Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.19. 12:37:12

Szerintem Touré, nem fog többet játszani, mint 1 félidő! Nem hiszem, hogy Pep szeretne kockáztatni egy hosszabb sérülést, főleg, hogy elindul a BL is! Azért ez nem egy Bl döntő (utána 2 hónap pihivel), hogy kockáztatni kelljen(Ini)!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.19. 12:26:51

Az én hétvégi csapatom:

V. Valdés - Puyol ; Piqué ; Milito (Márquez 68'); Maxwell - Touré (J. d. S. 77') ; Busquets ; Iniesta - Bojan (Jeffren 84') ; Ibrahimovic ; Henry
Ha ez így lesz, megeszem a kalapom! :P (Csak, azért azt, mert nincs egyse! :twisted:)

Persze, ha nem vezetünk, minimum 2-vel a 65. percig, akkor jöhet Messi! :wink: És, akkor Jeffren nem áll be...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.19. 11:05:02

Fernando írta:Örülök annak, hogy Touré nagy eséllyel ott lehet a Racing ellen, de én annak ellenére, hogy keveset játszik, pihentetném, és csak a második félidőre dobnám be. A védelem már annyira nem lesz foghíjas Piquével szerintem, a támadósor pedig bőven elbírná Bojan-t az biztos, akár Ibra helyén is. Erős lenne a kezdő nélküle is. Jó lenne ha a srác nem csak 3-4 perceket kapna.

Valdés,- Puyol, Piqué, Milito (Csigrinszkij 70'), Maxwell,- Busquets (Touré 45'), Xavi, Iniesta,- Henry, Bojan, Messi (Pedro 70')
Csak Xavi éppen sérült! :D
/Sir Bobby Robson/
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.19. 10:54:38

Örülök annak, hogy Touré nagy eséllyel ott lehet a Racing ellen, de én annak ellenére, hogy keveset játszik, pihentetném, és csak a második félidőre dobnám be. A védelem már annyira nem lesz foghíjas Piquével szerintem, a támadósor pedig bőven elbírná Bojan-t az biztos, akár Ibra helyén is. Erős lenne a kezdő nélküle is. Jó lenne ha a srác nem csak 3-4 perceket kapna.

Valdés,- Puyol, Piqué, Milito (Csigrinszkij 70'), Maxwell,- Busquets (Touré 45'), Xavi, Iniesta,- Henry, Bojan, Messi (Pedro 70')
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.19. 10:35:10

Még mindig tartom magam ahhoz, hogy Messit egy kicsit pihentetni kellene! Ez a tökéletes alkalom, a BL meccs előtt!
Bojant és Henryt a kezdőbe szeretném! :idea:
/Sir Bobby Robson/
lui1698
Llegenda del Barça

2010.02.18. 21:40:32

"A katalán szűrő esetében tévesen jelezték korábban, hogy az ötödik sárgáját kapta az idényben, valójában még csak a negyediknél tart, ami ebben a helyzetben kifejezetten jó hír, és az eltiltást egy időre elkerülheti."

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10715
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.18. 21:36:13

LM10 írta:
MichaaBee írta:Ha jól tudom, akkor Busquetsnek összegyűlt az 5 lap, úgyhogy szerintem Márqueznek vagy JdS-nak kellene játszania.
Pedig nem. 4-nél tart. Volt is erről a hét elején itt valami cikk, hogy még 1 kell neki :wink:
Pedig a hivatalos oldalon már 6-nál tartanak. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LM10
Director del Fútbol

2010.02.18. 21:32:57

MichaaBee írta:
LM10 írta:...
Ha jól tudom, akkor Busquetsnek összegyűlt az 5 lap, úgyhogy szerintem Márqueznek vagy JdS-nak kellene játszania.
Pedig nem. 4-nél tart. Volt is erről a hét elején itt valami cikk, hogy még 1 kell neki :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.18. 21:31:24

LM10 írta:...
Ha jól tudom, akkor Busquetsnek összegyűlt az 5 lap, úgyhogy szerintem Márqueznek vagy JdS-nak kellene játszania.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LM10
Director del Fútbol

2010.02.18. 21:13:22

------------------------V.V.--------------------------

Puyol-----------Piqué------Milito---------Maxwell---

--------------------------Busquets----------------

-------------------Touré------------Iniesta------------

Messi------------------------Ibra-----------------Pedro-----------

Pad: Pinto,Csiga,Márquez,dos Santos,Jeffren,Bojan,Henry.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.18. 21:09:11

