Az utánpótlásban való előmenetele meg eredményei alapján az "új" Messi süllyedt le idáig...szóval nekem van szomorúságom mert sokkal többre hivatott....gekkodan írta:
Ha egy Messi süllyedne idáig, na akkor lenne álmatlan éjszakám és szomorúságom.
Giovani Dos Santos #2
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Capitá del Barça
Na ahogyan te ezt összefoglaltad azzal abszolúte egyetértek.Dos Santos írta:Nézzük reálisan a dogokat:nem váltotta be a nagycsapatban,a hozzá fűzött reményeket.Senki nem várt Tőle Messi szintű berobbanást,de a tehetsége,meg a mutatott játéka nagyon-nagyon messze volt egymástól.Az első éve többnyire azzal ment el,hogy kezdőjátékosnak követelte magát,meg a távozásával fenyegetőzött.Ahelyett,hogy tette volna a dolgát,mint pl.Bojan.Kicsit összekeverte magában a dolgokat.Utólag el lehet mondani,hogy korai volt még neki a nagycsapat,egyszerűen nem tudta feldolgozni a hirtelen jött hírnevet,és elszált magától.Tanácsot nem fogadott el a klubtól,inkább játszotta a sértődöttet,fogta magát és lelépett.Ettől persze semmi nem változott,ugyanúgy szenved Angliába is.Pedig mondom,nem a tehetségével van baj,láttam az U17-es,meg az U20-as VB-t is,kiemelkedett a mezőnyből.Egész egyszerűen nem tudja a helyén kezelni a dolgokat,emiatt kapkod,a játéka görcsössé vált,szóval ha nem változtat a hozzáállásán sűrgősen,akkor könnyen egy örök ígéret maradhat Ő is.Kár lenne.
Mondjuk innen remélem ,hogy nem megy el a cselszibe (volt már erről szó korábban) mert ott legalább 4.en 5-en lennének előtte sorban.Szerintem egy jó csapatban van megint más kérdés ,hogy a mostani edző nem igazán számít rá.
-
- Director del Fútbol
Bányász!
Nem túl valószínű az, amit itt kifejtettél. De legyen igazad, akkor sem izgatott a gyerek, amikor itt volt, ezután sem fog. Akár csillog, akár ég.
Gio a Barcában SEMMIT, DE SEMMIT nem tett le az asztalra. Ezek után baromira nem érdekel mit kezd magával.
Nem túl valószínű az, amit itt kifejtettél. De legyen igazad, akkor sem izgatott a gyerek, amikor itt volt, ezután sem fog. Akár csillog, akár ég.
Gio a Barcában SEMMIT, DE SEMMIT nem tett le az asztalra. Ezek után baromira nem érdekel mit kezd magával.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
Emberek!Lampiao írta:Varga Tamás írta:Én azon Barca-drukkerek közé tartozom, akik sajnálták, hogy elment, és hibának a vezetőség részéről. Tévedtem.
Az élet azokat a szurkolótársaimat igazolta, akik nem bánták a távozását, mint pl. gekkoDan Barátomat. Igaza lett.
Én is úgy voltam vele ahogyan Te Tamás! Viszont tényleg az ellenkezője lett igaz... Ha gekkodan valóban a távozás mellett volt, akkor elismrésem, nagyon jól látta...
Még mindig nincs 20 éves...ezektől a dogoktól függetlenül még lehet belőle nagy játékos.Volt már pár példa arra,h deviáns arcok nagy sztárok lettek...
Nagyon remélem,h egyszer még bánni fogjátok ezeket a szavaitokat....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador d'estrella
Nézzük reálisan a dogokat:nem váltotta be a nagycsapatban,a hozzá fűzött reményeket.Senki nem várt Tőle Messi szintű berobbanást,de a tehetsége,meg a mutatott játéka nagyon-nagyon messze volt egymástól.Az első éve többnyire azzal ment el,hogy kezdőjátékosnak követelte magát,meg a távozásával fenyegetőzött.Ahelyett,hogy tette volna a dolgát,mint pl.Bojan.Kicsit összekeverte magában a dolgokat.Utólag el lehet mondani,hogy korai volt még neki a nagycsapat,egyszerűen nem tudta feldolgozni a hirtelen jött hírnevet,és elszált magától.Tanácsot nem fogadott el a klubtól,inkább játszotta a sértődöttet,fogta magát és lelépett.Ettől persze semmi nem változott,ugyanúgy szenved Angliába is.Pedig mondom,nem a tehetségével van baj,láttam az U17-es,meg az U20-as VB-t is,kiemelkedett a mezőnyből.Egész egyszerűen nem tudja a helyén kezelni a dolgokat,emiatt kapkod,a játéka görcsössé vált,szóval ha nem változtat a hozzáállásán sűrgősen,akkor könnyen egy örök ígéret maradhat Ő is.Kár lenne.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Director del Fútbol
Persze ettől még lehet, hogy aranylabdás lesz, vagy posztján top 10-es, de hogy is mondjam... Nem sok esélyt látok rá.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador d'estrella
Varga Tamás írta:Én azon Barca-drukkerek közé tartozom, akik sajnálták, hogy elment, és hibának a vezetőség részéről. Tévedtem.
Az élet azokat a szurkolótársaimat igazolta, akik nem bánták a távozását, mint pl. gekkoDan Barátomat. Igaza lett.
Én is úgy voltam vele ahogyan Te Tamás! Viszont tényleg az ellenkezője lett igaz... Ha gekkodan valóban a távozás mellett volt, akkor elismrésem, nagyon jól látta...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én azon Barca-drukkerek közé tartozom, akik sajnálták, hogy elment, és hibának a vezetőség részéről. Tévedtem.

