Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a Goal.com nem épp egy életbiztosítás, emlékszem mikor azt írta, hogy Villa a miénkLM10 írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... res-report
Eszerint 1 évig kölcsönbe megy a Juvéhoz, és opciós joga lesz megvenni 15 milláért őt a jövőben az olaszok. Am ez az opciós jog mit takar pontosan? Ha a Juve megakarja venni, de már nekünk is kell akkor kinek a szava ilyenkor az erősebb?
szerintem ez az opciós jog azt takarja, hogy a Juvénak eksőbbsége van a többi klubbal szemben, ha meg akarja venni, és persze, ha már nekünk sem kell. de azért remélem, hogy jövőre még azért visszajön, és olya teljesítményt nyújt, hogy marad is nálunk egy jó ideig!LM10 írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... res-report
Eszerint 1 évig kölcsönbe megy a Juvéhoz, és opciós joga lesz megvenni 15 milláért őt a jövőben az olaszok. Am ez az opciós jog mit takar pontosan? Ha a Juve megakarja venni, de már nekünk is kell akkor kinek a szava ilyenkor az erősebb?
OFF: Poulsen télleg a Fulhambe igazol?![]()
Ennek énis örülök, reméljük igaz a hír.matyi25 írta:Viszont az a jó hír, hogy Poulsen így nem hozzánk jön hanem a Fulhamba... Már jöhet is Masche
De tényleg tőlük vettük! A Recrében csak kölcsönben játszott!Fevernova írta:Nem is a Villarealtól vettük meg mekkora szenny ez az NSO!
A Recrében csak kölcsönben játszott,a tulajdonjog a Villarealé voltFevernova írta:Nem is a Villarealtól vettük meg mekkora szenny ez az NSO!
Pedig onnan vettük meg.Legközelebb kicsit gondold végig mit írsz le.Fevernova írta:Nem is a Villarealtól vettük meg mekkora szenny ez az NSO!
CasaresMQuC írta:Itt az eredménye annak hogy tavaly ennyi lett a védőnk. Casares sem hülye, játszani akar, ami itt -egyenlőre legalábbis úgy látszik- nem jön össze.
Annyira azért nem volt olyan súlyos, hogy Poulsennel kell büntetni magunkat... Oké, aszkézis meg minden, de ne má'!p1ranha írta:Én nem tudom, hogy ti milyen Barca meccseket néztetek, de Caceresnek nagyon sok komoly hibája volt a védelemben. Rengeteg rossz helyen eladott labda, amiből sok esetben csak szerencsénk miatt nem kaptunk gólt. Persze többet kéne játszania és akkor jobb lenne minden bizonnyal. Az akarása, a hajtása és egyes becsúszásai tényleg példaértékűek.
Egyértelmű, max kölcsönbe, az még jót is tenne neki. Poulsen...nálam olyan semmilyen, kell a francnak! Caceres jobb lesz, tuti.palesz77 írta:KÖNYÖRGÖK NEEEEEEEEEEEEEEE!
csak Pulsent ne![]()
ő lenne az én Új Oleguerem(már írtam egyszer, hogy a Barcába mindenki tiszta lappal indul nálam, DE Ő NEM). bocsánat ha megbántok valakit, de MArtint már most sokkal jobbnak tartom mint a dánt(?). szerintem is jóü volt amikor játszott, rendkívül robbanákony, és zseniális ütemérzéke van(4 méteres becsúszások...) remélem max kölcsönbe megy, vagy ha mégse, akkorse Poulsent... MARADJ MARTIN!!!