Zlatan Ibrahimovic
- miihii
- KHAL
Azért, mert amikor szóba kerül Ibra és h nem igazán vált be, mindenki kapásból ezt írja, h de hát mekkora parádé volt az elején, amibe beletartozik a zsinór 9 bajnoki, amin betalált.Sanama írta:Én azt nem értem, hogy miért beszéltek 9(!) meccsről?! Ha jól emlékszem, 22gólt lőtt és kiszórt 13 assistot. Na ez 9 meccs alatt vagy nagyon durva teljesítmény, vagy nem csak 9 meccsen volt jó?!sjd írta: Sztem ettől függetlenül az, hogy Alexis dolgozik és nem lő gólt, sokkal hasznosabb, mint Ibra góllövése, ugyanakkor sétálgatása. Csak ezt néhány egybites hozzászóló (tisztelet a kivételnek) nem gondolja végig.
Bennem az hagyott komoly tüskét, amikor az Inter csapatbusza ellen semmi hasznát nem vettük a svédnek, pedig én többek között emiatt bíztam benne nagyon, hogy az ilyen szituációkban 3 védő hátáról fejel egy gólt.
És így már nem engedhettünk meg magunknak még egy ballasztot a csapat testén, mint ahogy ezt most sem tehetjük Villával.
De egyébként kíváncsi lettem volna hosszabb távon is erre, mint 9 meccs. Mert egyrészről úgy emlékszem, hogy azért már korábban is voltak vele problémák, mint hogy Messi vezető szerepet kapott volna, másrészről meg ilyen időintervallumot szemlélve Cesc konkrétan lealázta.
De az biztos, hogy ha az ő képére formáljuk a csapatot, sokkal hasznosabb lett volna, eleve a leigazolása volt gyökérség a játékos ismeretében.
Az Alexises hasonlatot meg azért írtam, mert a fél fórum elküldené, mert egy csatárnak nem az a fő feladata, hogy rohangáljon fel alá, hanem hogy gólt lőjön. Csak végre el kéne dönteni, hogy akkor melyik kell?!
Az Intert szerintem hagyhatjuk, mert ott az egész csapat vérzett el. Hozott ő bőven meccseket, ahol a többieknek nem ment.
Ami meg még közben eszembe jutott, sokan mondták, hogy lesen sétálgat, és állandóan lesen volt. Villa és Sanchez kb. ugyanannyit vannak lesen, azóta is.
Ami engem nagyon zavart vele kapcsolatban az az volt,hogy a spanyol ligában 5x akkora volt, mint az átlag játékosok, és akármilyen ütközés volt, 90%-ban ellene fújtak a bírok. Erre nem tudom lehetett-e volna bármilyen megoldás, de szembetűnően zavaró volt, számomra.
Azt viszont aláírom, hogy miután kijöttek a bajok(tavasz), mindkét fél jobban járt azzal, hogy el lett küldve.
ui: egyébként a Realnek vert gólja mellett ez volt a kedvencem tőle
http://www.youtube.com/watch?v=tCJ12yBQuw8
Amivel valóban nagyon erősen bekezdett, de aztán szépen lassan apadt el a teljesítménye, míg a végére unottan, kedvetlenül sétálgatott meg nagyképűen mutogatott, hadonászott, legyintgetett a társaknak.
Tehát lényegében az első 9 meccse a hivatkozási alap a védelmében, h milyen jó volt. Ahhha, akkor még jó. El is lőtte rögtön a fele puskaporát. Utána is betalált, de az inkább szólt a csapat lendületének, mint az ő hasznos játékának...
És ez volt a legbántóbb, legszembetűnőbb benne. Nem elég, h nem megy neki (nem akar?) , de tényleg csak egy passzív ballaszt volt egy idő után.
Ellenben AS, aki ugyan nem választ jó megoldást a befejezéseknél, de legalább teper minden labdáért. Kb 5 perc alatt többet küzd, mint Zlatan egy meccsen. Ezért vele elnézőbb vagyok, mert a mentalitása legalább szimpatikus. Villa már kezd kilógni, mert ő is elgörcsöli a helyzeteit, de ráadásul elbújkál nagyon sokszor, illetve ráfeledkezik a lesekre, tehát koncentrációs problémái is lehetnek. Az ő teljesítménye is kezd szembe ötlő lenni, mert huzamosabb ideje ez van nála.
Mint ahogy Zlatannál egyre hangsúlyosabban volt ez jelen, és borzasztóan idegesítő volt a semmittevése.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Én azt nem értem, hogy miért beszéltek 9(!) meccsről?! Ha jól emlékszem, 22gólt lőtt és kiszórt 13 assistot. Na ez 9 meccs alatt vagy nagyon durva teljesítmény, vagy nem csak 9 meccsen volt jó?!sjd írta:Sztem ettől függetlenül az, hogy Alexis dolgozik és nem lő gólt, sokkal hasznosabb, mint Ibra góllövése, ugyanakkor sétálgatása. Csak ezt néhány egybites hozzászóló (tisztelet a kivételnek) nem gondolja végig.Sanama írta: Nyilván egyoldalú megközelítés ez, mert Alexis sokat melózik, csak ellene pl mindig az jön fel, hogy nem lő gólt. Na Ibra lőtt, vele az volt a baj...
