Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Frányó István
Jugador del Barça

2008.03.25. 16:28:43

Gomezinho!
Senki nem szidta Ronaldinho-t, tudod mit jelent ez a szó egyeltalán? Senki nem beszélt róla olyan hangon, mint ahogy pl. te megszólaltál! Sztem akik elmarasztalják, beleértve magamat is, nem azért hangoztatják a véleményüket, mert utálják őt, hanem épp azért mert többet várnak el tőle, teljesen jogosan! A múlt szép volt, de most a jelenben kéne teljesíteni! Neki az FC Barcelona a munkahelye!!! Egy munkahelyen teljesíteni kell, napról napra, mert ha nem, akkor kirúgnak! Ez nem változik sehol sem! És nem az a baj, h volt 3 [auto_cenzúra] meccse, hanem az, h volt 53! És ezt már tegnap is megírtam, azóta sem változott a véleményem: amiket nyertünk, azt csapatként nyertük, azért, mert a világ legjobbja mellett ott volt még egy Eto'o, egy Larsson, egy Xavi, egy Deco...! És azért azt se felejtsük el, h mit köszönhet ő a klubnak! Ez oda-vissza kell, hogy működjön! Vagy ha nem teljesít, akkor kapjon napi 20 euró zsebpénzt, havi egy hajpántot, aztán csókolom! De a múlt dicsőségeivel ő nem lehetőséget nyert a lazításra, hanem még nagyobb felelősséget! És hangsúlyozom, nem azt várja senki, h úgy játszon, mint akkor!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 16:25:56

Már bocs Drigo de te nem vagy eszednél és kikérem magamnak hogy le divatdrukkerezel, komoylan mondom nem tudom mi a bajotok velem! Amikor Ronaldinho még PSG-s volt már akkor a BArcelonának szurkoltam Még jóval a Mendiétás időszak előtt! ugyhogy szerintem belehet fogni ezt a divatdrukkeres dolgot! De nem hitegetek én senkit hogy barcás vagyok! akik ismernek tudják jól! teszek a véleményeitekre mert semmit nem érnek!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.25. 16:22:14

Gomezinho írta:Mi becsődöltünk volna erősközépcsapatlettünk volna senkit nemérdekelt volna a csapat és szép lassan mindenki elpártolt volna a csapattól! És lenne meccsenkénti 25000-es nézőszám! Na csak gondoljatok bele hogy érdemes e igy beszélni róla!
Na az lehet, hogy tényleg jobb lett volna, akkor nem lennének a hozzád hasonló divatdrukkerek, hiába mentegetőzöl, most ismerted el...Egy IGAZI szurkoló nem ír ilyet, és nem azért szúrkol egy csapatnak, mert az éppen a legjobb. 25000en a Camp Nouban? Ez még viccnek is rossz...

Aki nem edz, nem dolgozik, annak nincs helye a cspatban, bármekkora ember is legyen, ezt nem engedheti meg magának.

Lehet jönni, hogy ha játszana akkor nem itt tartanánk, DE NEM JÁTSZIK, na és miért nem játszik?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.25. 16:22:01

Hogy jobb lett volna ha ide sem jön 2003-ban!
Ezt senki egy szóval nem mondta szerintem.
Mindenki tisztában van azzal,h mit jelentett a csapatnak.Nyílván még jelentene is ha nem ott tartana ahol tart.
Mi becsődöltünk volna erősközépcsapatlettünk volna senkit nemérdekelt volna a csapat és szép lassan mindenki elpártolt volna a csapattól! És lenne meccsenkénti 25000-es nézőszám!
Ez erős túlzás.Nem hinném,h hosszú távon egy Barcából erős középcsapat lehetne.És az a 100akárhányezer pártoló tag pedig akkor is pártoló tag maradna ha középcsapat lennénk,így a nézőszám elég túlzó.

Ronaldihonak nem kellene "110%on pörögnie",elég lenne csak 70 százalékon is mert egy istenverte zseni.
Nem tökmindegy mennyit keres?? Meg hogy hova jár buliba?
Egyáltalán nem mindegy,h hova jár bulizni.Sztem akik igazán szeretik azoknak egyáltalán nem mindegy ez,mert ez az egyik oka,h nem tud teljesíteni.Hogy elvitte az élet.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
okos666
Jugador del Barça

