Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.28. 22:40:12

Lehet én gondolkodok furán, de úgy igazából fosok rá, hogy Mourinho ott az edző. :lol:

Gaspar nyilatkozata nem túl gusztusos, de a túloldalon is volt hasonló. A szurka - piszka megy, mindig is ment. Ez hozzá tartozik :roll:

szerk.: Mourinho egy tahó, de eszméletlen jó edző, évek óta úgy néz ki szoros lehet a harc a két csapat között - nem csak pontokban, játékban is -

szerk 2.: Még mielőtt valaki leszólna, nem a szép játékra értettem hanem az eredményességre, nagyobb csapatok ellen is. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.05.28. 22:42:45-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.28. 22:39:37

marci. írta:
Mourinho is az
??Ez miben nyilvánult meg?

Lehet Figo lesz José segédje..duplaaxelfricska. :(
Érdekes lesz majd az El clásico.
Nézzél már meg 1-2 Chelsea-Barca meccset, illetve kár a Barca Inter visszavágót is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.28. 22:40:27-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.28. 22:38:25

raul0791 írta:az a lényeg, hogy pepita nem sokat tudott kezdeni ellene bl-ben.
Tényleg, jó hogy szólsz. Zseniális edző. Mint ahogy Pocsettínó, Kurban Berdyev... és minden edző aki x-et vagy győzelmet tudott kiharcolni a Barca ellen.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
marci.
Jugador d'estrella

2010.05.28. 22:37:58

Mourinho is az
??Ez miben nyilvánult meg?

Lehet Figo lesz José segédje..duplaaxelfricska. :^o
Érdekes lesz majd az El clásico.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marci. 2010.05.28. 22:38:46-kor.
csakamadrid
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.28. 22:32:55

marci. írta:Sportszerű emberke.. 8)
Mourinho is az. Amilyen a mosdó...
Azért az "igazi"(már bocs,értem itt a vezetőséget) culék nehezen emésztik meg,hogy Mourinho itt volt másodedző,illetve látván azt a 97es videót, még nagyobb fricska.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.28. 22:31:58

daffy írta:
Asys írta:Mourinho egy edzősködésben tehetséges egoista, ezért ér és ért el ilyen nagy sikereket. Véleményem szerint Mourinhot a játékosok és szurkolók tisztelik, de nem szeretik!
Egy ilyen eredmény centrikus világban Ő az "Isten", de elég csak szembeállítani a mi kölykünkkel Peppel és máris veszít a fényéből a "nagy" José! Guardiola ugyanis nem csak edzőnek nagy, de mint ember is hatalmas, rendkívül szimpatikus és az élettel szemben van benne óriási alázat. A lelkem mélyén az kívánom bár mindenki olyan lenne mint a Mester...

Én egyáltalán nem tartok a portugáltól!
a szimpátiáér soha semmit nem fog kapni. a foci eredménycentrikus sport,a lényege: többet lőjj,mint az ellenfél. a hokiban sem kapsz semmit ha nem kened fel az ellent a falra...itt sem kapsz semmit,ha nem beszélsz csúnyán.
Kalap1988!
az etikai dolgokban egyetértünk,csak abba nem h mi való a pályára és mi a MAGÁNéletbe. semmi baj h mindenki leírja,csak kicsit unalmas h tele van hányva 30123 oldal ugyan azzal.
Mourinho focijának lényege: kevesebbet kapj mint az ellenfél...

ahogy írták többen is, vannak nagy edzők,akiket nem utál a focit szeretők 3/4de, Mourinho élvezi ezt az egészet. nem attól ér el eredményeket,mert bunkóra veszi a figurát, hanem mert úgy teszi össze a csapatot ahogy.

szerintem nincs összefüggés a kettő között, ő viszont szereti ezzel magyarázni a sokszor alpári, szemét stílusát, hogy a csapat miatt...szóval ezt úgy kell elképzelni, ha csak simán normális mód nyilatkozna, és nem hergelne, akkor szerencsétlen játékosai már nem is tudnák betartani az utasításait? dehogynem.

nagy edző, kicsinyes,szánalmas módszerekkel.

és madridisták ne jöjjenek azzal,h azért írunk így róla,mert most az ő edzőjük, mivel már 5-6 éve ez a véleményünk, vissza lehet keresni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.05.28. 22:33:06-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
herr.toth
Barça B

2010.05.28. 22:30:24

Gáspár kiokádott vmit a száján?? most erre minek kell ugrani??
raul0791
Barça C

2010.05.28. 22:28:39

hagyjuk már a hülyeségeiteket. kezdjem el sorolni a nálatok lévő gerincteleneket? buszkecc..stb.

