Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pláne azért ne vegyünk mérget, mert ahogy telik az idő, gellert kap a sztori és mostanra lassan úgy néz ki, h Xavi westernesen rárúgta az ajtót Tatára, h Héj öcsém, ha még egy ilyen lesz, kigyomlálom a fogaidat... Már a médiában megjelent verzió is minimum megkérdőjelezhető, de asszem pont nem Xavi lesz az, aki nekiáll hepciáskodni. Ha volt is ilyen esemény, akkor is az egy szimpla kupaktanács lehetett, h akkor most ki mit is gondol. De persze ez nem hírértékű így, szal kellett egy kicsit nagyítani rajta (azóta meg már csak emlékezetből még inkább...).herlius írta:Hogy mi kering a médiában az egy dolog, de erre a Xavi-s afférra ne vegyél mérget. Tudtommal egyikőjük sem nyilatkozta le ezt az esetet, innentől kezdve pedig puszta szóbeszéd az egész. Ha ennyire nem csipázták az öreget, simán kirúgathatták volna év közben is pár szégyenteljes hazai teljesítménnyel.Boixos1981 írta:
Hát en attól felek, hogy Xavinak túl nagy a hatalma az öltözőben, ezért az o helyére nem mernek senkit betenni a csapatból (ősszel ugye megmondta Martininak, amikor nem mi nyertük a labdabirtoklast, hogy többet ilyen ne legyen). Ha egy játékos mondja meg, mi legyen, es nem az edző, az meg mar régen rossz.
Erre reagálnék,ha már mindenki ki van borulva Cesc esetleges eladása miatt...visca el barca írta:azért valami csak van abban h anno pep ki akarta tenni, tito meg tata nem játszatta állandóra xavi helyén, most meg lehet LE sem kell. ennyi edző csak nem vak...
Hogy mi kering a médiában az egy dolog, de erre a Xavi-s afférra ne vegyél mérget. Tudtommal egyikőjük sem nyilatkozta le ezt az esetet, innentől kezdve pedig puszta szóbeszéd az egész. Ha ennyire nem csipázták az öreget, simán kirúgathatták volna év közben is pár szégyenteljes hazai teljesítménnyel.Boixos1981 írta:visca el barca írta:azért valami csak van abban h anno pep ki akarta tenni, tito meg tata nem játszatta állandóra xavi helyén, most meg lehet LE sem kell. ennyi edző csak nem vak...
Hát en attól felek, hogy Xavinak túl nagy a hatalma az öltözőben, ezért az o helyére nem mernek senkit betenni a csapatból (ősszel ugye megmondta Martininak, amikor nem mi nyertük a labdabirtoklast, hogy többet ilyen ne legyen). Ha egy játékos mondja meg, mi legyen, es nem az edző, az meg mar régen rossz.
szinte ezerszázalékosan biztos vagyok benne, h anno többkörös egyeztetések voltak az aktuális szakmai stábbal, h hova, miért hozzák vissza a gyereket, és abszolút nem arról szólt ez a történet, h vki(k)nek arra állt fel a cerkája, h hazahozza fabregast.visca el barca írta:azért valami csak van abban h anno pep ki akarta tenni, tito meg tata nem játszatta állandóra xavi helyén, most meg lehet LE sem kell. ennyi edző csak nem vak...
a tunisz herceg jó spíler ne báncsad'Gareth Tello írta:Csak egy név: Khedira.visca el barca írta:ennyi edző csak nem vak...
visca el barca írta:azért valami csak van abban h anno pep ki akarta tenni, tito meg tata nem játszatta állandóra xavi helyén, most meg lehet LE sem kell. ennyi edző csak nem vak...
Csak egy név: Khedira.visca el barca írta:ennyi edző csak nem vak...
