gg86 írta:Andris írta:Nyilvan nem kell semmiféle messziremenő következtetéseket levonni az egész meccsből, de :
Ugye senki számára nem kell külön leírnom, hogy ez a 4-0 miért csak és kizárólag az ő sara, ugye?

Én nem értek annyira a dolgokhoz, nekem leírhatnád!
Na: nyilván össze lehet szedni, hogy egyenként mik nem stimmeltek, csere és kulcsjátékosok teljesítményétől kezdve a szerencsefaktoron keresztül a nehéz idegen terepig vagy a 3 napja játszott hosszabbításos tortúráig, lehet hogy majd meg is teszem, de egy másik topikban.
Viszont, szerintem azt mindenkinek tisztán kell látnia, hogy (különösen egy Bilbao ellen) nem lehet felküldeni egy szinte teljesen B csapatot. Nem egy vagy két embert cserélt ki, nem minden pályarészen egyet, hanem levette a komplett középpályát, berakta helyére a tartalékokat, a védelembe egy eddig talán soha nem használt formációt, úgy hogy még csak egy vezéroszlop se volt ott.
Ezek a játékosok mind olyan tudattal játszanak, hogy nincs esélyük egy komoly meccsen kezdőbe kerülni. Sőt van sokkal rosszabb: legtöbbjük olyan tudattal játszik, hogy már réges rég nem lenne a keret tagja, ha nem ülnénk az UEFA szamárpadján másfél-két éve.
És akkor kiállít egy csupa ilyen emberből álló, teljesen összeszokatlan kezdőt.
Még egyszer mondom: nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni se a csapat jövőjét, se LE képességeit illetően, és szerintem a szuperkupa sorsa sem eldöntött, egyáltalán nem, ettől függetlenül egy ilyen, de még egy fele ennyire tartalékos csapatot se nagyon szabad felküldeni tétmeccsre, pláne nem ilyenre.
Én ritkán fogalmazok anélkül, hogy hozzátenném, hogy csak szerintem van így, vagy ez csak az én véleményem.
DE MOST szerintem egytől egyik mindenkinek látnia kell, hogy ez a meccs már a kezdő sípszó előtt eldőlt, méghozzá a kezdőcsapatunk miatt. Egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy bárki más ezt másképp látná.
ZBarca, egy kicsit kapd elő a lényeglátásod, és gondold újra a dolgot szerintem.

Csak egy picivel próbálj nagyobb egészben gondolkodni, mint hogy némelyik pillanatban épp hogy pattant a labda, és rögtön látod majd miről beszélek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila