Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barcánál nem egy meccs alatt döntik el, hogy marad-e egy játékos vagy sem.Leomessi14 írta:es persze hogy Guddy hogy teljesit ma.Ha jol fog jatszani az a velemenyem hogy marad szezon vegen.
Jeffrent elnéztem volna a kezdőbe, de egész jóSkeraj írta:Megvan a Mai kezdő:
-------------------------------------Pinto----------------------------
V.Sanchez--------------Caceres-----------Abidal--------------Slyvinho
---------------Hleb------------------Xavi Torres----------------Gudjohnsen
Bojan----------------------------------Eto'o----------------------Pedro
Cserék:Valdes;Xavi;Keita;Jeffren;Botia;Abraham;Muniesia
By:fcbarcelona.cat
Nem, a meccs előtt is vannak programok, koncertek, stb....danko94 írta:Csak egy kérdés, az ünneplés nm a meccs után lesz?Colos írta: a meccs előtti ünnepségről már vannak fenn képek![]()
Most már valószínőleg csak a kezdőt tudjuk meg, kábé fél óra múlva, de a meccs előtti ünnepségről már vannak fenn képek a hivatalos oldalon. Ja, és azt írták, telt ház várható. Én már csak a maradék rekordok mendöntéséért és Eto'o aranycipőjéért szorítok a bajnokságban, no meg ki szeretném élvezni az ünneplést! Akkor lennék a legboldogabb, ha Eto'o mesterhármassal nyernénk mondjuk 3-1-re.palesz77 írta:és azt mikor? mert engem már nagyon izgat
és azt mikor? mert engem már nagyon izgatColos írta:Hát a hivatalos oldalon azt írják, hogy csak ma nevezi meg Pep a 18-as keretét.palesz77 írta:amúgy mi a keret mára? valaki írja be pls.
Én úgy tudom hogy Assulin még vár a spanyol állampolgárságára és addig nem játszhat a nagyoknál amíg meg nem kapja.(mondjuk ebben nem vok biztos de úgy rémlik h vhol ezt olvastam) Amúgy meg Thiago sem lesz a pályán mert őt meg behívták U 19-es válogatottban de így is bőven lesznek a fiatalok közül!csdewl írta:remélem ma játszik Assulin ,megnézném mit tud
otthon hát ma lesz a nagy bajnoki győzelem ünnepléstorrentkiller írta:Lehet hogy én vagyok a hülye, de szerintem ma otthon játszunkpalesz77 írta: amúgy mi az utazó keret mára? valaki írja be pls.
Lehet hogy én vagyok a hülye, de szerintem ma otthon játszunkpalesz77 írta: amúgy mi az utazó keret mára? valaki írja be pls.
Vagy talán a mezeknek van külön topicja, ahol erről megy a téma több oldalon keresztül.xbalix írta:Más: Itt az új mez: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
Nem tom miért, de törölve lett már vagy 3szor a hozzászólásom, amiben ezt írtam...Valaki lehet azt akarja h ne tudjam ezt megmutatni.
Hát igen de azért egyből az a 2 osztály különbség sok volt... Sztem már ha mondjuk 1-2 ember még játszik a felnőttből akkor nyerünk.tudomka958 írta:azért a sikeréhségtől sugárzó ifijeink elég szárnyaszegettek voltak mallorcán...
Rátapintottál a lényegre. Ott van például Xavi, Puyol vagy Iniesta. Nem ebben az idényben kezdtek el játszani a csapatban és nem éreztem rajtuk hogy motiválatlanok lennének, megelégedtek volna Xaviék a 2005/06-os szezon után, ahogy például Eto'o sem. Henryt pedig szerintem látványosan hajtja a további bizonyítási vágy attól pedig egy percig se félek, hogy Messi mentálisan leengedne. Egyrészt nem ilyen a stílusa, tudja mit köszönhet a Barcának és 21 évesen bármilyen jó egy játékos nem kezd el félig szögre akasztott cipővel játszani, tudják ők, hogy mindenki kieshet a pikszisből főleg Guardiolánál.miihii írta:Ezzel a posttal a legmesszebb menőkig egyet tudok érteni,Krojf Koma!Krojf írta:Ez a dolog a "Messi motivált-e, vagy sem?"-kérdésről olyan, hogy
még a Tridenténknek is csipkednie kell magát meccsről meccsre,
mert a sajtó és a közönség, azaz például mi is, csak akkor emeljük
Őket pajzsra, ha nevüknek, tudásuknak megfelelő játékot nyújtanak.