José fantasztikus1taktika Murinho.
az a lényeg, hogy pepita nem sokat tudott kezdeni ellene bl-ben.
Real fan.
marci.
Jugador d'estrella

2010.05.28. 22:28:19

Gutika is ódaszúrt,ugyanúgy ,mint Alves papa.Ez belefér..de ez. :D

Ha jól tudom,az ő idejében vette meg Peréz Luis-t ,nemde?
Nem,csak tudod retteg,mert hozzátok ment José fantasztikus1taktika Murinho...mindenki retteg egész katalóniában,és itt a fórumon is.
A félelem nagy úr,nem csodálom hogy berezelt.
ok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marci. 2010.05.28. 22:28:49-kor.
csakamadrid
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.05.28. 22:26:59

Nem,csak tudod retteg,mert hozzátok ment José fantasztikus1taktika Murinho...mindenki retteg egész katalóniában,és itt a fórumon is.
A félelem nagy úr,nem csodálom hogy berezelt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
levproff
Director del Fútbol

2010.05.28. 22:25:20

Hagyjad, azokat nem veszik figyelembe!
Erre meg úgy harapnak.. :lol:
Sőt, Guti majdnem Szentté avatták. :lol:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.28. 22:24:03

csak mint Higuain és Guti ház ;) (egyébként sztem egy régi érintett és az aktív focisták nem egy kategória, hiszen míg egyikre nem figyel senki, addig a focisták szavait eszik... )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.28. 22:25:27-kor.
marci.
Jugador d'estrella

2010.05.28. 22:22:19

Sportszerű emberke.. 8)
csakamadrid
LM10
Director del Fútbol

2010.05.28. 22:17:42

Joan Gaspart: "Mint culé azt kívánom, hogy Mourinho bukjon meg és legyen rengeteg problémája Madridban. Ugyan jó kapcsolatban vagyok vele, de nem tetszik nekem, hogy elment a Madridhoz. Remélem kiesnek a másodosztályba."

A régi elnökünk :wink: :lol:
miihii
KHAL

2010.05.28. 20:01:09

daffy írta:a szimpátiáér soha semmit nem fog kapni. a foci eredménycentrikus sport,a lényege: többet lőjj,mint az ellenfél. a hokiban sem kapsz semmit ha nem kened fel az ellent a falra...itt sem kapsz semmit,ha nem beszélsz csúnyán.
Kalap1988!
az etikai dolgokban egyetértünk,csak abba nem h mi való a pályára és mi a MAGÁNéletbe. semmi baj h mindenki leírja,csak kicsit unalmas h tele van hányva 30123 oldal ugyan azzal.
Én úgy emlékszem,h igen sokan szereztek már óriási hírnevet,rengeteg trófeát szerényebb viselkedéssel is.A hokiban alapvető elvárás és a játék része a plexirecsegtetés,mint a fociban a becsúszás.De attól,h bodicsekeled az ellent,nem muszáj mellette le is köpni (hülye példa,de így tudom érzékeltetni).Miért kellene mindenkinek káromolnia a sikerek miatt?Ez lenne a sikerek ára?Na ne.Ne menjünk messze,tényleg itt van Pep példája.Talpig úriemberként viselkedik az ellenfelekkel,játékosokkal,sajtóval,mindenkivel.Nem csinálja a 3,14csáját és mégis ott van a szeren.Igenis lehet sikereket elérni anélkül,h folyamatosan mindenféle praktikákkal piszkáljunk oda az ellennek,fossuk a bicskanyitogató beköpéseket.
Lehet szerezni csúnya beszéd nélkül is díjakat,csak emellé jön a tisztelet,megbecsülés,szimpátia is.Murinnyo személyisége is eredményeket hozott a csapatainak,de a tisztelet szvsz csak ezeknek szól,nem magának az embernek.Nem hinném,h túl sok kollégája szimpatizálna vele.
Kialakított egy karaktert,amivel megbotránkoztatja a világot és ideális alany a médiának.Mindig szolgál témával,hangzatos megnyilvánulásokkal.Hasznot tud belőle húzni,mert megpróbálja mindennel kizökkenteni az ellenfeleket.
De attól,h megvan esetleg a sajátos oka az állandó hangulatkeltésének,még ugyanúgy gusztustalan marad a szememben.És ezt nem az váltotta ki belőlem,h elment a reálba,vagy mert kiütött minket az inter a BL-ből.Korábban is megvolt ez,mióta a tomács berobbant a köztudatba és elkezdte a művészetet.
Eddig is egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani,de most h a reálnál van,már egy kiskanálban is :twisted:

Ezt a MAGÁNéletes dolgot nem vágom,h mit akar jelenteni.Mert amiről beszélgetünk,azt a köztudatban tartja,így már nem magánszféra.
A pályára nem mondom,h nem való az ilyen,mert rosszfiúk mindig is voltak ebben a sportban és lesznek is.Valahol kellenek is,mert külön színt visznek a sportba.De azért ne mondjuk már,h ennek kell lennie az általánosnak,mert csak így lehet sikereket elérni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.28. 19:55:27

Én sosem mondtam. :wink: De tudom, hogy a nagy átlagra értetted.

