Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez enyhe túlzás... 3-4-szerese legalább.LG írta: Az angol bajnokságban sztem ugy minden 5-6. szögletből gol van, de lehet még többől.
Érdekes észrevétel. Én is pont az elejétől tartok, mert az utóbbi 3 meccsből kétszer már az első 5 percben hátrányba kerültünk, az előző meccsen azért a Valenciával nem tudtuk ugyanezt "eljátszani". Szép is lett volna...Szóval ezekszerint nagyon is érdekes lesz már az eleje, hogy ki veszi fel hamarabb a ritmust. De semmiképp sem szabad azt eljátszani, mint a tavalyi 3-3 alkalmával.Madridistaaa írta: nekünk minden meccsen tök mind1, hogy otthon vagy idegenben kell 10-15 perc amíg elkezdünk focizni hogyha ezt a barca kihasználja akkor már könnyen lehet hogy az elején gólt lő, és akkor aztán biztosan támadni kell mint az állat.
így vanBadi írta:La Pulga írta:Érdekes egy kis szavazás...18:29 - Az AS szavazóinak 63 százaléka szerint a Real Madrid nyeri az El Clásicót, 28 százaléknyian tippelnek a Barca sikerére, míg a maradék pár százalék döntetlent vár a rangadótól.
Ebből max annyit lehet leszűrni, hogy madridban a lakosság 28%-a Atleticos![]()
Meg is találtam neked az Elmundo-jét: 74% tippelt eddig Barca győzelemre, 20% Madridra, 6% szerint döntetlen lesz...Grege írta:Keress rá a Sport vagy az Elmundo D. felmérésére, azt hiszem szignifikáns eltérést fogsz találni!La Pulga írta:Érdekes egy kis szavazás...18:29 - Az AS szavazóinak 63 százaléka szerint a Real Madrid nyeri az El Clásicót, 28 százaléknyian tippelnek a Barca sikerére, míg a maradék pár százalék döntetlent vár a rangadótól.
Horthyt kihagytad, ha választani kellene akkor talán ő... De én személy szerint jobban örülök a sport klubnak mint a sport2nekel fuero írta:Ments meg uram az AlvilágitólGrege írta: NINCS GOND!!!
Illetve max annyi, h a SK adja, de ahogy illik 19:00-kor fogják adni, a műsor 18:30-kor kezdődik. Most volt a spanyol összefoglaló az SK-n, és a végén a következő heti ajánlónál írták ki ezeket az adatokat, szóval no para, egyenesben nézzük a meccset, igaz ócska kommentárral...
Már csak meg kell nyerni a meccset!
Na meg persze a Rudolftól, Ambrustól, Hethésytől...Na de akkor ki lesz a kommentátor? OMG
Színvonal=0
De legalább élőben látjuk a meccset.
És beigazolódott a sejtésem.Kiváncsi vagyok mennyi zsét utaltak át a Sport tv-nek
![]()
Nem tudom, mintha meghívtak volna pár hete valaki normálist, nekem úgy rémlik.Grege írta: szóval no para, egyenesben nézzük a meccset, igaz ócska kommentárral...
Ments meg uram az AlvilágitólGrege írta: NINCS GOND!!!
Illetve max annyi, h a SK adja, de ahogy illik 19:00-kor fogják adni, a műsor 18:30-kor kezdődik. Most volt a spanyol összefoglaló az SK-n, és a végén a következő heti ajánlónál írták ki ezeket az adatokat, szóval no para, egyenesben nézzük a meccset, igaz ócska kommentárral...
Már csak meg kell nyerni a meccset!
Keress rá a Sport vagy az Elmundo D. felmérésére, azt hiszem szignifikáns eltérést fogsz találni!La Pulga írta:Érdekes egy kis szavazás...18:29 - Az AS szavazóinak 63 százaléka szerint a Real Madrid nyeri az El Clásicót, 28 százaléknyian tippelnek a Barca sikerére, míg a maradék pár százalék döntetlent vár a rangadótól.
La Pulga írta:Érdekes egy kis szavazás...18:29 - Az AS szavazóinak 63 százaléka szerint a Real Madrid nyeri az El Clásicót, 28 százaléknyian tippelnek a Barca sikerére, míg a maradék pár százalék döntetlent vár a rangadótól.
Ebben minden benne van...La Pulga írta:Érdekes egy kis szavazás...18:29 - Az AS szavazóinak 63 százaléka szerint a Real Madrid nyeri az El Clásicót, 28 százaléknyian tippelnek a Barca sikerére, míg a maradék pár százalék döntetlent vár a rangadótól.
Mint ahogy a jobb oldalt található bl-ellenfél választós is azLa Pulga írta:Érdekes egy kis szavazás...18:29 - Az AS szavazóinak 63 százaléka szerint a Real Madrid nyeri az El Clásicót, 28 százaléknyian tippelnek a Barca sikerére, míg a maradék pár százalék döntetlent vár a rangadótól.
