Barça Igazolások 2007-08
-
- Hírhozó-cikkíró
Lehet én vagyok kicsit finnyás, de nálam ahogyan egy játékos eléri a harmincat, már nekem nem annyira szimpi... Igaz, hogy van bennük még 1-2 jó év, de én sokkal inkább a jövőre gondolok. Thuram esetében pedig kivételesen egyetértek, mivel ő szerintem hihetetlen jó játékos annak ellenére, hogy már 34 éves. Pl ez volt a bajom Larssonnal is (őt nem tartottam akkora zsugának), amikor idekerült. (ezért most lehet, hogy sokan megköveznek) Tom, hülye példa, de a cm-ben sem vettem soha harminc fölötti játékost.Enrique írta:Való igaz, a Bilbaoban egész jól tolta, de nekem akkor sem volt igazán szimpatikus. És én még mindig Zambrottát favorizálom, bár a lehetőség valóban adott DelHorno esetében is.
... És azért, öregecske lenne Gio meg Syl? Most vannak a pályájuk csúcsán, 1 évig még teljesen biztos, hogy nem kell a helyükre senki. Nálam egy harmincegykét éves játékos még nem idős. Persze nem is fiatal...
-
- Eurobarca Staff
Del Horno?Na neeeee főleg mióta Messi egyszerűen feldobta magár mellette... na jah persze!
Akor már sokkal sokkal inkább Zambrotta szerintem rá tényleg érdemes lenne sokat áldozni mert megérné, hiszen három-négy-öt különböző poszton is tudna játszani ami legalább két-három játékos (nah pesrze tom, hogy annyi nem kell mert szinte minden poszton megvan a megfelelő ember) meg ha mondjuk megsérül valaki ami mondjuk nem ritka a csapatban igen csak jól jönne, de nem csak akkor.Megérné simán!
Akor már sokkal sokkal inkább Zambrotta szerintem rá tényleg érdemes lenne sokat áldozni mert megérné, hiszen három-négy-öt különböző poszton is tudna játszani ami legalább két-három játékos (nah pesrze tom, hogy annyi nem kell mert szinte minden poszton megvan a megfelelő ember) meg ha mondjuk megsérül valaki ami mondjuk nem ritka a csapatban igen csak jól jönne, de nem csak akkor.Megérné simán!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Hírhozó-cikkíró
Szeretnék már kicsit okosabb lenni, de az angol/német nyelvterületen nincsenek új hírek az átigazolással kapcsolatban, nem tud vki olyan spanyol site-ot mondani, aminek van pl angol verziója, mert a marcar, az ast, meg az el mundo deportivot hiába nézegetem nem értek belőle egy kukkot sem...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Való igaz, a Bilbaoban egész jól tolta, de nekem akkor sem volt igazán szimpatikus. És én még mindig Zambrottát favorizálom, bár a lehetőség valóban adott DelHorno esetében is.
... És azért, öregecske lenne Gio meg Syl? Most vannak a pályájuk csúcsán, 1 évig még teljesen biztos, hogy nem kell a helyükre senki. Nálam egy harmincegykét éves játékos még nem idős. Persze nem is fiatal...

-
- Hírhozó-cikkíró
Nem is feltétlenül azért, bár szerintem azért jobb, hanem azért mert a Gio, Sylvinho kettős már öregecske, és ilyen olcsón nem tudnánk ilyen kaliberű játékost venni a következő szezonokban.Enrique írta:Del Horno szerintem egyáltalán nem jobb, mint a mi Gio-Sylvinho párosunk. A Chelseaben is volt, mikor csak cserebere volt...
Nekem baromira nem kéne 8 misiért, költsék inkább Zambira.![]()
Az igaz, hogy a Chelseaben nem ment neki annyira a játék, de korábban az Oroszlánoknál igen gólerősen és jól játszott, nem hiába lett válogatott, és a chelsea játékosa.
Hát ha idejön Del Horno, nemtom mit csinálok!! Hihetetlen fos! Pernia és Antonito Lopez is sokkal jobb! Migual és Daniel Alves jöhetne!
94:39 6 - 1
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Del Horno szerintem egyáltalán nem jobb, mint a mi Gio-Sylvinho párosunk. A Chelseaben is volt, mikor csak cserebere volt...
Nekem baromira nem kéne 8 misiért, költsék inkább Zambira.
Nekem baromira nem kéne 8 misiért, költsék inkább Zambira.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
grecki írta:Abszolút egyetértek veled! Szerintem Del Horno a legjobb spanyol balhátvéd, ráadásul még csak 25 éves! Már tavaly is meg akartuk venni, nem is értem, akkor most miért nem akarjuk...Pláne akkor érthetetlen, ha csak 8 misibe kerülne.Szakacs írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14303
ezt nem hiszem el h 8 millio euroert megvehetnenkMi is kellene ra hajtsunk
Sztem sem ártana ráhajtani
-
- Hírhozó-cikkíró
Abszolút egyetértek veled! Szerintem Del Horno a legjobb spanyol balhátvéd, ráadásul még csak 25 éves! Már tavaly is meg akartuk venni, nem is értem, akkor most miért nem akarjuk...Pláne akkor érthetetlen, ha csak 8 misibe kerülne.Szakacs írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14303
ezt nem hiszem el h 8 millio euroert megvehetnenkMi is kellene ra hajtsunk
Zambrotta viszont nagyon úgy tűnik, hogy Madridba költözik, szóval lassan lehetne gondolkodni, hogy kivel lehetne helyettesíteni. Én személy szerint Daniel Alvest látnám legszívesebben Barca mezben, esetleg Miguelt.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14303
ezt nem hiszem el h 8 millio euroert megvehetnenk
Mi is kellene ra hajtsunk 
ezt nem hiszem el h 8 millio euroert megvehetnenk