A Barca-szerető közvélemény pillanatok alatt fel tud emelni egy-egy
játékost, de ugyanilyen gyorsan el is engedheti a kezét és a mélybe
zuhantja, ha nem az elvárt, a Barcának megfelelő szinten produkál.
A versenyhelyzet így állandó és senki sincsen biztonságban a
keretben, legyen akármekkora neve is.
Ne féltsétek a nagyjainkat, tudják ezt szóról szóra Ők is!!!
K.
Nem hinném,h épp Messinél kellene tartanunk a motiváltság visszaesésére/hiányára.A saját neveléseink magukba szívják az itt töltött évek alatt ezt a mentalitást.Az FCB-nél különösen gyorsan tudnak változni a dolgok.A közönséget nagyon hamar el lehet bűvölni,és akkor mindent megtesznek egy-egy playáért.De amint megszimátolják,h lazsál vki,pillanatok alatt átbillenhet a dolog.Nálunk nem valószínű,h sűrűn forduljon elő ilyesmi,köszönhetően a rengeteg katalánnak és saját nevelésnek a klubon belül.Átérzik,tisztában vannak vele,h milyen elvárásoknak kell itt eleget tenni.
És meg is fognak tudni bírkózni vele,Leoval egyetemben.Szerintem.
Ezzel a posttal a legmesszebb menőkig egyet tudok érteni,Krojf Koma!Krojf írta:Ez a dolog a "Messi motivált-e, vagy sem?"-kérdésről olyan, hogy
még a Tridenténknek is csipkednie kell magát meccsről meccsre,
mert a sajtó és a közönség, azaz például mi is, csak akkor emeljük
Őket pajzsra, ha nevüknek, tudásuknak megfelelő játékot nyújtanak.
A Barca-szerető közvélemény pillanatok alatt fel tud emelni egy-egy
játékost, de ugyanilyen gyorsan el is engedheti a kezét és a mélybe
zuhantja, ha nem az elvárt, a Barcának megfelelő szinten produkál.
A versenyhelyzet így állandó és senki sincsen biztonságban a
keretben, legyen akármekkora neve is.
Ne féltsétek a nagyjainkat, tudják ezt szóról szóra Ők is!!!
K.
Jaja, szerintem a lazsálás első számú fegyvere a versenyhelyzet, még Messi se érezze, h tuti kezdő (némi túlzás). Ez a szezon elején remekül működött, aztán viszont a szezon második felében szinte tuti kezdője volt Pepnek is. Kevesebbet rotált. Nyilván a döntő meccseken nem akart kockáztatni. Olyan minőségi játékosokat kell igazolni, vagy felhozni, akik elfogadják a rotációt és beállnak a sorba...ha Európa legjobb csapatában akarnak játszani.palesz77 írta:ezért kell minőségi játékosokkal bővíteni a keretet néha, és felhozni a hatalmas akarással és bizonyítási vággyal megpakolt ifiket, akik sugározzák a sikeréhségetLéfe írta:De ez még nem minden. Megjelenik - ezt nem lehet kivédeni - az elégedettség. Feltöltödtek a zsebek. Persze nem azt mondom, hogy nem akarnak már nyerni, de a tudat alattai mindenre elszánt akarás hiányozhat.
Bár remélem jövőre még nem lesz gond, de utána lehet számolni visszaeséssel.![]()
legalábbis szerintem, pluszban itt van Pep, aki nem a lazaságáról híres eddig