Ahogy LG írta, ősszel jobb volt mint Messi, és változtatás lett eszközölve.
Bennem az hagyott komoly tüskét, amikor az Inter csapatbusza ellen semmi hasznát nem vettük a svédnek, pedig én többek között emiatt bíztam benne nagyon, hogy az ilyen szituációkban 3 védő hátáról fejel egy gólt.
És így már nem engedhettünk meg magunknak még egy ballasztot a csapat testén, mint ahogy ezt most sem tehetjük Villával.
De egyébként kíváncsi lettem volna hosszabb távon is erre, mint 9 meccs. Mert egyrészről úgy emlékszem, hogy azért már korábban is voltak vele problémák, mint hogy Messi vezető szerepet kapott volna, másrészről meg ilyen időintervallumot szemlélve Cesc konkrétan lealázta.
De az biztos, hogy ha az ő képére formáljuk a csapatot, sokkal hasznosabb lett volna, eleve a leigazolása volt gyökérség a játékos ismeretében.
Az Alexises hasonlatot meg azért írtam, mert a fél fórum elküldené, mert egy csatárnak nem az a fő feladata, hogy rohangáljon fel alá, hanem hogy gólt lőjön. Csak végre el kéne dönteni, hogy akkor melyik kell?!
Az Intert szerintem hagyhatjuk, mert ott az egész csapat vérzett el. Hozott ő bőven meccseket, ahol a többieknek nem ment.
Ami meg még közben eszembe jutott, sokan mondták, hogy lesen sétálgat, és állandóan lesen volt. Villa és Sanchez kb. ugyanannyit vannak lesen, azóta is.
Ami engem nagyon zavart vele kapcsolatban az az volt,hogy a spanyol ligában 5x akkora volt, mint az átlag játékosok, és akármilyen ütközés volt, 90%-ban ellene fújtak a bírok. Erre nem tudom lehetett-e volna bármilyen megoldás, de szembetűnően zavaró volt, számomra.
Azt viszont aláírom, hogy miután kijöttek a bajok(tavasz), mindkét fél jobban járt azzal, hogy el lett küldve.
ui: egyébként a Realnek vert gólja mellett ez volt a kedvencem tőle
http://www.youtube.com/watch?v=tCJ12yBQuw8
Sztem mondhatjuk nyugodtan, mert aztán láttuk, hogy Pepnek nem ez az egy rossz húzása volt igazolások terén.messideco írta:Most mondjuk Guardiola agymenésének azt az üzletet? Mert az volt szerintem.
Sztem ettől függetlenül az, hogy Alexis dolgozik és nem lő gólt, sokkal hasznosabb, mint Ibra góllövése, ugyanakkor sétálgatása. Csak ezt néhány egybites hozzászóló (tisztelet a kivételnek) nem gondolja végig.Sanama írta: Nyilván egyoldalú megközelítés ez, mert Alexis sokat melózik, csak ellene pl mindig az jön fel, hogy nem lő gólt. Na Ibra lőtt, vele az volt a baj...
Ez már bennem is felvetődött, de nem akartam én lenni a fekete bárány, aki leírja. Elfogult vagyok a svéd zsenivel szemben, de én is ezt érzem amúgy.Sanama írta: Nem akarok erről vitatkozni, csak 1 gondolatot akarnék leírni.
Minden negatív kritika ellenére, mégis sokkal jobban tolta itt, mint Alexis, vagy esetleg mint Villa.
Messi mellett azóta sem lőtt annyi gólt egyik csatárunk sem, talán Villa első évében hozott valamit hasonlót.
Nyilván egyoldalú megközelítés ez, mert Alexis sokat melózik, csak ellene pl mindig az jön fel, hogy nem lő gólt. Na Ibra lőtt, vele az volt a baj...
Nem akarok erről vitatkozni, csak 1 gondolatot akarnék leírni.gergo9 írta:Legnagyobb problémája mégis a játékrendszer volt nem Messi.daffy írta: mert ibra domináns és abból itt volt messi. ibra nem volt első számú góllövő,nem volt alap középcsatár. ezért nem ment neki,ezért volt hisztis,ezért ment el. nehéz ember volt,pep meg elküldte,de ezzel azt hiszem mindkét fél jobban járt
Végig idegen test volt sem kombinativitásban sem fizikailag nem felelt meg.
Sebessége főleg a kezdősebességét egy uszályhajóhoz tudnám leginkább hasonlítani úgy meg elég nehéz bejátszani a résekbe hogy 1,5-2 méter hátrányból is utol éri egy védő, számtalan példa volt rá.
A másik hogy kevés hely miatt szükség lett volna hogy mozogjon vigye az embert teremtsen területet a többieknek de ebben is gyenge volt.
Ráadásként emberként is igazi hulladék volt.
Minden negatív kritika ellenére, mégis sokkal jobban tolta itt, mint Alexis, vagy esetleg mint Villa.
Messi mellett azóta sem lőtt annyi gólt egyik csatárunk sem, talán Villa első évében hozott valamit hasonlót.
Nyilván egyoldalú megközelítés ez, mert Alexis sokat melózik, csak ellene pl mindig az jön fel, hogy nem lő gólt. Na Ibra lőtt, vele az volt a baj...

