Barca vs. Real
-
- Capitá del Barça
Na vége 0-1. Nem volt valami nagy meccs. Bilbao nem birta a végén.
-
- Capitá del Barça
Jó lenne egy X. Eddig jó.
jo ez igy nem volt pontos,hiszen a futbbal az okos,rafinált emberek játéka,sztároknál emg pláne,de akkor ugy fogalmazok,hogy néhány megholdásukon látszik,hogy R10 ,ha nem is sokkal,de valamennyivel nagyobb lángelme,mint c.Ronaldo!de évgül is ki tudja,nem ismerem őketgrecki írta:Nyilván nem egy agysebész a gyerek, de ne mondd már, hogy R10 az. Mindkettőnek a zsigereiben van a foci.

.
Pepe Militohoz egyáltalán nem hasonlithato,talán oleguer és ő érte 30-at kiadni?ugyan....nincs az a magyarázat,ami felviszi Pepe árát nekem 30ra!Néha a BL-ben hallottam róla,ennyi,ha belegondolsz,hogy egy igazi tehetségről már tizenévesen lehet hallani,akkor Pepe pénzpazarlás!Pepe nem rossz játékos,de 10 milkát sem ér....Quaresma meg a legnagyobb tehetség C.Ronaldo után,nálam Nani előtt is ott van!Egyébként egyetértek azzal,hogy a klasszis játékos nem feltétlenül okos,csak vérében van.Ronnie okos is ez biztos!egyébként a Real Robben-nel szerintem nem csinált rossz vásárt,csupán mindig sérült ovlt,Pepé-vel sem feltétlenül csinált rossz bizniszt,csak hát 30-at kiadni érte!
tipikus real politika....Ezektől függetlenül Nagy meccs lesz a Classico,de olvastam olyat,hogy majd Pepe lefogja Messi-t!hát probálkozhat,de eddig mésg senkinek se sikerült!Ronnie-t meg mostanában nem kell lefogni,nagyon nem fut,inkább halálosan pontos labdákat ad(pl Rangers ellen Messinek a gol előtt)

.
Ehhez nem tudok hozzászólni sem... Ugyanis nem is értem... olyan dolgokat írsz, ami nekem már magas... amiket Ronaldoról írsz az... most mit írjak hogy finom legyek?chi omega írta: egy bizonyos attitűdre értettem, amit látni nála. igen, a szabadrúgás is ezek közé tartozik. tévedsz, nem finomítania kell rajtuk, egyszerűen csak helyezni. de ő bikázza. mindig, kivétel nélkül bikázza. és ez a mezőnyben is igaz, sehol egy szenzációsan elegáns csavarás, vagy meglepetésszerű mozzanat. c. ronaldoból hiányzik az az improvizációs képesség, ami ronaldinhot olyan naggyá tette. egyszerűen egy futógép, aki brutálisan erősen lő, pontosan passzol, és tud pár látványos trükköt.
pl vb-n az milyen volt már, amikor egy fantasztikus sarokpassz után ellenfélhez ment a labda? gyakorlatilag indította vele az ellenfél csatárát.
most annyival jobb, hogy alázatosabb, tudja, hogy úgysem fog mindenkit kicselezni, szóval leadja a lasztit (SAF a fejébe verte). de nem látom benne azt a félelmetes képességet, hogy sokkal jobban érti a játékot, mint a többiek, vagy mi, átlagnézők.
ettől függetlenül nagyon jó játékos. de majd ha lő egy olyan csodagólt, mint amit R10 anno a chelseanek, akkor fogom azt mondani, hogy ez a gyerek okos is, nem csak emberfeletti módon képzett, és kisportolt.
Nem igaz.

Még én érzem magam sarul

"Számomra az idei Barca sokkal arrogánsabb az idei Realnál"Poreko írta:Továbbra sem az állításomra válaszoltál, csak a végére a kommentemnek, én ugyanis azt mondtam, hogy Pepe tehetsége megérte a pénzét, mivel a legjobbak egyikévé vállhat, és ha ez bejön, akkor jól jártak.chi omega írta:persze, hogy kiheveri. nem az a rossz a pepe igazolásban, hogy nem tehetik meg. hanem pont az, hogy azért fizetnek ennyit egy -ezen a szinten - egyelőre SEMMIT sem bizonyított védőért, mert ŐK MEGTEHETIK. mert ők a madrid. tojnak ők rá, hogy mennyiért veszik a játékost. 30milliót kér a porto? hát jó, legyen.
ez arrogáns, és buta. rongyrázás.