-
- Director del Fútbol
Türelmetlen volt, most is az, ettől nem lesz jobb. Esélyei már a nulla közelében járnak arra, hogy nagy játékos legyen. 19 évesen nekem ennél jobban betapasztották az arcomat, pedig nem voltam milliókat kereső focista.
Következő mi lesz? lsd?
Valami nagy gubanc van nála és ezeket az embereket nem tudom sajnálni. Saját felelős döntéseik miatt jutnak ide és itt az ékes példa arra, hogy az önismeret hiánya és a türelmetlenség mire képes.
Következő mi lesz? lsd?
Valami nagy gubanc van nála és ezeket az embereket nem tudom sajnálni. Saját felelős döntéseik miatt jutnak ide és itt az ékes példa arra, hogy az önismeret hiánya és a türelmetlenség mire képes.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
Azért szerintem kicsit erős rá azt mondani,h nem nagy kvalitás....Biztosan nem véletlenül tartották úgy számon mint a világ egyik legtehetségesebb játékosa...gekkodan írta:Nyáron már örültem, hogy elment. Ennyit érdemeltünk érte, amennyi az ára volt. Nem nagy kvalitás, ráadásul mentálisan is azon a szinten van, ahol egy profi nem lehet.
Húúú de örülök, hogy nem a mi játékosunk. Sokan nevettek rajtam nyáron, de kezd igazam lenni
A mentalitásával meg egészen eddig semmi baj nem volt szvsz.Csak gondolom nem könnyű 19 éves fejjel feldolgozni azt amin keresztül megy....
Én nagyon sajnálnám ha elveszne és nagyon remélem,h nem lesz igazad....
Szerk:egyébként meg fiatalság bolondság...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.12.11. 18:01:18-kor.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Sajnos igen. Szerintem ott rontotta el a pályafutását, hogy elment a Barcából. Föleg ahogy hallom csak padozgat. Szomoru.Rivaldo11 írta:Élete legnagyobb hibája lesz a türelmetlensége.

