Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.28. 18:41:31

Hát szerintem alapvető erkölcsi kérdésekben egyet kellene érteni, mert ez nem relatív. Ha Guardiola csinálná/mondaná ezt, akkor ugyanígy kimondanám:) Nektek kellene elismerni. Egyébként én pont ritkán szólok Mourinho ügyben, de, ha egy ilyen mondatot olvasok, akkor le fogom írni. Ne kérd tőlem, hogy nem. Ja és én nem írom le mindennap úgysem, úgy hogy nem nekem szólt ez:D
Asys
Entrenador del Barça

2010.05.28. 18:40:00

Mourinho egy edzősködésben tehetséges egoista, ezért ér és ért el ilyen nagy sikereket. Véleményem szerint Mourinhot a játékosok és szurkolók tisztelik, de nem szeretik!
Egy ilyen eredmény centrikus világban Ő az "Isten", de elég csak szembeállítani a mi kölykünkkel Peppel és máris veszít a fényéből a "nagy" José! Guardiola ugyanis nem csak edzőnek nagy, de mint ember is hatalmas, rendkívül szimpatikus és az élettel szemben van benne óriási alázat. A lelkem mélyén az kívánom bár mindenki olyan lenne mint a Mester...

Én egyáltalán nem tartok a portugáltól!
daffy
Madridista

2010.05.28. 18:38:04

Kalap1988 írta:
albicelesteX írta:Az mint ember tényleg olyan!Én is nagyon rühellem,hogy színészezett meg a flegma viselkedése,meg amikor beszaladt A Nou Camp gyepére akkor szerintem én fel is rúgtam volna!Viszont,hogy nagy !!!Edző!!!Azt nem lehet elvenni tőle!!!!!És nem véletlen,hogy a mindenkori játékosai mennyire szeretik!!A kettő két különböző dolog!El kell vonatkoztatni!!!
Elválasztottuk:) A vitát kiváltó hozzászólásomban leírtam, hogy abban lehet, hogy igaza van, hogy a világ legjobb edzője. Szóval ez túltárgyalva. Ettől függetlenül egy normális (nagybetűs) EMBER nem beszél így érdekből sem. A saját csapata érdekében pl. Ez gusztustalan. Nem kell megmagyarázni.
A szurkoló témához: Valóban sokan utálják a reált, de ha jól tudom a reálnak van a legnagyobb szurkolótábora még most is.
az világos h gusztustalan amit művel,a kérdés csak az h mikor fogadjátok el,mert ha minden hsz-ben az megy h sz.ar a focija,sz-ar az ember,beszólogat stb,soha nem lesz normális téma. el kell fogadni és túllépni rajta,attól még nem változik h folyton leírja mindenki h mekkora kretén. nektek az,nekem edző,átlag madridistának megváltó. kész. amíg nem fogadjátok el,nem tudunk továbblépni :D
tipikusan olyan téma,mint "az én mamám erősebb mint a tiéd" úgyse fogunk soha egyetérteni,mert van aki barcás és van aki realos.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.28. 18:32:44

albicelesteX írta:Az mint ember tényleg olyan!Én is nagyon rühellem,hogy színészezett meg a flegma viselkedése,meg amikor beszaladt A Nou Camp gyepére akkor szerintem én fel is rúgtam volna!Viszont,hogy nagy !!!Edző!!!Azt nem lehet elvenni tőle!!!!!És nem véletlen,hogy a mindenkori játékosai mennyire szeretik!!A kettő két különböző dolog!El kell vonatkoztatni!!!
Elvonatkoztattuk:) A vitát kiváltó hozzászólásomban leírtam, hogy abban lehet, hogy igaza van, hogy a világ legjobb edzője. Szóval ez túltárgyalva. Ettől függetlenül egy normális (nagybetűs) EMBER nem beszél így érdekből sem. A saját csapata érdekében pl. Ez gusztustalan. Nem kell megmagyarázni. Nem mondhat ilyet, főleg magáról, mert az, hogy mit mond egy játékosáról valóban szimpátia és szubjekció kérdése, de önmagáról. Ez arc és pofa kérdése, jó vastag bőr van ott...
A szurkoló témához: Valóban sokan utálják a reált, de ha jól tudom a reálnak van a legnagyobb szurkolótábora még most is.
daffy
Madridista