Tiziano Crudeli fan 

- Andris
- Adminisztrátor
Persze h jók lennének.Ádám02 írta:Tomi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117833&
Annak ellenére, hogy 34 éves sztem nem lenne rossz.
na de jó lenne ha jönne !!!szerintem ellene ott hátul meg Zambrotta is jöhetne!!!!
De Thuram csak tartalék védőnek a hátralévő egy vagy két évére
Zambrotta meg ugysem jön. Inkább elmegy jólfizetett bohócnak fehér mezbe!

nem hiszem h tulzásokba kéne esni. ha nem jön Zam, akkor jó Thuram, ha véletlen mégis jönne, akkor meg csak ő.
Máshova nem kell erősítés.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Tomi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117833&
na de jó lenne ha jönne !!!szerintem ellene ott hátul meg Zambrotta is jöhetne!!!!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117833&
Én nem védem Bellettit, csupán Oleguer-ről mondtam el a véleményemet, amúgy szerintem is Zambrotta lenne a legjobb megoldás.noname írta:Én nem tudom megérteni h miért véded annyira Bellettit! Oli is tud annyit felmutatni mint ő. Az egy dolog h tíz meccsenként Belletti hoz össze egy gólt, viszont két meccsenként miatta kapunk egyet.
Belleti egy tipikus szélső középpályás. Nem illik a Barca taktikájába és elképzeléseibe. Ott van Alves vagy Zambrotta. Mindkettő sokkal jobb mint Béla és viszonylag olcsón meg lehetne őket szerezni.
Oli mellett szól az is h jóval fiatalabb mint Béla és katalán.
Az fontos h valaki jól támadjon, de Belletiben több a kár mint a haszon!!!!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Én nem tudom megérteni h miért véded annyira Bellettit! Oli is tud annyit felmutatni mint ő. Az egy dolog h tíz meccsenként Belletti hoz össze egy gólt, viszont két meccsenként miatta kapunk egyet.Tomi írta:Inkább, de akkor azt legalább a legmagasabb szinten, ami rá nem mondható el
Belleti egy tipikus szélső középpályás. Nem illik a Barca taktikájába és elképzeléseibe. Ott van Alves vagy Zambrotta. Mindkettő sokkal jobb mint Béla és viszonylag olcsón meg lehetne őket szerezni.
Oli mellett szól az is h jóval fiatalabb mint Béla és katalán.
Az fontos h valaki jól támadjon, de Belletiben több a kár mint a haszon!!!!!!!
A Fifa egy szégyen
- huevos
- Jugador d'estrella
nem kell szerintem bántani Oleguert, tavasszal a csapat egyik legmegbízhatóbb tagja volt, nemhiába favorizálja őt Rijkaard!
az viszont tény, hogy Zambrotta jobb nála, de nem hiszem hogy Daniel Alvessel beljebb lennénk...
az viszont tény, hogy Zambrotta jobb nála, de nem hiszem hogy Daniel Alvessel beljebb lennénk...
never let the children cryin'!
Inkább, de akkor azt legalább a legmagasabb szinten, ami rá nem mondható elnoname írta:Inkább csak védekezni mint csak támadni tudjon![]()
A mai fociban egy szélsőhátvédnek nem elég csak védekezni tudnia (legalábbis szerintem)noname írta:De azt se feledjük h Bellettivel ellentétben tud védekezni!
- noname
- Llegenda del Barça
De azt se feledjük h Bellettivel ellentétben tud védekezni!Tomi írta:Lehet, hogy volt egy-két jó meccse, de attól még nem lesz jobb játékos. Lassú, technikai tudása pedig szinte a 0-val egyenlő, nem illik a világ legjobb csapatába.Los Banditos írta:Pedig az utobbi bajnokikon jóljátszott Oleguer.Ja és légyszíves tanuld meg leírni a Barca játékosok neveit,köszi!
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Szerintem igenis folynak a tárgyalások Zambrottával és Thurammal is, csak nem akarják h mindenki tudja, mert akkor rögtön jön egy cselszki vagy egy margó és kétszer annyit ajánl mint a Barca csak azért h nehogy itt játsszon!fcjoc írta:gyiko írta:Épp ezt ismertem el, de nem kellene az egész Juve állományt a csapatunkban tudni, szerintem nagyon nem, szerencsére Txikiék ezeket a problémákat nagyon jól megoldják.
Annyira jól megoldják hogy senkit nem vesznek??...Nemtom mit kell sóherkodni Zambrotta ügyében
..ő naon kéne
..
de mondjuk Alves is tökéletesen megfelelne jobb oldalra, mer ha jól tom rá még mindig megvan az opsönvagy nem?
A Fifa egy szégyen
Lehet, hogy volt egy-két jó meccse, de attól még nem lesz jobb játékos. Lassú, technikai tudása pedig szinte a 0-val egyenlő, nem illik a világ legjobb csapatába.Los Banditos írta:Pedig az utobbi bajnokikon jóljátszott Oleguer.Ja és légyszíves tanuld meg leírni a Barca játékosok neveit,köszi!