Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.01.11. 17:33:20

Igazuk van az elöttem szoloknak miszerint c.Ronaldo ért Xavi azt nem kéne én is igy gondolom de viszot abban nem értek eggyet hogy nem kell ide játékos !!!!Nagyon jó igy is a csapat de nem ártana egy tapasztaltabb és jobb vkp!!!Iniesta nagyon jól játszik de még nincs nagyon tapasztalata Edmilson meg kiöregedik!!!Na meg a bal hátvéd poszt amit elöttem is emlitettek ha visszavonulnak Gioék akkor oda is kéne valaki!!!!Máshol nincs gond!!!!!!! :lol: :lol: :lol: jah és PetI nem rossz ötlet ez a Joe Cole a késöbbiekben !!!!! :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 17:29:26

szerintem lehetne is hanyagolni ezt a dolgot, a céronaldo csontot már nyáron is hatszor lerágtuk, hagyjuk meg őt a madridnak, hátha sikerül megszerezniük...

Én nem hogy nem örülnék, kifejezetten utálnám, h nálunk játszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 17:27:18

Replay írta:Méghogy Xavi a MU-ba...
NSO egyre jobban süllyed.
Még viccnek is rossz...

NSO meg olyan 1-1,5 éve szinte csak hülyeségeket ír.
leszámítva a kész tényeket, amiket viszont már jóval az nso-s megjelenés előtt máshol is lehet olvasni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.11. 17:25:21

Jaja, azért tőlük többet várna az ember...A kacsa hírek hazája a Foci 24 de úgylátszik ők sem bírják ki. Végülis az olvasottságuk javul...
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 17:25:13

Evilgrim írta:
Ádám02 írta:Mit szoltok ehhez a Xavi C.Ronaldo cseréhez????szerintem egész jó ötlet én szivesen látnám c.Ronaldot a csapatban de nem tudom.... ha ekkora az ára hogy Xavi elmegy...........én egyébként még a hir elött már gondoltam arra hogy c.Ronaldo kéne a csapatba de nem ugy hogy elmegy helyette Xavi vagy akárki!!!!!!igy gondoltam a csapatot

-------------------------W--------------
Zambrotta-----Marquez---Puyol----Gio
------------------- Xavi-------------
c.Ronaldo-----------------------Deco

Messi---------------------------Ronaldinho
----------------- Eto'o----------
Ferguson megcáfolta,hogy eligazoljon C.Ronaldo a Manchesterből.De jó az ötlet Ádám :wink:
Már meg ne haragudjatok, de pont céronaldot akarjátok a barcába??? :evil:
Teljesen tönkre tenné a csapatot morálisan, olyan egy egoista fsz.
A másik, h most jó formának örvend, de nem lesz ez folyton így, és akkor megint csak a sok semmit nem érő cselre, és a sok undorító szinészkedésre lesz képes.
Egyáltalán nem illik a játékrendszerünkbe, és a középpályánk, főleg a támadó így is telített, mert nem tudjuk egyszerre mindhármukat játszatni.
akkor még mi lenne, ha jönne ronaldo??

szerintem ekkora marhaságot ugy sem fog csinálni a vezetőség.
- József Attila
Replay
Director del Fútbol

2007.01.11. 17:12:28

Méghogy Xavi a MU-ba...
NSO egyre jobban süllyed.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.11. 17:09:17

Evilgrim írta:
Ádám02 írta:Mit szoltok ehhez a Xavi C.Ronaldo cseréhez????szerintem egész jó ötlet én szivesen látnám c.Ronaldot a csapatban de nem tudom.... ha ekkora az ára hogy Xavi elmegy...........én egyébként még a hir elött már gondoltam arra hogy c.Ronaldo kéne a csapatba de nem ugy hogy elmegy helyette Xavi vagy akárki!!!!!!igy gondoltam a csapatot

Ferguson megcáfolta,hogy eligazoljon C.Ronaldo a Manchesterből.De jó az ötlet Ádám :wink:
adám én iniesta hol lenne :? Nem rossz ez a C.Ronaldo de én nem nagyon birom a pofáját valamiért és nem örülnék neki a barcába :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2007.01.11. 16:55:12

PetI írta:
Zozzy 5 írta:Szerintem ez az egész egy nagy háp-háp kacsa. itt az igazolási szezon és természetes h ilyenkor az újságíróknak élénkebb a fantáziája. de ha már megírták akkor mondok róla pár dolgot 8)
Nem kell a Barcába Ronaldo. Ez 1értelmű. Főleg nem Xaviért.
Meg majd pár év múlva Deco helyére valaki titkos jelöltem Joe Cole
Csak angolt ne és főleg a Chelseaből :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.11. 16:39:18

