Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
16:40-es busszal megyek vissza pestre valsz legkésőbb 8ra érek fel..Chris0527 írta:Benga, Fcjoc Szajkó jelezzétek hogy jó e a ma 5 óra. Badi és Mogyi mivel ti mindketten a vigaszág előtt estetek ki és ha jól tudom nagyjából ugyan akkor ezért titeket is beveszünk vigaszágba mert Henrik visszamondta és van 2 szabad hely az asztalnál. Ti is jelezzetek légyszíves
nekem akkor jó ha jelentkezek 4kor hogy jó. szal még kérdőjel. oan 60 %Chris0527 írta:Mypeter, Benga, Fcjoc, Szajko
Holnap 5kor vigaszág. Ha valakinek nem jó szóljon, egyeztetünk.
Chris0527 írta:Mypeter, Benga, Fcjoc, Szajko
Holnap 5kor vigaszág. Ha valakinek nem jó szóljon, egyeztetünk.
ozsimiki írta:Mi történtmypeter írta:3. lettem, vigaszág ma nem jó nekem, holnap jó
nem olyan nagy csoda, nálunk Henriknek volt 150 e is, és lett belőle 1500 körüli, és már nálunk is jócskán nagy vakok voltak, azt hiszem 150 volt pontBadi írta:
hm ez érdekes
amikor kiléptem 3an voltak, mypeternek ca. 2500, míg Robertnek 240 volt. 50/100as vakoknál
altattam... aztán a végén akár még meg is nyerhettem volna, de már nem volt kedvem, mert már tudtam hogy döntőzökozsimiki írta:Mi történtmypeter írta:3. lettem, vigaszág ma nem jó nekem, holnap jó
ozsimiki írta:Mi történtmypeter írta:3. lettem, vigaszág ma nem jó nekem, holnap jó
Ok. Leszedem, regelek gondolom. Aztán?szajko írta:PokerTH-val játszunk.
PokerTH-val játszunk. Egyébként 4. helyen estem ki vigaszág.lui1698 írta:Pokert online toljátok?
Mert ha online akkor én is bevágódnék pár partyra.
Mi történtmypeter írta:3. lettem, vigaszág ma nem jó nekem, holnap jó
Ja, bocsi!Benga írta:Kössz a bizalmat, de én lettem a negyedik...fUtBoLiStA írta:1-es asztal végeredmény:
1. fUtBoLiStA (döntő)
2. RobertFCB (döntő)
3. mypeter (vigaszág)
4. Benga (vigaszág)
5. Badi
6. Perrero
nem?
Kössz a bizalmat, de én lettem a negyedik...fUtBoLiStA írta:1-es asztal végeredmény:
1. fUtBoLiStA (döntő)
2. RobertFCB (döntő)
3. mypeter (vigaszág)
4. Badi (vigaszág)
5. Benga
6. Perrero