Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak Xavi éppen sérült!Fernando írta:Örülök annak, hogy Touré nagy eséllyel ott lehet a Racing ellen, de én annak ellenére, hogy keveset játszik, pihentetném, és csak a második félidőre dobnám be. A védelem már annyira nem lesz foghíjas Piquével szerintem, a támadósor pedig bőven elbírná Bojan-t az biztos, akár Ibra helyén is. Erős lenne a kezdő nélküle is. Jó lenne ha a srác nem csak 3-4 perceket kapna.
Valdés,- Puyol, Piqué, Milito (Csigrinszkij 70'), Maxwell,- Busquets (Touré 45'), Xavi, Iniesta,- Henry, Bojan, Messi (Pedro 70')
Pedig a hivatalos oldalon már 6-nál tartanak.LM10 írta:Pedig nem. 4-nél tart. Volt is erről a hét elején itt valami cikk, hogy még 1 kell nekiMichaaBee írta:Ha jól tudom, akkor Busquetsnek összegyűlt az 5 lap, úgyhogy szerintem Márqueznek vagy JdS-nak kellene játszania.
Pedig nem. 4-nél tart. Volt is erről a hét elején itt valami cikk, hogy még 1 kell nekiMichaaBee írta:Ha jól tudom, akkor Busquetsnek összegyűlt az 5 lap, úgyhogy szerintem Márqueznek vagy JdS-nak kellene játszania.LM10 írta:...
Ha jól tudom, akkor Busquetsnek összegyűlt az 5 lap, úgyhogy szerintem Márqueznek vagy JdS-nak kellene játszania.LM10 írta:...
csdewl írta:-------------------Valdés-----------------
--Puyol----Marquez----Piqué------------Maxwell
-----Thiago----------Busquets--------Iniesta
------Messi--------Ibra-----------Henry
Henry kezdhetne már végre, aztán ha nem megy neki akkor lecserélhetik.
Nemtudom Dani játszhat e már ,de én inkább pihentettném a Bl-re.
Xavi helyett meg Thiago , bár nemtom Jonatan dos santos is lehet ,hogy jó.
A fiatalokkal az a bajom,hogy tapasztalatlanok és komoly meccseken gyengék. Jeffrentől nem vártam sokat,pont azért,amit leírtál. De ez itt a probléma,hogy "csak" ilyen ember maradt,egy kezdő. Az ilyen játékosoknak 10-15 percek kellenek a fix meccsek végén és nem kezdő tagság. Ne legyünk már Arsenal 2. Szép,hogy csak a fiatalokra építenek,de nézzük már meg mikor nyertek utoljára valamit. Pep azért épít rájuk,mert "az ő tanítványai" ,ergo elfogult. Aláírom,hogy nagyon jó az utánpótlásbázisunk,de nem lesz mindenkiből Messi vagy Xavi szintű játékos attól,hogy tehetséges. Gai,Thiago,Jeffren,Muniesa,Fontás,Bartra,Rocheda,Dos Santos és még sorolhatnám. Ne mondja nekem senki,hogy a mostani Barca B keretéből mindenkiből ha nem is extraklasszis,de egy élcsapatba beillő ember lesz. Lenne rá egy fogadásom,hogy nem így lesz, 3-4 játékos biztos jó csapatba kerül,mert tehetségesek,de ennyi. Nézzük már meg a korábbi "tehetségeink" hol állnak. Gondolok itt Crosas-ra,Giovanni Dos Santosra,Damiára,Gabrira,Oleguerre:D és a többiekre. egyikük sem vitte többre egy középcsapatnál,sőt. Bojan sem úgy tűnik,hogy eléri valaha is azt a szintet,amit Messi vagy Iniesta képviselnek a saját posztjukon.FtcSikiHun írta: Mi a baj a fiatalokkal? Jeffren nagyon jó játékos, ahhoz képest, hogy milyen fiatal. Mégis mit vársz tőle egy olyan meccsen, ahol életében először játszik egy idegen poszton, és ott is egy Agüero-Reyes-Forlán támadó trióval kell felvenni a harcot. Bartra pedig nagyon jól oldotta meg a feladatát. Mit tehet ő a meccsről? Tudtommal nem kaptunk gólt, amíg pályán volt, és szerintem ha Pep cserepadra, vagy éppen kezdőbe rakja Jeffrent,Muniesát,Dos Santost vagy éppen Bartrát annak minden bizonnyal meg van az oka![]()
