Ha jobban lesz úgyis írnak róla ....azért én remélem hogy nemsoká meggyógyul!!!!

Nem volt ez annyira komoly, hogy nagyobb jelentőséget kelljen neki tulajdonítani.miihii írta: Gondolom Kanty sem úgy értette,h mindent el kell vállania és önzőnek kell lennie.Pölö ilyen -másikat üres kapus helyzetbe tudom hozni- szituban leadná,az tuti.De ilyen talán tegnap nem naon volt.
Zlatan is egy pöttyet öncélú volt időnként,hajtott a -jégtörő- gólra,de sztem minden csatár ezt teszi.Az sem feltétlenül jó mindig,ha lepasszolják a zsugát.A legnagyobbak egyik fő erénye,h nagyon jó százalékban megtalálják a helyes utat egy-egy szituban.Tehát jó döntéseket hoznak a pályán passz/egyéni megoldás arányában.
Egy kicsit leragadtunk ennél az önzőségnél,pedig sztem annyira nem szemet szúró,h nagy sztori legyen belőle...
De am egy kicsit megérteném,ha többet vállalna Bojan.Mivel tavaly elég sokat lett mellőzve,így idén mindenképpen bizonyítani akar.Ha kap lehetőséget és jól is megy neki,akkor próbál villogni.Sztem ez rendjén van.A fent említett jó döntések csiszolásához pedig még van ideje bőséggel.
Gondolom Kanty sem úgy értette,h mindent el kell vállania és önzőnek kell lennie.Pölö ilyen -másikat üres kapus helyzetbe tudom hozni- szituban leadná,az tuti.De ilyen talán tegnap nem naon volt.senkialfonz40 írta:Ezzel nem feltétlenül értek egyet, nem egyszer láttam két csatárt menni kapura és, ha passz van, akkor gól, de elvállalva csak felköp és alááll. Tudom, hogy a passzt is el lehet rontani, de, ha ki tudom játszani üres kapura, akkor megteszem, mert az a biztosabb. Persze, ha berúgja valaki akkor nem lehet lecseszni, mert a gólt nem kell megmagyarázni!kanty írta:Tegnap nagyon jól játszott. Hajtott, küzdött, futott és ami a legfontosabb eredményes volt.
Az pedig, h önző az nagyon is jó dolog, a csatárok általában önzőek, ha nem lennének azok akkor jóval kevesebb gólt szereznének![]()
![]()
Egyetértek veled minden szavadddal. Iniesta sem. Szerintem. A posztjuk is más.Fernando írta:Messi vs. Bojan? Ez mekkora ökörség. Messi szélső támadó, Bojan meg középcsatár (elvileg). Van aki ebben jobb van aki abban, de azért ha azt vesszük, hogy a saját posztjukon mit tudnak szerintem azért Messi igencsak előrébb tart. Ő vezéregyénisége a csapatnak. Remekül készít elő, cselezz, lő, és szerintem jelenleg nem nagyon van nála gyorsabb játékos a labdával (talán Iniesta aki felveheti vele a versenyt aki így beugrik hirtelen).
Nem értek veled egyet. Nem veszi fel a versenyt Messivel Bojan. Tényleg túlzol abban, amit írsz. Hidd el. Érzem a különbséget. Más a véleményünk.BlauGranaGroc írta:A bajnoki Mérkőzések topikból átköltözve ide, hogy ne offoljunk már annyit:
Pedig igaz. Illetve annyiban pontosítanék, hogy Messinek egyedi a labdavezetése amiben a világ előtt jár, de minden másban felveszi a versenyt vele a kicsi.krokodil22 írta:Bármikor tud a labdával annyit, mint Messi? Ezt komolyan írtad? Nem igaz. Az sem igaz, hogy összetettebb. Tényleg ne legyél elfogult.BlauGranaGroc írta:.....
Komolyan gondolom, hogy rengeteg dolgot Leótól lesett el. Nagyon nagy szerencséje van.
Hátha meg a szerencsét nézzük abban Messi jár előrébb. Lionak anno csak Giulyt kellett kiszorítnaia a csapatból, Bojannak Eto'o-t, Henryt vagy a svéd istent kellett volna és kellene. Remélem érzed a különbséget! Messi is játék közben fejlődött sokat és ha Krkic is játszana szezononként 40-50 meccsen már fényévekkel előrébb tartana.
Pedig igaz. Illetve annyiban pontosítanék, hogy Messinek egyedi a labdavezetése amiben a világ előtt jár, de minden másban felveszi a versenyt vele a kicsi.krokodil22 írta:Bármikor tud a labdával annyit, mint Messi? Ezt komolyan írtad? Nem igaz. Az sem igaz, hogy összetettebb. Tényleg ne legyél elfogult.BlauGranaGroc írta:.....
Komolyan gondolom, hogy rengeteg dolgot Leótól lesett el. Nagyon nagy szerencséje van.
Sztem is nagyon nagy hülyeség.Sztem egy díj után se gratulált Gyruinho se én, ha erre gondoltál.danikaa10 írta:Mért egy díj után gratulálni akkor van értelme? Úgy se olvassák.Gyurinho írta:Nem azért ,nem bántásképpen de szerintetek van értelme ide beírni ,hogy "Boldog szülinapot ... " mikor nem olvassák ?