Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.29. 20:48:10

Caceres helyzetével az a probléma, h ha jól játszik, a Juve megveszi, ha nem, akkor meg minek hozzuk vissza? (hozzá kell tennem, ez még mind nyáron fog történni)
MR. TROMORT777

2009.12.29. 20:34:57

Silvának tudnék örülni, jó volna ha lenne alapja is a pletykáknak, de amíg ilyen sporthirado félék közlik, addig nem kell komolyan venni.
Suarez szvsz az akinek van esélye, h jön a télen. Jó playának tűnik.
Majd kiderül. Jövőre meg a nagy kampányolásokba jön Fabregas...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.29. 20:07:54

Nyílván nem arra utaltam, hogy egyből világklasszis szinten nyomja/nyomná majd Jeffren jobbhátvédként. Bele kell(ene) tanulnia, nem vitás. De az sem, hogy azok az erények, képességek amik egy jó jobbhátvédet jellmeznek, azok Jeffrenben megvannak. De ha valahol, akkor ott számításba jöhet. Elöl nem valószínű.
Cáceres tényleg jó lenne, sőt, hátul több poszton is bevethető, de ahogy előttem is írták, -és én is megfeledkeztem róla, hogy vmi egészen nevetséges 10 milla körül meszerezheti a Juve...-nem biztos hogy lesz lehetőségünk visszahozni. Meglátjuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kurdt
Megmentő :)

2009.12.29. 19:29:42

Ezt már többször írtam, de Bojan mint középcsatár szvsz felejtős (mármint alkatilag). Jobbhátvédnek jó lett volna Bruno Saltor, akiről nyáron szó volt, de ő jobban járt a Valencia-val. Oda szerintem is valami rutinosabb tartalék kellene (Belletti :D ), de perpill nem ugrik be semmilyen épkézláb alternatíva. Cácerest elfelejthetjük, a Juve 90% h él az opciós joggal és elviszi. Balszélre szvsz nem kell senki, ott van Bojan, Pedro, később Gai. Középhátvéd poszton rendben vagyunk, Csiga majd belejön szerintem és akkor nagyon jó lesz...
Középpályára szerintem jó lenne Fabregas (max 40 misiért), Jonathant meg felhoznánk és akkor stabil és nagyon erős lenne a középpálya; de Fabregas helyett mást is el tudnék képzelni (bár ő lenne a legjobb).

Többi kölcsönben lévő játékosunk:
Hleb: Hiába jó a Stuttgartban, itt sosem fogja tudni magából a legjobbat kihozni, sajnos

Henrique: Vele szvsz ne számoljunk, mert Pep már másodszorra adja kölcsön és nem hiszem h harmadszorra meg tudná őt győzni a brazil

Keirrison: Tudomásom szerint 2 éves kölcsönben van a Benficánál, és asszem nem is hívhatjuk vissza, úgyhogy ő még a jövő zenéje, pedig én láttam a Palmeirasban, és jó a gyerek nem is kicsit

de nyáron az új elöknek úgyis muszáj lesz 2 nagyobb nevet igazolnia, úgyhogy meglássuk
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.12.29. 19:08:30

Rivaldo11 írta:Ha már jobbhátvéd...tudom hogy ez most furcsa lesz, de...én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer majd Jeffren lesz Dani Alves helyettese azon a poszton. Igen, tudom hogy elsősorban támadó szellemű játékos. De ha megnézzük, minden képessége megvan ahhoz, hogy ideális jobbhátvéd legyen belőle. Nem Ő lenne az első játékos a futballtörténelemben, aki támadóból lesz hátvéd.
Nem biztos hogy igazolni kell arra a posztra. Belső védő-ha Milito képes lesz még 1-2 szezont magas szinten játszani-szerintem nem kell. Ha mégis, még mindig ot van Cáceres, akit tán vissza lehetne hozni.
Egyébként meg felesleges találgatni. Új elnök jön, aki mindenképp hoz majd egy nagy nevet legalább,(sőt, az is biztos, hogy bepróbálkozik Wengernél Cesc ügyében) de mivel Titi távozik, így valószinüsíthető, hogy két kiemelkedő igazolásunk lesz a nyáron.
Cáceres legtöbbször a Juve védelmének jobb oldalán játszik, tehát előbb lenne ő a tarcsi jobb bekk nálunk mint Jeffren, sőt mondjuk mindenki, csapaton belül simán megoldja Pep. Ráadásul ha ilyen gyors miért ne játszhatna a bal szélen? Meg már bizonyította nem túl fényes képességeit a védelemben.