Igen, sokan említették Robinhot, hát én nem értek egyet vele. Oké, jó játékos, jól focizik, de nem egy rövid passzos Barcába illik, cselez-cselez-cselez és a harmadiknál elbukik, ez nekünk nem kell![]()
Mascherano...jól tudom, hogy védekező középpályás? Mert ha igen, akkor ő is minek, egy Keita-Touré-Busquets védekező középpálya mellé. Most van itt Keita-Touré ideje (szerintem) aztán 5 év múlva Busquetsé, majd akkor lehet vkp után nézni![]()
Csigrinszkijnek meg idő kell. Ibrának is adtunk időt, ő 1-2 hónap alatt hozzászokott a játéktechnikánkhoz. Az ukránnak is meg kell adni az időt, de neki szerintem még többet, ugyanis közel sem játszik annyit, mint Ibra.
maister6000cm3 írta:
Nyilvánvalóan igazatok van! De legközelebb az ilyet a humor topicba írjátok. Csak egyetlen egy valamit felejtetek el, mégpedig azt, hogy emberekről van szó, akik nem kis megterhelésnek vannak kitéve nap mint nap, nem pedig gépekről. Ez most egy ilyen peches sorozat. Tavaly úgy ahogy elkerültek az ilyenek, de most igy jött ki hogy hatan sérültek egyszerre. De semmi gond, erre vannak a cserék.
Nyilvánvalóan igazatok van! De legközelebb az ilyet a humor topicba írjátok. Csak egyetlen egy valamit felejtetek el, mégpedig azt, hogy emberekről van szó, akik nem kis megterhelésnek vannak kitéve nap mint nap, nem pedig gépekről. Ez most egy ilyen peches sorozat. Tavaly úgy ahogy elkerültek az ilyenek, de most igy jött ki hogy hatan sérültek egyszerre. De semmi gond, erre vannak a cserék.csababarca írta:Igen,és főleg az aggasztó,hogy sok izomsérülés,húzódás,ez pedig tényleg a szakmai stáb hibája.Lionel85 írta: A sok sérülés dühítő, kezdem megkérdőjelezni az orvosi csapat munkáját, ahogy tettem ezt egy időszakban a Rijkaard-vezette Barcelonánál is. Kizárt, hogy ennyi játékos sérüljön meg edzésen vagy meccsen, nagyon komoly változtatásokra van szükség, mert ezek a sérülések nem a véletlen kategória!
VAMOS!
Nem is értem és szinte mindenhol ez van. Ennyire népszerűtlen munka lenne ez?csababarca írta:Igen,és főleg az aggasztó,hogy sok izomsérülés,húzódás,ez pedig tényleg a szakmai stáb hibája.Lionel85 írta: A sok sérülés dühítő, kezdem megkérdőjelezni az orvosi csapat munkáját, ahogy tettem ezt egy időszakban a Rijkaard-vezette Barcelonánál is. Kizárt, hogy ennyi játékos sérüljön meg edzésen vagy meccsen, nagyon komoly változtatásokra van szükség, mert ezek a sérülések nem a véletlen kategória!
VAMOS!
Igen,és főleg az aggasztó,hogy sok izomsérülés,húzódás,ez pedig tényleg a szakmai stáb hibája.Lionel85 írta: A sok sérülés dühítő, kezdem megkérdőjelezni az orvosi csapat munkáját, ahogy tettem ezt egy időszakban a Rijkaard-vezette Barcelonánál is. Kizárt, hogy ennyi játékos sérüljön meg edzésen vagy meccsen, nagyon komoly változtatásokra van szükség, mert ezek a sérülések nem a véletlen kategória!
VAMOS!