Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
eddig én is ugy tudtamLos Banditos írta:Az nem a Hernández rövidítése?zolinhoreal írta:Nem gondolom, hogy Guti meleg lenne, mert felesége van és három gyerekeZsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Guti HAZ(ez van a mezére írva)-> a három gyerekének a kezdőbetűi
![]()
![]()
![]()
![]()
Az nem a Hernández rövidítése?zolinhoreal írta:Nem gondolom, hogy Guti meleg lenne, mert felesége van és három gyerekeZsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Guti HAZ(ez van a mezére írva)-> a három gyerekének a kezdőbetűi
![]()
![]()
![]()
![]()
Valdés idén tényleg a legjobb formájában van, de egyenlőre még nálam messze van a Casillas féle szinttől. VV-nek szinte minden meccsen van egy-két, vagy több nagyobb védése, de továbbra sem képes arra, amire a spanyol válogatott elsőszámú portása, hogy a bravúrjaival nyerjen meg egy meccset a csapatának, ráaádsul Iker elött jóval gyengébb védelem áll.eleve marhaság ez a dolog, mert nem tudunk 100%-ig objektívek lenni, de áruljátok el a VV-Casi és a Zamb- Ramos csere okát...
Év végén is itt leszek, és ha fordul a kocka, vagyis Henry több gólt lő majd mint Nistelrooy, akkor elismerem, hogy elhamarkodott kijelentés volt. Szerintem Nistelrooy akkor is több gólt fog lőni a szezonban, mint Henry...Ez egy elhamarkodott kijelentés volt ElRamos, igaz egyenlőre teljesen helytálló, remélem év végére már csak a mondat eleje marad meg, gondolom Te már kevésbé
Nem gondolom, hogy Guti meleg lenne, mert felesége van és három gyerekeZsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'
ez szerintem arra vonatkozik, hogy Henry eddig igencsak impotensen játszik, mint tette azt Nistelrooy tavaly első évében az új csapatában, igaz ő sem úgy kezdett, hogy hűha, ha jól emlékszem szórt egy 4est az Osasunanak, de amúgy nem nagyon lőtt, igaz még mindig többet, mint most Henry, viszont úgy, ahogy ő egyre jobban belelendült, még Henry is megtáltosodhat, még ha ez most hihetetlennek is tűnik.Chris írta:és henry tavaly hány meccsen játszottElRamos írta: Ezt úgy értettem, hogy Nistelrooy sokkal könnyebben beilleszkedett a csapatába. Ja és tavaly (az előző szezonban) Nistelrooy több gólt lőtt...
Ettöl félek én is. Ha nem javulunk fel idegen-ben is, akkor b*****tjuk a ligát.ElRamos írta:Nem elfogultságból mondom, de mire jön a Clasíco, nem elképzelhetetlen egy 7-8 pontos előny a Madrid javára...
Ezt úgy értettem, hogy Nistelrooy sokkal könnyebben beilleszkedett a csapatába. Ja és tavaly (az előző szezonban) Nistelrooy több gólt lőtt...bouba írta:Henry a 02/03as szezon kivételével mindig megelőzte Nistelrooyt a góllövőlistán,nem?ElRamos írta:1. Henry soha a b*dös életben nem fog úgy játszani a Barcában, mint anno az Arsenalban tette. Ellenben Nistelrooy akárhová megy, meglövi a szezononkénti 20-25 gólját a bajnokságban. Nistelrooy lehet hogy nem olyan technikás mint Henry, de hogy jobban érzi a kaput, gólerősebb, az nem vitás.1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?
2. A keretek minőségébe nem akarok belemenni, unalmas már. Független vélemények 90%-a elismeri, úgyhogy erről nem nyitnék vitát ismételten. Ha neked jólesik, hidd azt, hogy nem jobb a keretünk.
Henry a 02/03as szezon kivételével mindig megelőzte Nistelrooyt a góllövőlistán,nem?ElRamos írta:1. Henry soha a b*dös életben nem fog úgy játszani a Barcában, mint anno az Arsenalban tette. Ellenben Nistelrooy akárhová megy, meglövi a szezononkénti 20-25 gólját a bajnokságban. Nistelrooy lehet hogy nem olyan technikás mint Henry, de hogy jobban érzi a kaput, gólerősebb, az nem vitás.1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?
2. A keretek minőségébe nem akarok belemenni, unalmas már. Független vélemények 90%-a elismeri, úgyhogy erről nem nyitnék vitát ismételten. Ha neked jólesik, hidd azt, hogy nem jobb a keretünk.
Robinho is csatárként kezdte, s most mégsem csatárként emlegetik.Ramos eredendően jobbhátvéd!
1. Henry soha a b*dös életben nem fog úgy játszani a Barcában, mint anno az Arsenalban tette. Ellenben Nistelrooy akárhová megy, meglövi a szezononkénti 20-25 gólját a bajnokságban. Nistelrooy lehet hogy nem olyan technikás mint Henry, de hogy jobban érzi a kaput, gólerősebb, az nem vitás.1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?
Ramos eredendően jobbhátvéd!battya írta:Ramos nem jobbhátvéd, klasszisokkal jobb teljesítményre képes közepén, tehát azért van szélen, mert nincs egy éppkézláb jobboldali játékosunk.. Ha lenne, s valszeg lesz is, akkor megy vissza a megérdemelt helyére. Középre.
üdv
Szerintem csak felbérelt egy nőt, hogy kísérje.ElRamos írta:Zsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'![]()
Gutit már láttam nővel (a feleségével), Xavit még nem...[/code]
1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?ElRamos írta:Rivaldo11, ne haragudj, de baromságokat ne beszélj. Ciki ha a Madrid megnyeri a Ligát?Újra leírom: Ha ez a madrid el tudja vinni a ligát előlünk, az ciki. Ez a véleményem.
Azt pedig végképp nem értem, miért számít nagy mellénynek, hogy a magam részéről győzelmet, sőt, biztos győzelmet várok a madrid ellen.
Tudom, rangadó, ahol bármi előfordulhat.
De akkor is sikert várok.
Ott majd kiderül, ki gondolta jól.
Semmivel sem jobb a keretetek, max. nagyobb nevekből áll. De ez nem minden. Inkább álljon kisebb nevekből a keretünk, de nyerjük meg a Ligát...![]()
Zsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'
Rivaldo11, ne haragudj, de baromságokat ne beszélj. Ciki ha a Madrid megnyeri a Ligát?Újra leírom: Ha ez a madrid el tudja vinni a ligát előlünk, az ciki. Ez a véleményem.
Azt pedig végképp nem értem, miért számít nagy mellénynek, hogy a magam részéről győzelmet, sőt, biztos győzelmet várok a madrid ellen.
Tudom, rangadó, ahol bármi előfordulhat.
De akkor is sikert várok.
Ott majd kiderül, ki gondolta jól.
Kösz Boixos. A véleményemet továbbra is tartom. Természetesen nem arról van/volt szó, hogy rossz játékos lenne a holland, ám közel sem akkora kaliber, mint amilyennek sokan látták. Egy jó futballista, ám ezzel "nincs egyedül".Boixos írta: egyébként Rivaldo, igazad volt snejderrel kapcsolatban!