Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az világos h gusztustalan amit művel,a kérdés csak az h mikor fogadjátok el,mert ha minden hsz-ben az megy h sz.ar a focija,sz-ar az ember,beszólogat stb,soha nem lesz normális téma. el kell fogadni és túllépni rajta,attól még nem változik h folyton leírja mindenki h mekkora kretén. nektek az,nekem edző,átlag madridistának megváltó. kész. amíg nem fogadjátok el,nem tudunk továbblépniKalap1988 írta:Elválasztottuk:) A vitát kiváltó hozzászólásomban leírtam, hogy abban lehet, hogy igaza van, hogy a világ legjobb edzője. Szóval ez túltárgyalva. Ettől függetlenül egy normális (nagybetűs) EMBER nem beszél így érdekből sem. A saját csapata érdekében pl. Ez gusztustalan. Nem kell megmagyarázni.albicelesteX írta:Az mint ember tényleg olyan!Én is nagyon rühellem,hogy színészezett meg a flegma viselkedése,meg amikor beszaladt A Nou Camp gyepére akkor szerintem én fel is rúgtam volna!Viszont,hogy nagy !!!Edző!!!Azt nem lehet elvenni tőle!!!!!És nem véletlen,hogy a mindenkori játékosai mennyire szeretik!!A kettő két különböző dolog!El kell vonatkoztatni!!!
A szurkoló témához: Valóban sokan utálják a reált, de ha jól tudom a reálnak van a legnagyobb szurkolótábora még most is.
Elvonatkoztattuk:) A vitát kiváltó hozzászólásomban leírtam, hogy abban lehet, hogy igaza van, hogy a világ legjobb edzője. Szóval ez túltárgyalva. Ettől függetlenül egy normális (nagybetűs) EMBER nem beszél így érdekből sem. A saját csapata érdekében pl. Ez gusztustalan. Nem kell megmagyarázni. Nem mondhat ilyet, főleg magáról, mert az, hogy mit mond egy játékosáról valóban szimpátia és szubjekció kérdése, de önmagáról. Ez arc és pofa kérdése, jó vastag bőr van ott...albicelesteX írta:Az mint ember tényleg olyan!Én is nagyon rühellem,hogy színészezett meg a flegma viselkedése,meg amikor beszaladt A Nou Camp gyepére akkor szerintem én fel is rúgtam volna!Viszont,hogy nagy !!!Edző!!!Azt nem lehet elvenni tőle!!!!!És nem véletlen,hogy a mindenkori játékosai mennyire szeretik!!A kettő két különböző dolog!El kell vonatkoztatni!!!
ámen!albicelesteX írta:Egyébként el lehet itt vitatkozni ezen egész nyáron!De mire megyünk/mentek vele?A Madridisták joggal örülnek mert hosszú idő után egy siker edző vezetheti a csapatukat!Mi Barca-sok meg kicsit tarthatunk tőle és várhatjuk kíváncsian, hogy alakul a bajnokság!Ne tépjétek a szátokat feleslegesen!!!
wtf?Mr. Master írta:Nem attól jó edző valaki, hogy nagy a szája.
Mihu írta:Jelen pillanatban már a Real Madrid edzőjeTehát ha a fenti elvet követjük akkor most már azt fogja mondani hogy Ronaldo, mivel már az Ő játékosa.
Jelen pillanatban már a Real Madrid edzőjedaman írta:Nemreg olvastam egy HIVATALOS interjut, amiben megkerdeztek tole, hogy Messi vagy Ronaldo a vilag legjobbja. Azt valaszolta, hogy neki mindig a sajat csapatanak a jatekosai a vilag legjobbjai, ezert erre a kerdesre Militot valaszolja. Na most ezek utan nehezen tudom elkepzelni, akarmi is a forras, hogy ilyet nyilatkozott.Kalap1988 írta:Kedves Madridisták! Most olvastam egy összeállítást José Mourinhoról a Magyar Hírlap mai számában. Ebben a következő mondatot idézik tőle(nemrég mondta Ronaldoról): "Mindketten portugálok vagyunk, ő a világ legjobb játékosa, én pedig a világ legjobb edzője vagyok...."
Ennek az embernek örültök? Persze éhesek vagytok a sikerre, ezt megértem, de szerintem túl nagy az ár. Európa mindenki más által utált csapata lesztek/lehettek abból a csapatból, akit a világon a legtöbben szeretnek/szerettek (nem tudok friss statot). Mourinho csapatait ált nem csak az ellenfelek, hanem a semlegesek is utálják. Az ilyen mondatokért és az antifociért. Hogy lehet ilyet mondani? Ronaldo megítélése szubjektív, de azért valszeg nem igaz, hogy ő a világ legjobbja. Szerintem biztos nem,de a szubjekció miatt írom így. Mourinho pedig lehet, hogy a világ legjobbja (azért korántsem biztos, vannak Guardiolák, Wengerek,Fergusonok, Ancelottik, Capellok stb.),de magáról csak egy öntelt, undorító féreg mond ilyet. Bármennyire jó is (ha egy nap mondjuk Messi, vagy Pep hasonlót mondana magáról, akkor is így gondolnám). Tapsikoljatok csak madridisták, már csak ezért is remélem, hogy földbe döngöljük jövőre a reált. És nem a játékosok (kivéve talán egy kettőt pl. Ronadot:D) miatt, sőt nem is miattatok, mert ti talán többet érdemelnétek, hanem emiatt a féreg miatt, aki azt hiszi,hogy ő a világ közepe a futballban. Undorító.