- FCBarca88
- Capitá del Barça
Lehet hogy az utánpótlásnál jól teljesítetett, de azt már nem bírta elviselni
hogy Bojan sokkal jobban teljesített és a közönségi inkább mellette állt
Nem sajnálom/sajnáltam és nem is sírom vissza, elment, most
meg a padlón van, a Spurs is nagy falat neki... egy spanyol/portugál és talán még olasz kis/közép csapatban kéne gondolkoznia de nem a PL-ben.
Jó pénzt kaptunk érte
hogy Bojan sokkal jobban teljesített és a közönségi inkább mellette állt
Nem sajnálom/sajnáltam és nem is sírom vissza, elment, most
meg a padlón van, a Spurs is nagy falat neki... egy spanyol/portugál és talán még olasz kis/közép csapatban kéne gondolkoznia de nem a PL-ben.
Jó pénzt kaptunk érte

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBarca88 2008.12.11. 18:00:09-kor.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
-
- Director del Fútbol
Nyáron már örültem, hogy elment. Ennyit érdemeltünk érte, amennyi az ára volt. Nem nagy kvalitás, ráadásul mentálisan is azon a szinten van, ahol egy profi nem lehet.
Húúú de örülök, hogy nem a mi játékosunk. Sokan nevettek rajtam nyáron, de kezd igazam lenni

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Egy karácsonyi bulin nagyon berúgott, a Mirror gúnyos megjegyzése alapján eddig ez volt a legemlékezetesebb alakitása, mióta a Spursnél van.Varga Tamás írta:Mi akar ez lenni?
Mi történt?
Valaki megosztaná velünk a pontosat?
Ennyire berugott?Replay írta:Ajjaj, Gio, mi lesz igy veled?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mi akar ez lenni?
Mi történt?
Mi történt?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.12.11. 17:50:56-kor.
- McLovin
- Capitá del Barça
Az élet rendesen megfizetett neki. Aki hülye szenvedjen. Hülye, ezért szenved! Egy Barcát otthagyni egy Spursért mert zabszem ment a sggébe... Elég trágya...

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Én valamilyen szinten sajnálom, hogy elment. Egy olyan szezonban, amikor megy a csapatnak, vagy ha normálisan a bal oldalon játszik... lehet, hogy idén komolyodott és fejlődött volna annyit, hogy hasznos legyen.
De ha már ennyire nem bírt a sorára várni, akkor padozzon csak tizensokadik Spursben.
De ha már ennyire nem bírt a sorára várni, akkor padozzon csak tizensokadik Spursben.
Zsoltinak adok igazad. Kapott ő lehetőséget, nem tudott élni vele. Lelépett. Az új csapatában is pados többnyire. Igy járt 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
lazán kapott annyi lehetőséget,mint Bojan.
Én nem sírom viszsa..sztem max egy olyan csapatban lehet húzóember,mint pl. a City,vagy a Tottenham,de itt is majd csak évek múlva..
Amúgy meg abból ne induljunk ki,hogy a B csapatban ki hogyan játszott...mert nem kevesen égtek már le,hogy a B-ből kiemelkedtek,a nagy csapatban meg kalap sz*rt nem értek...ebből nem lehet kiindulni.
Én nem sírom viszsa..sztem max egy olyan csapatban lehet húzóember,mint pl. a City,vagy a Tottenham,de itt is majd csak évek múlva..
Amúgy meg abból ne induljunk ki,hogy a B csapatban ki hogyan játszott...mert nem kevesen égtek már le,hogy a B-ből kiemelkedtek,a nagy csapatban meg kalap sz*rt nem értek...ebből nem lehet kiindulni.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Pedig nagyon tehetséges srác. Láttam pár Barca B-s meccsét, jól tolta. Más kérdés hogy a nagy csapatban nem játszhatott annyit.FCBarca88 írta:...
Nagy reményekkel jött föl a felnöttekhez. Dinho-hoz hasonlítgatták. (nem csak külsöre