Sztem [auto_cenzúra] az a felállás, hiszen Ronaldo Xavinál jóval előrébb játszik, majdnem egy poszton vannak Messivel. Ronaldo max Messi helyén játszhatna, de mivel itt van nekünk Messi, ezért semmi szükségünk nincs Ronaldora.
Kép
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.11. 16:38:13

Zozzy 5 írta:Szerintem ez az egész egy nagy háp-háp kacsa. itt az igazolási szezon és természetes h ilyenkor az újságíróknak élénkebb a fantáziája. de ha már megírták akkor mondok róla pár dolgot 8)
Nem kell a Barcába Ronaldo. Ez 1értelmű. Főleg nem Xaviért.
Itt a véleményem nekem is :lol: Zozzy jól megfogalmazta.
Aki a Barçába kellhet az 1-2 balhátvéd, ha Gioék visszavonulnak (Abidal pl.) meg vkpnak valaki, de csak ha elmenne Motta vagy Edmilka...
Meg majd pár év múlva Deco helyére valaki titkos jelöltem Joe Cole :oops: De most sztem ha felépülnek - formába lendülnek a sérültek ismét NAGYON jók leszünk :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.11. 16:37:12

Nem akarok senkit megsérteni de azthittem h értelmesebbek lesztek annál h ezen az 1 néven, hargreaves-en lovagoljatok...Ő csak egy példa volt arra drága Shilter h a többi európai sztárklubb milyen vkp-kal áll ki és h Olmo nem ilyen. De írhattam volna bárki mást is...Viszont én akkor is jó játékosnak tartom :)
De am abban igaza van Nóbinak h nem a barcába való, nem is mondta senki h idevaló lenne :)
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.01.11. 16:30:55

Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2007.01.11. 16:30:04

Slither írta:
Zozzy 5 írta:Egy ekkora klubnál mint a Barca túl nagyok az elvárások ahhoz h csakis az utánpótlásra támaszkodjunk. nem azt mondom h ne hozzuk fel az igéretes klasszis csemetéket viszonz igazolni is kell. és egy vkp most mindenképpen kéne és ha csak szétnézel Eu. élcsapatai között akkor látod h essienekkel, Diarra-kal meg Hargreaves-ekkel stb állnak fel. Így mi se naon állíthatunk ki egy Olmo-t motornak :roll:
Nem t'om miért vagy oda Hargreavesért! A Bayern sannyira jó vele, és ő sem világklasszis.
főleg, mivel az elmúlt 4-5 hónapban egyetlen meccset sem játszott... azóta is fosh a bayern, mióta ő nincs!
jó játékos, de nem a barcába való, hanem a manchester unitedben :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.11. 16:25:02

Szerintem ez az egész egy nagy háp-háp kacsa. itt az igazolási szezon és természetes h ilyenkor az újságíróknak élénkebb a fantáziája. de ha már megírták akkor mondok róla pár dolgot 8)
Nem kell a Barcába Ronaldo. Ez 1értelmű. Főleg nem Xaviért. Én elismerem h mióta elkezdett passzolni Ronaldo tényleg igazi klasszissá vált és mostmár nem csak Yoga Bonito reklámember. Viszont :
1. A barcának nincs klasszikus szélső középpályása de nem is kell, ha jól tudom így is nyertünk egy BL-t meg pár bajnoki elsőséget :)
2. Ha sztem eljönne Ronaldo spanyolba megint elkezdene nem passzolni mert úgy gondolja h ez itt spanyolosrág, itt lehet féktelenül cselezgetni és nem lenne mögötte egy Rooney aki lecseszné a cseleiért :D
3. Ez itt a Barcelona, nem pedig a Real Madrid ahol az a cél h mihamarabb állítsuk össze a világválogatottat. Láthatjuk most is mi van náluk, enyhén szólva áll a bál.