Igazolások terén pedig nem hiszem hogy váratlan történne a télen. A nyár viszont annál forróbb lesz :D
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.29. 18:52:43

Rivaldo11 írta:Ha már jobbhátvéd...tudom hogy ez most furcsa lesz, de...én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer majd Jeffren lesz Dani Alves helyettese azon a poszton. Igen, tudom hogy elsősorban támadó szellemű játékos. De ha megnézzük, minden képessége megvan ahhoz, hogy ideális jobbhátvéd legyen belőle. Nem Ő lenne az első játékos a futballtörténelemben, aki támadóból lesz hátvéd.
Idén már játszott a kupában jobb hátvédként, én korántsem voltam lenyűgözve... :) Nem volt valami meggyőző, főleg, hogy a meccs végén felment balszélsőbe, és érezhető volt a különbség. Meglepne, ha végül ott kerülne számításba.
zola8787
Director del Fútbol

2009.12.29. 18:37:36

Vissza kell hozni középcsatárnak Maxi Lopézt! Na jó, csak vicceltem :D
De milyen király volt, mikor beállt és megverte a Chelsea-t, kb. ennyit csinált de ne legyünk telhetetlenek :D
Balszélre Silvát, középre Jonathan dos Santost, Fabregasért nem adnék pénzt akár milyen nagy ász. Főleg ha VB után szereznénk meg, hát sztem nem 40 és 50 millióért....
Real igazolásai: Pelé, Maradona, Zidane, meg még Luis Enrique-t is visszaviszik XD.
Aztán ismét bajnok BL és kupa győztes a Barca. Ámen :)
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.29. 18:36:45

barca99 írta:
barca0417 írta:. . .
Szerintem is így van. Keirrison nem rossz, csak olyan helyre ment, ahová nem fér be. Én simán visszarendelném most, mert olyan mindegy, hol nem játszik. Ráadásul Ibrának nincs alternatívája, tehát éppen-éppen még játszhatna is.

Egy középpályás viszont mindenképpen jöhetne, vagy egy Atletic-es srác végleg feljöhetne. Szükség lenne a középpályán is egy kis frissességre.

Meg ugye egy balszélső, de valószínűleg egy ilyen kaliberű igazolás majd nyáron lesz lerendezve. A VB után, horror áron.
Az előbb író katalunya reagálására írnám és egészíteném ki ezt a hsz-t azzal, hogyha Pep látta a Katalónia meccset, akkor simán lehetne Bojan Henry helyén, mert manapság, szegén Titi-től tényleg nem nehezebb jobb teljesítményt nyújtani. :? :oops: Ha jól megnézzük Titi se vérbeli szélső és lásd tavaly milyen teljesítményt nyújtott.

Nah és most írnám, h Ibrának tényleg nem lenne cseréje ebben az esetben.Kupában mehetne egy Bojan Keirisson Pedro hármas. :wink:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.29. 18:36:27

