Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van! barcelonában kötelező a barca győzelem, minden más eredmény sz.r.!gnorbert írta:Titinho
Az a jó, mert így a legerősebb keretével érkező Madridot ütjük meg!
Nem szeretném azt hallani "...azért nyertetek, mert sok a sérültünk, és nem voltak ott a meghatározó játékosaink..."
Sajnos!A csatárnak mindig rá kell játszania a szabálytalanságra- ez is a futballhoz tartozik.
Többször nem írom le, hogy csak ezt a ksi jelenetzet néztem meg most. Ebből nem derül ki, hogy tényleg le akarta volna egyértelműen rugni Messit. De ha az előzmények olyanok voltak, én simán elhsizem, és akkor jogos a piros. Ennyi. Azt hiszitek nekem fájdalmat okoz leírni ezt? Egyáltalán nem.Nagyon is jól tudta, hogy vaj van a fején. Látszott rajta, hogy idegből ment Messinek.
jól néznénk ki, ha csak akkor kapott volna pirosat ADH, ha eltöri Messi lábát.zolinhoreal írta:
Itt Messi nagyot színészkedett. Mikor összeütköztek felnézett a bíróra és semmi baja nem volt, utánna viszont gondolt egyet és egyből "nagyot halt".
De tényelg mind1 mi volt akkor! Holnapi meccs a fontos és győzzön a jobb!!!!
Egyetértek. Való igaz, hogy túl nagy fájdalmai nem lehettek, hiszen, nem trafálta telibe. DE, szerinted Del Horno miért kezdett el fetrengeni az ütkzés után? Nagyon is jól tudta, hogy vaj van a fején. Látszott rajta, hogy idegből ment Messinek. Szerintem nem is lehetett más, mint piros lap. Vagy nézd meg Crouch hétközi alakítását a ligakupában. Ő sem találta el túlságosan "Michael Obi" lábát, de egyértelmű piros lap lett az ajándéka. A szándékot is büntetni kell, ahogyan Tamás ismondta.varga tamás írta:CSOki: akkor nézd meg tizenegyedszer is. Ha Messi nem húzza fel a lábát, akkor kettős lábszárcsont-töréssel viszik a legközelebbi kórházba. Egészségét csak annak köszönheti, hogy még idejében felhúzta a lábait. A szabályok szerint pedig a brutalitásnak nemcsak a tényét, de a szándékát is piros lappal kell sújtani.
Varga Tamás!varga tamás írta:CSOki:
Del Horno belépője piros lapot ért, minden normális, objektív vélemény szerint. De egy madridista nem lehet objektív, hisz mint azt sokan közületek már a tudtunkra adták: utáljátok a barcát. Na, ennyit a te objektivizmusodról.
ElRamos!
Nem emlékszem, hogy rád szálltam volna! Ha nem értetted az enyhe csipkelőést abban a hsz-ben, az a te bajod.
Mondom, nem emlékszek a meccsre.Del Horno belépője piros lapot ért, minden normális, objektív vélemény szerint.
Hát nem igaz már...Nem érdekel ki mit mondott!!!De egy madridista nem lehet objektív, hisz mint azt sokan közületek már a tudtunkra adták: utáljátok a barcát. Na, ennyit a te objektivizmusodról.
Én se érzek több gólos különbséget a csapatok között, persze egy ilyen meccsen minden előfordulhat.Így azonban 1:0 v. 2:1 lesz a vége.
Vezetést kell szereznünk, mert ez esetben nem tudna élni a kontrákkal a real.