Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bogci
Jugador del Barça

2009.09.23. 16:44:58

Hát ez az hogy csak azt mondták . Nem véletlen nem hittem el . Szvsz ha nincs szerencsénk még kb. 1 hónap...!!!! :? :roll:
Ha jobban lesz úgyis írnak róla ....azért én remélem hogy nemsoká meggyógyul!!!! :wink:
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.23. 15:12:51

Nem tudjátok mi van Bojannal? Szeptember 1.-jén sérült meg és akkor azt mondták 15-20 napra esik ki, ennek ellenére még mindig sérül. :roll: :?
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
miihii
KHAL

2009.09.15. 18:27:04

Szerencsétlen Bojan :cry:
Az EB-ről lemondott,h erősítsen,most meg lesérült az U20-as VB előtt :evil:
Azért elég komoly,h tulajdonképpen a lábfejére-sípcsontjára kapott rúgást (ha jól láttam) és részleges combizomszakadással dőlt ki.
Jobbulást,Kicsi!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.01. 14:38:05

Szerintem úgy játszik, ahogy ezt tőle elvárható. Sokat fut, hajt, és elvállalja az egy-egy -et. Nincs vele probléma.
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.01. 14:31:30

miihii írta: Gondolom Kanty sem úgy értette,h mindent el kell vállania és önzőnek kell lennie.Pölö ilyen -másikat üres kapus helyzetbe tudom hozni- szituban leadná,az tuti.De ilyen talán tegnap nem naon volt.
Zlatan is egy pöttyet öncélú volt időnként,hajtott a -jégtörő- gólra,de sztem minden csatár ezt teszi.Az sem feltétlenül jó mindig,ha lepasszolják a zsugát.A legnagyobbak egyik fő erénye,h nagyon jó százalékban megtalálják a helyes utat egy-egy szituban.Tehát jó döntéseket hoznak a pályán passz/egyéni megoldás arányában.
Egy kicsit leragadtunk ennél az önzőségnél,pedig sztem annyira nem szemet szúró,h nagy sztori legyen belőle...
De am egy kicsit megérteném,ha többet vállalna Bojan.Mivel tavaly elég sokat lett mellőzve,így idén mindenképpen bizonyítani akar.Ha kap lehetőséget és jól is megy neki,akkor próbál villogni.Sztem ez rendjén van.A fent említett jó döntések csiszolásához pedig még van ideje bőséggel.
Nem volt ez annyira komoly, hogy nagyobb jelentőséget kelljen neki tulajdonítani.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Hunfranco
Barça B

2009.09.01. 14:28:15

Abban egyetértek, hogy rengeteget futott, hajtott. Tényleg nagyon akart, ez látszott is rajta, ez nagyon becsülendő.
Ám a helyzeteit nagy részben elönzőzi, ez már viszont nem tetszik annyira. Az redben van, hogy bizonyítani akar, de egy Barca szintű csapatba nem maradhat ki helyzet amiatt, mert a csatár bizonyítási vágy alatt ég.
Továbbá örület, hogy valakik Messihez hasonlítják. Technikailag sehol sincs az aranylabdára váromáynos zsenink mellett, a sérülése is rossz labdalevételből következett.
A gólját pedig többen hasonlítják Ibráéhoz...hát Bojan helyzetébe csak bele kellett érni, Ibra helyzete pedig zseniális reflexet és mozdulatot igényelt.
Inkább lelkesnek tartom a srácot mint virtuóznak, de az valóban igaz, hogy sokat fejlődött. Drukkolok neki, minél hamarabb épüljön fel!
miihii
KHAL

2009.09.01. 14:20:21

senkialfonz40 írta:
kanty írta:Tegnap nagyon jól játszott. Hajtott, küzdött, futott és ami a legfontosabb eredményes volt.
Az pedig, h önző az nagyon is jó dolog, a csatárok általában önzőek, ha nem lennének azok akkor jóval kevesebb gólt szereznének 8)
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, nem egyszer láttam két csatárt menni kapura és, ha passz van, akkor gól, de elvállalva csak felköp és alááll. Tudom, hogy a passzt is el lehet rontani, de, ha ki tudom játszani üres kapura, akkor megteszem, mert az a biztosabb. Persze, ha berúgja valaki akkor nem lehet lecseszni, mert a gólt nem kell megmagyarázni! :D
Gondolom Kanty sem úgy értette,h mindent el kell vállania és önzőnek kell lennie.Pölö ilyen -másikat üres kapus helyzetbe tudom hozni- szituban leadná,az tuti.De ilyen talán tegnap nem naon volt.
Zlatan is egy pöttyet öncélú volt időnként,hajtott a -jégtörő- gólra,de sztem minden csatár ezt teszi.Az sem feltétlenül jó mindig,ha lepasszolják a zsugát.A legnagyobbak egyik fő erénye,h nagyon jó százalékban megtalálják a helyes utat egy-egy szituban.Tehát jó döntéseket hoznak a pályán passz/egyéni megoldás arányában.
Egy kicsit leragadtunk ennél az önzőségnél,pedig sztem annyira nem szemet szúró,h nagy sztori legyen belőle...
De am egy kicsit megérteném,ha többet vállalna Bojan.Mivel tavaly elég sokat lett mellőzve,így idén mindenképpen bizonyítani akar.Ha kap lehetőséget és jól is megy neki,akkor próbál villogni.Sztem ez rendjén van.A fent említett jó döntések csiszolásához pedig még van ideje bőséggel.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.01. 14:11:31

[quote="kanty"]Tegnap nagyon jól játszott. Hajtott, küzdött, futott és ami a legfontosabb eredményes volt.
Az pedig, h önző az nagyon is jó dolog, a csatárok általában önzőek, ha nem lennének azok akkor jóval kevesebb gólt szereznének 8)

Ezzel nem feltétlenül értek egyet, nem egyszer láttam két csatárt menni kapura és, ha passz van, akkor gól, de elvállalva csak felköp és alááll. Tudom, hogy a passzt is el lehet rontani, de, ha ki tudom játszani üres kapura, akkor megteszem, mert az a biztosabb. Persze, ha berúgja valaki akkor nem lehet lecseszni, mert a gólt nem kell megmagyarázni! :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.01. 14:07:02

Szegény Bojan, 15-20nap az elég húzós. Szerencsére most nincs egy bő 1,5hétig bajnoki. Remélem mihamarabb felépül és innen folytatja
fcgigi
Jugador del Barça

2009.09.01. 13:41:06

Tegnap nagyon ügyes volt Bojan... örülök neki... rengeteget futott... sajnálom nagyon a sérülés végett, remélem ez végett nem fog visszaesni. én mindig mondtam, hogy ne adjuk kölcsön, itt a helye, és ezt be is fogja bizonyítani :)
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 13:38:03

Fernando írta:Messi vs. Bojan? Ez mekkora ökörség. Messi szélső támadó, Bojan meg középcsatár (elvileg). Van aki ebben jobb van aki abban, de azért ha azt vesszük, hogy a saját posztjukon mit tudnak szerintem azért Messi igencsak előrébb tart. Ő vezéregyénisége a csapatnak. Remekül készít elő, cselezz, lő, és szerintem jelenleg nem nagyon van nála gyorsabb játékos a labdával (talán Iniesta aki felveheti vele a versenyt aki így beugrik hirtelen).
Egyetértek veled minden szavadddal. Iniesta sem. Szerintem. A posztjuk is más.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.01. 13:10:28

Messi vs. Bojan? Ez mekkora ökörség. Messi szélső támadó, Bojan meg középcsatár (elvileg). Van aki ebben jobb van aki abban, de azért ha azt vesszük, hogy a saját posztjukon mit tudnak szerintem azért Messi igencsak előrébb tart. Ő vezéregyénisége a csapatnak. Remekül készít elő, cselezz, lő, és szerintem jelenleg nem nagyon van nála gyorsabb játékos a labdával (talán Iniesta aki felveheti vele a versenyt aki így beugrik hirtelen).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.01. 12:52:04

Remélem igaza lesz BlauGranaGroc-nak, én egyelőre még mindig tartok attól, hogy úgy jár, mint Portillo. Nagyon remélem, hogy nem.

Tegnap bíztatóan nyomta, kicsit talán önző volt, de egy csatárnak szerintem kell ennyi. Főleg, hogy az egyik cselezgetése utáni lövés (amikor Maxwellnek is leadhatta volna) miatt jutott szöglethez a csapat, amiből a második gól született.

Jól jön a válogatott szünet, bár még így is veszélyben van az utána következő 2-3 meccs. Ráadásul hamarosan U20-as VB is lesz, szóval úgy tippelem egy ideig nem fog játszani. Viszont ha ezt a szintet hozza, simán játszatni kellene Henry kárára, hazai meccseken kisebb csapatok ellen.

krokodil22: Dögöljön meg az összes lovam, ha te nem vkinga vagy. Ugyanaz a stílus, ugyanaz a vélemény. Nem lehet véletlen, hogy mindenkinek vkinga jut rólad eszébe. :)
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 12:36:34

BlauGranaGroc írta:A bajnoki Mérkőzések topikból átköltözve ide, hogy ne offoljunk már annyit:
krokodil22 írta:
BlauGranaGroc írta:.....
Bármikor tud a labdával annyit, mint Messi? Ezt komolyan írtad? Nem igaz. Az sem igaz, hogy összetettebb. Tényleg ne legyél elfogult.
Komolyan gondolom, hogy rengeteg dolgot Leótól lesett el. Nagyon nagy szerencséje van.
Pedig igaz. Illetve annyiban pontosítanék, hogy Messinek egyedi a labdavezetése amiben a világ előtt jár, de minden másban felveszi a versenyt vele a kicsi.
Hátha meg a szerencsét nézzük abban Messi jár előrébb. Lionak anno csak Giulyt kellett kiszorítnaia a csapatból, Bojannak Eto'o-t, Henryt vagy a svéd istent kellett volna és kellene. Remélem érzed a különbséget! Messi is játék közben fejlődött sokat és ha Krkic is játszana szezononként 40-50 meccsen már fényévekkel előrébb tartana.
Nem értek veled egyet. Nem veszi fel a versenyt Messivel Bojan. Tényleg túlzol abban, amit írsz. Hidd el. Érzem a különbséget. Más a véleményünk.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.01. 12:29:55

Nagy kár a sérülésért, hihetetlen jól játszott. Keitával együtt nálam a meccs emberei.
Ha ezt tudja tartani később is, akkor simán rotálnám Henryval 1-1 meccsen. Középcsatár posztra talán nem megfelelő a testalkata, de szélsőnek tökéletes: megvan a gyorsasága, ügyesen cselez, pontosan passzol, és ezzel együtt eredményes is.
Mihamarabb gyógyuljon meg, szükség lesz rá!
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.09.01. 12:27:35

A bajnoki Mérkőzések topikból átköltözve ide, hogy ne offoljunk már annyit:
krokodil22 írta:
BlauGranaGroc írta:.....
Bármikor tud a labdával annyit, mint Messi? Ezt komolyan írtad? Nem igaz. Az sem igaz, hogy összetettebb. Tényleg ne legyél elfogult.
Komolyan gondolom, hogy rengeteg dolgot Leótól lesett el. Nagyon nagy szerencséje van.
Pedig igaz. Illetve annyiban pontosítanék, hogy Messinek egyedi a labdavezetése amiben a világ előtt jár, de minden másban felveszi a versenyt vele a kicsi.
Hátha meg a szerencsét nézzük abban Messi jár előrébb. Lionak anno csak Giulyt kellett kiszorítnaia a csapatból, Bojannak Eto'o-t, Henryt vagy a svéd istent kellett volna és kellene. Remélem érzed a különbséget! Messi is játék közben fejlődött sokat és ha Krkic is játszana szezononként 40-50 meccsen már fényévekkel előrébb tartana.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
miihii
KHAL

2009.09.01. 12:14:56

Bojan sztem nem önzőbb,mint kellene.Főleg azzal a résszel nem értek egyet,h Ibrának kellene sokszor passzolnia.Miért?Sztem nem a svéd szekerét kell tolnia,hanem a sajátját!Nincs biztos helye a kezdőben,így egyértelmű,h próbál minél többet kihozni magából,főleg,h megy is neki a játék.És ez sztem rendjén is van így.Amennyit meg nem passzolt a kollegának,annyit kábé ugyanúgy nem kapott vissza sem,szal egál körüli.Azt meg ne várjátok el,h az egész csapat Ibrának dolgozzon...
A kiscsávó naon elkapta a fonalat (bár most 2-3 hét rehab :x ) és ez örömteli.Remélem hamar felépül és ott folytatja,ahol abbahagyta!
VAMOS BOJAN!
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.01. 12:03:18

Tegnap nagyon jól játszott. Hajtott, küzdött, futott és ami a legfontosabb eredményes volt.

A sérülés nagyon rosszkor jött, igaz, h egy sérülás sose jön jókor, de Bojan most kezdte el kapni igazán a fonalat.

Szép volt Bojan!!!!
Gyógyulj meg :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.01. 10:52:31

Gratulálok az újabb gólhoz, Bojanban megvan ami a legjobb befejező csatárokban, mindig jókor van jó helyen :D
Meg persze jobbulást kivánok, örülök, h nem igazán súlyos a sérülése, és nem hagy sokat ki. Idén eddig nagyon biztató amit mutat, ugy látszik csak a bizalom kellett neki.
matyi25
Capitá del Barça

2009.09.01. 10:22:24

Bizony. Bojan idén az első számú cserénk lehet a támadószekcióban. Mindenképpen több játéklehetőséget neki. Hatalmas akaraterő és a fejlődés látszott rajta. Erre Pep is utalt, hogy szerinte is előre lépést tett.

Reméljük hamar felépül, de ez a 15-20 napos kihagyás pont jókor jött, ha lehet ilyet mondani, hiszen egy kihagyott fordulóval megússzuk. Viszont ha később jött volna, könnyen akár 3-4 meccses kihagyást is jelenthetett volna.

GOO BOJAN GOO
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
gonosz
Jugador d'estrella

2009.09.01. 10:07:09

Bojannak volt két olyan szituja, amikor tényleg önző volt, de véééégre látni rajta a tényleges fejlődést!! Azért én ennek örülök. Szerintem most rácáfolt azokra, akik kételkedtek abban, hogy valaha csatár lesz belőle. Fel kell vállalnia a lövéseket, ütközéseket és már nem kisgyerekként meg utánpótlásként kell viselkednie. Az, hogy kétszer elönzőzte a dolgot pedig azt mutatja, hogy még nem az első csapatba való, viszont cserének már ténylegesen bevethető és igenis veszélyes támadó tud lenni. Szerintem ez örömteli, már régen vártam egy ilyen Bojanra a csapatban, sztem most rakta helyre magát a csapaton belül. Jó lesz, csak azt sajnálom, hogy megsérült! Most kezdett volna igazán fejlődni a "skillje" :lol: . Jobbulást neki!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.09.01. 10:03:10

Nálam egyértelműen a meccs legjobbja. Ibra sokszor csak kóricált, emiatt is vállalt sokat, sajnálom a sérülését, Maxwellel nem mindig jöttek ki jól, de van idő. Megérdemelte a gólt.
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 09:45:32

Bojan Ibra és Pedrp is önző volt. Nem volt összjáték. Ezért nem sikerült egyetlen egy akciógólt sem rúgni. Remélem, Bojan hamar rendbe jön.
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.01. 09:30:20

Jó hír, hogy valszeg csak 1 fordulót kell kihagynia.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.09.01. 09:00:14

danikaa10 írta:
Gyurinho írta:Nem azért ,nem bántásképpen de szerintetek van értelme ide beírni ,hogy "Boldog szülinapot ... " mikor nem olvassák ?
Mért egy díj után gratulálni akkor van értelme? Úgy se olvassák.
Sztem is nagyon nagy hülyeség.Sztem egy díj után se gratulált Gyruinho se én, ha erre gondoltál. :wink:

Idén egyértelműen több szerepet szán neki Pep, ami sztem a játékán is meglátszik.Tavaly szegény hiába ment szántotta fel a pályát, nem jöttek a dolgok.Nah majd idén. :wink:
Kép
Lezárt