Masreszt egy harmadik dolog, ami miatt az ellenfelek utalni szoktak, hogy megveri oket. A nyilatkozatai pedig zsenialisak - megpedig azert, amit nalad is kivaltott ez a "nyilatkozat" (igaz vagy nem, ebbol a szempontbol mindegy); Igy vele foglalkozik mindenki, es a jatekosain nincs az a nagy teher. Gondolhatod, hogy nem veletlenul imadta minden eddigi jatekosa.
Tehat mi az, hogy ennek az embernek orulunk-e? Igen, mivel jelenleg a vilag legjobb edzoje.
Nemreg olvastam egy HIVATALOS interjut, amiben megkerdeztek tole, hogy Messi vagy Ronaldo a vilag legjobbja. Azt valaszolta, hogy neki mindig a sajat csapatanak a jatekosai a vilag legjobbjai, ezert erre a kerdesre Militot valaszolja. Na most ezek utan nehezen tudom elkepzelni, akarmi is a forras, hogy ilyet nyilatkozott.Kalap1988 írta:Kedves Madridisták! Most olvastam egy összeállítást José Mourinhoról a Magyar Hírlap mai számában. Ebben a következő mondatot idézik tőle(nemrég mondta Ronaldoról): "Mindketten portugálok vagyunk, ő a világ legjobb játékosa, én pedig a világ legjobb edzője vagyok...."
Ennek az embernek örültök? Persze éhesek vagytok a sikerre, ezt megértem, de szerintem túl nagy az ár. Európa mindenki más által utált csapata lesztek/lehettek abból a csapatból, akit a világon a legtöbben szeretnek/szerettek (nem tudok friss statot). Mourinho csapatait ált nem csak az ellenfelek, hanem a semlegesek is utálják. Az ilyen mondatokért és az antifociért. Hogy lehet ilyet mondani? Ronaldo megítélése szubjektív, de azért valszeg nem igaz, hogy ő a világ legjobbja. Szerintem biztos nem,de a szubjekció miatt írom így. Mourinho pedig lehet, hogy a világ legjobbja (azért korántsem biztos, vannak Guardiolák, Wengerek,Fergusonok, Ancelottik, Capellok stb.),de magáról csak egy öntelt, undorító féreg mond ilyet. Bármennyire jó is (ha egy nap mondjuk Messi, vagy Pep hasonlót mondana magáról, akkor is így gondolnám). Tapsikoljatok csak madridisták, már csak ezért is remélem, hogy földbe döngöljük jövőre a reált. És nem a játékosok (kivéve talán egy kettőt pl. Ronadot:D) miatt, sőt nem is miattatok, mert ti talán többet érdemelnétek, hanem emiatt a féreg miatt, aki azt hiszi,hogy ő a világ közepe a futballban. Undorító.
figyelj az nagyon nagy túlzás hogy szeretik a Madridot , a saját szurkolóin kívül a legtöbben utalják mint a sz.rt , inkább tisztelik a Madridot azért amit elért , és éppen a sok siker miatt utálják a legtöbbenKalap1988 írta:Kedves Madridisták! ...
Az igaz hogy rühelli őt mindenki. De nehogy már antifocit várjál egy olyan csapattól ahol olyanok vannak mint Cristiano Ronaldo,Kaká, Higuain .Mourinho csapatait ált nem csak az ellenfelek, hanem a semlegesek is utálják. Az ilyen mondatokért és az antifociért.
Nagyon jó cikk. A fazon egy zseni, akár tetszik akár nem.
hali Boixos!Boixos írta:hát öreg, ezt a részét teljesen jól látod a szitunak.AS – És De Rossi?
Murinnyo – Szerintem lehetetlen megszerezni, mivel Tottival a Roma jelképei. Totti pedig hamarosan befejezi, így De Rossi veszi át a helyét. Mindig is római marad, szerintem képtelenség átigazolni.
érdekes lesz a jövő év, már abból a szempontból is, h hogyan fog kijönni az edző az elnökkel. perez nem moratti v abramovics (az orosz az első időkbeli viselkedésére gondolok, akkor még csak a pénzt tolta és semmi komment. utána elkezdett okoskodni, le is koccolt murinnyó)
hát öreg, ezt a részét teljesen jól látod a szitunak.AS – És De Rossi?
Murinnyo – Szerintem lehetetlen megszerezni, mivel Tottival a Roma jelképei. Totti pedig hamarosan befejezi, így De Rossi veszi át a helyét. Mindig is római marad, szerintem képtelenség átigazolni.
Pep...barca2010 írta:Neki már nem kell hírnév!!!Senki nem fogja szemétládának nevezni!Ez az élet rendje!Becsületesen elvégezte a munkáját és most tovább megy!Egyébként meg, ki mondana nemet egy Real Madridnak?Mikaos írta:Ha őszinte volt Mou, ha nem:
mindenesetre ez a sírás-jelenet arra biztosan jó volt, hogy Milánó kék-fekete részén ne emlegessék majd őt egy utolsó szemétládának, aki a nagyobb pénz és a nagyobb hírnév reményében rögtön elhagyta a győztes csapatukat.
Jobban nem is lehetett volna megkomponálni. Így most ő az érzelmes hős, aki nagyon nem akar elmenni onnan, de a körülmények úgy kényszerítik, hogy meg kell tennie ezt a fontos lépést életében, stb-stb-stb.