Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcatom
Jugador del Barça

2008.03.25. 11:13:21

Gomezinho írta:
barcafan0911 írta:ne találgassatok itt mindenfélét, ronaldinhonak magánéleti problémái vannak pl: stressz, depresszió és sokszor úgy érzi hogy nincs értelme az életnek minden olyan unalmas lett. talán ha találna magának egy nőt, akit szeret akkor rendbe jönne és örömmel focizna.
Ezt mondom a Nő a kulcs mindenre! :D bár szerintem azt kap meg akit akar és ez neki nagyon jó igy :D
És te ezt honnan veszed??
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 11:03:46

barcafan0911 írta:ne találgassatok itt mindenfélét, ronaldinhonak magánéleti problémái vannak pl: stressz, depresszió és sokszor úgy érzi hogy nincs értelme az életnek minden olyan unalmas lett. talán ha találna magának egy nőt, akit szeret akkor rendbe jönne és örömmel focizna.
Ezt mondom a Nő a kulcs mindenre! :D bár szerintem azt kap meg akit akar és ez neki nagyon jó igy :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.25. 11:02:36

ne találgassatok itt mindenfélét, ronaldinhonak magánéleti problémái vannak pl: stressz, depresszió és sokszor úgy érzi hogy nincs értelme az életnek minden olyan unalmas lett. talán ha találna magának egy nőt, akit szeret akkor rendbe jönne és örömmel focizna.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 10:52:50

szerintem értelmeteln ez a dopping dolog! persze hogy mindenki doppigol de a megengedett határokon belül! aki meg nem doppingol az meg egy évben 13 hónapot sérült! Szóval a BArca játékosainak többségénél kizárom a dopping gyanut!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.25. 10:50:45

barcafan91 írta:h doppingolna mindenki? gondolkozz már. ha ez lenne akk mindenki menne a pályán mint a mérgezett egér és nem csak az utolsó negyed órára pörögnénk fel mint a valencia ellen is.

Az akarat kérdése...Ha leszaráj a dolgokat, az más kérdés.
Amúgy meg nem ecstasira gondolj! :lol:
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2008.03.25. 10:49:41

Nem hiszem el, hogy Ronni mikor felmegy a pályára, azon gondolkodik, hogy meg merje-e csinálni a cselt, mert ha nem sikerül, mit fog szólni a média meg a közönség. A meccsen megszűnik a külvilág. De ahhoz hol valaki fel mehessen a pályára Barca mezben, kell tehetség (ez adott nála), erőnlét (?), taktikai fegyelem (?), AKARAT (????). Innentől kezdve nincs miről beszélni: Hogy támogassuk, meg bízzunk benne, meg hogy majd az új edző. Ugyan már...
barcafan91
Barça B

2008.03.25. 10:48:01

h doppingolna mindenki? gondolkozz már. ha ez lenne akk mindenki menne a pályán mint a mérgezett egér és nem csak az utolsó negyed órára pörögnénk fel mint a valencia ellen is.
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.25. 10:46:55

Én mostmár tényleg nemtudom, hogy mit higgyek. :roll:
Vagy elhiszem azt, hogy állandóan bulizik és piál, vagy csak egyszerűen nem akar játszani, hogy megkímélje magát az újabb és újabb kritikáktól. Legalább ha nyilatkozna valamit, hogy igen sérült vagyok vagy valami, de semmi. Nagyon gyanús, hogy hallgat egy ilyen helyzetben. Ezelőtt mindig másnap vagy 2 napra rá rácáfolt egy nyilatkozatban minden nemű találgatásra és bíztatta a szurkolókat, hogy visszatér és újra formába lendül.

Sose hittem, hogy ilyet fogok leírni de az utóbbi időszakban nagyon nagyot csalódtam benne és átverve érzem magam vele szemben, de szerintem nem csak én vagyok így vele... :cry: Egy világ omlott össze bennem, amikor elolvastam a hétvégén Rijkaard nyilatkozatát.

Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy a mi Ronni-nkal ez megtörténhet, teszem hozzá ezek szerint nem először. Nagyon de nagyon bízok benne, hogy valahogy "kivánszorog" ebből a nagyon mély hullámvölgyből és egy kisebb formajavulás látszani fog rajta...de van egy olyan érzésem, hogy a nyáron búcsút kell vennünk tőle...és az a legfájóbb, hogy így. :?