Amúgy meg ha valakit meg akar szerezni egy csapat, mondjuk a Real, és olyan fontosnak tartják, hogy akár 30 millát is megadnak érte, akkor az a lényeg, hogy megszerezzék akár 30 milliáért is. Utólag lehet majd erről vitázni, de most még nem.
Amúgy az igazolási politikával egyet értek, hogy arrogáns volt (olvasd végig, és érteni fogod, mért voltot írtam), DE: Nem azért, mert megfizetik a játékosokat, sőt, akár túl fizetik az értéküket, hanem mert a sztárok igazolására koncentrálodott. Azért írom múlt időben, mert Calderon óta a fiatalok igazolása a cél, és ez újfent nagyon tetszik a Madridnál. Amúgy meg ha a Real többet fizet egy játékosért, mint ammennyit ér az a Barcának jó, nem?
Számomra most azért antipatikus a Barca, mert tele van sztárokkal, és sajnos azt érzem, hogy közéjük dobnak egy labdát a "Tessék, játszattok" címszóval.
Számomra az idei Barca sokkal arrogánsabb az idei Realnál, de nem is olyan régen ez fordítva éreztem.
Hangsúlyozom: EZ A VEZETŐSÉGEK HIBÁJA! A szerencsétlen játékosok isszák meg a levét ennek.
Azt pedig nem értem, hogy a Madridnál mért nem küldik végre el Mijatovicot, sosem volt tehetsége az igazolásokhoz, és tényleg egy alakoskodó, gerinctelen, állását féltő törtetőnek tűnik.
ebben igazad van, a játék valóban arrogáns sokszor sajnos. de ne feledd, hogy az itt lévő sztárok 90%-a itt lett sztár, nem vásárolt sztár.
a többivel egyetértek.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ronaldinho ismeretlenként jött volna hozzánk???Zozzy 5 írta:Tavaly néztél BL-t? Akkor jó.chi omega írta: hát nem tudom melyik BL-sorozatról beszélsz, de a portonak most az egyetlen elit ellenfele a liverpool a csoportban. az anfielden quaresma kifejezetten vacak volt. persze lehet, hogy csak rossz napja volt.
mindenesetre ne ott emelkedjen ki, csak ennyit mondok.
Ne a BL-ben emelkedjen ki?Akkor hol?
Egyébként meg azzal semmit nem érünk, ha majd csak akkor fektetünk valakibe bizalmat és hisszük el, hogy a világ egyik legjobbja lehet belőle, ha megnyert egy mittomén' angol vagy spanyol sorozatot. 'Ismeretlenként jött ide Ronnie is, vagy a MU-hoz CR stb...
Világbajnokként, a világ egyik legobbjaként-mert én már egy évvel előtte, a vb-n is mutatta hogy a legszűkebb elitbe tartozik-, a brazilok alapembereként minden volt, csak nem ismeretlen. Persze a csúcsok csúcsára egyértelműen nálunk ért fel.
A többivel egyetértek. Szerencsés kézzel kiválasztani az olyanokat, akik még nem sztárok-de azzá válhatnak-nem könnyű, de meg kell kockáztatni. Nálunk sajnos Quaresma nem vállt be, pedig a szezon előtti Usa túrán az egyik legjobb volt...
Rivaldo-A Legnagyobb.
"Hiába okoskodsz, a véleményem akkor is az, hogy a világ egyik legjobb szélsője."Zozzy 5 írta:Hiába okoskodsz, a véleményem akkor is az, hogy a világ egyik legjobb szélsője.chi omega írta: nincs igazad. valaki már írta, puyol sem éppen a világ legjobbjaként indult, de amúgy iniesta sem. valdesről meg nem is szólva... ronaldinho meg egyáltalán nem ismeretlenként jött, nyert egy világbajnokságot, rémlik? a vb 4. legjobb játékosának választották, két másik R betűs úriember előzte meg (mindkettő aranylabdás), meg kahn. én ezt nem nevezném ismeretlennek, félelmetes képességeket mutatott.
amúgy te sajnálod a quaresma-deco bizniszt? gondold át ezt.
Egyébként Ronnie nem volt ismertebb, mint most Kvare, max. elismertebb. Tegyük hozzá, hogy akkor nem egy akármilyen brazil keretnek volt a tagja.
