Danka00792 írta:
Hát ezt nemtudom ki állithatta, mert hogy a játékos és a Valencia nem, az biztos.

Úgy értettem az
állitólag szót,hogy az újságok szerint már a Real Madrid játékosa volt!Az állitólag szó semmit sem jelent!(erre akartam utalni

)
Meg az h 45 millát kiadunk egy játékosra 1szer 2szer mi is megtehetjük és nem bomlik meg ezzel a mi átigazolási modellünk.
Reméljük Mr.Laporta is igy gondolja..
Amúgy a cheater Perez miatt változik a piac, nem kéne 50-et adnunk egy játékosért sem, ha nem lennének 90 millás nevetséges átigazolások.
Nem feltétlen.Ronaldo csakis azért jött ilyen drágán ,már elbaszcsizta Calderón azzal a szerződéssel..mert ugye ha nem fizet Florentino ,akkor -30 milla ,igy inkább kifizette azt a 94-et ,minthogy kidobja azt a 30-at.Ugyanakkor ,ha nincs az a szerződés ,akkor Perez jóval olcsóbban eltudta volna hozni,szerintem olyan 70 körül!Ez mondjuk 'reálisabb' lenne(mert ugye te 60 körülre tedted)Azt a 10 milliót pdeig adjuk annak,hogy 1 kiváló játékos,a csapata legjobbja ,stb..Dehát nem 70 lett ,hanem 94..
egyébként meg hol lenne ő a tietek? nem olvasol híreket?
Én sehol
Riberyvel ez pont fordítva volt.
Szerintem abból sem lesz semmi..Pereznek se kifogyhatatlan a bankszámlája..160 után kipengetni 50-et ,húzós lenne..