperelte tőle a lányát.....ugye? Vagy nem?
Úgyértem az oldal választotta először annak. De lehet, hogy rosszul emlékszem.chi omega írta:a valencia elleni mesterhármasa alkalmával is ő lett a legjobb. meg még volt ilyen szerintem, lőtt már triplát, meg duplát tavaly is.Messa írta:Mióta itt van, először lett a meccs legjobbja.![]()
Megérdemelte, nagyon jól játszott tegnap, főleg az 1. félidőben.
a valencia elleni mesterhármasa alkalmával is ő lett a legjobb. meg még volt ilyen szerintem, lőtt már triplát, meg duplát tavaly is.Messa írta:Mióta itt van, először lett a meccs legjobbja.![]()
Megérdemelte, nagyon jól játszott tegnap, főleg az 1. félidőben.
Messi már 29 gólos.Andrisveres írta:Minden sorozatot egybevéve Henry már 20 gólos és sok sok gólpasszos (Eto'o és Messi 27-27 gólos) vagyis 3an együtt már 74 gólnál járnak a szezonbanazért ez nem semmi!
az a fura,h eddig az a tetkó nekem se tünt fel...hau30 írta:Más téma. A 2.félidőben a földön szenvedett egy rúgás után, észrevettem,hogy van egy tetkó a jobb csuklóján. Nem tudom látta valaki? Ha megtudnánk,hogy mi az ki lehetne következtetni,mit jelent a gólöröme.
valóban így van ilyen felszabadult önbizalom teljes örömöt sztem a Highburry-ben láttam tőle utóljára...........ez még jól jöhet nekünk nagyon !gekkodan írta:Simán nagyon jó meccse volt, élmény volt nézni, ahogy örült a 2 góljának!
Bravo Titi, nagy respect!!!!!
Én azt keresem mindig hogy hol van olyan rész amire azt írhatom hogy nnna véééégrelionelmessi19 írta:Persze hogy tudom, ezért is nem háborgok hogy miért jön a savazás ezért is.. nyilván az én kezem is benne van bőven, de ahogy Mihu le is írta, eleve úgy olvassátok ebben a topicban a megnyilvánulásaimat, hogy a megtámadható részek hol jönnek végre.
szerintem nem. egyik csatár sem volt kiemelkedően zseniális, "csak" remekül tették a dolgukat.Aprieto írta:Nagyon elemében volt, szerintem a szezonban ez volt a legjobb félideje.