Quaresma pedig ugyan úgy félelmetes képességeket mutat...
A Deco-Kőre transzferről pedig egy szót sem szóltam, szerintem ezt csak álmodtad vagy nem tudom. Gondold ezt át.
ja értem, nem lehet vitatkozni veled. kösz, felfogtam!
egy bizonyos attitűdre értettem, amit látni nála. igen, a szabadrúgás is ezek közé tartozik. tévedsz, nem finomítania kell rajtuk, egyszerűen csak helyezni. de ő bikázza. mindig, kivétel nélkül bikázza. és ez a mezőnyben is igaz, sehol egy szenzációsan elegáns csavarás, vagy meglepetésszerű mozzanat. c. ronaldoból hiányzik az az improvizációs képesség, ami ronaldinhot olyan naggyá tette. egyszerűen egy futógép, aki brutálisan erősen lő, pontosan passzol, és tud pár látványos trükköt.Aprieto írta:Pedig én bizony az elitbe sorolom Quaresmát. Ugyanolyan képességei vannak, mint Cristiano Ronaldonak, stílusuk is ugyanaz.
Egy dolgot kell neki megtanulnia és az a csapatjáték (amit Ronaldonak már megtanítottak). Semmi mást. Vérében van a futball.
"c. ronaldo a világ legjobb szélsője, efelől kétségem sincs. ettől még lehet buta. de kiemeltem: ferguson keze alatt hasznos játékossá vált. "
Akkor mire is értetted, hogy buta? Mert csiszolnia kell még a szabadrúgásain? Vagy miért...?
pl vb-n az milyen volt már, amikor egy fantasztikus sarokpassz után ellenfélhez ment a labda? gyakorlatilag indította vele az ellenfél csatárát.
most annyival jobb, hogy alázatosabb, tudja, hogy úgysem fog mindenkit kicselezni, szóval leadja a lasztit (SAF a fejébe verte). de nem látom benne azt a félelmetes képességet, hogy sokkal jobban érti a játékot, mint a többiek, vagy mi, átlagnézők.
ettől függetlenül nagyon jó játékos. de majd ha lő egy olyan csodagólt, mint amit R10 anno a chelseanek, akkor fogom azt mondani, hogy ez a gyerek okos is, nem csak emberfeletti módon képzett, és kisportolt.
-
- Llegenda del Barça
Hiába okoskodsz, a véleményem akkor is az, hogy a világ egyik legjobb szélsője.chi omega írta: nincs igazad. valaki már írta, puyol sem éppen a világ legjobbjaként indult, de amúgy iniesta sem. valdesről meg nem is szólva... ronaldinho meg egyáltalán nem ismeretlenként jött, nyert egy világbajnokságot, rémlik? a vb 4. legjobb játékosának választották, két másik R betűs úriember előzte meg (mindkettő aranylabdás), meg kahn. én ezt nem nevezném ismeretlennek, félelmetes képességeket mutatott.
Egyébként Ronnie nem volt ismertebb, mint most Kvare, max. elismertebb. Tegyük hozzá, hogy akkor nem egy akármilyen brazil keretnek volt a tagja.
Quaresma pedig ugyan úgy félelmetes képességeket mutat...
A Deco-Kőre transzferről pedig egy szót sem szóltam, szerintem ezt csak álmodtad vagy nem tudom. Gondold ezt át.
Továbbra sem az állításomra válaszoltál, csak a végére a kommentemnek, én ugyanis azt mondtam, hogy Pepe tehetsége megérte a pénzét, mivel a legjobbak egyikévé vállhat, és ha ez bejön, akkor jól jártak.chi omega írta:persze, hogy kiheveri. nem az a rossz a pepe igazolásban, hogy nem tehetik meg. hanem pont az, hogy azért fizetnek ennyit egy -ezen a szinten - egyelőre SEMMIT sem bizonyított védőért, mert ŐK MEGTEHETIK. mert ők a madrid. tojnak ők rá, hogy mennyiért veszik a játékost. 30milliót kér a porto? hát jó, legyen.
Amúgy meg ha valakit meg akar szerezni egy csapat, mondjuk a Real, és olyan fontosnak tartják, hogy akár 30 millát is megadnak érte, akkor az a lényeg, hogy megszerezzék akár 30 milliáért is. Utólag lehet majd erről vitázni, de most még nem.