Tény,hogy nálunk is vannak zsoldosok, hol nincsenek? A Bilbao az egyetlen csapat ahol nincsenek. :roll:
De az európai élklubbokat végignézve nem nagyon találok még egy olyan csapatot, ami egy válogatott gerincét adja, és egyben sajátnevelés is.Talán nincs is ilyen, bár lehet, hogy csak most nem jut eszembe ilyen csapat. :D

Száz szónak is egy a vége, azt azért el kell ismernie mindenkinek, hogy a nagy átlagnál jóval kevesebb a zsoldos. Persze egyértelmű, hogy mindenki a maga "kis" pénzéért játszik, de itt a srácok készek meghalni is érte a pályán. :P
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.28. 19:50:00

Henrynek álma volt, hogy idejöjjön, szíve is idehúzta, biztos közrejátszott ugyan az is, hogy még egy kupa hiányzott a tárolójából.
jó rendben, ebben igazad van hogy sikertelenség miatt jött el , de CR-nek is egy álma vált valóra azzal /meg az apjának is megígérte hogy egy fehérben játszik/hogy a Realba szerződhetett és egyből zsoldos meg csak a pénz miatt jött
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.28. 19:43:57

Henrynak álma volt, hogy idejöjjön, szíve is idehúzta, biztos közrejátszott ugyan az is, hogy még egy kupa hiányzott a tárolójából. :)

A másik kettő rendben.
:wink:
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.28. 19:39:26

remélem h az a kacsintás azt jelenti h poénra veszed, mert nekünk több saját nevelés van a kezdőben, mint amennyi nektek az egész évtizedben volt
ha utánanéznél tudod hogy hülyeség de az mindegy ...
Ibra , Alves , Henry pár név a zsoldosok közül
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.28. 19:27:23

Fernando írta:sokkal több mázli kell hozzá, mint bármi máshoz.
Szépen írtad le a bírói támogatást :twisted:

The Deadman/Real fan írta:úgy beszélsz mintha a Barcában nem lennének zsoldosok :wink:
remélem h az a kacsintás azt jelenti h poénra veszed, mert nekünk több saját nevelés van a kezdőben, mint amennyi nektek az egész évtizedben volt
:wink:
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.28. 19:11:18

vesz helyette Essieneket, Drogbákat + egyéb zsoldosokat
úgy beszélsz mintha a Barcában nem lennének zsoldosok :wink:
Mourinho
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.28. 19:03:54

Az a szavazás tetszett, amiről írtak a másik oldalon, miszerint a madridisták 80%-a nem örül Mourinho érkezésének :D

Én sem örülök. Nem azért, mintha félnék tőle (az idei bajnoki elég félelmetes volt nélküle is), csak így egy újabb bajnokságot sikerül majd bepiszkítania a végtermékével.
Mindjárt eladja Gutit, Kaka-t, X.Alonso-t...vesz helyette Essieneket, Drogbákat + egyéb zsoldosokat. Ronaldo a jó pontrúgásai miatt maradhat :)

Most, hogy így alakult (Mou-Madrid házasság), kénytelen vagyok még kevesebb sikert kívánni nekik :)
Asys
Entrenador del Barça

2010.05.28. 18:58:55

daffy!

Én tudom és értem amit mondasz, de attól még egyáltalán nem tetszik és itt nem csak Mourinho, nem csak labdarúgás vagy a sport hanem az egész kerek világ... Na de ez más lapra tartozik!

Csak azt kérdezem, hogy José attól rosszabb edző lenne ha szerényebb lenne? Nem! De, hogy jobb ember válna belőle az biztos!

Mint, már írtam, Pep szerethető ember, ezért már most nagyobb a portugálnál...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.28. 18:54:32

Mourinho témához: Eddig nem igen volt neki feladva a lecke. Most is adott minden a sikerhez. Pénz, hírnév, csapat, nagyarcoskodás folytatása. Jó edző, csak pechükre nekik szembe kell nézni a Barcával, míg a Chelsea-vel egy akkor eléggé gyenge szezonját futó MU-val kellett, az Interben meg jóformán senkivel. A Roma néha néha bejelzett, de nem volt komoly, inkább ők szórakozták el. A BL-ről nem beszélnék mert az egy Kupa, sokkal több mázli kell hozzá, mint bármi máshoz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
daffy
Madridista

2010.05.28. 18:42:32

Asys írta:Mourinho egy edzősködésben tehetséges egoista, ezért ér és ért el ilyen nagy sikereket. Véleményem szerint Mourinhot a játékosok és szurkolók tisztelik, de nem szeretik!
Egy ilyen eredmény centrikus világban Ő az "Isten", de elég csak szembeállítani a mi kölykünkkel Peppel és máris veszít a fényéből a "nagy" José! Guardiola ugyanis nem csak edzőnek nagy, de mint ember is hatalmas, rendkívül szimpatikus és az élettel szemben van benne óriási alázat. A lelkem mélyén az kívánom bár mindenki olyan lenne mint a Mester...

Én egyáltalán nem tartok a portugáltól!
a szimpátiáér soha semmit nem fog kapni. a foci eredménycentrikus sport,a lényege: többet lőjj,mint az ellenfél. a hokiban sem kapsz semmit ha nem kened fel az ellent a falra...itt sem kapsz semmit,ha nem beszélsz csúnyán.
Kalap1988!
Lezárt