Közben látom, hogy a Sevilla nyert

Csatlakozom.Game90 írta:Kösz a közvetítést és a gólokatsasi1 írta:Vége a meccsnek.![]()
Csak maradjon meg a lendület hétvégére is
akkor kell a spanyol lakcím, ha hivatalosan akarsz előfizetni rá, én nem hivatalosan nézem, az a kódrendszer (NAGRAVISION A ) amiben a spanyol csomag van kódolva jelenleg fel van törve, ezért nézhető (ahogy a német is, és a portugál is......)lionelmessi19 írta:Akkor már végképp nem értem, h neked hogy lehet spanyol csomagod, ha nincs spanyol lakcímed, ami ugye kell a spanyol csomaghoz...
Kösz a közvetítést és a gólokatsasi1 írta:Vége a meccsnek.
Majdnem ugyanaz, ez is a kapus lábai között.lionelmessi19 írta:sasi1 írta:Eto 4-0
gyorsan megvolt...
ez mien?
Az keménysasi1 írta: Sylvinhohoz odasétállt az Al Ahlyos gyerek, aztán kért tőle egy autógrammot a pulóverére
Nincs.lionelmessi19 írta:Neked van spanyol lakcímed?sasi1 írta:spanyol lakcímmel igenlionelmessi19 írta:tehát elvileg én is vehetnék ilyen spanyol csomagot?
1ébként most néztem fcb.com-on és lesz majd online barca tv
Neked van spanyol lakcímed?sasi1 írta:spanyol lakcímmel igenlionelmessi19 írta:tehát elvileg én is vehetnék ilyen spanyol csomagot?
dejólesznekem.......lionelmessi19 írta:kösz sasi1, jó h legalább a gólokat látjuk!
hálám addig üldöz, amig el nem ér ...
Ilyen eredménnyel már kiegyeznék hétvégén issasi1 írta:3-0 eto.....
jól tolja a gyerek........sasi1 írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Majdnem Dos Santos is bemutatkozot.......................