Érdekes egy kis szavazás...18:29 - Az AS szavazóinak 63 százaléka szerint a Real Madrid nyeri az El Clásicót, 28 százaléknyian tippelnek a Barca sikerére, míg a maradék pár százalék döntetlent vár a rangadótól.
Ha tényleg ígyvan ( 7kor kezdődik de a sk 9től adja, és odaírja, hogy élő) az azért nagyon csúnya dolog lenne...árverni, ámítani a jó népet...ezt még talán erről az adóról sem gondolnámel fuero írta:Hú, de zavaros ez a közvetítés dolog. Én is néztem az nfl mecset és lehet szavazni, hogy vasárnap melyik meccset adják este 19:00-tól. De most rákerestem sport tv-nek a közvetítéseira és a Sport 2önEZTtaláltam. Ahol is 19:00-ra spanyol bajnoki mérkőzés van írva ÉLŐBE. Na már most akkor az NFL meccs nem lehet 19:00kor mert a egyesen francia bajnoki lesz élőbe. Ezt nem hagyhattam annyiban ezért rákerestem a Sportklub honlapján az okosságra. Ott azt írják, hogy 20:30 La liga: Barcelona-Real Madrid ÉLŐmademan írta:nézem itthon a sport1-en a tegnapi nfl meccs ismétlését és most mondja a faragó hogy vasárnap már este 7órától nem lesz spanyol bajnoki közvetítés...
=> az a ratyi sport klub adja.... nem hiszem el![]()
De ez még mind semmi mert a hivatalos honlapon 19:00ra van kiírva a meccs. Akkor most kinek van igaza?
Szerintem óriási pénzek mozognak a Sport tv kasszájába. A hülye sk-sok meg bolondítani akarják a népet, hogy nézzük kilenckor amikor már rég vége lesz az egésznek. Csinált már ilyet az RTL az egyik F1-es közvetítése alkalmán. KB. fél 11kor kezdték el adni a futamot és ki volt rakva, hogy ÉLŐ, de átkapcsoltam a német RTL-re és ott meg már rég vége volt a futamnak és beszélgettek a svábok a futamról.![]()
Sztm vmit benéznek, egyszerűen ennyire nem lehetnek bolondok. Egy focimeccs élőben jó, az emberek jelentős réze nem fogja megállni, h ne nézz meg az eredményt, és akkor a vesztes csapat drukkereinek egy jó rséze nem fogja megnézni... ááá, csak átírják még a programjukat, lehet, h levelekkel kellene őket bombázni.el fuero írta:Hú, de zavaros ez a közvetítés dolog. Én is néztem az nfl mecset és lehet szavazni, hogy vasárnap melyik meccset adják este 19:00-tól. De most rákerestem sport tv-nek a közvetítéseira és a Sport 2önEZTtaláltam. Ahol is 19:00-ra spanyol bajnoki mérkőzés van írva ÉLŐBE. Na már most akkor az NFL meccs nem lehet 19:00kor mert a egyesen francia bajnoki lesz élőbe. Ezt nem hagyhattam annyiban ezért rákerestem a Sportklub honlapján az okosságra. Ott azt írják, hogy 20:30 La liga: Barcelona-Real Madrid ÉLŐmademan írta:nézem itthon a sport1-en a tegnapi nfl meccs ismétlését és most mondja a faragó hogy vasárnap már este 7órától nem lesz spanyol bajnoki közvetítés...
De ez még mind semmi mert a hivatalos honlapon 19:00ra van kiírva a meccs. Akkor most kinek van igaza?
Szerintem óriási pénzek mozognak a Sport tv kasszájába. A hülye sk-sok meg bolondítani akarják a népet, hogy nézzük kilenckor amikor már rég vége lesz az egésznek. Csinált már ilyet az RTL az egyik F1-es közvetítése alkalmán. KB. fél 11kor kezdték el adni a futamot és ki volt rakva, hogy ÉLŐ, de átkapcsoltam a német RTL-re és ott meg már rég vége volt a futamnak és beszélgettek a svábok a futamról.![]()
Hú, de zavaros ez a közvetítés dolog. Én is néztem az nfl mecset és lehet szavazni, hogy vasárnap melyik meccset adják este 19:00-tól. De most rákerestem sport tv-nek a közvetítéseira és a Sport 2önEZTtaláltam. Ahol is 19:00-ra spanyol bajnoki mérkőzés van írva ÉLŐBE. Na már most akkor az NFL meccs nem lehet 19:00kor mert a egyesen francia bajnoki lesz élőbe. Ezt nem hagyhattam annyiban ezért rákerestem a Sportklub honlapján az okosságra. Ott azt írják, hogy 20:30 La liga: Barcelona-Real Madrid ÉLŐmademan írta:nézem itthon a sport1-en a tegnapi nfl meccs ismétlését és most mondja a faragó hogy vasárnap már este 7órától nem lesz spanyol bajnoki közvetítés...