Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
köszi a videtLos Banditos írta:Messi vs. Real Madrid
Leo pedig biztosan nem hagyja el a klubot,nagy szükség van rá mostanság.És a mez csókolgatása is mindent elmond.Szerintem![]()
Az elején Puyol és Raul micsoda szinkronban vannak...Los Banditos írta:Messi vs. Real Madrid
Leo pedig biztosan nem hagyja el a klubot,nagy szükség van rá mostanság.És a mez csókolgatása is mindent elmond.Szerintem![]()
kicsit már unalmas, de mondjuk ha mundon is írták, akkor gondoltam felrakom ide is.Mundo írta: A 'La Gazzetta de lo Sport' olasz sport sajtó orgánum szeirnt az Inter ismételten bejentkezett Messiért, Adriano, Walter Samuel, és még némi pénz ellenében.
Nem túl bonyolúlt,hogy hogy értettem szerintemEvilgrim írta:Hát te második gólt kiszolgálásnak mondod?ozsimiki írta:
Szerintem akkorát nem nyújtott,ez is fantasztikus volt,és 1el több gólt lőtt,de kettőnél kiszolgálták tökéletesen,3.at meg ő dolgozta ki magának tökéletesen,Ronnie meg mindkét góljánál vmi fantasztikusat alkotott,kicselzte a fél madridot,és bevágta...meg még adott pár pazar passzt...Ha egy Real Madrid játékos kiszolgál akkor az volt(Casillasról pattant ki).Én nem tudom eldönteni,hogy R10 vagy Messi volt a jobb.
Hát te második gólt kiszolgálásnak mondod?ozsimiki írta:
Szerintem akkorát nem nyújtott,ez is fantasztikus volt,és 1el több gólt lőtt,de kettőnél kiszolgálták tökéletesen,3.at meg ő dolgozta ki magának tökéletesen,Ronnie meg mindkét góljánál vmi fantasztikusat alkotott,kicselzte a fél madridot,és bevágta...meg még adott pár pazar passzt...
Szerintem akkorát nem nyújtott,ez is fantasztikus volt,és 1el több gólt lőtt,de kettőnél kiszolgálták tökéletesen,3.at meg ő dolgozta ki magának tökéletesen,Ronnie meg mindkét góljánál vmi fantasztikusat alkotott,kicselzte a fél madridot,és bevágta...meg még adott pár pazar passzt...lionelmessi19 írta: Persze, én sem jelentem ki, de az tény, hogy legalább akkorát nyujtott, mint tavaly Dinho a Bernabeuban!
Persze, én sem jelentem ki, de az tény, hogy legalább akkorát nyujtott, mint tavaly Dinho a Bernabeuban!Game90 írta:Azért ezt nem jelenteném ki olyan biztosanlionelmessi19 írta:Utóbbi állati jó, már figyeltem élőben is, Látszik Dinho arckifejezésén, hogy érzi, a srác most már jobb nála, és ezt mosolyogva!Messinek még fejlődnie kell, hogy akkora játékos legyen, mint Ronaldinho
de már jó úton halad.
Azért ezt nem jelenteném ki olyan biztosanlionelmessi19 írta:Utóbbi állati jó, már figyeltem élőben is, Látszik Dinho arckifejezésén, hogy érzi, a srác most már jobb nála, és ezt mosolyogva!
Igen, benne van a "Nyilatkoznak az érintettek" cikkben!Stoichkov írta:Ahogy hallottam, a nagybátyjának valakije halt meg, és így akart részvétet üzenni neki a mezén...
Na ezt eltaláltad!köszi!sasi1 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/070311/Imag ... es.hu_.jpgEnrique21 írta:Hát igen.Pont arról a jelenetröl keresek képet,mikor puszilgatta a címert!Az megfogott engem is.
http://kepfeltoltes.hu/view/070311/Imag ... es.hu_.jpgEnrique21 írta:Hát igen.Pont arról a jelenetröl keresek képet,mikor puszilgatta a címert!Az megfogott engem is.