Amúgy az igazolási politikával egyet értek, hogy arrogáns volt (olvasd végig, és érteni fogod, mért voltot írtam), DE: Nem azért, mert megfizetik a játékosokat, sőt, akár túl fizetik az értéküket, hanem mert a sztárok igazolására koncentrálodott. Azért írom múlt időben, mert Calderon óta a fiatalok igazolása a cél, és ez újfent nagyon tetszik a Madridnál. Amúgy meg ha a Real többet fizet egy játékosért, mint ammennyit ér az a Barcának jó, nem?

Számomra most azért antipatikus a Barca, mert tele van sztárokkal, és sajnos azt érzem, hogy közéjük dobnak egy labdát a "Tessék, játszattok" címszóval.
Számomra az idei Barca sokkal arrogánsabb az idei Realnál, de nem is olyan régen ez fordítva éreztem.
Hangsúlyozom: EZ A VEZETŐSÉGEK HIBÁJA! A szerencsétlen játékosok isszák meg a levét ennek.
Azt pedig nem értem, hogy a Madridnál mért nem küldik végre el Mijatovicot, sosem volt tehetsége az igazolásokhoz, és tényleg egy alakoskodó, gerinctelen, állását féltő törtetőnek tűnik.
nincs igazad. valaki már írta, puyol sem éppen a világ legjobbjaként indult, de amúgy iniesta sem. valdesről meg nem is szólva... ronaldinho meg egyáltalán nem ismeretlenként jött, nyert egy világbajnokságot, rémlik? a vb 4. legjobb játékosának választották, két másik R betűs úriember előzte meg (mindkettő aranylabdás), meg kahn. én ezt nem nevezném ismeretlennek, félelmetes képességeket mutatott.Zozzy 5 írta:Tavaly néztél BL-t? Akkor jó.chi omega írta: hát nem tudom melyik BL-sorozatról beszélsz, de a portonak most az egyetlen elit ellenfele a liverpool a csoportban. az anfielden quaresma kifejezetten vacak volt. persze lehet, hogy csak rossz napja volt.
Ne a BL-ben emelkedjen ki?Akkor hol?
Egyébként meg azzal semmit nem érünk, ha majd csak akkor fektetünk valakibe bizalmat és hisszük el, hogy a világ egyik legjobbja lehet belőle, ha megnyert egy mittomén' angol vagy spanyol sorozatot. 'Ismeretlenként jött ide Ronnie is, vagy a MU-hoz CR stb...
Pedig én bizony az elitbe sorolom Quaresmát. Ugyanolyan képességei vannak, mint Cristiano Ronaldonak, stílusuk is ugyanaz.
Egy dolgot kell neki megtanulnia és az a csapatjáték (amit Ronaldonak már megtanítottak). Semmi mást. Vérében van a futball.
"c. ronaldo a világ legjobb szélsője, efelől kétségem sincs. ettől még lehet buta. de kiemeltem: ferguson keze alatt hasznos játékossá vált. "
Akkor mire is értetted, hogy buta? Mert csiszolnia kell még a szabadrúgásain? Vagy miért...?
-
- Llegenda del Barça
Tavaly néztél BL-t? Akkor jó.chi omega írta: hát nem tudom melyik BL-sorozatról beszélsz, de a portonak most az egyetlen elit ellenfele a liverpool a csoportban. az anfielden quaresma kifejezetten vacak volt. persze lehet, hogy csak rossz napja volt.
Ne a BL-ben emelkedjen ki?

-
- Llegenda del Barça
pepe ledegradálásával én sem értek egyet, mint ahogy a futtatásával sem. abból a gyerekből még bármi lehet, várjuk ki!ElRamos írta:...Tényleg nem piszkálódni akarok, de az Év szavazása topicban az év legrosszabb igazolásánál a fórumozók 80 %-a (tipp...) Pepét, a többiek meg Robbent írják (kb. 19 %...). Ez tényleg vicces, mert mindketten alig játszottak, így nem tudom mire fel írják ezt sokan...
robbenen viszont nem csodálkoznék a helyedben. neki nem a tudásával van probléma, hanem azzal, h már a kispadról való felállása és a játékra jelentkezése is rizikófaktort jelent, olyan szinten sérülékeny szerencsétlen. vele eddig max az orvosaitok jártak "jól", mert legalább kigyakorolhatták rajta a szakmájukat. mindenesetre inkább egészséget kívánok annak a gyereknek, túl fiatal még ő ahhoz, h a fél életét a gyenguszon töltse.
