Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért arra gondoljatok, hogy Matát és Cazorlát a mi Pedrónk röhögve kiszorította a spanyol válogatott kezdőjéből.Barcaman1993 írta:Mind2 játékos jó igazolás lenne. Nem drágák, bár én sztem Matát nem fogja már elengedni a Valencia. Cazorlat meg ugye ismerjük... Nem kell kommentálni. Akár kezdőként, vagy csereként, de gondolom főként kezdőként számítanának rá a szélen.LM10 írta:A SPORT lehozott 2 nevet, aki közül 1 holnapig ide igazolhat: Mata és Cazorla. De Matát tartják esélyesebbnek.
Érdekes.
Go Rosell! Go vezetőség!
Mind2 játékos jó igazolás lenne. Nem drágák, bár én sztem Matát nem fogja már elengedni a Valencia. Cazorlat meg ugye ismerjük... Nem kell kommentálni. Akár kezdőként, vagy csereként, de gondolom főként kezdőként számítanának rá a szélen.LM10 írta:A SPORT lehozott 2 nevet, aki közül 1 holnapig ide igazolhat: Mata és Cazorla. De Matát tartják esélyesebbnek.
Érdekes.
Na engem sokkal jobban felidegesítene pl. ha Max-et adnák el mint a svéd vagy mondjuk Yaya mert ezutóbbinál tudjuk pl. hogy menni akart az előbbi pedig nem passzolt ide. Max viszont majdnem akkora igazlás mint Pique ha őt elengedik na akkor az az igazi nagy baklövés szvsz. De szerintem ez nem történik meg.zsoltman írta:Ez a mocskos Milan meg Raiola jól összehaverkodtak már Maxvelt-hez kerültek közel és tudjuk hogy Maxwel és Ibra jó barátok na akkor leszünk bajban ha elviszik Max et akkor tényleg rövid lesz a keret!!Mocskos Milán!
Szerintem nem. Xavi, Ini, Busi, Masch, Keita, JDS/Thiago de akár Max vagy Adriano is. Nyilván legtöbbször Masch Keita helyén fog játszani(már ha van ilyen) Ini akárhova is tolódik a 2 csatárpozra a 4, a 3 csatárpozra az 5 ill. a 4 KPpozra a 6-8 playa nem rossz szerintem csak egy nagyon durva sérüléshullám esetén, de azt is korrigálhatjuk januárban. Majd meglátjuk szerintem most már max egy támadó fog érkezni és +leszünk.barca0417 írta:csak ha 2 csatáros játékkal számolunk akkor meg a középpályás kevés.
Ez a keret bőven jó, hogy minden fronton helty álljon!Ha összekerülünk a MU-val akkor előtte hétvégén valószínű nem játszik xy, hogy pihenjen arra a meccsre!Mindenhol elkezdődött a bajnokság, felkészülésnek vége, ilyenkor igazolni szerintem butaság!Pep tavaly is jól rotálta a srácokat és a variációs lehetőség Adrianoval pedig hatalmas!Mindenhol bevethető, tényleg ha lesérül 3 kulcsember akkor azt mondom oké!De ennek még ha van is de kevés az esélye!skadi írta:sokakkal ellentétben szerintem nincs kész a csapat...
ha jönnek a sérülések, kellenek a már kész, tapasztalt játékosok.
egy MU ellen nem elég egy Dos Santos, Jeffren, Pedro, Bojan stbstb...
egyet-egyet elbír a csapat, de ha többen vannak a pályán az sajnos meglátszik
Akiket itt felsoroltál, azok még hagyján, de ha ők vannka pályán, kik vannak a padon? De egyébként egyet értek veled. Ibrának is előbb kellet volna távoznia, lenne, vagy lett volna idő megfelelő embert találni helyette. És Cácerest sem tudom, hogy meg tudná e indokolni Pep, hogy miért is van csukva előtte a kapu 89 lakattal. Én ezt is személyesnek érzem sajnos, és így már kezd sok lenni az ilyen eset.skadi írta:sokakkal ellentétben szerintem nincs kész a csapat...
ha jönnek a sérülések, kellenek a már kész, tapasztalt játékosok.
egy MU ellen nem elég egy Dos Santos, Jeffren, Pedro, Bojan stbstb...