Eleinte mégis nagyon ment neki, szóval lehet, érdekes, hogy pont akkor, mikor Messinek annyira nem. Ősszel a csapat egyik legjobbja volt, szóval az akkori játékrendszerrel akkora problémája nem lehetett. Aztán Pep betette Messit középre, és más játékot is kezdtünk játszani, az már nagyon nem ízlett neki, ez igaz. De ugyanez a helyzet Villával is, meg szerintem kb. akármilyen klasszis csatár jöhetne, Messi mellett nem tudna érvényesülni.gergo9 írta:Legnagyobb problémája mégis a játékrendszer volt nem Messi.daffy írta: mert ibra domináns és abból itt volt messi. ibra nem volt első számú góllövő,nem volt alap középcsatár. ezért nem ment neki,ezért volt hisztis,ezért ment el. nehéz ember volt,pep meg elküldte,de ezzel azt hiszem mindkét fél jobban járt
Sebessége főleg a kezdősebességét egy uszályhajóhoz tudnám leginkább hasonlítani úgy meg elég nehéz bejátszani a résekbe hogy 1,5-2 méter hátrányból is utol éri egy védő, számtalan példa volt rá.
A másik hogy kevés hely miatt szükség lett volna hogy mozogjon vigye az embert teremtsen területet a többieknek de ebben is gyenge volt.
-
- Director del Fútbol
Legnagyobb problémája mégis a játékrendszer volt nem Messi.daffy írta: mert ibra domináns és abból itt volt messi. ibra nem volt első számú góllövő,nem volt alap középcsatár. ezért nem ment neki,ezért volt hisztis,ezért ment el. nehéz ember volt,pep meg elküldte,de ezzel azt hiszem mindkét fél jobban járt
-
- Az Év fórumozója 2013
Nyelvújító Zlatan 
A svéd köznyelvben állítólag az utóbbi időben elterjedt kifejezéssé vált a zlatanozás, ezért a Daily Mail szerint az illetékes svéd nyelvi tanács is felvette az új szavak listájára az igét, ami be fog kerülni a szótárakba.
A svédek a franciáktól származó zlataner igét vették át zlataneraként, jelentése pedig nagyjából annyit jelent, hogy valamiben erővel a legjobbnak lenni, nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is.