Teszem még hozzá természetesen tegnap megint nem edzett, csak teremben gyakorolt Touréval. :? Múlt héten szerda óta pedig már teljes edzést végzett...most megint valami baja van. Remélem szerdán ismét edzeni fog és VÉGRE elkezd AKARNI és KÜZDENI! A mai napon szabadnapot kaptak a fiúk...otthon üljön le és gondolja át, hogy mi is a fontos neki, mert ez így nem állapot. :?

Na csak ennyit akartam hozzáfűzni...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.03.25. 10:50:13-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.25. 10:43:58

mindenki doppingol? ezt hogy érted? mert azt nem hiszem hogy minden barca játékos minden meccs előtdoppingolna.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.25. 10:40:41

Jobb, ha tudjátok, hogy a élsportban (így a fociban is) mindenki doppingol szzal ennyi.
Emlékezzetek vissza Cannavaro vagy Davids esetére! Vagy talán még Abel Xaviert is lehet ide sorolni.
Kép
goda06
Jugador del Barça

2008.03.25. 10:30:57

Szerintem a formahanyatlása a gyorsasága elvesztésekor kezdődött. Gondoljatok csak bele. A tavaji szezonban sokat lehetett hallani, hogy csak a konditeremben edz. Fel is szedett magára egypár kiló izmot (és zsírt!), szal bizonyára komolyabban csinálta. A probléma csak az, hogy ezzel bekötődnek az izmok és ez a mozgékonyság rovására megy. Ezen pedig úgy tudna javítani, ha megfelően edz.

A mentalitásos dologban lehet van valami, de szerintem többről van szó. Ha a világ egykori legjobbja érzi magán, hogy nem megy és kap hideget meleget a médiától az még rátesz egy lapáttal neki és egyre nehezebb lesz neki a dolga. Persze mondják, hogy sztár és neki ezeken túl kellene siklania, de ő is csak emberből van.

mindenesetre hatványozottan nehéz lett neki a dolga, mert ez nem csak egy sima hullámvölgy. De azért vagyunk szurkolók, hogy a csapat mellett a játékosokat is biztassuk.
Barca, Ronaldinho
socio66

2008.03.25. 10:12:50

haze71 írta:Mi történt Ronnival? Én három dolgot tudok elképzelni.

1. Valamilyen betegség miatt legyengült és képtelen visszanyerni az erejét.
2. Doppingolt, de már nem meri tovább csinálni.
3. Mentálisan kipurcant és már játszani sincs kedve. (Depresszió)

Sajnos egyiken sem tud segíteni egy új edző...
hát az első nem hiszem,ha télleg lett volna vmilyen
betegsége arrol tudnánk,meghát nem hiszem hogy
aztán ne tudná visszanyerni formáját.....

a második nekem is megfordult már a fejemben
de szerintem ezt kizárt hogy megengednék egy
ekkora klubnál!!.....

a harmadik dolog a legvalószínűbb,már mindent
megnyert,és nem tud kellőképpen felpörögni fejben.....

egy új edző pedig nem biztos hogy nem tudna változtatni
ezen!szerintem egy José szintű edző meg tudná értetni
vele,hogy neki még játszani kell,mert szükség van rá!!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 10:03:19

haze71 írta:Mi történt Ronnival? Én három dolgot tudok elképzelni.

ááá, ez nem történhet meg, nem ezek a problémák szerintem! Egyszerűen valami oylan dolognak kell történnie amivel sajátmagát huzza ki a sza rból! De ezt az előző hsz-emben kifejtettem hogyan is lehetne megcsinálni! :D
haze71
Entrenador del Barça

2008.03.25. 08:10:02

Mi történt Ronnival? Én három dolgot tudok elképzelni.

Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 22:36:48

teljesen igazad van ! de ez már kicsit ciki hogy Riijkaard nem tud egyszerűen ráorditani a játékosaira!! NAgyonritkán tud az esetek 1 százalékában! De Ronaldinho feltud felfogtámadni! Egyszerűen fenyiteni kell egy kicsit! Tartalékokhoz lekell vinni pár meccsre!ugyanolyan dolog mint amikor a barátnőd bekeményit mert lazán veszed a kapcsolatot erre te megijedsz és félsz hogy kiba sz téged erre te pulikutya leszel! De ez csak akkor valósul meg ha szereted a csajt és képes leszel változni! na ugyanez igaz R10-re is ha szereti a BArcát képes változni!
Szandi
Főnökasszony

2008.03.24. 22:35:38

Muszáj lesz elképzelned más edzőt :wink:
Meg gondolom, hogy olyan videókat nem hoznak nyilvánosságra, amin vakarja a.. fülét.