Tényleg rég játszott már Bojan és tényleg pihizhetne Messi. :) Támogatom az ötleteteket. :)
Kép
Kép
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.18. 16:55:47

csdewl írta:-------------------Valdés-----------------
--Puyol----Marquez----Piqué------------Maxwell

-----Thiago----------Busquets--------Iniesta

------Messi--------Ibra-----------Henry

Henry kezdhetne már végre, aztán ha nem megy neki akkor lecserélhetik.
Nemtudom Dani játszhat e már ,de én inkább pihentettném a Bl-re.
Xavi helyett meg Thiago , bár nemtom Jonatan dos santos is lehet ,hogy jó.

igen:D ez az idealis ....es majd a 60´ johet MEssi helyebe Bojan.....
Kép
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.18. 13:59:42

------------------Valdés-----------------
-
Puyol----Marquez----Pique----Maxwell
-
---------------Busquets-----------------
-
----Thiago(Dos Santos)----Iniesta-----
-
Bojan-------------Ibra------------Henry

Messire ráférne egy kis pihi, nem is emlékszem mikor pihent utoljára! Henrynek megadnám az esélyt 3 meccs pihi után, Bojanról meg nem is beszélve!
/Sir Bobby Robson/
csdewl
Capitá del Barça

2010.02.18. 13:53:32

-------------------Valdés-----------------
--Puyol----Marquez----Piqué------------Maxwell

-----Thiago----------Busquets--------Iniesta

------Messi--------Ibra-----------Henry

Henry kezdhetne már végre, aztán ha nem megy neki akkor lecserélhetik.
Nemtudom Dani játszhat e már ,de én inkább pihentettném a Bl-re.
Xavi helyett meg Thiago , bár nemtom Jonatan dos santos is lehet ,hogy jó.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.17. 10:36:08

Én még most sem értem az Eto'o-Ibra cserét, de ez az én bajom. Lehet, hogy mezőnyben többet tesz Ibra, mint Eto'o, de akkoris ő azért viseli a 9-es mezt, mert gólokat kellene lőnie.

A Racing ellen ottlehet Piqué és Márquez, remélem ezzel stabilabb lesz a védelem, illetve a középpálya.
Kép
Kép
Kép
nahjolvan
Barça B

2010.02.16. 20:22:50

úgy legyen;)
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.02.15. 22:44:00

Szerintem a tegnapi vereség benne volt a pakliban, főleg a korai kényszerű csere után. Én egyértelműen a sérülések számlájára írnám ezt a zakót, messzemenőket nem lehet ebből a meccsből levonni.

Az látszott, hogy ilyen meccseken Busquets nem megoldás szűrőposzton, és Alves hiányát szintén nagyon megéreztük. Elöl sem votlunk a legjobbak, bár nem értem, miért bírálják sokan Ibrát, szerintem elég hasznos, jól alásegít Messi játékának pl.

Azt egy focihoz értő ember eddig is tudta, hogy nem akkora gólvágó, mint Eto'o, hanem más erényei vannak. Arról se feledkezzünk meg, hogy az Atletico nagyon jól játszott.

Végszónak annyi, hogy valahogy meg kell úszni a következő meccseket, aztán ha felépülnek a sérültek, sztem újra összeáll a játékunk, mint az utóbbi 1 hónapban.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.15. 22:43:52

A sérülések elkerülésére van egy jó recept: ROTÁLÁS.
Kép
Kép
Kép
duncan
Jugador del Barça

2010.02.15. 22:34:01

FtcSikiHun írta: Mi a baj a fiatalokkal? Jeffren nagyon jó játékos, ahhoz képest, hogy milyen fiatal. Mégis mit vársz tőle egy olyan meccsen, ahol életében először játszik egy idegen poszton, és ott is egy Agüero-Reyes-Forlán támadó trióval kell felvenni a harcot. Bartra pedig nagyon jól oldotta meg a feladatát. Mit tehet ő a meccsről? Tudtommal nem kaptunk gólt, amíg pályán volt, és szerintem ha Pep cserepadra, vagy éppen kezdőbe rakja Jeffrent,Muniesát,Dos Santost vagy éppen Bartrát annak minden bizonnyal meg van az oka :wink:

