Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy tudom fórumról tilos idézni,uh óvatosan ilyenekkelVaratrix írta:"Inkább örülnünk kéne ,hogy Villa odamegy!Eto'o-nak a közelébe sem ér!Vagy Henry nem fog játszani,vagy Eto'o ,és ez nekünk jó"
Gyorsan változnak a vélemények a másik oldalon...
Én attól félek, hogy ők járnak jobban!bowlinggolyo írta:Úgy látszik a Real végleg letett arról hogy Villát megvegye hisz 30 millió eurós ajánlatot tett a Lyoniak csatárjáért, Karim Benzemáért.
messi6502 írta:Csak ehhez az egy részéhez szólnék bele, ha nem gond.miihii írta: Na látod,ebben teljesen egyet értünk![]()
Én is kíváncsi vagyok,h milyen szinten tudjuk pótolni az idővel 'kifutó' játékosokat.Mert nagyon magasra van téve mostanában a mérce a jövő fiataljainak.De a hírek és a tendencia (valamint az a néhány meccsre való felhozatal) azt mutatja,h egyelőre vannak titkos fegyvereink a raktárban (Gai,Thiago,stb...).Bízom benne,h ez mindig így is lesz,ezzel biztosítva magunknak a hűséget az alapelvünkhöz
Én úgy gondolom a mostani utánpótlással sincs gond, mert ha lehet párhuzamot vonni, akkor:
...
Gratula. Kérdezem én, akkor neked hol kezdődnek a mérvadó igazolások??? Rádaásul Albiol már a 3. komolyabb erősítése a Madridnak, de ahogy érzed barátom.Nem mérvadó igazolás, ahogy Cristiano Ronaldo igazolása sem az, egy fecske nem csinál nyarat...
az ilyen hsz-eknek csak én nem látom értelmét? csak engem zavar, h vki nem képes csak 1 oldalnyi (sőt...kevesebb) hsz-t átnézni, mielőtt leír vmit? annyira nehéz? már bocsánat...Kelemen Berti írta:HIVATALOS:A REAL MEGVETTE ALBIOLT 15 MILLIÓÉRT!!!![]()
ez nagyon jóó!
Csak ehhez az egy részéhez szólnék bele, ha nem gond.miihii írta:lassan Puyol, Xavi szépen kiöregszenek, nagyon kíváncsian várom hogy lesz-e megfelelő "hazai" pótlásuk.
Na látod,ebben teljesen egyet értünk![]()
Én is kíváncsi vagyok,h milyen szinten tudjuk pótolni az idővel 'kifutó' játékosokat.Mert nagyon magasra van téve mostanában a mérce a jövő fiataljainak.De a hírek és a tendencia (valamint az a néhány meccsre való felhozatal) azt mutatja,h egyelőre vannak titkos fegyvereink a raktárban (Gai,Thiago,stb...).Bízom benne,h ez mindig így is lesz,ezzel biztosítva magunknak a hűséget az alapelvünkhöz
Akkor olvasd vissza mert mondjuk ilyet senki sem írt^^ .Nem igazán ezt irta Ramos hibája volt a gól ,nem vitás!DE a Barca védőjátékosai se álltak a helyzet magaslatán(szerintem ez igy korrekt!)
Hát engedtessék meg, hogy a Barca vs Real topicba ilyenekre lehessen reagálni.én az "öngólnál" úgy láttam, hogy egy barca csillag adta be középre a passzt (piqué), és egy másik barca csillag nem volt ott a helyén (puyol), ezért ramosra maradt a hálás feladat, hogy egy labdát amit alig ér el kivágjon.
cantera írta:érdekes a közelmúltbeli hozzászólásaim témáinak sorba állítása, viszont hibás az a beállítás, mintha egymásra épülő valamik lennének. mivel ez egy fórum, mások is írnak ide, és az utánpótláson kívüli dolgok is előjönnek, amire ha esetleg reagálok valamit, nem biztos hogy azt jelenti, hogy a korábbi hszemet folytatnám, vagy éppen próbálnám más irányba terelni az eszmecserét.
A BL-győztes keretes számításoknál azért szólaltam meg, mert hülyeségnek tartottam a csak BL-döntőben pályára lépő csapat "értékének" számítását. Ugyanis ha jól emlékszem volt egy hiányzó (Alves), akinek az ára máris 150%-ra emeli a számított értéket. Ráadásul ahhoz, hogy a Barca elérje ezt a sikert, nem a figyelembe vett 11 játékos érdeme csak. Vagy tévedek?
Azért kezdtem el boncolgatni a Laporta érát, mert igen sok nyilatkozatot olvasni vele kapcsolatban, és hát így kicsit utánaolvasva a dolgoknak, néha az az érzésem hogy ellentmondásokba ütközöm. De nyilván csak én érzem eztŐ is nyilván csak a sportértékét látta anno Beckhamnek
Nagyon jó lehetőség lemérni a különbséget egy-egy Madrid-Barca meccsen (ha már a bajnokság nem jön össze), és sajnos nem tudok másra hivatkozni mint az U18-ra, ugyanis nem nagyon találkozik a két klub utánpótlás szinten (na jó, a Benjaminok is előrébb végeztek egy karácsonyi tornán). De az ottani eredmény talán mutatja, hogy olyan nagy különbség nem lehet a két utánpótlás között. És most ne Messiékkel gyertek, hanem a Juvenil csapatotok keretével. Meg a Barca B-vel. De ezt már leírtam, bocs az ismétlésért
lassan Puyol, Xavi szépen kiöregszenek, nagyon kíváncsian várom hogy lesz-e megfelelő "hazai" pótlásuk.
Piqué-re lehet a legkevesebb panasz, sztem ő volt a spanyoloknál a legjobb. Ramost meg érdemesebb lenne előrébb játszatni, támadni nagyon tud, de védekezni... az 1. gólban közvetve, a 2.-ban pedig egyértelműen benne volt. Ettől még Puyol vagy Xavi teljesítménye sem volt jó persze, mint ahogy az egész csapaté sem sajnos.zsuni írta:igen-igen tök vicces, hogyha piqué nem sarkazza középre a labdát akkor iker ölében landol a labda. az egész csapat halál [auto_cenzúra] volt élükön a támadókkal, de ramos a hibás. a real és a barca játékosai is vicc kategóriába tartoztak ezen a meccsen, de persze én vagyok elfogult.Szerintem érdemes a hozzászólást figyelmen kívül hagyni. Smile
Egyszerűen nevetséges, röhej.
de ennyire ne legyen már elvakult a kedves madridista...
Nem igazán ezt irtaSarkon rúgják Piquét és akkor az ő hibája a gól. szánalmas
Nagyon igaz!Lehetne normálisan is vitatkozni,eszmétcserélni!Saviola írta:...