pfffffff mit álmodtál?? pont fordítva lesz. villarreal - barca: 2 - 3, espanyol - real madrid: 3 - 0realbarca írta:Villareal - Barcelona 3-2
Espanyol - Real Madrid 0-3
![]()
![]()
A madridisták nem nézik jó szemmel, ha néha szánalmasnak nyilvánítunk, de könyörgöm, mi ez, ha nem szánalom a köbön? Jól mondta Zoli, indíthatna valóságshowt is ez a barom, pont az felelne meg neki.11:24 - Ramón Calderón megfogadta, hogy ha 3 címet nyer a Real Madrid idén, akkor hasonlóan a klub egykori elnökéhez, Juan Padroshoz, ő is szakállat növeszt.
11:24 - Ramón Calderón megfogadta, hogy ha 3 címet nyer a Real Madrid idén, akkor hasonlóan a klub egykori elnökéhez, Juan Padroshoz, ő is szakállat növeszt.
Ok értelek. Hosszabban pedig küldtem egy privitbarca99 írta:Azt írtad, hogy miért jönnek át, hisz úgysem tudnak normálisan hozzászólni. Legalábbis az eleje erről szól. Én csak írtam, hogy réggeben más(abb) volt a helyzet.
Ez nem igaz. Csak a sok hülye között eltűnik az értelmes. Pl. Colin vagy real_funghi (talán El RamosG-Jay írta:Életemben nem jártam még a Madridista fórumán, és nem is értem mi értelme nekik ide jönni avagy nekünk oda, merthogy értelmesen ugy látszik nem tud egyik oldal sem hozzászólni a másik forumához, noha azt nemtom h egyes Barcások miket irogatnak a másik félnél, de ide se sok értelmes Realos jött...varga tamás írta:Látom, a madridista észkombájnok megint az eurobarcára járnak leszántani a hülyeségeiket. Tegyék, egész jól szórakoztatnak.
G.
Életemben nem jártam még a Madridista fórumán, és nem is értem mi értelme nekik ide jönni avagy nekünk oda, merthogy értelmesen ugy látszik nem tud egyik oldal sem hozzászólni a másik forumához, noha azt nemtom h egyes Barcások miket irogatnak a másik félnél, de ide se sok értelmes Realos jött...varga tamás írta:Látom, a madridista észkombájnok megint az eurobarcára járnak leszántani a hülyeségeiket. Tegyék, egész jól szórakoztatnak.
Na ja....noname írta:Mert a Lyon,Stuttgart,Sevilla,Atletico nem tud...ElRamos írta:A Villarreal ellen már nem fogtok olyan jól játszani, mint az utóbbi meccseken, ott tudnak ám focizni is![]()
Mert a Lyon,Stuttgart,Sevilla,Atletico nem tud...ElRamos írta:A Villarreal ellen már nem fogtok olyan jól játszani, mint az utóbbi meccseken, ott tudnak ám focizni is
Ajjj, de bírom az ilyen nagy értelelmre valló hszeket!realbarca írta:Villareal - Barcelona 3-2
![]()
![]()
Szerintem ti már elég rég nem vagytok nagy formában! Inkább annak lenne már itt az ideje hogy végre nem mákoljátok be a meccseiteket! (Persze a siker az mindenhogy siker ezt elismerem)realbarca írta:Mi nem vagyunk vagy remélem csak voltunk nagy formába és így is jöttek a pontok, itt az ideje, hogy ti is kiessetek a formából, mi meg belejöjjünk és akkor nem vázolom, hogy mi fog történni.
Elég egyértelmü hogy irónia akart lenni amit irt...ElRamos írta:Nem tudom ki mondta azt a marhaságot neked, hogy amiért mi vezetjük a spanyol bajnokságot, mi vagyunk a legjobb csapat a világon.
Egyetértek veled teljes mértékben. Én is mindig alergiás voltam a nevek irására!Azt hiszem ennyi tiszteletet megérdemel a klub, hogy normálisan írd a nevét. Én mindíg normálisan írtam a Barca nevét...![]()
Igen tudnak focizni. Mint ellenetek is ahogy mondod...A Villarreal ellen már nem fogtok olyan jól játszani, mint az utóbbi meccseken, ott tudnak ám focizni is (remélem nem úgy, mint ellenünk)![]()
Arra, hogy csak hülyeséget tudsz írni, arra már régen...Franco írta:Majd rájösszbarca99 írta:Merész. Persze nem azt mondom, hogy nem nyerhettek, vagy mi nem kaphatunk ki, de nem hinném, hogy Tamudo nem köszön be nektek min. egyszer (Az a másik, hogy 3at nem rúgtok). A mi védelmünkbe idén nincs benne 3 kapott gól.
![]()
![]()
ha már hülyeséget írunk, legyen nagy legalábbrealbarca írta:Villareal - Barcelona 3-2
![]()
![]()
Nem tudom ki mondta azt a marhaságot neked, hogy amiért mi vezetjük a spanyol bajnokságot, mi vagyunk a legjobb csapat a világon.Igazából a margó a legjobb csapat a világon, meg az Arsenal, mert ők vezetik a legjobb bajnokságokat. Slussz. Vagy igazából mondhatnánk a noname brazil csapatot is, aki megvert minket a klub vb döntőjében... Valójában pedig az a legjobb csapat, amelyikben egyesül a szép támadófoci, a betonbiztos védekezés és középpálya, sok gólt lőnek, és van potenciál a csapatban a jövőre nézve. Nos, ezek mindegyikének megfelel a Barca, míg a madrid csak az elsőnek és az utolsónak. Bár gondolom, ezzel le is hurrog engem majd a sok madridista. De hát szívük-joguk...
Majd rájösszbarca99 írta:Merész. Persze nem azt mondom, hogy nem nyerhettek, vagy mi nem kaphatunk ki, de nem hinném, hogy Tamudo nem köszön be nektek min. egyszer (Az a másik, hogy 3at nem rúgtok). A mi védelmünkbe idén nincs benne 3 kapott gól.
Most jöttünk bele, korai lenne még kijönni a formából. Majd idény végén.realbarca írta:Azért jobb a védelmünk, mint a dánoknak és nekik is csak egyszer talált be, ráadásul Casillas van a kapuban!!
Sztem mindkét derbin akármi megtörténhet, de bízok benne hogy mi jövünk ki jobban belőle.
Mi nem vagyunk vagy remélem csak voltunk nagy formába és így is jöttek a pontok, itt az ideje, hogy ti is kiessetek a formából, mi meg belejöjjünk és akkor nem vázolom, hogy mi fog történni.