Végsősoron pedig nem értem az újságírokat : ha azt írják h nyáron nem kellett a barcának Ronaldo (ami igaz is) akkor miért feltételezik h most kéne, főleg h az egyik legfontosabb emberért? :roll: :?
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.11. 16:21:53

Xavi és Ronaldo két külön stílust képviselő játékos, Ronaldo csak a támadásokkal és a flikk-flakkokkal foglalkozik, míg néha Xavi besegít a labdaszerzésben is, nem kéne elcserélni Xavit senkire, mert amióta visszakerült a kezdőbe, egyre jobb formát mutat. Neki a jövője Barcelonában van és maradnia kell!!!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.01.11. 15:59:56

Isten ments h idehozzák azt a primadonnát. Nem hiányzik az nekünk h dobálgassa magát. Igaz jól cselez+lő. De mi ne legyen a margó h mindenkit leigazolunk. Főleg Xavi helyett. Eu egyik legjobb kp.-ja.
Titinho
Director del Fútbol

2007.01.11. 15:49:44

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130932
:shock:
Xavi-t nem szabad eladni! Ő a Barca lételeme a középpályán! Mondjuk szerintem Xavi a Nou Camp gyepéről fog visszavonulni! :D De az előttem szólónak a csapatfelállása azért tetszik. Csak még balszélsőnek megvenném Abidal-t. :) Sorra vernénk mindenkit! Jöhetne itt a Lyon, Chelsea, Inter! Pfff... :D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.11. 15:49:20

Ha így állna fel a csapat, akkor átrohannának rajtunk :!: Iniestaval jobban járunk.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.01.11. 15:44:47

Mit szoltok ehhez a Xavi C.Ronaldo cseréhez????szerintem egész jó ötlet én szivesen látnám c.Ronaldot a csapatban de nem tudom.... ha ekkora az ára hogy Xavi elmegy...........én egyébként még a hir elött már gondoltam arra hogy c.Ronaldo kéne a csapatba de nem ugy hogy elmegy helyette Xavi vagy akárki!!!!!!igy gondoltam a csapatot

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.10. 19:33:30

Zozzy 5 írta:Egy ekkora klubnál mint a Barca túl nagyok az elvárások ahhoz h csakis az utánpótlásra támaszkodjunk. nem azt mondom h ne hozzuk fel az igéretes klasszis csemetéket viszonz igazolni is kell. és egy vkp most mindenképpen kéne és ha csak szétnézel Eu. élcsapatai között akkor látod h essienekkel, Diarra-kal meg Hargreaves-ekkel stb állnak fel. Így mi se naon állíthatunk ki egy Olmo-t motornak :roll:
Nem t'om miért vagy oda Hargreavesért! A Bayern sannyira jó vele, és ő sem világklasszis.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.10. 18:56:50

Egy ekkora klubnál mint a Barca túl nagyok az elvárások ahhoz h csakis az utánpótlásra támaszkodjunk. nem azt mondom h ne hozzuk fel az igéretes klasszis csemetéket viszonz igazolni is kell. és egy vkp most mindenképpen kéne és ha csak szétnézel Eu. élcsapatai között akkor látod h essienekkel, Diarra-kal meg Hargreaves-ekkel stb állnak fel. Így mi se naon állíthatunk ki egy Olmo-t motornak :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.10. 18:46:10

Rivaldo11 írta:Nem látom jelenleg akkora szükségét a vásárlásnak.Vannak tehetségeink(Valiente,Olmo,Crosas,Dos Santos,Krkic)
szerintem vészhelyzetben rájuk kell támaszkodni!
Kérdés, h ezek a játékosok valoban tudnának-e vészhelyzetbe segiteni :roll:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.01.10. 18:12:41

Gondolom a vezetőség is belátta hogy változtatni kell néhány poszton(itt elsősorba a cserékre gondolok),így erősen benne van a pakliban hogy nyáron a 3 támadócsere triótól megszabadulnak.Helyettük ugye szinte biztos Dos Santos felhozatala a nagyokhoz.Mellé én el tudnám képzelni Bojinovot is.Nem lenne túl drága, a Seria A-ba edződött,gyors,jól lő távolról,a széről is tud indulni(Lecce), a Juvénál és a Fiónál sem számítanak rá(legalábbis hosszú távon) és emellett nagyon fiatal.Hátránya a testfelépítése.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.10. 17:28:50

Los Barrachos írta:Gyenge csontozatú, de nem véletlen volt Dél-Amerika legjobb védekező középpályása kétszer is...
Csak hát az Dél-Amerika, ez meg Európa. :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 17:09:40

Enrique írta:Hohohóó, nem kell ennyire támadólag fellépni. :)

A videókon szép gólokat szerzett, vitathatatlan, de én a védőmunkájára is kiváncsi lennék.

Viszont én gyors ki is szállok ebből az igazolosdóból, nem a Managerben vagyunk.[/color]
Nem támadtam, akkor több kérdőjelet tettem volna... :D
Lezárt