Igen, sokan említették Robinhot, hát én nem értek egyet vele. Oké, jó játékos, jól focizik, de nem egy rövid passzos Barcába illik, cselez-cselez-cselez és a harmadiknál elbukik, ez nekünk nem kell :wink:
Mascherano...jól tudom, hogy védekező középpályás? Mert ha igen, akkor ő is minek, egy Keita-Touré-Busquets védekező középpálya mellé. Most van itt Keita-Touré ideje (szerintem) aztán 5 év múlva Busquetsé, majd akkor lehet vkp után nézni :wink:
Csigrinszkijnek meg idő kell. Ibrának is adtunk időt, ő 1-2 hónap alatt hozzászokott a játéktechnikánkhoz. Az ukránnak is meg kell adni az időt, de neki szerintem még többet, ugyanis közel sem játszik annyit, mint Ibra.
A fiatalokkal az a bajom,hogy tapasztalatlanok és komoly meccseken gyengék. Jeffrentől nem vártam sokat,pont azért,amit leírtál. De ez itt a probléma,hogy "csak" ilyen ember maradt,egy kezdő. Az ilyen játékosoknak 10-15 percek kellenek a fix meccsek végén és nem kezdő tagság. Ne legyünk már Arsenal 2. Szép,hogy csak a fiatalokra építenek,de nézzük már meg mikor nyertek utoljára valamit. Pep azért épít rájuk,mert "az ő tanítványai" ,ergo elfogult. Aláírom,hogy nagyon jó az utánpótlásbázisunk,de nem lesz mindenkiből Messi vagy Xavi szintű játékos attól,hogy tehetséges. Gai,Thiago,Jeffren,Muniesa,Fontás,Bartra,Rocheda,Dos Santos és még sorolhatnám. Ne mondja nekem senki,hogy a mostani Barca B keretéből mindenkiből ha nem is extraklasszis,de egy élcsapatba beillő ember lesz. Lenne rá egy fogadásom,hogy nem így lesz, 3-4 játékos biztos jó csapatba kerül,mert tehetségesek,de ennyi. Nézzük már meg a korábbi "tehetségeink" hol állnak. Gondolok itt Crosas-ra,Giovanni Dos Santosra,Damiára,Gabrira,Oleguerre:D és a többiekre. egyikük sem vitte többre egy középcsapatnál,sőt. Bojan sem úgy tűnik,hogy eléri valaha is azt a szintet,amit Messi vagy Iniesta képviselnek a saját posztjukon.
Ha pedig igazán fejleszteni akarja őket Guardiola,akkor inkább ki kellene emelni 3-4 játékost és őket rendszeresen csereként behozni,nem 6-8 játékost ,mert így egyik sem kap kellő időt a nagyok között,meg a csapatnak sem jó.

Robinhoról meg annyit,hogy többre mennénk vele ,mint Henryval meg Pedroval (jó,erre mondhatja bárki,hogy nem lehet tudni meg stb,de nézzünk szembe a ténnyel,hogy Pedro akkor játszik jól,ha tud gólt lőni,egyébként észre sem lehet venni,ha pályán van,Henry pedig mostanság még az ő szintjét sem éri el...őket nem nehéz túlszárnyalni).

Keita pedig nem nagyon játszik nálunk (sajnos) vkp-t, most pedig hogy sérült ő is meg Xavi is meg Touré is, elég jól jönne vkp-nak egy Mascherano szintű játékos és akkor Busquets lépne Xavi helyére. Meg arra is kell gondolni,hogy néha pihentetni is kell egy-egy játékost és akkor kellene a megfelelő utánpótlás ,így pedig vagy egy rutintalan fiatal kezd,aki nem sokat tud majd várhatóan még hozzátenni,vagy játszik az alapember,aki sokáig nem fog bírni hetente 2 meccset végig. Így formahanyatlás várható.

Ibráról annyit,hogy nem 1-2 hónap kel neki a beilleszkedéshez. Pocsékul játszik hétről hétre. Szeptemberben és Októberben bejöttek neki a dolgok,de azóta szinte semmi. Ha Eto'o féléves játékos volt(ahogy itt sokan írták) -ebben persze igazság volt ,ha nem is sok- akkor Ibra is lassan kiérdemli ezt...legalábbis akkor,ha lassacskán megint belejön,mert ha nem ,akkor neki pedig a 2 hónapos játékos titulus jár ki. Jó,igaz,hogy gólt lőtt,az Atletico ellen,de azt a helyzetet szerintem nem sok spanyol első osztályban szereplő csatár hagyta volna ki,sőt szerintem még Torghelléről is bepattant volna valahogy. Az pedig vicc,amit itt látta mleírvaa fórumon : "legalább most megjátszható volt" . Már ne is haragudjatok,de ez elég alap dolog egy klasszisnak nevezett középcsatártól...ez nem erény,ez az elvárható.