2008.03.25. 16:20:57

Gomezinho írta:Tudjátok már annyira szidjátok Ronaldinhot és annyira gyűlölitek ! Hogy jobb lett volna ha ide sem jön 2003-ban! Mi becsődöltünk volna erősközépcsapatlettünk volna senkit nemérdekelt volna a csapat és szép lassan mindenki elpártolt volna a csapattól! És lenne meccsenkénti 25000-es nézőszám! Na csak gondoljatok bele hogy érdemes e igy beszélni róla! Lehet most olyan szinten játszik mint egy Iniesta de a fas*om bele baz*meg hogy igy leorditjátok őt is meg aki védi is! Ennyire egy játékost szidni már nem lehet mint Ronaldinhot ez hihetetlen ez a baj a szurkolókkal hogy addig jó egy játékos még 110%-on pörög! Nem tökmindegy mennyit keres?? Meg hogy hova jár buliba? Nem a mi pénztárcánkból veszi ki a pénzt! Látjátok van élet mellette is! Inkább mindannyian azon lennénk hogy sikerüljön felrehabilitálni őt! És mindenki befogja utána! :evil:
Teljesen egyetértek!! Nemcsak ő teljesít átlagon alatt! Először nézzétek + a védelmet!! Ott sincs minden rendben!! Az egész csapat nincs rendben!! Valami vírus terjeng, és ezt ki kell írtani!! És kész!! :evil: :D :evil:
Imádlak BARCA!!!
Blaugrana10
Barça B

2008.03.25. 16:19:58

Na figyeljetek!!! Ne legyunk, mar Roni ellen; ne feledjuk soha h mit tett a csapatunkert. O egy elo legenda... Szerintem kell adni neki meg egy szezont; en szemely szerint bizok benne: lesz o meg az ev jatekosa...
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 16:14:10

teljesen mindegy hogy kinek a nevét mondom nem ezen van a hangsuly!
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 16:12:47

Napjaink iniestaját elég "érdekes" napjaink Ronaldinhojához hasonlítani! :roll:

Szerintem Iniesta most fényévekkel jobb Ronaldinhonál, és mivel játszik is, renedesen edz, biztos nincsenek egyszinten Ronaldinhoval... :cry:
..................................
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 16:07:48

Tudjátok már annyira szidjátok Ronaldinhot és annyira gyűlölitek ! Hogy jobb lett volna ha ide sem jön 2003-ban! Mi becsődöltünk volna erősközépcsapatlettünk volna senkit nemérdekelt volna a csapat és szép lassan mindenki elpártolt volna a csapattól! És lenne meccsenkénti 25000-es nézőszám! Na csak gondoljatok bele hogy érdemes e igy beszélni róla! Lehet most olyan szinten játszik mint egy Iniesta de a fas*om bele baz*meg hogy igy leorditjátok őt is meg aki védi is! Ennyire egy játékost szidni már nem lehet mint Ronaldinhot ez hihetetlen ez a baj a szurkolókkal hogy addig jó egy játékos még 110%-on pörög! Nem tökmindegy mennyit keres?? Meg hogy hova jár buliba? Nem a mi pénztárcánkból veszi ki a pénzt! Látjátok van élet mellette is! Inkább mindannyian azon lennénk hogy sikerüljön felrehabilitálni őt! És mindenki befogja utána! :evil:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.25. 15:41:17

Az eladását sem nagyon értem, hisz ki akarja megvenni, ha nem dolgozik.
Hát igen sokan megvennék szerintem!
Már csak üzleti szempontból sem lenne utolsó.

Nem hinném,h ne vennének Ronaldinhos Chelsea mezt pl.Rengetegen vennének,így még ha egy percet se játszik akkor is megérné megvenni bárkinek.
Főleg amennyi pénzt most tudnánk kérni érte,még a hülyének is megérné.

Nem szeretném ha elmenne,hiszek a csodában,de ha eladjuk akkor is addig kéne amíg van rajta haszon.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.25. 15:36:33

Én valahol örülök, hogy teljesen világossá vált, hogy a lustasága az oka mindennek. Ha nyáron jön egy kemény kezű edző, aki helyre teszi a srácot, akkor elvileg nem lehet akadálya, hogy hasonlóan játsszon, mint régen.

Az eladását sem nagyon értem, hisz ki akarja megvenni, ha nem dolgozik. Ha viszont rá lehet venni, hogy dolgozzon, akkor ennek a hasznát a Barca lássa, és ne más csapat.
socio66