PUYOL-XAVI-INIESTA
hát nem tudom melyik BL-sorozatról beszélsz, de a portonak most az egyetlen elit ellenfele a liverpool a csoportban. az anfielden quaresma kifejezetten vacak volt. persze lehet, hogy csak rossz napja volt.Zozzy 5 írta:A bizonyításról annyit Kváre esetében, hogy a BL-ben folyamatosan $zopatja az 'elitet', és a válogatott szinekben sem akármilyen védőket fűz be...chi omega írta: quaresma viszont semmit sem bizonyított egyelőre. feleannyit sem ért el, mint CR. ne rakd vele egy szintre.
hangsúlyozom: az elitről beszélünk, amibe a portugál bajnokság NEM tartozik bele. majd ha megállta a helyét egy erős bajnokságban (angol, spanyol, olasz), akkor szeretnék ilyeneket olvasni, hogy "a világ legjobb szélsője".
-
- Llegenda del Barça
A bizonyításról annyit Kváre esetében, hogy a BL-ben folyamatosan $zopatja az 'elitet', és a válogatott szinekben sem akármilyen védőket fűz be...chi omega írta: quaresma viszont semmit sem bizonyított egyelőre. feleannyit sem ért el, mint CR. ne rakd vele egy szintre.
hangsúlyozom: az elitről beszélünk, amibe a portugál bajnokság NEM tartozik bele. majd ha megállta a helyét egy erős bajnokságban (angol, spanyol, olasz), akkor szeretnék ilyeneket olvasni, hogy "a világ legjobb szélsője".
c. ronaldo a világ legjobb szélsője, efelől kétségem sincs. ettől még lehet buta. de kiemeltem: ferguson keze alatt hasznos játékossá vált.Aprieto írta:Mielőtt azért orbitális ökörségeket írtok a világ jelenlegi legjobb szélsőiről jobb lenne gondolkozni![]()
quaresma viszont semmit sem bizonyított egyelőre. feleannyit sem ért el, mint CR. ne rakd vele egy szintre.
persze, hogy kiheveri. nem az a rossz a pepe igazolásban, hogy nem tehetik meg. hanem pont az, hogy azért fizetnek ennyit egy -ezen a szinten - egyelőre SEMMIT sem bizonyított védőért, mert ŐK MEGTEHETIK. mert ők a madrid. tojnak ők rá, hogy mennyiért veszik a játékost. 30milliót kér a porto? hát jó, legyen.Poreko írta:Ezzel a véleménnyel értek egyet 100%-ig!Buitre írta:Az nyilván túlzás, h a világ legjobb k hátvédje, de hogy hentes...![]()
hát hogy a saját házunk táján nézzek szét, pld. Samuel az volt, én ki nem álltam a stílusát. De Pepe minden, csak nem mészáros: magas és erős, de ugyanakkor baromi technikás, nagyon jól kezeli a labdát és gyors, jó ütemérzéke van és remekül fejel. Abban van igazság, h képességei alapján esélyes arra, h a egyszer a legjobb legyen. Még nincs 25 éves, és amire neki szükség van a fejlődéshez, az higgadtság, érettség és tapasztalat. Ez pedig nem elérhetetlen...
Szerintem a mai fociban a fiatal játékosokat a tehetségük miatt igazolják, az öregeket a tudásukért. Pepe 30 millió? Mivel adottságai, tehetsége és tudása megvan, plussz még tapasztalatot is szerez a La Ligában, minden esély megvan, hogy a világ legjobbja legyen. És mennyibe kerül egy világ legjobbja bármilyen poszton? Legalább 70-80ba. És mivel minden csapat inkább korábban többért, mint amit ér szeretné megvenni a jövő sztárját, mint később, amikorra esetleg a világ legjobbja lesz a játékos, elérhetetlen árakért, emiatt szerintem Pepe remek igazolás. Ha meg nem jön be, egy kis csapatnak szívás, de a Real szerintem kiheveri. Főleg a tavalyi év után, ami elképesztő bevételt hozott ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chi omega 2007.12.08. 20:06:07-kor.
Mielőtt azért orbitális ökörségeket írtok a világ jelenlegi legjobb szélsőiről jobb lenne gondolkozni