2010.05.28. 18:20:26

albicelesteX írta:Egyébként el lehet itt vitatkozni ezen egész nyáron!De mire megyünk/mentek vele?A Madridisták joggal örülnek mert hosszú idő után egy siker edző vezetheti a csapatukat!Mi Barca-sok meg kicsit tarthatunk tőle és várhatjuk kíváncsian, hogy alakul a bajnokság! :wink: Ne tépjétek a szátokat feleslegesen!!!
ámen!
albicelesteX
A Vadász

2010.05.28. 18:19:12

Egyébként el lehet itt vitatkozni ezen egész nyáron!De mire megyünk/mentek vele?A Madridisták joggal örülnek mert hosszú idő után egy siker edző vezetheti a csapatukat!Mi Barca-sok meg kicsit tarthatunk tőle és várhatjuk kíváncsian, hogy alakul a bajnokság! :wink: Ne tépjétek a szátokat feleslegesen!!!
Kép
-BlancoMark-
Barça B

2010.05.28. 18:16:19

madridista...
daffy
Madridista

2010.05.28. 18:15:36

Mr. Master írta:Nem attól jó edző valaki, hogy nagy a szája.
wtf? :shock:
nem láttad az eredményeit,minden csapatával elérte,amit el kellett.(majdnem)
mindig is állítottam h aki etikus viselkedést akar,az ne nézzen futballt. olyan csapat,ahol nem követnek el ellenszenves dolgokat NINCS. nem viselkedésformálás miatt néz valaki focit és nem is számít bele. történelemkönyvbe lévő focistáknak is vannak sáros dolgai,maradonát is méltán emlegetik a legnagyobbak között,mégis tett cifra dolgokat. ja h nem rivális csapatban szerepel épp....?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.05.28. 18:19:47-kor.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.28. 18:14:39

Az mint ember tényleg olyan!Én is nagyon rühellem,hogy színészezett meg a flegma viselkedése,meg amikor beszaladt A Nou Camp gyepére akkor szerintem én fel is rúgtam volna!Viszont,hogy nagy !!!Edző!!!Azt nem lehet elvenni tőle!!!!!És nem véletlen,hogy a mindenkori játékosai mennyire szeretik!!A kettő két különböző dolog!El kell vonatkoztatni!!!
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.05.28. 18:11:27

Már kiváncsian várom, ahogy elkezd beszólogatni Guardiolának, Messinek, megint jön a barcelonai szinművészettel... Nem attól jó edző valaki, hogy nagy a szája. Wenger, Ferguson, Guardiola, Pellegrini, mind úriemberek voltak, ilyenek kellenek a sportnak, nem beképzelt hólyagok. Példaképek kellenek a mai fiataloknak, nem lányok kedvencei nyálgépek és saját magukba szerelmes alakok. Szerintem. Én az úriemberi viselkedést minden másnál többre tartom.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
albicelesteX
A Vadász

2010.05.28. 18:00:10

Nem értem miért kell mellébeszélni!Szimplán unszimpátia az amiért fikázzátok Mourinho-t!Hol ott egy világklasszis és a madridista kollégák joggal örülnek neki!Biztosra veszem,hogy nem lesz olyan Barca-Real mint volt az utolsó négy!Ezzel tisztában vagyok!Fel kell kötnünk az alsóneműt ez is biztos!Én gratulálok hozzá sok sikert nem kívánok azt meg hagyom a saját csapatomnak! :twisted: De biztos vagyok benne hogy Ő a Madrid embere!Egy zseni!
Kép
daman
Barça B

