MichaaBee írta:
Maximálisan egyetértek. Jobbhátvédre ugyan nem tartok igényt, sokkal jobban örülnék neki, ha inkább Márquez, Csihrinszkij vagy Cáceres tudná megfelelően pótolni Puyolt középen. Inkább balszélső és cserekp kell, de én kp-ra csak Fabregast vagyok hajlandó elfogadni, ő meg nem fog télen jönni, sőt nyáron sem tuti, de azért bízom benne. Balszélre felőlem jöhet akárki, Robinho a favorit, de Ribéry is oké, illetve még azzal lennék kibékülve, ha csak Silva jönne. Ő középpályásként és balszélsőként is helytállna, mind a kettőnek a cseréje meg lenne oldva 1 játékossal. Emellett ismeri már a fél keretet, spanyol, nem lenne zsákbamacska, mert a beilleszkedéssel nem lenne gondja.
Most nem nagyon tudlak követni, pedig az általad írt legtöbb hsz.-el 1-et értek.
1. Jobb hátvédre lenne inkább szükség, mert Alvesen kívül nincs komoly alternatívánk, csak az "öregecske" super Puyi.
Ezért zsörtölődtem, hogy M. Caceres miért megy (küldték) a levesbe?, mikor a Juvéban hibátlanul nyomja a jobb oldalon és középen sem volt kutyaütő!
2. Marquez kiöregedett és formán kívül, Csiga formában lesz valaha??, Martin már a múlté, mert nem jön vissza.
3. A baloldalon Abidal és Maxwell nálam OK! Te máshogy látod?
4. Igen! Kell egy kreatív kp. Igen, jöjjön Fabregas!

(: üssetek....
5. Igen! A bal szélen kell egy Silva! (Ropinyhó zsoldos, Ribery RM fan!