Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na az lehet, hogy tényleg jobb lett volna, akkor nem lennének a hozzád hasonló divatdrukkerek, hiába mentegetőzöl, most ismerted el...Egy IGAZI szurkoló nem ír ilyet, és nem azért szúrkol egy csapatnak, mert az éppen a legjobb. 25000en a Camp Nouban? Ez még viccnek is rossz...Gomezinho írta:Mi becsődöltünk volna erősközépcsapatlettünk volna senkit nemérdekelt volna a csapat és szép lassan mindenki elpártolt volna a csapattól! És lenne meccsenkénti 25000-es nézőszám! Na csak gondoljatok bele hogy érdemes e igy beszélni róla!
Ezt senki egy szóval nem mondta szerintem.Hogy jobb lett volna ha ide sem jön 2003-ban!
Ez erős túlzás.Nem hinném,h hosszú távon egy Barcából erős középcsapat lehetne.És az a 100akárhányezer pártoló tag pedig akkor is pártoló tag maradna ha középcsapat lennénk,így a nézőszám elég túlzó.Mi becsődöltünk volna erősközépcsapatlettünk volna senkit nemérdekelt volna a csapat és szép lassan mindenki elpártolt volna a csapattól! És lenne meccsenkénti 25000-es nézőszám!
Egyáltalán nem mindegy,h hova jár bulizni.Sztem akik igazán szeretik azoknak egyáltalán nem mindegy ez,mert ez az egyik oka,h nem tud teljesíteni.Hogy elvitte az élet.Nem tökmindegy mennyit keres?? Meg hogy hova jár buliba?
Teljesen egyetértek!! Nemcsak ő teljesít átlagon alatt! Először nézzétek + a védelmet!! Ott sincs minden rendben!! Az egész csapat nincs rendben!! Valami vírus terjeng, és ezt ki kell írtani!! És kész!!Gomezinho írta:Tudjátok már annyira szidjátok Ronaldinhot és annyira gyűlölitek ! Hogy jobb lett volna ha ide sem jön 2003-ban! Mi becsődöltünk volna erősközépcsapatlettünk volna senkit nemérdekelt volna a csapat és szép lassan mindenki elpártolt volna a csapattól! És lenne meccsenkénti 25000-es nézőszám! Na csak gondoljatok bele hogy érdemes e igy beszélni róla! Lehet most olyan szinten játszik mint egy Iniesta de a fas*om bele baz*meg hogy igy leorditjátok őt is meg aki védi is! Ennyire egy játékost szidni már nem lehet mint Ronaldinhot ez hihetetlen ez a baj a szurkolókkal hogy addig jó egy játékos még 110%-on pörög! Nem tökmindegy mennyit keres?? Meg hogy hova jár buliba? Nem a mi pénztárcánkból veszi ki a pénzt! Látjátok van élet mellette is! Inkább mindannyian azon lennénk hogy sikerüljön felrehabilitálni őt! És mindenki befogja utána!
Hát igen sokan megvennék szerintem!Az eladását sem nagyon értem, hisz ki akarja megvenni, ha nem dolgozik.
Igen,hát körülbelül nekem is ez a véleményem,jóFrányó István írta:Senki nem felejti el vele kapcsolatban, h miket tett anno, de ez viszont ma senkit nem érdekel! Azért tart ott ahol, mert sajnos ő is úgy gondolkodik, h most 3 évig penge voltam, most akkor lazíthatok! Hát egy olyan csapatban, ahol mindig 3 trófeáért küzdenek, ez bizony nem így működik! Nem szeretem a Real-t, de amikor ott rosszul megy, akkor mindenki beáll a sorba zongorát cipelni! Ez egész egyszerűen felháborító, amit művel, nem tudom miért, nem is igazán érdekel! Az nem edző kérdés, h futok-e a meccsen, vagy sem! Zidane is utálta Domenech-et, aztán a VB legjobb játékosa volt, mert ő PROFI volt mindig is! De ide vehetném Beckham-et is, aki legalább ugyanakkora reklám a világon, mégsem pukkadt meg, hanem megrázta magát, és a bajnoki címig vitte a Madridot! A múltból nem lehet élni, minden meccsen maximumot kell adni, aki nem hajlandó erre, az mehet Isten hírivel, nem érdekel, milyen név van a mezére írva! És nagyon helyes, h padoztatják, még szép!! Ilyen minősíthetetlen játékkal ez természetes!