Csigrinszkij pedig 2 év múlva biztosan nem fog itt játszani,esetleg a következő szezont még átvészeli a padon,aztán szevasz. Erre is lenne egy fogadásom,várom a vállalkozó kedvűeket... :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.15. 22:25:44

maister6000cm3 írta:
Nyilvánvalóan igazatok van! De legközelebb az ilyet a humor topicba írjátok. Csak egyetlen egy valamit felejtetek el, mégpedig azt, hogy emberekről van szó, akik nem kis megterhelésnek vannak kitéve nap mint nap, nem pedig gépekről. Ez most egy ilyen peches sorozat. Tavaly úgy ahogy elkerültek az ilyenek, de most igy jött ki hogy hatan sérültek egyszerre. De semmi gond, erre vannak a cserék.

Persze hogy emberekről van szó.De nem is a játékosokat hibáztattam.
Egyszerűen annyit gondolok erről,hogyha van olyan sérülés amiket el lehet kerülni,azok az izomsérülések.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.15. 22:13:56

csababarca írta:
Lionel85 írta: A sok sérülés dühítő, kezdem megkérdőjelezni az orvosi csapat munkáját, ahogy tettem ezt egy időszakban a Rijkaard-vezette Barcelonánál is. Kizárt, hogy ennyi játékos sérüljön meg edzésen vagy meccsen, nagyon komoly változtatásokra van szükség, mert ezek a sérülések nem a véletlen kategória!

VAMOS!
Igen,és főleg az aggasztó,hogy sok izomsérülés,húzódás,ez pedig tényleg a szakmai stáb hibája.
Nyilvánvalóan igazatok van! De legközelebb az ilyet a humor topicba írjátok. Csak egyetlen egy valamit felejtetek el, mégpedig azt, hogy emberekről van szó, akik nem kis megterhelésnek vannak kitéve nap mint nap, nem pedig gépekről. Ez most egy ilyen peches sorozat. Tavaly úgy ahogy elkerültek az ilyenek, de most igy jött ki hogy hatan sérültek egyszerre. De semmi gond, erre vannak a cserék.
Kép
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.02.15. 22:03:44

csababarca írta:
Lionel85 írta: A sok sérülés dühítő, kezdem megkérdőjelezni az orvosi csapat munkáját, ahogy tettem ezt egy időszakban a Rijkaard-vezette Barcelonánál is. Kizárt, hogy ennyi játékos sérüljön meg edzésen vagy meccsen, nagyon komoly változtatásokra van szükség, mert ezek a sérülések nem a véletlen kategória!

VAMOS!
Igen,és főleg az aggasztó,hogy sok izomsérülés,húzódás,ez pedig tényleg a szakmai stáb hibája.
Nem is értem és szinte mindenhol ez van. Ennyire népszerűtlen munka lenne ez?
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
nahjolvan
Barça B

2010.02.15. 21:21:45

baszki felmentem NSOra..és cikkeknél hozzászólások..sok realos nyomja a hülyeségeit:/idegesítő!témához visszatérve télleg nem gondolhattuk h veretlenül zárják a szezont!remélem időbe kaptuk a pofont..és ez a vereség jó hatással lesz a csapatra..felszívják magukat:)racing ellen javítani kell! visca el barca!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.15. 20:55:59

VAMOS!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.15. 20:43:08

Én nem fognám a sérüléshullámra a vereséget, egyszerűen csak minden szempontból csődöt mondott ez a csapat. Az első félidőben még úgy-ahogy tartották magukat, voltak jó pillanatok. De két olyan gólt kaptunk, ami letaglózta a csapatot, igaz, Zlatan gólja után még élt a remény. A második félidőben viszont nagyon visszazuhant a gárda és akkor már tényleg lehetett beletörődött hozzáállást látni. Guardiola nagy motivátorként van számontartva, persze ő is ember, de többet kellett volna neki is tenni, mint ahogy minden játékosnak is. A következő meccsen javíthatunk a Racing ellen, de ehhez akarni is kell!

A sok sérülés dühítő, kezdem megkérdőjelezni az orvosi csapat munkáját, ahogy tettem ezt egy időszakban a Rijkaard-vezette Barcelonánál is. Kizárt, hogy ennyi játékos sérüljön meg edzésen vagy meccsen, nagyon komoly változtatásokra van szükség, mert ezek a sérülések nem a véletlen kategória!

VAMOS!
Kép
Kép
Kép
Lezárt