Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért az idő sok mindent megszépít jelenleg a 09-es csapat egy szép halálon kívül sok mindenre sem lenne képes szvsz.Lehet, hogy a tavalyi csapat jobb számokat hozott, mint a 2009-es, de az utóbbi sokkal élvezhetőbb játékot játszott.
kanty írta: Erre reagáltam én, hogy bár az előbbi jobb számokat hozott, az utóbbi viszont szerintem és sokak szerint szebb játékot játszott.
Ezt a gondolatot nem értem, ugyanezt írtam én isBob_Marley írta:
Ezzel tökéletesen egyetértek. Nekem egyébként a tavalyi játék is nagyon tetszett leszámítva a már említett egy-két gólos előnynél leállásokat, valamint az idegenbeli bajnokik nagy részét, azokon egyszerűen ötlettelenek és pontatlanok voltak a fiúk. Az okát nem tudom megmondani. Mindenesetre ha tartják a '11-12-es játékszínvonalat és sikerül kicsikarni legalább 30%-kal jobb helyzetkihasználást a fontos meccseken, legalább két kupa borítékolható.kanty írta:Én nem az eredmények miatt lettem Barca drukker, hanem a játék miatt.
Ezt a gondolatot nem értem, ugyanezt írtam én iskanty írta:Én nem az eredmények miatt lettem Barca drukker, hanem a játék miatt. Oké, nem dőlők a kardomba, ha sorra nyerjük a kupákat, de nekem, mint szurkolónak, szórakozás szempontjából a mutatott játék a legfontosabb.Bob_Marley írta: Igazából azt nem értem, hogy "panaszkodunk" hogy ez nem jó az nem jó, miközben az eredmények, a játék folyamat jó.Én maradok a régi mondásnál győztes csapaton ne változtass.De elfogadom socio az álláspontodat, még ha nem is értek vele egyet.
Én nem az eredmények miatt lettem Barca drukker, hanem a játék miatt. Oké, nem dőlők a kardomba, ha sorra nyerjük a kupákat, de nekem, mint szurkolónak, szórakozás szempontjából a mutatott játék a legfontosabb.Bob_Marley írta: Igazából azt nem értem, hogy "panaszkodunk" hogy ez nem jó az nem jó, miközben az eredmények, a játék folyamat jó.Én maradok a régi mondásnál győztes csapaton ne változtass.De elfogadom socio az álláspontodat, még ha nem is értek vele egyet.
szerintem is jobb a mostani csapat, viszont az tök egyértelmű, hogy az első éves még tökéletlen, őszintébb játékunk szebb volt egyszerűen. egy szurkolót meg az eredményesség mellett mi más érdekelne jobban, mint a brutálisan szép játék?Bob_Marley írta: Abban igazad van szubjektív a megítélése akár a korábbi csapatnak, akár a mostaninak, szerintem jóval érettebb, jóval fegyelmezettebb, jóval tudatosabb játékot játszik a mostani gárda.
Igazából azt nem értem, hogy "panaszkodunk" hogy ez nem jó az nem jó, miközben az eredmények, a játék folyamat jó.Én maradok a régi mondásnál győztes csapaton ne változtass.De elfogadom socio az álláspontodat, még ha nem is értek vele egyet.
a stílus a sajátunk, ezt persze hogy nem kell eldobni, de szerintem az, hogy kicsit több kreatív szabadságot engedünk a játékosainknak, nem baj.Bob_Marley írta: 1;A foci amit sikerült kialakítani továbbra is "verhetetlen" ennek továbbfejlesztésén, vérfrissítésén kell dolgozni, lesznek biztos kisebb változtatások de nagy dolgot nem várok s badarság is lenne.
Sanama írta:Ezért én is azt támogatnám, hogy sokkal több szerepet kapjon Villa-Sanchez a gólszerzésben.
Valóban, viszont ők azok a védekezésből lagalábbannyira kiveszik a részüket. de ez nem újdonság!:)shutterisland írta:...sancheztől vagy pedrotól minden sorozatot egybe véve 15-nél több gólt nem hiszem, hogy várhatunk, nem olyan típusú játékosok.