Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
dehogy, partjelzőt,és a bírót szidtam, a Bayernt alapból nem szeretem,és az ilyesmi továbbjutás se szokott tetszeni, fogalmazzunk úgy,h a Fio iránti sajnálatom miatt is így írtam, nem tartom megérdemeltnek a bajorok továbbjutását,ez van. de változtatni senki sem tud,meglátjuk köv körben mire mentek,remélem madridot kapjátok,és akkor 2meccs erejéig egy csapatnak szurkolunk..:Poldi:.. írta:köszi![]()
--------------
Jogos amúgy a les, de senki nem is vitatta. De most Klose menjen oda a sporihoz és mondja, hogy meg ne add mert les volt?
mindjárt megsajnálom a Bayern-t..:Poldi:.. írta:És ezt aztán fel kell mindig emlegetni.ozsimiki írta:másikon 3-2,amivel Bayern jutna tovább![]()
hajrá Fio! főleg a 4méteres leses Klose gól után! bár anélkül is eléggé rühellem a bajorokat.
Mert végülis a Fio 2. gólja nem volt les
![]()
Meg vagy 2x-3x tévesen állítottak meg minket
És ezt aztán fel kell mindig emlegetni.ozsimiki írta:másikon 3-2,amivel Bayern jutna tovább![]()
hajrá Fio! főleg a 4méteres leses Klose gól után! bár anélkül is eléggé rühellem a bajorokat.
nem tiszta ziccerekre értem,de volt azért olyan időszak amikor a Porto nagyon közel állt a gólhoz,és elég sok pontatlanság, középpályán eladott laszti jellemezte ekkoriban az Arsenalt, erre értettem,h az ilyen,és főleg ennyi pontatlanság ami abban az időszakban volt, más csapat ellen megbosszulhatja magát, pl az általad említett csapatok esetében.Game90 írta:Azért ezen a meccsen nem volt sok Porto lehetőség.ozsimiki írta:viszont Arsenaltól se várok túl sokat a Bl trófeát illetően, ezeket a lehetőségeket egy Portonál komolyabb csapat kihasználja,legalább 1-2őt.
Nasri: lőtt egy zseniális gólt, jól is játszott, de sok labdát elszórt.Game90 írta:Sok fog azon múlni, hogy Nasri, Arshavin és Bendtner milyen napot fog ki.
Azért ezen a meccsen nem volt sok Porto lehetőség.ozsimiki írta:viszont Arsenaltól se várok túl sokat a Bl trófeát illetően, ezeket a lehetőségeket egy Portonál komolyabb csapat kihasználja,legalább 1-2őt.
ohh a francba remélem rúgnak még egyet a Firenzeiekkurdt írta:4-4, a Bayern áll továbbjutásra