http://www.youtube.com/watch?v=NIGXSWqD8w4
Nekem igen, megcsinált egy szép cselt, villámgyorsan, a védök sehol, és ballal ellötte, Cech csak nézte. (persze szép nagyot vetödött) Erre gondolsz?Mihu írta:R10?messi7719 írta:Elvárható,de szerintem a mai futballba az egyetlen rendes kétlábas játékos (annak ellenére hogy utálom,meg kinem állhatom,ja és felakasztanám)c.Ronaldo.Meg talán Kaká.2005. BL. Milan. Csoportmeccs. Rémlik valami?
![]()
R10?messi7719 írta:Elvárható,de szerintem a mai futballba az egyetlen rendes kétlábas játékos (annak ellenére hogy utálom,meg kinem állhatom,ja és felakasztanám)c.Ronaldo.Meg talán Kaká.
Ilyen szinten azért már szerintem elvárható hogy 5 m-ről jobbal is be tudja rúgni. Robi Carlos is rúgott már gólt jobbal, de többnyire csak támaszkodásra használja. Ugyan ez a helyzet Messivel.messi7719 írta:Szerintem nem nagyon kéne messit egylábadnak hívni,mert az évszázad gólját jobbal lőtte!!!!kedves realosok!!!!!
Sztem azért a jelentősről tegyél le, de tény hogy könnyebb lesz..Buitre írta:hát csupa rossz hír, nem hullajtottatok pontot Valenciaban, és Messi megsérült. Egy Classico akkor az igazi, ha a csapatokat nem tizedelik sérölések. Sajnálom, még ha így nekünk jelentősen könnyebb lesz is...
Ha klónozom majd szólok.lionelmessi19 írta:Hát azért amilyen körülményes mostanában, azt kell mondjam, nem elég általában..Aprieto írta:Pillanatnyi forma, nem szombat esti, nem vasárnap délelőtti, hanem vasárnap esti forma fog dönteni a meccsről. Így volt így lesz mindig is. Lehet drukkolni![]()
Középen pedig mint tudjuk elég egy megingás Pacinak. Ergó jobb lenne Puyol oda IS...
De természetesen énis a Puyol-Puyol-Puyol-Puyol védősorra tennék ha lehetne...
Hát azért amilyen körülményes mostanában, azt kell mondjam, nem elég általában..Aprieto írta:Pillanatnyi forma, nem szombat esti, nem vasárnap délelőtti, hanem vasárnap esti forma fog dönteni a meccsről. Így volt így lesz mindig is. Lehet drukkolni![]()
Középen pedig mint tudjuk elég egy megingás Pacinak. Ergó jobb lenne Puyol oda IS...
Zozzy arra gondolt, hogy Rafa jó játéka miatt inkább Puyolra szavazna a jobb-bunkó poszton.lionelmessi19 írta:Rafa miatt? Néztél meccset mostanság?Zozzy 5 írta:Igazából akkor sem vagyok nyugodt mostanába, ha Puyol, vagy ha Zambro van a jobbszélen. Védekezésben nem igazán villognak, talán Zambi nem csinál olyan látványos hibákat, mint néha Puyi, viszont utóbbi sokkal jobban megy fel támadni...Bizonytalan, de talán Rafa miatt Puyolra szavazok...neválaszolj
Sztem marha stabilan és jól játszik.
Zambrottával nem vagyok kibékülve. Szerintem őt hagyják ott látványosabban, ő lassabb látványosan, tavalyi önmagához képest is. És nememlékszem több Puyol hibára, mint Zambro hibára. Pedig mostanság még inkább utóbbi játszott kevesebbszer. Nyilván más szemmel nézzük a meccsekett Én és ti Zolik![]()
A másik az, hogy kettejük közül nem Zambi szívja fel magát olyannyira egy El Classico erejéig.
Rafa miatt? Néztél meccset mostanság?Zozzy 5 írta:Igazából akkor sem vagyok nyugodt mostanába, ha Puyol, vagy ha Zambro van a jobbszélen. Védekezésben nem igazán villognak, talán Zambi nem csinál olyan látványos hibákat, mint néha Puyi, viszont utóbbi sokkal jobban megy fel támadni...Bizonytalan, de talán Rafa miatt Puyolra szavazok...
Ez adott esetben bármelyik lehet. Ez annyira a meccs képétől fog függeni, hogy mind2 húzás lehet nyerő, vagy épp az ellenekezője.Vito írta: erről van szó
a kérdés, hogy a Madrid ellen melyik a fontosabb: a védekezés, vagy a támadás
erről van szóZozzy 5 írta:Igazából akkor sem vagyok nyugodt mostanába, ha Puyol, vagy ha Zambro van a jobbszélen. Védekezésben nem igazán villognak, talán Zambi nem csinál olyan látványos hibákat, mint néha Puyi, viszont utóbbi sokkal jobban megy fel támadni...Bizonytalan, de talán Rafa miatt Puyolra szavazok...
igenra95 írta:most arról a Zambrottáról van szó, akit semmiképpen nem cserélnétek le Ramosra, mert ő annyival jobb ott a szélen?
most arról a Zambrottáról van szó, akit semmiképpen nem cserélnétek le Ramosra, mert ő annyival jobb ott a szélen?Ordog írta:
Zambrottát miért hagyja ki mindenki???
azért kérlek, mert abszolut 0 formát mutat. a levante v. murcia ellen jatszhatna, de a classicon nem. robinho ott s*opatná ahol tudná. ráadásul mostanaban a támadójátéka is 0.