2008.03.25. 15:34:12

Frányó István írta:Senki nem felejti el vele kapcsolatban, h miket tett anno, de ez viszont ma senkit nem érdekel! Azért tart ott ahol, mert sajnos ő is úgy gondolkodik, h most 3 évig penge voltam, most akkor lazíthatok! Hát egy olyan csapatban, ahol mindig 3 trófeáért küzdenek, ez bizony nem így működik! Nem szeretem a Real-t, de amikor ott rosszul megy, akkor mindenki beáll a sorba zongorát cipelni! Ez egész egyszerűen felháborító, amit művel, nem tudom miért, nem is igazán érdekel! Az nem edző kérdés, h futok-e a meccsen, vagy sem! Zidane is utálta Domenech-et, aztán a VB legjobb játékosa volt, mert ő PROFI volt mindig is! De ide vehetném Beckham-et is, aki legalább ugyanakkora reklám a világon, mégsem pukkadt meg, hanem megrázta magát, és a bajnoki címig vitte a Madridot! A múltból nem lehet élni, minden meccsen maximumot kell adni, aki nem hajlandó erre, az mehet Isten hírivel, nem érdekel, milyen név van a mezére írva! És nagyon helyes, h padoztatják, még szép!! Ilyen minősíthetetlen játékkal ez természetes!
Igen,hát körülbelül nekem is ez a véleményem,jó
hogy ezt leírtad!
bandi06
Barça B

2008.03.25. 14:58:52

Csatlakozom az elöttem szólóhoz.Nekem Ronaldinho volt sokáig a kedvenc játékosom.Még most is szeretem de értettlenül állok a játéka és hozzáállása elött.Bizom benne hogy megjön az esze és mielöbb visszaveszi helyét a csapatban.Nagy szükség lenne rá.Jó jó van egy Iniestánk aki olykor parádés játékkal rukkol elő,de Ronie pazar labdái és cselei nagyon hiányoznak.Főleg hogy Messi sérült.Szerintem ha nem szedi össze magát akkor még az is megtörténhet hogy túladnak rajta.Hisz ez a BARCELONA a villág legjobb klubcsapata,és nem fognak egy emberrel sem kivételezni még ha olyan kaliberü sztár is mint Ronaldinho.
MOCSKOS REAL
Frányó István
Jugador del Barça

2008.03.25. 14:37:32

Senki nem felejti el vele kapcsolatban, h miket tett anno, de ez viszont ma senkit nem érdekel! Azért tart ott ahol, mert sajnos ő is úgy gondolkodik, h most 3 évig penge voltam, most akkor lazíthatok! Hát egy olyan csapatban, ahol mindig 3 trófeáért küzdenek, ez bizony nem így működik! Nem szeretem a Real-t, de amikor ott rosszul megy, akkor mindenki beáll a sorba zongorát cipelni! Ez egész egyszerűen felháborító, amit művel, nem tudom miért, nem is igazán érdekel! Az nem edző kérdés, h futok-e a meccsen, vagy sem! Zidane is utálta Domenech-et, aztán a VB legjobb játékosa volt, mert ő PROFI volt mindig is! De ide vehetném Beckham-et is, aki legalább ugyanakkora reklám a világon, mégsem pukkadt meg, hanem megrázta magát, és a bajnoki címig vitte a Madridot! A múltból nem lehet élni, minden meccsen maximumot kell adni, aki nem hajlandó erre, az mehet Isten hírivel, nem érdekel, milyen név van a mezére írva! És nagyon helyes, h padoztatják, még szép!! Ilyen minősíthetetlen játékkal ez természetes!
goda06
Jugador del Barça

2008.03.25. 14:05:31

Azért ezt a "hátráltatja a csapatot" kifejezést nem a Ronaldinho forumba írnám be. Lassult a játéka, de hogy nem ő tehet a Barca lassú játékáért abban bizutosak lehetünk. Ezt a csapatot egyvalaki hátráltatja --> a "csapat". Kivéve a hétvégi meccs, de ha nagyobb szerencséje az ellennek, akkor nagyot nézhettünk volna.

Lehet valakit szeretni vagy utálni, de csak az ő nyakába varrni a csapat formáját nem lehet sz.tem.
Barca, Ronaldinho
mypeter
Entrenador del Barça

2008.03.25. 13:59:36

Én imádom és a legjobbnak tartom. De lassan eljutok odáig, hogy a Barcának árt a jelenléte. Ez borzasztó. Ezt így nem lehet csinálni, a Barca nem one man show. Szóval vagy szó nélkül végigjátssza a hátralévő meccseket, vagy nincs rá szükség, mert hátráltatja a csapatot :(
Dawe
Jugador d'estrella

2008.03.25. 13:52:10

Karashu írta:
Dawe írta:Sztem az a bajka hogy mindenki a NAGY Ronaldinhot akarja látni a pályán, és hogy csak a maximum az elfogadható!.
Őszintén Te mit vársz tőle? Olvastam az újságban (azthiszem Nemzeti Sport), hogy a világ legjobban fizetett játékosai rovatban a 2. helyen áll 8.250.000 €-val!!! (ha nem ennyi, akkor bocsi, de 8 misi felett van!) Ennyi pénzért takarodjon elfele az edzésre és a lelkét köpje ki a csapatért! 2 évi fizetéséből már lehet egy stabil, erős cserejátékost venni! Erre kivívja magának az edzője haragját (Rijkaard teljesen jogosan húzta fel magát), hogy ide-oda jár bulizgatni, meg minden sz*ron megsértődik! Kinél láttok még ilyet a csapatba? Neveket kérek! Bizony senkinél, csak nála! Elegem van már belőle, nyeli a pénzt és semmit sem csinál! (Bár azért Franki is rájöhetne, hogy ott kéne ülnie a cserepadon, ha már ennyi lét beleölnek, és R10 egy reklám a Barcának! Akármennyire utálom Ronaldinho-t, ott kell ülnie a fotelben a meccsen, mert annyira nem nyomorék mint Gudjohnsen vagy Edmilson!)