Ha már jobbhátvéd...tudom hogy ez most furcsa lesz, de...én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszer majd Jeffren lesz Dani Alves helyettese azon a poszton. Igen, tudom hogy elsősorban támadó szellemű játékos. De ha megnézzük, minden képessége megvan ahhoz, hogy ideális jobbhátvéd legyen belőle. Nem Ő lenne az első játékos a futballtörténelemben, aki támadóból lesz hátvéd.
Nem biztos hogy igazolni kell arra a posztra. Belső védő-ha Milito képes lesz még 1-2 szezont magas szinten játszani-szerintem nem kell. Ha mégis, még mindig ot van Cáceres, akit tán vissza lehetne hozni.
Egyébként meg felesleges találgatni. Új elnök jön, aki mindenképp hoz majd egy nagy nevet legalább,(sőt, az is biztos, hogy bepróbálkozik Wengernél Cesc ügyében) de mivel Titi távozik, így valószinüsíthető, hogy két kiemelkedő igazolásunk lesz a nyáron.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.12.29. 18:37:20-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.29. 18:21:00

Úgy vélem semmi szükség egy fiatal tehetségre jobb hátvéd poszton. Alves évekig megoldás, ráadásul neki tényleg kevesebbett kell pihennie az átlagnál. Egy fiatal itt nem fejlődne semmit (vagy Alves kárára játszana, és jönne a "Buzkecc-szindróma").

Én inkább egy 30 körüli rutinos hátvédet látnék szívesen, aki már megelégszik azzal, hogy csapat szinten végre címeket nyerhet, és kap évi 10-15 meccset összvissz.

Bojan meg szerintem alkalmatlan középre, egyedüli embernek, a brazil meg legalább megvan 180 centi, talán nem nyomják el annyira.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.29. 16:38:03

kamaj írta:Számomra egy a furcsa, hogy nincs szó jobbhátvéd megvételéről. No nem Alvest akarom leváltani csakis egy úgynevezett alternatív megoldást szeretnék mellé mivel az egész szezont nem játszhatja végig...
Puyol is kezdő ember szóval ő csak nagyon nagy vész esetén raknám oda, inkább egy olyan ember kéne aki alapvetően szélső, de elfogadja a cseresort. Szerintetek van rá esély, hogy valamikor, de kap egy társat Alves (vagy most vagy nyáron)?
Legjobban egy fiatal Barca-tehetségnek örülnék. Vagy egy fiatal igazolásnak. Én is felvetettem ezt korábban, magam sem értem miért nincs róla szó...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kamaj
Capitá del Barça

2009.12.29. 16:21:08

Számomra egy a furcsa, hogy nincs szó jobbhátvéd megvételéről. No nem Alvest akarom leváltani csakis egy úgynevezett alternatív megoldást szeretnék mellé mivel az egész szezont nem játszhatja végig...
Puyol is kezdő ember szóval ő csak nagyon nagy vész esetén raknám oda, inkább egy olyan ember kéne aki alapvetően szélső, de elfogadja a cseresort. Szerintetek van rá esély, hogy valamikor, de kap egy társat Alves (vagy most vagy nyáron)?
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
katalunya
Jugador d'estrella

2009.12.29. 16:04:01

barca99 írta:
Szerintem is így van. Keirrison nem rossz, csak olyan helyre ment, ahová nem fér be. Én simán visszarendelném most, mert olyan mindegy, hol nem játszik. Ráadásul Ibrának nincs alternatívája, tehát éppen-éppen még játszhatna is.

Egy középpályás viszont mindenképpen jöhetne, vagy egy Atletic-es srác végleg feljöhetne. Szükség lenne a középpályán is egy kis frissességre.

Meg ugye egy balszélső, de valószínűleg egy ilyen kaliberű igazolás majd nyáron lesz lerendezve. A VB után, horror áron.
Azér ibra alternatívájának ott van krkics...ne felejtsük el őt,tehetséges és zseni lehet belőle(ha játszik)...KEirissonak sztem is visszakell jönnie,mindengy hol nem játszik.
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.29. 15:59:49