Karashu írta:Őszintén Te mit vársz tőle? Olvastam az újságban (azthiszem Nemzeti Sport), hogy a világ legjobban fizetett játékosai rovatban a 2. helyen áll 8.250.000 €-val!!! (ha nem ennyi, akkor bocsi, de 8 misi felett van!) Ennyi pénzért takarodjon elfele az edzésre és a lelkét köpje ki a csapatért! 2 évi fizetéséből már lehet egy stabil, erős cserejátékost venni! Erre kivívja magának az edzője haragját (Rijkaard teljesen jogosan húzta fel magát), hogy ide-oda jár bulizgatni, meg minden sz*ron megsértődik! Kinél láttok még ilyet a csapatba? Neveket kérek! Bizony senkinél, csak nála! Elegem van már belőle, nyeli a pénzt és semmit sem csinál! (Bár azért Franki is rájöhetne, hogy ott kéne ülnie a cserepadon, ha már ennyi lét beleölnek, és R10 egy reklám a Barcának! Akármennyire utálom Ronaldinho-t, ott kell ülnie a fotelben a meccsen, mert annyira nem nyomorék mint Gudjohnsen vagy Edmilson!)Dawe írta:Sztem az a bajka hogy mindenki a NAGY Ronaldinhot akarja látni a pályán, és hogy csak a maximum az elfogadható!.
Őszintén Te mit vársz tőle? Olvastam az újságban (azthiszem Nemzeti Sport), hogy a világ legjobban fizetett játékosai rovatban a 2. helyen áll 8.250.000 €-val!!! (ha nem ennyi, akkor bocsi, de 8 misi felett van!) Ennyi pénzért takarodjon elfele az edzésre és a lelkét köpje ki a csapatért! 2 évi fizetéséből már lehet egy stabil, erős cserejátékost venni! Erre kivívja magának az edzője haragját (Rijkaard teljesen jogosan húzta fel magát), hogy ide-oda jár bulizgatni, meg minden sz*ron megsértődik! Kinél láttok még ilyet a csapatba? Neveket kérek! Bizony senkinél, csak nála! Elegem van már belőle, nyeli a pénzt és semmit sem csinál! (Bár azért Franki is rájöhetne, hogy ott kéne ülnie a cserepadon, ha már ennyi lét beleölnek, és R10 egy reklám a Barcának! Akármennyire utálom Ronaldinho-t, ott kell ülnie a fotelben a meccsen, mert annyira nem nyomorék mint Gudjohnsen vagy Edmilson!)Dawe írta:Sztem az a bajka hogy mindenki a NAGY Ronaldinhot akarja látni a pályán, és hogy csak a maximum az elfogadható!.
ez a dopping mese is olyan régi! nem megy neki és kész! biztos van oka, ami minket nem érint, szal felesleges 2 éven át találgatni, h a barátnőjével mi van, meg, h mit szed!Gomezinho írta:szerintem értelmeteln ez a dopping dolog! persze hogy mindenki doppigol de a megengedett határokon belül! aki meg nem doppingol az meg egy évben 13 hónapot sérült! Szóval a BArca játékosainak többségénél kizárom a dopping gyanut!
Pocsa11 írta:Én úgy tudom, hogy van felesége...Vagy ha nem is az van neki, barátnője biztos van, ahogy gyereke is...Tehát ha valami gondja van akkor az tuti, hogy nem nő/szeretet hiány.