Én mindenesetre még bízok benne, mert az a képességer ami van, soha nem fog elmúlni! Vagy! Csak úgy elveszni a semmibe!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.25. 13:36:31

ugyanaz lesz velem mint Rivaldoval!!! elsüllyed a süllyesztőben és vmi kisebb csapatban néha megvillantja a tudását! sajnálom pedig za egyik kedvenc játékosom! de csak szenvedni látom a pályán.hol van a régi mosolygós Dinho?:D aki meghalt a pályán egy egy szép labdalevételért cselért stb.....
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.25. 13:34:31

Dawe írta:Sztem az a bajka hogy mindenki a NAGY Ronaldinhot akarja látni a pályán, és hogy csak a maximum az elfogadható!.
Őszintén Te mit vársz tőle? Olvastam az újságban (azthiszem Nemzeti Sport), hogy a világ legjobban fizetett játékosai rovatban a 2. helyen áll 8.250.000 €-val!!! (ha nem ennyi, akkor bocsi, de 8 misi felett van!) Ennyi pénzért takarodjon elfele az edzésre és a lelkét köpje ki a csapatért! 2 évi fizetéséből már lehet egy stabil, erős cserejátékost venni! Erre kivívja magának az edzője haragját (Rijkaard teljesen jogosan húzta fel magát), hogy ide-oda jár bulizgatni, meg minden sz*ron megsértődik! Kinél láttok még ilyet a csapatba? Neveket kérek! Bizony senkinél, csak nála! Elegem van már belőle, nyeli a pénzt és semmit sem csinál! (Bár azért Franki is rájöhetne, hogy ott kéne ülnie a cserepadon, ha már ennyi lét beleölnek, és R10 egy reklám a Barcának! Akármennyire utálom Ronaldinho-t, ott kell ülnie a fotelben a meccsen, mert annyira nem nyomorék mint Gudjohnsen vagy Edmilson!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.03.25. 13:42:00-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Dawe
Jugador d'estrella

2008.03.25. 13:10:43

Sztem az a bajka hogy mindenki a NAGY Ronaldinhot akarja látni a pályán, és hogy csak a maximum az elfogadható!.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Dave87
Capitá del Barça

2008.03.25. 12:59:33

Ki tudja, mi lehet vele. De mi az, h még a keretben sincs meccsek óta???
Nem tudom, mi a baj Ronaldinhoval, vagy Rijkaardnak mi baja vele, ezek kulisszatitkok, úgysem fogjuk megtudni az igazat. Ez a vergődés már lassan 1,5 éve megy...
Mindenesetre én úgy érzem (és ettől féltem Dinho-t), h ha nem szedi össze magát, hamarosan lezuhan, és onnan már nem lesz visszaút, legalábbis Barcelonában nem.
Ettől függetlenül még mindig a kedvencem!
home
Jugador d'estrella

2008.03.25. 12:28:03

felesége??? a sz*rt...gyereke van, de a nőt nem vette el....ennyi :D
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.25. 11:53:30

Gomezinho írta:szerintem értelmeteln ez a dopping dolog! persze hogy mindenki doppigol de a megengedett határokon belül! aki meg nem doppingol az meg egy évben 13 hónapot sérült! Szóval a BArca játékosainak többségénél kizárom a dopping gyanut!
ez a dopping mese is olyan régi! nem megy neki és kész! biztos van oka, ami minket nem érint, szal felesleges 2 éven át találgatni, h a barátnőjével mi van, meg, h mit szed! :x
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.25. 11:30:28

Pocsa11 írta:Én úgy tudom, hogy van felesége...Vagy ha nem is az van neki, barátnője biztos van, ahogy gyereke is...Tehát ha valami gondja van akkor az tuti, hogy nem nő/szeretet hiány. :D

Jaja, Frankie lányával kavart állítólag...
Kép
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.03.25. 11:29:50

Én úgy tudom, hogy van felesége...Vagy ha nem is az van neki, barátnője biztos van, ahogy gyereke is...Tehát ha valami gondja van akkor az tuti, hogy nem nő/szeretet hiány. :D
Lezárt