A svéd köznyelvben állítólag az utóbbi időben elterjedt kifejezéssé vált a zlatanozás, ezért a Daily Mail szerint az illetékes svéd nyelvi tanács is felvette az új szavak listájára az igét, ami be fog kerülni a szótárakba.
A svédek a franciáktól származó zlataner igét vették át zlataneraként, jelentése pedig nagyjából annyit jelent, hogy valamiben erővel a legjobbnak lenni, nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is.

- miihii
- KHAL
Nem azt mondtam, h nem lőtt egy gólt sem, hanem h szétesettmessideco írta:Nem tavasszal akasztott az Arsenalnak két bombát?

Am az egyik tuti emelés volt, amit nem szoktak bombának hívni, csak ha már berögzült, h ha Ibra, akkor bomba...

-
- Az Év fórumozója 2013
December 12-ig 13 gól, utána az idény maradék részében lőtt összesen 9-et, plusz szétesett, ahogy írod.miihii írta:Igen, ezek a számok szépen mutatnak, csakhogy elfelejtesz vmi apróságot:
a szezon nem csak az első 9 fordulóból álltTalán észrevetted, h kb november táján megtorpant elég rendesen és a tavaszra már teljesen szétesett a játéka...
Ahogy Daffy mondja, mindkét fél a lehető legjobban járt a szakítással. (Na jó, anyagi téren leszámítva...)
Szerintem is az volt a legfőbb problémája, hogy nem köré épült a csapat. Összes korábbi klubjában ő volt a hangadó, akihez igazították a játékot, itt meg alkalmazkodnia kellett volna, ami nem igazán sikerült.
A Pep-éra legnagyobb mennyiségű ablakon kidobott pénze köthető a nevéhez, de legalább tapasztalatot nyertünk vele. (Meg egy Clásicót.)
PSG-ben amúgy megint köré épül a csapat, ő a legnagyobb sztár, és úgy tűnik, ez kell neki:
23 meccs
20 gól
9 gólpassz
szerk.: Most is rúgott egyet: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lQgiZuUnjI
- 18Barca99
- Capitá del Barça
de nekem is ez rémlik, sőt még a következő bajnokin is jó volt és megsérült. Aztán ki tudja lehet nem megsérült csak azt mondták bár ezt azért nagyon nem tudom ki nézni a Barcából.messideco írta:Nem tavasszal akasztott az Arsenalnak két bombát?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- miihii
- KHAL
Igen, ezek a számok szépen mutatnak, csakhogy elfelejtesz vmi apróságot:gyuri03 írta: Figyelj már.. miért nem ért semmit itt Ibra? 9bajnoki 9gól volt a mérlege az első 9fordulóban... Mai napig nem értem hogy miért mondja valaki azt hogy nem ment Ibrának itt.. + eldöntött egy Classicot.. Válasz?
a szezon nem csak az első 9 fordulóból állt