barca0417
Entrenador del Barça

2009.12.29. 15:45:50

Sokan rossz igazolásnak, kidobott pénznek minősítik Keirrison-t. Ezt nem igazán értem. még nem is látta itt senki játszani, lehet hogy pont ő lenne jó csere középcsatárnak. A Kazma ellen pl. a barátságos meccsen amikor a fiatalok játszottak, látszott hogy képesek helyzetet kialakítani, Bojan, Jeffren,Vazquez stb..mind jól játszottak, csak nem tudják értékesíteni a ziccert, mert egyik sem befejező csatár. Mert szerintem Bojan sem az. Jó a rúgótecnhikája, meg jól cselez, de nem egy gólgép. Keirrison viszont az. A Benficában nem játszatják, mert tele vannak csatárral, aki a sajátjuk. De én mág Palmeirasos korában láttam pár meccsen, és nem rossz játékos. Érzi a kaput, jobbal.ballal és fejjel is. Pont ilyen játékos nincs a Barcában a fiatalok között. Pedro a fontos gólok mestere de nem az akitől el lehet várni minden meccsen a gólt. Jeffren klasszikus szélső támadó, Bojan pedig amolyan második csatár. Lehet hogy mindenki úgy járna jobban ha Keirrison visszajönne és inkább játszana az Atletic ben egy fél évet, Luis Enrique kezei alatt, stabil kezdőként. Többet érne sokkal, mint a Benfica kispadja, lelátója.
Meg sokan mondják itt hogy nem kell senki a télen. Hát....nem tudom. Nem akarok feltétlenül ellenkezni, meg embereket ajánlgatni, de lehet hogy lesz olyan időszak tavasszal, amikor bizony jól jönne valaki, aki a padról tud segíteni. Iniestának és Xavinak nincs megfelelő helyettese, illetve Henry már, Pedro még nem játszik hosszú távon klasszis módon. A tavalyi év után azt lehet mondani,hogy egész szezonban egy nehéz akadály volt, a Chelsea. És idén is ugyanazt fogják játszani, ha összekerülünk velük, márpedig jelenleg nem tudok olyan csapatot, aki le tudná őket győzni rajtunk kívül. És én nem vagyok biztos hogy idén erősebb a támadószekciónk, mint tavaly. Ibra egy zseni, az tény, de Messi középen nem az igazi, de ha igen akkor kell még valaki, márpedig eddig Henryban nem érzem azt hogy 1vs1 ben le tudna győzni egy jobb védőt, Pedro pedig zsákbamacska ebből a szempontból. Sokszor el szokott tűnni egész meccsekre. Szóval én átgondolnám ezt a Robinho dolgot....vagy Silva dolgot...
Nem beszélve arról, ha a kezdőből hiányzik 2 ember, már nagyon meglátszik a játékon. És egy sérülés mindig benne van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca0417 2009.12.29. 15:48:33-kor.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.29. 15:19:59

Pedro egyre jobb formába lendül, ezzel a bal szélünk kezd megoldódni.
Hála az istennek ja.
http://www.youtube.com/watch?v=YvwzK0R3 ... re=related
illetve Bojan Ibra helyén.
Ibrát használjuk ki amíg még benne van a 20-as éveiben. :!:
szajko
Director del Fútbol

2009.12.29. 15:19:38

socio66 írta:
Ticsi 23 írta: Van egyáltalán reális esély arra, hogy a télen érkezik valaki?
nincs.
Nincs, mivel nem is kell senki egyenlőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.12.29. 15:21:34-kor.
socio66

2009.12.29. 15:17:37

Ticsi 23 írta: Van egyáltalán reális esély arra, hogy a télen érkezik valaki?
nincs.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.29. 15:14:50

Hát elkezdődött. Én már követni se tudom. :D
Van egyáltalán reális esély arra, hogy a télen érkezik valaki?
Hamsikot szívesen látnám, mint ahogy Silvát is.
Fabregas a télen tuti nem jön, Ribéryért meg nem hiszem, hogy mégegyszer harcba indulunk, Robinho pedig távolodóban van.
Ki tudja mi lesz még?! Várom a fejleményeket!
Hajrá FC BARCELONA!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.29. 14:59:44

Én most nem igazolnék senkit a télen. Pedro egyre jobb formába lendül, ezzel a bal szélünk kezd megoldódni. Csak az nem veszi észre a nagy iramú javulását, aki vak... Épp ezért inkább egy saját nevelés játsszon a csapatban, olcsóbb, és szívvel lélekkel játszik a Barcáért! Idővel akár Jeffren is kaphatna több lehetőséget, illetve Bojan Ibra helyén. Így idővel lenne nekünk még jó néhány világklasszis támadónk.

