hedora írta:Mit is bizonyított, volt rossz, volt alibi meccse ahogy mindenki másnak is volt, MESSI-nek mennyi alibi meccse volt, vagy mennyi volt Ney. vagy Suarez vagy akárkinek?
A baj inkább az: nem egy mércével értékeljük ugyan azt a dolgot, ez az ember hatalmasat tudott focizni Atletico Madrid, azóta elfelejtett(kerékpározni) vagy hogy is van ez?
Tenném hozzá, itt is hatalmasakat tud focizni...
Szerintem azt bizonyította, hogy nem érzi hova kell mozogni, alapból nem is mozog eleget a középpályás poszthoz, csapatidegennek tűnt ott, mint aki keresi a helyét, és nem a legjobb erényeit tudta kihasználni. Balszélsőként klasszisokkal jobb, a középpályára meg így is van még 3 jelentkező, akik biztatóan játszanak rendre, ezért nem értem, hogy miért őt kéne betanítani oda.
Azt meg egy szóval se mondtam, hogy itt nem tud hatalmasat focizni, de pont ez az, hogy a széleken tud. Akkor miért máshol kéne erőltetni? Ezt nem értem én.
Feast4 írta:Palesz azt akarta szerintem mondani, hogy a baj vele az hogy középpályán számol vele nem pedig balszélsőként ami a posztja és a helye.Az Atléticoban is nagyobb részt ott játszott.(Jól!)
Pontosan. Nem lesz attól rossz játékos, vagy rossz igazolás, hogy a középpályán nem olyan hasznos, mint máshol. Szimplán el kell ott felejteni ahol nem megy neki, és ott játszatni, ahol ki tudja hozni magából a maxot.