Ahogy Daffy mondja, mindkét fél a lehető legjobban járt a szakítással. (Na jó, anyagi téren leszámítva...)
ha valami, akkor ez most tökéletesen igazolódik! a PSG jelenleg rá van kihegyezve és egyelőre(vajon meddig?!) meg is felel ennek a pozíciónak, tökéletes a motiváció!! bizonyítania kellett, hát megtette!daffy írta:mert ibra domináns és abból itt volt messi. ibra nem volt első számú góllövő,nem volt alap középcsatár. ezért nem ment neki,ezért volt hisztis,ezért ment el. nehéz ember volt,pep meg elküldte,de ezzel azt hiszem mindkét fél jobban jártgyuri03 írta:Figyelj már.. miért nem ért semmit itt Ibra? 9bajnoki 9gól volt a mérlege az első 9fordulóban... Mai napig nem értem hogy miért mondja valaki azt hogy nem ment Ibrának itt.. + eldöntött egy Classicot.. Válasz?mess2009 írta:azt kell belátnunk, hogy csak rész információink vannak, egy-egy ilyen játékos balhé kapcsán, de egy biztos: Eto't láttam, Ibrát láttam , sőt Ronaldinhot is láttam és most látjuk Villát és Sanchezt is : mindegyik pocsékul!!! teljesített mielőtt eligazoltak! lehet most magasztalni Ibrát lehet hogy meg is érdemli, de AKKOR nálunk semmit nem ért.
mert ibra domináns és abból itt volt messi. ibra nem volt első számú góllövő,nem volt alap középcsatár. ezért nem ment neki,ezért volt hisztis,ezért ment el. nehéz ember volt,pep meg elküldte,de ezzel azt hiszem mindkét fél jobban jártgyuri03 írta:Figyelj már.. miért nem ért semmit itt Ibra? 9bajnoki 9gól volt a mérlege az első 9fordulóban... Mai napig nem értem hogy miért mondja valaki azt hogy nem ment Ibrának itt.. + eldöntött egy Classicot.. Válasz?mess2009 írta:azt kell belátnunk, hogy csak rész információink vannak, egy-egy ilyen játékos balhé kapcsán, de egy biztos: Eto't láttam, Ibrát láttam , sőt Ronaldinhot is láttam és most látjuk Villát és Sanchezt is : mindegyik pocsékul!!! teljesített mielőtt eligazoltak! lehet most magasztalni Ibrát lehet hogy meg is érdemli, de AKKOR nálunk semmit nem ért.
Figyelj már.. miért nem ért semmit itt Ibra? 9bajnoki 9gól volt a mérlege az első 9fordulóban... Mai napig nem értem hogy miért mondja valaki azt hogy nem ment Ibrának itt.. + eldöntött egy Classicot.. Válasz?mess2009 írta:azt kell belátnunk, hogy csak rész információink vannak, egy-egy ilyen játékos balhé kapcsán, de egy biztos: Eto't láttam, Ibrát láttam , sőt Ronaldinhot is láttam és most látjuk Villát és Sanchezt is : mindegyik pocsékul!!! teljesített mielőtt eligazoltak! lehet most magasztalni Ibrát lehet hogy meg is érdemli, de AKKOR nálunk semmit nem ért.

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

-
- Llegenda del Barça
anno nagyon örültem, h idejött - pedig már akkor is voltak gusztustalan dolgai -, de azt gondoltam, h az ő mentalitásához képest haccásszor konszolidáltabb környezetben talán megváltozik. nem így történt.
ez a gyerek amellett, h hihetetlenül nagy fodballista, egy dürhőgyökérhentesvadparaszt, akivel nagyon jól csináltuk, h lapátra tettük.
ez a gyerek amellett, h hihetetlenül nagy fodballista, egy dürhőgyökérhentesvadparaszt, akivel nagyon jól csináltuk, h lapátra tettük.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- miihii
- KHAL
Nem szokatlan tőle ez sajnos...Game90 írta:A góljai mellett azért a gusztustalan megmozdulásairól is híres...
http://www.youtube.com/watch?v=vdSyGDg5N-A
És még azt sem lehet mondani, h véletlen volt, mert a mozdulaton érződik a szándékosság. Át tudta volna ugrani, de látszik h a levegőben a lába elindul hátrafelé. Azért elgondolkodhatna kicsit, h a másiknak a fejére lép

-
- aka Game90
A góljai mellett azért a gusztustalan megmozdulásairól is híres...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Már lassan 1 éve. Tavaly januárban ment oda.recrea írta:
off: Motta is a PSG-ben?