2010.05.28. 17:57:10

Mihu írta:Jelen pillanatban már a Real Madrid edzője :D Tehát ha a fenti elvet követjük akkor most már azt fogja mondani hogy Ronaldo, mivel már az Ő játékosa.
:)
Igen, igen, de gondolom nem ugy zajlott le, hogy ma du. Florentino megegyezett Morattival, majd ezek utan Mourinhot felhivta a Magyar Nemzet vagy melyik ujsag, hogy mondja mar el, hogy most igy a Madrid edzojekent mit gondol Ronaldorol. :D
Amugy meg nem hivatalos. Mondjuk az tok mindegy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daman 2010.05.28. 18:07:53-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2010.05.28. 17:54:15

daman írta:
Kalap1988 írta:Kedves Madridisták! Most olvastam egy összeállítást José Mourinhoról a Magyar Hírlap mai számában. Ebben a következő mondatot idézik tőle(nemrég mondta Ronaldoról): "Mindketten portugálok vagyunk, ő a világ legjobb játékosa, én pedig a világ legjobb edzője vagyok...."
Ennek az embernek örültök? Persze éhesek vagytok a sikerre, ezt megértem, de szerintem túl nagy az ár. Európa mindenki más által utált csapata lesztek/lehettek abból a csapatból, akit a világon a legtöbben szeretnek/szerettek (nem tudok friss statot). Mourinho csapatait ált nem csak az ellenfelek, hanem a semlegesek is utálják. Az ilyen mondatokért és az antifociért. Hogy lehet ilyet mondani? Ronaldo megítélése szubjektív, de azért valszeg nem igaz, hogy ő a világ legjobbja. Szerintem biztos nem,de a szubjekció miatt írom így. Mourinho pedig lehet, hogy a világ legjobbja (azért korántsem biztos, vannak Guardiolák, Wengerek,Fergusonok, Ancelottik, Capellok stb.),de magáról csak egy öntelt, undorító féreg mond ilyet. Bármennyire jó is (ha egy nap mondjuk Messi, vagy Pep hasonlót mondana magáról, akkor is így gondolnám). Tapsikoljatok csak madridisták, már csak ezért is remélem, hogy földbe döngöljük jövőre a reált. És nem a játékosok (kivéve talán egy kettőt pl. Ronadot:D) miatt, sőt nem is miattatok, mert ti talán többet érdemelnétek, hanem emiatt a féreg miatt, aki azt hiszi,hogy ő a világ közepe a futballban. Undorító.
Nemreg olvastam egy HIVATALOS interjut, amiben megkerdeztek tole, hogy Messi vagy Ronaldo a vilag legjobbja. Azt valaszolta, hogy neki mindig a sajat csapatanak a jatekosai a vilag legjobbjai, ezert erre a kerdesre Militot valaszolja. Na most ezek utan nehezen tudom elkepzelni, akarmi is a forras, hogy ilyet nyilatkozott.
Masreszt egy harmadik dolog, ami miatt az ellenfelek utalni szoktak, hogy megveri oket. A nyilatkozatai pedig zsenialisak - megpedig azert, amit nalad is kivaltott ez a "nyilatkozat" (igaz vagy nem, ebbol a szempontbol mindegy); Igy vele foglalkozik mindenki, es a jatekosain nincs az a nagy teher. Gondolhatod, hogy nem veletlenul imadta minden eddigi jatekosa.
Tehat mi az, hogy ennek az embernek orulunk-e? Igen, mivel jelenleg a vilag legjobb edzoje.
Jelen pillanatban már a Real Madrid edzője :D Tehát ha a fenti elvet követjük akkor most már azt fogja mondani hogy Ronaldo, mivel már az Ő játékosa.
Kép
daman
Barça B