Középpályára meg Fabregas jöhetne. De valóban olyan hatalmas szükségünk van rá? Keita idén nagy formában játszik, pótlásnak tökéletesen megfelel, sőt Touré és Busi is tud támadóbb felfogásban remekül játszani. Persze ég és föld a különbség Fabregas és Keita között, de már nem olyan a nagy a különbség Fabrags és Jonathan között! Előbbi nem nagyon akar visszajönni, legalábbis nem látom benne azt a tüzet, jól érzi magát, míg utóbbi maradna, a Barcában akarna játszani. (Legalábbis én ezt érzem jelen pillanatban, aztán nem biztos, hogy igazam van)

Azt mondom, hogy idén még nem nagyon fog lehetőséget kapni egyik fiatal középpályás sem, de jövőre már egyre többet fognak játszani. Eddig Pep minden évben erősített saját neveléssel. (1.: Piqué, Busi. 2.: Pedro) Jövőre Fontás, vagy Muniésa "érkezése" mellett egy középpályás beépítését váro ma csapatba Jonathan, vagy Thiago személyében.

És szerintem épp ezekért nem kellene senki mostanában, esetleg egy jobb hátvéd csere, de semmi több...
noname
Llegenda del Barça

2009.12.29. 14:40:16

Varatrix írta:
noname írta:Hamsikról, könnyen lehet, hogy ő amolyan B-terv lesz.
2. cserecsatár. Ha Boajn továbbra se lövi a gólokat, akkor könnyen lehet, hogy kölcsön adjuk, ezesetben elképzelhetőnek tartom egy rutinosabb csatár leigazolását.
Hamsik középpályás.
Én nem írtam olyat h Hamsik csatárnak jönne. Nézd meg szépen még 1x a szöveget!
Hamsikról az 1. pontnál írtam mint egy alternatíva ha Cesc nem jön.
:roll:
A Fifa egy szégyen
LM10
Director del Fútbol

2009.12.29. 14:30:12

szajko írta:Suarez esete ugyanaz mint a Robbené.
Robben jól nyomta a Chelseabe, csak eladták.
Jól nyomta a madridba is, de elküldték.
És ő is zsákbamacskának volt kikiáltva még a PSV-be.

Én nem mondok véleményt, hogy jöjjön Suarez vagy sem...úgysem én döntök, lesz ami lesz!

BARCAAA :!:
Így van. Én is ezt mondta, hogy a játékos mozgásából(Suarez,Ibra,Robben) meglehet állapítani a hollandoknál is, hogy lesz-e belőle valami.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.12.29. 14:26:02

noname írta:Hamsikról, könnyen lehet, hogy ő amolyan B-terv lesz.
2. cserecsatár. Ha Boajn továbbra se lövi a gólokat, akkor könnyen lehet, hogy kölcsön adjuk, ezesetben elképzelhetőnek tartom egy rutinosabb csatár leigazolását.
Hamsik középpályás.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
szajko
Director del Fútbol

2009.12.29. 14:19:03

Suarez esete ugyanaz mint a Robbené.
Robben jól nyomta a Chelseabe, csak eladták.
Jól nyomta a madridba is, de elküldték.
És ő is zsákbamacskának volt kikiáltva még a PSV-be.

Én nem mondok véleményt, hogy jöjjön Suarez vagy sem...úgysem én döntök, lesz ami lesz!

BARCAAA :!:
messiboy
Barça C

2009.12.29. 14:16:43

Azt írják a www.barcafansklub.gportal.hu oldalon hogy Hamsík meg Silva is a Barcába igazolhat ez igaz? vagy csak pletyka..
Lezárt