Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
cps46 írta:Szintén! YESSSSS!Ronal.10 írta:EEZZ AAZZ nem jön
Vieira!!!!ooooooooooollllllllléééééééééééééééé
Interbe megy!!! hu de örülök!!![]()
![]()
![]()
![]()
Foolkiller írta:Bocs nem tudom ire ujongtok lampard aran,kell a francnak,a chelseabe se produkalt semmit,a a vbrol ne is beszéljunk.
Kinek a heylét ingatna meg,hova férne be?
vegulis csak egy iniesta es egy ronaldinho jatszik a helyén,aze meg ne hozuk ide hogy padozon,annál azert én is jobbnak tartom.
Felesleges igazolas lenne.
nekunk broki ,sylvinho helyére kell találnunk egy hosszutavu megoldast ,de még ok is jok 1-2 évig,ezzel kész is a csapat.
NEM KELL IGAZOLNI ,amikor ilyen utanpotlasa van a csapatnak.
Őket kell beépiteni nem még idegenlégiosokat halmozni.
ja és mai hír Viera az inter jatekosa hivatalosan,mi legkozelebb csak télen igazolunk,és akkor is csak ha makacs seruleshullam tizedelné a csapatot,bár ne igy lenne,de a sok klaszis konnyen serul,mert oket rugjak...
Buffont felejtsük el, ott van Valdes a kapubaRonal.10 írta:Fuuu de jo lenne ha jönne a Buffon kapus.
Viéra nem kell... nem kell annyi Francia a csapatba!!!!!!!!!!!! (2 is sok..)
Zambrottának még nincs száma, olvasd el a cikket itt az eurobarcán...sub_bass írta:a transfermarkt.de szerint Ezquerro 18-as mezben küzd tovább! Viszont Messi és Zambrotta továbbra is 19-esek
aky01 írta:A jövő évi első igazolásunk Lampard lesz,elhiszitek?
Lampard can quit Chelsea for cut-price ?3.3M
tribalfooball.com - July 27, 2006
a következő évben csak ennyi lesz neki az ára,ha jól értelmeztem.Ez hihetetlen....![]()
A legújabb cikk szerint választások szept. 3. Ha nincs másik elnök jelölt Laporta hivatalba lépése aug.22.-től!