Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nálam az a helyzet, hogy szombat este ritkán vagyok itthon, olyankor inkább a kocsmázás a napirendipont : ) De ha rajtam kívül mindenkinek jó a szombat este, akkor megoldjuk okosba.(vagy itthon maradok, vagy Titinho jöhet helyettem. ) Szóval nekem a vasárnap este jobb lenne, annak ellenére, hogy én is vizsgázok kedden....VIII.Henrik írta:3. asztal
Nekem holnap du. 3 és este 9 között nem jó, előtte, utána bármikor megfelel, ahogyan vasárnap is.
Nekem holnap egész nap jó a du 6-9 kivételével...fUtBoLiStA írta:1.asztal!
Nekem jobb lenne szombaton délután, mint este! Egész délután ráérek, de este 8 után az elég necces nekem...![]()
Bocs, hogy eddig nem írtam, de két napja most tudtam először géphez jutni. Sorry!
ez is igaz ,de sajnos még 1-2 lapot se vesz észre, ill nem mondja,h még azzal nyerhet az egyén,ill azzal döntetlen lehet,de nála ott a kora,meg a szeme. viszont nem értem,h a sport tévének miért jó klárikáám...nagyon buta ehhez a játékhoz, semmi egyéni megszólalása nincs, és nem is viccesen hülye, hanem bosszantóan az.mypeter írta:Kordával nincs baj, csak nem jól lát. Érti a játékot, de csak a straight drawt veszi észre a flushdrawt soha, mert pl a pikk és a treff közti különbség már elmosódik neki és szerintem nem mer rizikózni. Így viszont soxor mókás, amikor már vkinek flushe van és ő drukkol a luksorosnak...
Engem kifejezetten irritál az a nőszemély!Egyszerűen a falnak futnék,amikor megszólal...ozsimiki írta: Klárikám meg minek van ott? bár már megszoktam,de szntem még mindig nem fogja fel a partykat...
régebben (talán még most is) volt sportingbeten is kedd esti fejvadászat, 3sztár volt mindig, Majka többek között azt hiszem folyamatosan,meg híresebb pókeresek, volt olyan verseny,h kettőt is kiszórtam,és jött érte 250dollártorrestoni írta:Ajjj..., lemaradtam az NS ma esti 5 USD-s fejvadászatáról..., vagyis a nevezésről.
Egyébként a tegnapi freerollon 247.-ként kiestem..., kb. 2800 emberből.
Szóval maradt az esti 2 USD-s játék.
Na, a lényeg..., a fejvadászat abból áll, hogy egy játékost az NS preferált, ma Ocskay Gábor..., s aki kiejti, az kap egy 100 USD-s jutalmat.
Egyébként közben megfigyelem azt az asztalt..., hát különösképp nem teljesít fényesen, szinte minden flopot megnéz, de így is chipleader...
Közben elvétve válaszolgat a többieknek...
Egy kis csemege...:
Megfigyelő: -Mit csinálsz?![]()
Aztán valahogy eljutottak, hogy pizzázik közben..., s kitárgyalták, hogy milyen hőmérsékletű pizzát ideális fogyasztani...![]()