Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még viccnek is rossz...Replay írta:Méghogy Xavi a MU-ba...
NSO egyre jobban süllyed.
Már meg ne haragudjatok, de pont céronaldot akarjátok a barcába???Evilgrim írta:Ferguson megcáfolta,hogy eligazoljon C.Ronaldo a Manchesterből.De jó az ötlet ÁdámÁdám02 írta:Mit szoltok ehhez a Xavi C.Ronaldo cseréhez????szerintem egész jó ötlet én szivesen látnám c.Ronaldot a csapatban de nem tudom.... ha ekkora az ára hogy Xavi elmegy...........én egyébként még a hir elött már gondoltam arra hogy c.Ronaldo kéne a csapatba de nem ugy hogy elmegy helyette Xavi vagy akárki!!!!!!igy gondoltam a csapatot
-------------------------W--------------
Zambrotta-----Marquez---Puyol----Gio
------------------- Xavi-------------
c.Ronaldo-----------------------Deco
Messi---------------------------Ronaldinho
----------------- Eto'o----------
adám én iniesta hol lenneEvilgrim írta:Ferguson megcáfolta,hogy eligazoljon C.Ronaldo a Manchesterből.De jó az ötlet ÁdámÁdám02 írta:Mit szoltok ehhez a Xavi C.Ronaldo cseréhez????szerintem egész jó ötlet én szivesen látnám c.Ronaldot a csapatban de nem tudom.... ha ekkora az ára hogy Xavi elmegy...........én egyébként még a hir elött már gondoltam arra hogy c.Ronaldo kéne a csapatba de nem ugy hogy elmegy helyette Xavi vagy akárki!!!!!!igy gondoltam a csapatot
Csak angolt ne és főleg a ChelseabőlPetI írta:Meg majd pár év múlva Deco helyére valaki titkos jelöltem Joe ColeZozzy 5 írta:Szerintem ez az egész egy nagy háp-háp kacsa. itt az igazolási szezon és természetes h ilyenkor az újságíróknak élénkebb a fantáziája. de ha már megírták akkor mondok róla pár dolgot![]()
Nem kell a Barcába Ronaldo. Ez 1értelmű. Főleg nem Xaviért.
Itt a véleményem nekem isZozzy 5 írta:Szerintem ez az egész egy nagy háp-háp kacsa. itt az igazolási szezon és természetes h ilyenkor az újságíróknak élénkebb a fantáziája. de ha már megírták akkor mondok róla pár dolgot![]()
Nem kell a Barcába Ronaldo. Ez 1értelmű. Főleg nem Xaviért.
Ferguson megcáfolta,hogy eligazoljon C.Ronaldo a Manchesterből.De jó az ötlet ÁdámÁdám02 írta:Mit szoltok ehhez a Xavi C.Ronaldo cseréhez????szerintem egész jó ötlet én szivesen látnám c.Ronaldot a csapatban de nem tudom.... ha ekkora az ára hogy Xavi elmegy...........én egyébként még a hir elött már gondoltam arra hogy c.Ronaldo kéne a csapatba de nem ugy hogy elmegy helyette Xavi vagy akárki!!!!!!igy gondoltam a csapatot
főleg, mivel az elmúlt 4-5 hónapban egyetlen meccset sem játszott... azóta is fosh a bayern, mióta ő nincs!Slither írta:Nem t'om miért vagy oda Hargreavesért! A Bayern sannyira jó vele, és ő sem világklasszis.Zozzy 5 írta:Egy ekkora klubnál mint a Barca túl nagyok az elvárások ahhoz h csakis az utánpótlásra támaszkodjunk. nem azt mondom h ne hozzuk fel az igéretes klasszis csemetéket viszonz igazolni is kell. és egy vkp most mindenképpen kéne és ha csak szétnézel Eu. élcsapatai között akkor látod h essienekkel, Diarra-kal meg Hargreaves-ekkel stb állnak fel. Így mi se naon állíthatunk ki egy Olmo-t motornak
Isten ments h idehozzák azt a primadonnát. Nem hiányzik az nekünk h dobálgassa magát. Igaz jól cselez+lő. De mi ne legyen a margó h mindenkit leigazolunk. Főleg Xavi helyett. Eu egyik legjobb kp.-ja.Ádám02 írta:Mit szoltok ehhez a Xavi C.Ronaldo cseréhez????szerintem egész jó ötlet én szivesen látnám c.Ronaldot a csapatban de nem tudom.... ha ekkora az ára hogy Xavi elmegy...........én egyébként még a hir elött már gondoltam arra hogy c.Ronaldo kéne a csapatba de nem ugy hogy elmegy helyette Xavi vagy akárki!!!!!!igy gondoltam a csapatot
Nem t'om miért vagy oda Hargreavesért! A Bayern sannyira jó vele, és ő sem világklasszis.Zozzy 5 írta:Egy ekkora klubnál mint a Barca túl nagyok az elvárások ahhoz h csakis az utánpótlásra támaszkodjunk. nem azt mondom h ne hozzuk fel az igéretes klasszis csemetéket viszonz igazolni is kell. és egy vkp most mindenképpen kéne és ha csak szétnézel Eu. élcsapatai között akkor látod h essienekkel, Diarra-kal meg Hargreaves-ekkel stb állnak fel. Így mi se naon állíthatunk ki egy Olmo-t motornak
Kérdés, h ezek a játékosok valoban tudnának-e vészhelyzetbe segiteniRivaldo11 írta:Nem látom jelenleg akkora szükségét a vásárlásnak.Vannak tehetségeink(Valiente,Olmo,Crosas,Dos Santos,Krkic)
szerintem vészhelyzetben rájuk kell támaszkodni!
Nem támadtam, akkor több kérdőjelet tettem volna...Enrique írta:Hohohóó, nem kell ennyire támadólag fellépni.![]()
A videókon szép gólokat szerzett, vitathatatlan, de én a védőmunkájára is kiváncsi lennék.
Viszont én gyors ki is szállok ebből az igazolosdóból, nem a Managerben vagyunk.[/color]