Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezért is, meg sztem azért is, mert nem ült olyan kvalitású edző a Madridnál, aki össze tudta volna fogni a sok nagyon beképzelt és ellustult sztárt. Erre már Del Bosque sem lenne jó, nála még éppen elég sztár volt a csapatban, aztán utána már túl sok szvsz.Tobias88 írta:Mert mind1ik világszintű játékos!
Ja, egyébként szerintem kéne valakit még venni mert gyenge a keret![]()
!
Zambrotta-Thuram-Gudhjonsen-Viera(esetleg)-Saviola(ha marad)
Ezek az igaolások nem igazán jöttek be a Madridnak, bár ezt nem sajnálomKluivertinho írta:Samuel, Woodgate, GravesenAsys írta:A Real igazolásai: Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen, Robinho, Baptistaezek min támadók ellentétben velük mi nem így igazolunk Viera is védekező játékos !
Samuel, Woodgate, GravesenAsys írta:A Real igazolásai: Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen, Robinho, Baptistaezek min támadók ellentétben velük mi nem így igazolunk Viera is védekező játékos !
Pontosan. Ne akarjunk már Real Madrid lenni. Ott van Xavi mellé Edmilson, Motta, Iniesta esetleg még Márquez is. szvsz Csatár semkell több. Eto'o, Gudjohnsen, EzquerroEnrique írta:De nem értem a vezetőket... Minek akarnak még igazolni? Nem elég jó így is a csapat? A védelmet megerősítettük, a támadórészleg is bivaly, a középpályán meg sosem volt gondunk.
Nem azt mondom, hogy nem férne be Vieira, de a lényeg: Hogy ha ide is jönne, nem lennénk előrébb annyival vele, hogy ennyi pénzt és Mottát elpazarolnánk rá... Nem ér meg annyit, nem ezen az igazoláson fog múlni, hogy bejutunk-e a BL-döntőbe.
Szerintem.
Szerintem azért akar igazolni a vezetőség mert ez a Juvés ügy egy nagy lehetőség amit szeretnének kiaknázni! Bár szerintema csapat kész a vezetőség tudja ki kell vagy nem! Szerintem a mi dolgunk fórumozgatni az ügyről és szívesen fogadni az új igazolásokat!Drigo írta:Enrique-nek igaza van nem ér annyit az egész így is simán jó a középpálya, és ha kell a 3 újból 2 (Zambrotta és Guddy) simán be tud segíteni a középpályán szinte minden középpályás posztra van 2 ember Vieira menjen csak az Interbe megérdemli mindkettő a másikat azért megnézném Vieira fejét azok után, hogy eljött Londonból, hogy ő Bl-t akar nyerni majd max a harmadosztályt átnevezik arra és azt megnyerheti, de az Inter még így sem lesz bajnok az tuti.
Na attól isten ments, szegénynek még ez is húzós, hát még egy olasz másodosztály el sem merem képzelni mi mehet ott, ha ez megy az A-ban maradjon csak itt jó helye van.Mental_Theo írta:az az igazság hogy ROnaldinho legjobb barátja Motta.szóval nem hiszem hogy örülne ha elmenne.én csak kölcsönben adnám Mottát 1-2 évre,aztán ha VIeira nem váltja be a hozzá fűzött reményeket,hoznám vissza.addig meg edződik egy kemény bajnokságban
Király amit írsz ez lenne a legjobb megoldás!Mental_Theo írta:az az igazság hogy ROnaldinho legjobb barátja Motta.szóval nem hiszem hogy örülne ha elmenne.én csak kölcsönben adnám Mottát 1-2 évre,aztán ha VIeira nem váltja be a hozzá fűzött reményeket,hoznám vissza.addig meg edződik egy kemény bajnokságban
Ja tényleg és most jut eszembe a Panatinaikosz is egy horribilis fizetést igért Savigólnak de ő jobb csapatba akar igazolni! Elmehetne mondjuk a Lyonhoz annak tökre örülnék mert jó helyre kerülne!Mr. Master írta:Ezt nm tudtam. Ha tényleg így volt, akkor egy részét visszaszívom annak amit mondtamBoixos írta: még mielőtt a sevillának kölcsön adták volna, a fizetése jelentős részéről lemondott volna, csak, h a barcánál maradhasson. ez sem volt elég, egyszerűen nem fér be a vezetőség elképzeléseibe. ez van.![]()
Ezt nm tudtam. Ha tényleg így volt, akkor egy részét visszaszívom annak amit mondtamBoixos írta: még mielőtt a sevillának kölcsön adták volna, a fizetése jelentős részéről lemondott volna, csak, h a barcánál maradhasson. ez sem volt elég, egyszerűen nem fér be a vezetőség elképzeléseibe. ez van.
Azért, mert oké, h kedvelik őt itt. Ő is kedvel itt lenni. De van még valami, amit nagyon kevel: A PÉNZ. Szerintem amilyen szende kis feje van, ugyanúgy eladná az anyját isGame90 írta:A Barca vezetőket nem értem. Saviolát minek kell minden évben kölcsönadniTudom, hogy rosszban van velük, de akkor is. Ezquerronál és Gudjohnsennél jobb és fiatalabb is. Csak hát a fizetését kéne csökkenteni, amibe nem értem, hogy mért nem megy bele.
Akkor segítek, az a Marktwert után szerepel, korábban olvastam, hogy nem beszélsz németül, uh akkor elmondom, hogy az a piaci értéket jelenti, görgess lejjebb, ott megtalálod, hogy amikor átjött a rivertől, akkor ennyibe került...Atesz írta:Nekem Saviola adatlapját írja ki erregrecki írta:akkor transfermarkt.de és a keresőablakba --> Saviola
Szóval te a pénzre gondoltál, így már értem--11millió500ezer van ott
Asys írta:grecki nem néznéd meg nekünk mert nekem már a lap se jön be nemhogy a kereső! Előre is Kössz!
Nekem Saviola adatlapját írja ki erregrecki írta:akkor transfermarkt.de és a keresőablakba --> Saviola
Szerintem is nagypénz ha mondjuk 1milkót keresne azt mondanám maradjon mert szerettem a játékát de így azért húzós mert csak pados lenne!Atesz írta:Hát ez nagyon sok--- ha belegondolsz, hogy a Real sztárjai keresnek 6 milliótAsys írta:5 millió euró + prémiumok!Atesz írta:Saviolával az a gond, hogy rohadt sok a fizuja