Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Conchita ijedtében leborotválja magátBob_Marley írta:Nem mondok semmit szegény osztrák ajajaj...Más se jinxelje el!!!
MQuCsabi írta:Ezek szerintem Kádár(ka) bokája helyre jött? Nagyon ne mszeretném Leandrot látni baloson
Szerintem csak 5 óra körül lesz kezdő. Nekem mindegy, csak Szalai ne kezdjen.Alcantara írta:Tud valaki már kezdőt?
Nem találok még egyelőre sehol.
Gondolom 4-2-3-1 módban toljuk Király előtt.
Én a következőt valószínűsítem: Király-Fiola-Guzmics-Lang-Kádár Nagy Á.-Elek Kleinheisler-Gera-Dzsudzsák Szalai.
Gera kezdőjében nem vagyok biztos. Lovrencsics sérülése nagyon rosszul jött, csupaszív játékos, akár csereként is sokat tehetett volna a meccshez.
Szerintem a spanyol meccs volt eddig talán a legunalmasabb de a legmocskosabb a svéd.Ga egy ír elvitte a labdát az egyik mellett tutira otthagyta a lábát vagy megrúgta.bali 15 írta: Eddig a svédek játékától hánytam el magamat a legjobban. Színtelen szagtalan, brisztolszitis baszdelőrefoci...
Ez az EB nem igazán gólgazdag, de a meccsek többsége legalább intenzív, egyedül a spanyolok meccse volt unalmas, nekem legalább is. A csapatok többsége nagyon.
amióta focit nézek, váltig állítom h ez a létező legjobban működő játékrendszer. pillanatok alatt lehet váltani a védekező 5-3-1-1-ből támadó 3-4-1-2-re. tegnap is láthattuk, hogy egyik pillanatban még 6-7 ember taposta folyamatosan a 16-ost, aztán ahogy labdát szereztek, tették ki szélre candrevának, és 3 mp alatt fenn volt a két szélső, a két csatárral, meg az egyik középpályással. barcánál is ez az álmom, a szélső védők bőven megvannak hozzá. olaszoknál talán annyit lehetett volna tegnap változtatni, hogy a 3 kp közül az egyik támadóbb felfogású legyen, mint pl a juve rendszerében pogba vagy hernanes. bár ahogy elnézem a keretet ilyen típusú játékosból vitte a legkevesebbet conte... insigne, florenzi, meg akik tegnap a támadásért feleltek szinte mind szélsőkbali 15 írta:Az olaszoknál nagyon szeretem ezt a 3-5-2-es szisztémát, ahol a hátsó 3 védő bármikor kiegészülhet ötté. Ez a rendszer akkor működne igazán jól, ha elől egy klasszis trequartista és egy csatár lennének felelősök a gólszerzésért, sajnos jelenleg az olaszok nem bővelkednek ebben, illetve van még egy, de Totti már nem válogatott. Pont, hogy az ilyen stabilitársa és védekezésre törekvő csapatok azok, akik a legjobban függenek az egyéni villanásoktól, de nem nagyon látni olyan embert aki vallantani tud.
Alcantara írta: de erre semmi szükség, nem magyar szurkolóhoz méltó hozzáállás...>
Szerintem pedig, akik eddig játszottak az EB-n, az olasz csapat a leginkább összerakott csapat. A belga-spanyol-német-francia csapat csak nevekből áll, az olasz össze is van rakva rendesen, mindenkinek megvan a helye, és a pontos feladata. Az, hogy nem tetszik valakinek. Kit érdekel? Hálistennek még nem pontozzák a sportágat. Bár nem láttam valós különbséget a belgák javára, ami a játék szépségét illeti.Varatrix írta: Az első fele talán igaz, de remélem az első utukba kerülő ellenfél elkapálja őket.
A mondat második fele meg azért nem igaz mert ezek minden csináltak csak nem játszottak. Tudom azt is hogy nem így érted, de én még mindig megbotránkozok az ilyen mentalitású csapatokon.
Conte méltó utódja Mourinhonak.![]()