Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én is egyetértek ezzel. Pedro fontos gólokat szerez ez nem vita tárgya, de én személy szerint nem látom benne azt a plusz ami klasszis focistává/kezdő Barca csatárrá tenné. Talán túl "idősen" került be a csapatba és ez az oka, de sztem ha Krkic 100%-os lesz akkor őt fogja jobban játszatni Pep is.LG írta:Nem éppen. Szvsz mire Bojan annyi idős lesz mint most Pedro, már rég alapember lesz a csapatban.Ilúvatar írta:Igen szuperkupa, bocs.... benéztem.
LG: attól h fiatalabb vagy idősebb az édesmindegy.
Ez így van, de ha előbb utóbb nem kezd el cselezni, nem vállalja be a párharcokat, nem érünk vele sokat játékban. Ez abszolút hiányzik belőle. Ráviszi a labdát a védőre, majd jön a visszapassz. 10-ből 10 szer! Ezt egy Barca szélső nem teheti meg, CSELEZNI KELL, be kell vállani az 1vs1-et!caskbarca írta:Semmit sem csinált csak eldöntötte a meccset![]()
Nem éppen. Szvsz mire Bojan annyi idős lesz mint most Pedro, már rég alapember lesz a csapatban.Ilúvatar írta:Igen szuperkupa, bocs.... benéztem.
LG: attól h fiatalabb vagy idősebb az édesmindegy.
Te meg nem felejtsd, h Bojan jóval fiatalabb Pedronál. És szerintem a szerb gyereknek sincs baj a gólérzékenységgel. Ettől függetlenül le a kalappal Pedro előtt, rendkivül hatékony.Ilúvatar írta:lehet hogy most megköveztek amit fogok írni:
Pedro jóval tehetségesebb mint a Bojan szvsz, mármint gólérzékenyebb. Majdnem minden meccsen, amelyikben ő játszhatott, mindig 1x betalál.
Ne felejtsétek el, hogy pl. Pedronak köszönhetjük az UEFA kupát pl.
UEFA kupát?Ilúvatar írta:lehet hogy most megköveztek amit fogok írni:
Pedro jóval tehetségesebb mint a Bojan szvsz, mármint gólérzékenyebb. Majdnem minden meccsen, amelyikben ő játszhatott, mindig 1x betalál.
Ilúvatar írta:lehet hogy most megköveztek amit fogok írni:
Így van. Jelenleg hasznosabb mint Henry, már csak a statisztika alapján is.gekkodan írta:Na ezzel a mai góljával pont 5 lépéssel jár Henry előtt az idei teljesítményt nézve.
gracias senor Ledesma!