2010.05.28. 17:52:33

Kalap1988 írta:Kedves Madridisták! Most olvastam egy összeállítást José Mourinhoról a Magyar Hírlap mai számában. Ebben a következő mondatot idézik tőle(nemrég mondta Ronaldoról): "Mindketten portugálok vagyunk, ő a világ legjobb játékosa, én pedig a világ legjobb edzője vagyok...."
Ennek az embernek örültök? Persze éhesek vagytok a sikerre, ezt megértem, de szerintem túl nagy az ár. Európa mindenki más által utált csapata lesztek/lehettek abból a csapatból, akit a világon a legtöbben szeretnek/szerettek (nem tudok friss statot). Mourinho csapatait ált nem csak az ellenfelek, hanem a semlegesek is utálják. Az ilyen mondatokért és az antifociért. Hogy lehet ilyet mondani? Ronaldo megítélése szubjektív, de azért valszeg nem igaz, hogy ő a világ legjobbja. Szerintem biztos nem,de a szubjekció miatt írom így. Mourinho pedig lehet, hogy a világ legjobbja (azért korántsem biztos, vannak Guardiolák, Wengerek,Fergusonok, Ancelottik, Capellok stb.),de magáról csak egy öntelt, undorító féreg mond ilyet. Bármennyire jó is (ha egy nap mondjuk Messi, vagy Pep hasonlót mondana magáról, akkor is így gondolnám). Tapsikoljatok csak madridisták, már csak ezért is remélem, hogy földbe döngöljük jövőre a reált. És nem a játékosok (kivéve talán egy kettőt pl. Ronadot:D) miatt, sőt nem is miattatok, mert ti talán többet érdemelnétek, hanem emiatt a féreg miatt, aki azt hiszi,hogy ő a világ közepe a futballban. Undorító.
Nemreg olvastam egy HIVATALOS interjut, amiben megkerdeztek tole, hogy Messi vagy Ronaldo a vilag legjobbja. Azt valaszolta, hogy neki mindig a sajat csapatanak a jatekosai a vilag legjobbjai, ezert erre a kerdesre Militot valaszolja. Na most ezek utan nehezen tudom elkepzelni, akarmi is a forras, hogy ilyet nyilatkozott.
Masreszt egy harmadik dolog, ami miatt az ellenfelek utalni szoktak, hogy megveri oket. A nyilatkozatai pedig zsenialisak - megpedig azert, amit nalad is kivaltott ez a "nyilatkozat" (igaz vagy nem, ebbol a szempontbol mindegy); Igy vele foglalkozik mindenki, es a jatekosain nincs az a nagy teher. Gondolhatod, hogy nem veletlenul imadta minden eddigi jatekosa.
Tehat mi az, hogy ennek az embernek orulunk-e? Igen, mivel jelenleg a vilag legjobb edzoje.
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.28. 17:41:32

Kalap1988 írta:Kedves Madridisták! ...
figyelj az nagyon nagy túlzás hogy szeretik a Madridot , a saját szurkolóin kívül a legtöbben utalják mint a sz.rt , inkább tisztelik a Madridot azért amit elért , és éppen a sok siker miatt utálják a legtöbben
más Mourinho arcoskodásairól te nem tudsz pártatlanul írni ahogy én sem , ez azért van mert különböző csapatokat szeretünk , pl. Ibra és Alves is szoktak arcoskodni nem is keveset de téged nem zavar mert Barcások , engem pedig CR arcoskodása nem zavar míg titeket ...
Mourinhonak nagy arca de úgy gondolom hogy van mire nagyképűnek lenni , az eredményei magukért beszélnek , akkor zavarna az arcoskodása ha mellette nem mutatna fel semmit , Pepnek is lenne mire arcoskodnia mert az eredményei igazolnák de nem teszi mert más a személyisége és más Mourinho személyisége is

amúgy 8 milliós lelépési díjat fogunk fizetni Mourinhoért
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.28. 13:13:16

Mourinho csapatait ált nem csak az ellenfelek, hanem a semlegesek is utálják. Az ilyen mondatokért és az antifociért.
Az igaz hogy rühelli őt mindenki. De nehogy már antifocit várjál egy olyan csapattól ahol olyanok vannak mint Cristiano Ronaldo,Kaká, Higuain .
Bár nem tudom Guti-ra nincs szüksége, és magával akarja vinni Maicont, lehet hogy bunkert épít Mourinho.
Nagyon jó cikk. A fazon egy zseni, akár tetszik akár nem.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.28. 12:55:26