egyet-egyet elbír a csapat, de ha többen vannak a pályán az sajnos meglátszik
csak ha 2 csatáros játékkal számolunk akkor meg a középpályás kevés. Hiába pakolgatjuk a játékosokat, hiába jók a fiatalok, hiába mondunk akármit is. Szűk a keret. Ez még nem jelent rosszat, vagy gyengeséget önmagában, de nagyon szerencsefüggő lesz a szezon. Ha 2 kulcsember kiesik sérülés vagy eltiltás miatt, akkor szinte üres lesz a kispad. És ha ezért bukunk el neadjisten egy sorozatot, akkor csak magunkat okolhatjuk.SuperMessi írta:Egyébként tényleg nem. Elsőre kevésnek tűnhet ez a 4 csatár + az örök igéret Jeffren, de ha a szezon nagyrészében 2 csatáros játék lesz mint eddig idén, akkor nincs vész, de ha 3 csatárral állunk ki akkor is ott van még Pedro + Bojan de még akár Iniesta is előre főleg menni főleg azután hogy lenyilatkozta Pep hogy Masc-ra sokszor előrébb fog számítani Businál így Iniesta valószínüleg a 2 ék mögött lesz vagy vmelyik szélen a hármas formációnál. Én legalábbis ezt valószínűsítem. És így Bojan és Pedro elég lehet ha Messi vagy Villa eltiltott vagy neadjIsten sérült. De 2 napon belül minden kiderül.fanbarca írta:Szerintem már nem kell több igazolás, a csapat kész van, a keretet le lehet zárni egy-két fiatal beépítésével ....
Egyébként tényleg nem. Elsőre kevésnek tűnhet ez a 4 csatár + az örök igéret Jeffren, de ha a szezon nagyrészében 2 csatáros játék lesz mint eddig idén, akkor nincs vész, de ha 3 csatárral állunk ki akkor is ott van még Pedro + Bojan de még akár Iniesta is előre főleg menni főleg azután hogy lenyilatkozta Pep hogy Masc-ra sokszor előrébb fog számítani Businál így Iniesta valószínüleg a 2 ék mögött lesz vagy vmelyik szélen a hármas formációnál. Én legalábbis ezt valószínűsítem. És így Bojan és Pedro elég lehet ha Messi vagy Villa eltiltott vagy neadjIsten sérült. De 2 napon belül minden kiderül.fanbarca írta:Szerintem már nem kell több igazolás, a csapat kész van, a keretet le lehet zárni egy-két fiatal beépítésével ....
http://www.focimagazin.hu/2010/08/25/aj ... o-kijev-21Attika 25 írta:Nem láttam az Ajax-Dinamo Kiew BL selejtezőket,de szerintem eléggé sanszos,hogy Suarez pályára lépett,ha pedig pályára lépett akkor a BL-ben nem játszhat,s mind tudjuk az igazán komoly ellenfelek ott vannak,a bajnokságban az ellenfeleket Suarez nélkül ezzel a kerettel,még pár hiányzóval is verni tudjuk (legalábbis 1-2 meccset leszámitva).
Valaki esetleg nem emlékszik rá,hogy játszott e Suarez az emlitett meccseken?
Gólt is lőtt SuarezAttika 25 írta:Nem láttam az Ajax-Dinamo Kiew BL selejtezőket,de szerintem eléggé sanszos,hogy Suarez pályára lépett,ha pedig pályára lépett akkor a BL-ben nem játszhat,s mind tudjuk az igazán komoly ellenfelek ott vannak,a bajnokságban az ellenfeleket Suarez nélkül ezzel a kerettel,még pár hiányzóval is verni tudjuk (legalábbis 1-2 meccset leszámitva).
Valaki esetleg nem emlékszik rá,hogy játszott e Suarez az emlitett meccseken?
egyébként azt tudtátok, hogy Pep testvére Suárez-nek az ügynöke?SuperMessi írta:Suarez-re van a legnagyobb esély jelen pillanatban. Egyébként pont ma nyilatkozta hogy csak akkor hagyja el az Ajax-ot ha olyan klubba igazolhat ahol igazi foci van. Én magunkra ismertem..![]()
http://www.skysports.com/football/transfer_clockwatch
Meg hosszabbította a szerződését FabianoSuperMessi írta:A skysports szerint Robinhoval megegyezett a Milan és a Cityvel tárgyalnak most. Cserealap Boriello. Ha Pep nem kéri nyomatékosan a brazilt akkor nem fog jönni. De ha jól tudom már Xaviék is kérték korábban hogy ne jöjjön mert bomlasztó lehet. Nem tartom valószínűnek. Egyébként Fabiano nem lehet opció? Ő már régóta el akar jönni Sevillából egy nagyobb csapatba.
4 év van hátra a szerződéséből. Most a Milanban játszik, akik állják a fizetését. Tehát marad 3 év, vagyis még 3*12 milliót kellene fizetnünk neki. Így a végén -36 millióban lennénk, amikor lejár a szerződése. Ehelyett jövőre kapunk 24 milliót, vagyis a -36 millióhoz képest 60 millió pluszban leszünk. Nem tuti, de szerintem így számolják. Mindenesetre elég érdekes nézőpont.Agypiercing írta:egyébként srácok, én vállalom, hogy világéletemben rendkívül gyenge voltam matekból, de valaki legyen szíves és mondja el, hogy azt a 60 milliót, amit a klub hivatalos közleménye szerint "spórolunk" Ibrával, azt hogy rakták össze?