Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És te ezt honnan veszed??Gomezinho írta:Ezt mondom a Nő a kulcs mindenre!barcafan0911 írta:ne találgassatok itt mindenfélét, ronaldinhonak magánéleti problémái vannak pl: stressz, depresszió és sokszor úgy érzi hogy nincs értelme az életnek minden olyan unalmas lett. talán ha találna magának egy nőt, akit szeret akkor rendbe jönne és örömmel focizna.bár szerintem azt kap meg akit akar és ez neki nagyon jó igy
Ezt mondom a Nő a kulcs mindenre!barcafan0911 írta:ne találgassatok itt mindenfélét, ronaldinhonak magánéleti problémái vannak pl: stressz, depresszió és sokszor úgy érzi hogy nincs értelme az életnek minden olyan unalmas lett. talán ha találna magának egy nőt, akit szeret akkor rendbe jönne és örömmel focizna.
barcafan91 írta:h doppingolna mindenki? gondolkozz már. ha ez lenne akk mindenki menne a pályán mint a mérgezett egér és nem csak az utolsó negyed órára pörögnénk fel mint a valencia ellen is.
hát az első nem hiszem,ha télleg lett volna vmilyenhaze71 írta:Mi történt Ronnival? Én három dolgot tudok elképzelni.
1. Valamilyen betegség miatt legyengült és képtelen visszanyerni az erejét.
2. Doppingolt, de már nem meri tovább csinálni.
3. Mentálisan kipurcant és már játszani sincs kedve. (Depresszió)
Sajnos egyiken sem tud segíteni egy új edző...
ááá, ez nem történhet meg, nem ezek a problémák szerintem! Egyszerűen valami oylan dolognak kell történnie amivel sajátmagát huzza ki a sza rból! De ezt az előző hsz-emben kifejtettem hogyan is lehetne megcsinálni!haze71 írta:Mi történt Ronnival? Én három dolgot tudok elképzelni.
1. Valamilyen betegség miatt legyengült és képtelen visszanyerni az erejét.
2. Doppingolt, de már nem meri tovább csinálni.
3. Mentálisan kipurcant és már játszani sincs kedve. (Depresszió)
Sajnos egyiken sem tud segíteni egy új edző...
de én nem akarom...nem azt mondom h minden maradjon így...de én továbbra is birom rijkaardot...legalábbis nem tudok elképzelni más edzőt...mint pl murinhot.aki jóó meg minden de akkor p*raszt már bocsánat h nem igaz..Gomezinho írta:az fog történni barátom hogy marad a Nou campban és edzőváltás lesz és kilökik az egész brigádot kezdve az erőnlétiedzőőkel majd a végén Rikivel!
sőt még frankie elégedett is volt az edzésével és hozzáállásával...amiket beraktak videókat edzésről mindegyiken dolgozott legalább annyira mint mások...goda06 írta:Amúgy ha jól emlékszem az ez előtti meccsen direkt kérte hogy játszasson, csak Franki nem rakta be.
hát ezaz amit nem tudunk, hogy szarik-e az egészre. Bulizni biztos jár, mert mindenki jár, csak nála ezt jobban felfújják a bulvárcápák. Amúgy Frankinek voltak "érdekes" edzői húzásai a játékban, de az se elképzelhettlen, hogy ez a "nem falazok tovább Roninak" a pszichologiája része és azért csinálja, mert segíteni akar....sz*rik az egészre, nem fog kijönni egy hullámvölgyből se.