Kedves Madridisták! Most olvastam egy összeállítást José Mourinhoról a Magyar Hírlap mai számában. Ebben a következő mondatot idézik tőle(nemrég mondta Ronaldoról): "Mindketten portugálok vagyunk, ő a világ legjobb játékosa, én pedig a világ legjobb edzője vagyok...."
messi70
Jugador del Barça

2010.05.27. 22:58:35

visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.27. 22:36:24

Boixos írta:
AS – És De Rossi?
Murinnyo – Szerintem lehetetlen megszerezni, mivel Tottival a Roma jelképei. Totti pedig hamarosan befejezi, így De Rossi veszi át a helyét. Mindig is római marad, szerintem képtelenség átigazolni.
hát öreg, ezt a részét teljesen jól látod a szitunak.

érdekes lesz a jövő év, már abból a szempontból is, h hogyan fog kijönni az edző az elnökkel. perez nem moratti v abramovics (az orosz az első időkbeli viselkedésére gondolok, akkor még csak a pénzt tolta és semmi komment. utána elkezdett okoskodni, le is koccolt murinnyó)
hali Boixos!

Rég jártál errefelé! (vagy csak más topicokat látogatunk?)

Jövőre meg lesz a bajnoki cím :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2010.05.28. 13:18:32-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gabó
Barça B

2010.05.27. 22:17:07

Ehhez a gyönyörű videóhoz, csak annyit, hogy volt egy fiú, árva fiú nem szerette senki, úgy érezte el szeretne, el szeretne menni, árva fiú jöj vissza, hová sietsz, mond hová, jöj, valaki hív, valaki vár...
"Az ember az élettel csak úgy van, sodródik mint bacilus a húgyban!"
"csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.27. 21:26:18

Mourinho: "Három vagy négy védekező játékost akarok, de javulni kell támadásban is. Di María egy kisebb bajnokság fantasztikus játékosa, így vannak kétségeim.
Ha teljesíti Perez a követeléseit Mounak, mármint igazolások terén, akkor ezzel a Madriddal komolyan kell majd számolni jövőre.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.27. 21:23:22

AS – És De Rossi?
Murinnyo – Szerintem lehetetlen megszerezni, mivel Tottival a Roma jelképei. Totti pedig hamarosan befejezi, így De Rossi veszi át a helyét. Mindig is római marad, szerintem képtelenség átigazolni.
hát öreg, ezt a részét teljesen jól látod a szitunak.

érdekes lesz a jövő év, már abból a szempontból is, h hogyan fog kijönni az edző az elnökkel. perez nem moratti v abramovics (az orosz az első időkbeli viselkedésére gondolok, akkor még csak a pénzt tolta és semmi komment. utána elkezdett okoskodni, le is koccolt murinnyó)
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.27. 16:18:51

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.26. 13:39:32

Mennyit nyammogtok 1-1 kis hülye videón, dolgokon. Vicc.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.05.26. 13:10:54

barca2010 írta:
Mikaos írta:Ha őszinte volt Mou, ha nem:
mindenesetre ez a sírás-jelenet arra biztosan jó volt, hogy Milánó kék-fekete részén ne emlegessék majd őt egy utolsó szemétládának, aki a nagyobb pénz és a nagyobb hírnév reményében rögtön elhagyta a győztes csapatukat.

Jobban nem is lehetett volna megkomponálni. Így most ő az érzelmes hős, aki nagyon nem akar elmenni onnan, de a körülmények úgy kényszerítik, hogy meg kell tennie ezt a fontos lépést életében, stb-stb-stb.
Neki már nem kell hírnév!!!Senki nem fogja szemétládának nevezni!Ez az élet rendje!Becsületesen elvégezte a munkáját és most tovább megy!Egyébként meg, ki mondana nemet egy Real Madridnak?
Pep...
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
Lezárt