Nehogy már! Akiknek LE azt mondta, hogy majd a WC után leül velük, azokat akkor akarja látni, amikor a háta közepét. Reméli, hogy addig elmennek, de ha nem, akkor kénytelen lesz beszélgetni velük.Barcaman1993 írta:Ha menni akar, akkor azt hiszem, hogy édes mindegy. Már pedig menni akar.abreu írta:Amire én kíváncsi lennék Fabregassal kapcsolatban (és amúgy a többi igazolással kapcsolatban is), az Luis Enrique véleménye... Ő számítana-e Fabregasra, vagy sem.
Ha menni akar, akkor azt hiszem, hogy édes mindegy. Már pedig menni akar.abreu írta:Amire én kíváncsi lennék Fabregassal kapcsolatban (és amúgy a többi igazolással kapcsolatban is), az Luis Enrique véleménye... Ő számítana-e Fabregasra, vagy sem.
Természetesen teljesen biztos, h így van (mint a kétkulcsos adónál), vagy esetleg tényleg a fele az Arsenalé (ami meg nyilván teljesen elképzelhetetlen), de akkor nincs limithez kötve.Danka00792 írta:Én azt hittem, hogy ha például 50 milláért adnánk el, 36 a mienk, és a maradék 14 millának kapná csak meg a felét az Arsenal. Azaz mienk lenne 43.csababarca írta:Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.
Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért...
Szerintem azért többről van itt szó, mint pletykáról, különben Pique sem nyilatkozta volna azt, amit. Lehet, hogy aztán végül tényleg marad, de jelenleg ez szerintem sem a vezetőségnél, sem nála nem egyértelmű.Sőt szerintem el sem adjuk, csak pang az igazolási piac spanyolhonban,kell a pletyka.
Az a baj, hogy mindenhol mást írnak. Egyik forrás ezt írja, a másik meg azt, hogy az egész összeg fele...visca el barca írta:elméletlieg már az a verzió van h a 36 feltti rész fel az arsenálé. oké h hulyék a vezetőink, de tuti h nem irtak alá olyan papírt h a teljes összeg fele lenne az ágyusoké...csababarca írta:Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.
Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért
szóval 50ért (43) jobb eladni mint 36ért
na így már jobban hangzik.visca el barca írta:elméletlieg már az a verzió van h a 36 feltti rész fel az arsenálé. oké h hulyék a vezetőink, de tuti h nem irtak alá olyan papírt h a teljes összeg fele lenne az ágyusoké...csababarca írta:Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.
Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért
szóval 50ért (43) jobb eladni mint 36ért
elméletlieg már az a verzió van h a 36 feltti rész fel az arsenálé. oké h hulyék a vezetőink, de tuti h nem irtak alá olyan papírt h a teljes összeg fele lenne az ágyusoké...csababarca írta:Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.
Én azt hittem, hogy ha például 50 milláért adnánk el, 36 a mienk, és a maradék 14 millának kapná csak meg a felét az Arsenal. Azaz mienk lenne 43.csababarca írta:Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.
Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért...
Igen, ez itt az érdekes kérdés, mert azt talán mindenki elismeri/belátja itt a fórumon, h Cesc azért különböző okokból -önhibáján kívül vagy sem- nem volt az igazi (= nem hozta ki magából / edzők nem hozták ki belőle azt, amit tud. Itt most mindegy, melyik) Tehát maga a gondolat, h esetleg le lehetne őt cserélni másra, nem teljesen elvetemült gondolat, csak ezt éppen célszerű lenne minél kisebb veszteséggel. Na engem az háborít fel a legjobban, h ilyen 33-40 milliókról hallani, holott 55 alatt szóba se kellene állni senkivel (főleg h nem a teljes összeg lenne a miénk), még ha tényleg maga Cesc akarna is elmenni. Így nem csoda, h Rakiticek jönnek szóba pótlásként.Sanama írta:Ha mondjuk jön egy Koke helyette, akkor azt mondom oké, mert lett pótolva, de Rakitic?!