De jó, hogy nem küldte el, elsőre, írhatom újra, de most rövidítek:Varga Tamás írta:Messi a maga posztján a világ legjobbja.mindorokke_barca írta:messi6502
a 20 éves Messink (aki tulajdonképpen 22) több gól rúgott idén mint a "gólzsákunk".
Messi, ellentétben Eto'oval, nem csak "dolgozik" Barcelonában(ha érted amire célzok)
Messi a maga posztján a világ legjobbja, Eto'o nem
Samu a maga posztján a világ egyik legjobbja.
Ennyi.
Messi szerződése 2 éve van érvénybe 22-2 = 20.
Posztján világ legjobbja, így van, DE Eto'o nem? Hülyeség..
Fizetés: Ha Raul soha nem kért horribilis fizetést, ha Casillasnak is a mostani 9millás fizu az eddigi legnagyobb, Ini-Xavi 8 milla körül keres, akkor Messinek miért kell 11?
Mostani CR szerződésen kivül, a Reálnál a fizetések jobban megvoltak szabva.
Ha Eto'o csak dolgozik (értettem) és posztján így is világ legjobbja (TOP3 max), mért keres 2 millával kevesebbet, mint, a mostani 22 éves Messi, aki posztján ugyancsak világ legjobbja.
Lerövidítve: Én Messi fizuját sokallom, de ha neki magas, akkor a többiek, akik ugyanúgy a csapatrészei, illetve Eto'o előző szezonban a 3dik leghasználtabb játékos volt a keretben, miért nem érdemel meg fizu emelést?
Elismerem Guardiolát, Txikit, Laportát úgy szint, de itt most mellé nyúlnak szerintem.
(Halkan megjegyzem, hogy Eto'o aki ugye fölösleges lett volna erre a szezonra, 30at gurított a szezonban, bl döntő fontos gólját lőtte, illetve a mostani csapatépítés óta itt van és kirobbanthatatlan a csapatból, persze ezek nem lényegesek...)