Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg jó volt, sajnálom, hogy nem szerzett gólt. A felsoroltak közül, tényleg ő a leggyengébb, de ha a hátralévő meccsreken bizonyítja ilyen játékkal, hogy helye van a barcaban, akkor maradjon, ha megint halovány lesz akkor mehet amerre lát.barca99 írta:Én perpill benne látom a csapat gyengepontját. Mármint az a játékos, akit be lehet áldozni, mert nem valószínű a javulás. R10-nek kell a nyári pihinés, Eto'o, Messi nagyon jó, Ini, Xavi szintén.
Sok lesz a privát üzeneted...Zsolti írta:Nyugodtan,majd max nem olvason ezt a topicot!![]()
Gondoltam, h azért nem lesztek meggyőzve még ettől a meccstől...Zsolti írta:Szerintem meg be kellene újítani,annak ellenére is,hogy ma nagyon tolta..
Nem feledteti,de jó jel a jövőre nézve! Talán észbekap Ő is,hogy azért mert Deconak hívják,és meglepő mód nagyon hasonlít egy bizonyos 2x Bl győztes középpályáshoz,még nem lesz olyan a teljesítménye...MA olyan volt!Game90 írta:De azért nem feledteti a sok rossz meccsétlionelmessi19 írta:Amugy az utóbbi 3-4 meccsen gondolom nem csak én csalódok benne kellemesen.![]()
De azért nem feledteti a sok rossz meccsétlionelmessi19 írta:Amugy az utóbbi 3-4 meccsen gondolom nem csak én csalódok benne kellemesen.
Ennek nagyon örülök,mert Én is mindig bíztam benne,csak az a fájó kérdés jut eszembe,hogy miért csak most térnek magukhoz egyesek,miért akkor amikor nem mi vagyunk már az elsők....stb...lionelmessi19 írta:Remélem figyeli mindenki, h nem csak a levegőbe beszélt, és rugdosott. Nagyon hajt ő is. REMEK.
VictorValdes19 írta:én ugyérzem hogy Deco ma villogni fog küzdeni,hajtani jó távoli lővései lesznek
Énis. Bár hasonlót várok Iniestától, Samutól, és Messitől is.Zozzy 5 írta:Én is kíváncsian várom, mire lesz ma képes. Megmondom őszintén, az öltözői "bulija" után ma tőle várom a legtöbbet
Azzal bizony nehezen, mert nagyon valószínű, hogy ma nem lép pályára.grecki írta:De ha csak pl Perea öngóljával nyerünk, én már akkor is boldog leszek...
ÚÚÚ, bazz, bagoly mondja verébnek...Edit: ez is eléggé félreérthető volt, magyarul énozsimiki írta:Most így volt jó,és még lesz is így jó! Ha zavar ne olvassgrecki írta:Azt hittem, hogy tanulni fox a hihbáidből, és ezentúl nem kivastagítod, hanem, csak azt idézed...![]()
![]()
Nem kezdek kötekedni én se,senki szokásaival (kivétel sergi nehezen értelmezhető mondandóival)...
Te kedvedért:
hát ebből nehéz is lenne,esetleg ebbőlhibáidból
![]()
![]()
On:
Öltözői partyja után,remélem pályán is "bizonyít"...
Most így volt jó,és még lesz is így jó! Ha zavar ne olvassgrecki írta:Azt hittem, hogy tanulni fox a hihbáidből, és ezentúl nem kivastagítod, hanem, csak azt idézed...![]()
![]()