Ha a kilökésnél tartunk, én inkább az orvosi stáb körül néznék szét alaposan..
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
home
Jugador d'estrella

2008.03.24. 22:32:09

Gomezinho írta:az fog történni barátom hogy marad a Nou campban és edzőváltás lesz és kilökik az egész brigádot kezdve az erőnlétiedzőőkel majd a végén Rikivel!
de én nem akarom...nem azt mondom h minden maradjon így...de én továbbra is birom rijkaardot...legalábbis nem tudok elképzelni más edzőt...mint pl murinhot.aki jóó meg minden de akkor p*raszt már bocsánat h nem igaz.. :?
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
home
Jugador d'estrella

2008.03.24. 22:30:48

goda06 írta:Amúgy ha jól emlékszem az ez előtti meccsen direkt kérte hogy játszasson, csak Franki nem rakta be.
sőt még frankie elégedett is volt az edzésével és hozzáállásával...amiket beraktak videókat edzésről mindegyiken dolgozott legalább annyira mint mások...
,,EVERYBODY LIES."

Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 22:30:45

az fog történni barátom hogy marad a Nou campban és edzőváltás lesz és kilökik az egész brigádot kezdve az erőnlétiedzőőkel majd a végén Rikivel!
home
Jugador d'estrella

2008.03.24. 22:29:11

én már nem tudok semmit...nem tudom kinek higgyek...nem akarok hinni az újságoknak mert ott sem mások mint itthon...de átsiklani sem tudok csak úgy a hírek fölött....
ugyanez van a nyári átigazolási szezon alatt is...minden nap majd meghalok a kíváncsiságtól és a félelemtől nem e történik valami :?
,,EVERYBODY LIES."

goda06
Jugador del Barça

2008.03.24. 22:23:31

...sz*rik az egészre, nem fog kijönni egy hullámvölgyből se.
hát ezaz amit nem tudunk, hogy szarik-e az egészre. Bulizni biztos jár, mert mindenki jár, csak nála ezt jobban felfújják a bulvárcápák. Amúgy Frankinek voltak "érdekes" edzői húzásai a játékban, de az se elképzelhettlen, hogy ez a "nem falazok tovább Roninak" a pszichologiája része és azért csinálja, mert segíteni akar.
Barca, Ronaldinho
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.24. 22:22:24

Emberek, állítani kellene a stíluson! oda-vissza.

egyébként nem arról van szó, h ki kell dobni a gyereket, mint egy taknyos papírzsebkendőt, meg, h elfelejtjük páran, h miket tett a barcáért, hanem arról, h ha nincs sérülése, nem beteg, akkor mi a gyíkért nem képes egy egyeneset rúgni a labdába az az ember, aki előtt pár éve még úgy hullottak a hátvédek, mint a legyek, és megtapsolta minden stadion közönsége, ahol fellépett (a bernabeué felállva).
nem kell istenezni, és másképpen futtatni, elég ha csak azt csinálja, amiért anno megszerettük pár millióan.
PUYOL-XAVI-INIESTA
home
Jugador d'estrella

2008.03.24. 22:15:29

sztem ki akar jönni...de egyedül nem megy....vagy kellene rijkaardnak az apszichológiai cucca vagy valami más ami jobban hat rá....vagy más edző vagy jó lenne az apukája....ez utóbbi nincs....:S
,,EVERYBODY LIES."

Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 22:14:24

Én még azt sem értem hogy mindenki mondja hogy iyg bulizik meg ugy ilyen részeg olyan részeg de egy rohadt kép nincs az iylen esetekről!
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.24. 22:12:52

Én pár meccsel ezelőtt, amikor egyre jobb formában volt, azt hittem, kijön a gödörből. De hogyha ő nem akar kijönni a gödörből, és sz*rik az egészre, nem fog kijönni egy hullámvölgyből se.
Lezárt