Barça Igazolások 2008-09
- kovacsmisn
- Barça B
silva egyre közelebb,etoo rem marad,mára ennyi vótam,mek partyzni...jeeeee
- lui1698
- Llegenda del Barça
Jah persze.És mindenki aki valaha szidta vagy rosszat mondott a Realról az mind Barca játékos lesz nem?!......barcafan0911 írta:Agüero: "A barcelona veszélyes csapat, a világ egyik legjobbja. A reál? a közelébe sem ér."![]()
egyszer még hozzánk igazol a gyerek.
Ugyan ugyan!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Agüero: "A barcelona veszélyes csapat, a világ egyik legjobbja. A reál? a közelébe sem ér."

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- matyi02
- Entrenador del Barça
manuel írta:Txiki szavaiból azt lehet kivenni hogy Etónak távoznia kell és gondolom hogy helyette a kis kedvencétt Benzemátt akarja majd ide hozni.
Txiki nen értem őt!
Nem tom mért akarja zsebpénzért eladni eto'o-t...
És Benzemát ide hozni ... Sztem eto'o sokkal de sokkal job !
Én véleményem de sztem a fórumozok 90%-is így vélekedik

- Mihu
- Director del Fútbol
Az előző szezon elején 25 oldalt teleírtunk hogy na ez a keret a világ legjobbja, ez ütni fog, januárban már bajnokok leszünk, stb stb. Aztán mi lett? Két hét múlva BL-selejtezőzerom írta:Hat ha Eto marad, es a kozepcsatar posztot mar nem fogjuk piszkalni, akkor en is ugy latom hogy egy szelso leigazolasa utan mar teljes kerettel csapnank a lecsoba az ideny elejen(aki DAVID SILVA legyen, konyorgom)![]()
A margit nyomunkba se fog erni, ez a mostani barca tarolni fog, jok voltak az igazolasaink, es en bizom Pep-ben is.
Csak intezzek mar el hogy a davidka hagy jojjon ... elore is koszi vezetoseg

Txiki szavaiból azt lehet kivenni hogy Etónak távoznia kell és gondolom hogy helyette a kis kedvencétt Benzemátt akarja majd ide hozni. 

Hat ha Eto marad, es a kozepcsatar posztot mar nem fogjuk piszkalni, akkor en is ugy latom hogy egy szelso leigazolasa utan mar teljes kerettel csapnank a lecsoba az ideny elejen(aki DAVID SILVA legyen, konyorgom)
A margit nyomunkba se fog erni, ez a mostani barca tarolni fog, jok voltak az igazolasaink, es en bizom Pep-ben is.

Visca el Barca!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Most néztem NSO-n, hogy a Sevilla B-től jött Carlos Coto .
Nem tudjátok, hogy játszott-e már vagy,hogy mi van vele?Meg úgy bővebben mindent amit érdemes tudni róla.
Kössz előre is-
Nem tudjátok, hogy játszott-e már vagy,hogy mi van vele?Meg úgy bővebben mindent amit érdemes tudni róla.

Kössz előre is-

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Karashu
- Jugador d'estrella
Meg lesz Silva, nem kell aggódni! 

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Cseréld le az aláírásképedet mert a mostani nagyon nagy!
S.
S.

Jaja Silvával erősebbek lennénk Van Der Vaart meg a spanyol bajnokságba sehol se lesz C.ronit meg körülsztárolnák a realba és ez miatt sok játékos megsértődne és vége lenne a realnak sztem...!lui1698 írta:Köszi albicelesteX és MessiFan!![]()
Amúgy Silvának én nagyon örülök ha jön!És vele még erősebbek leszünk!
A Real meg tegye fel magának vdV-ot meg Céronit!
Roni szerintem mindenki szemében egy kalap ****... najó Realosoknál még isten is lehetne. de angliában. pfff. ha olvastátok a sportot akkor láthattátok mit irtak a portugálrol a szurkolók.. lehet hogy a világ egyik legjobb futbalistáj de akkorsem kell ennyire elszálni magától 23 évesen lehetne 1 kis esze... na mind1lui1698 írta:Köszi albicelesteX és MessiFan!![]()
na hát azért ők sem rosszak éppen..lui1698 írta:Köszi albicelesteX és MessiFan!![]()

de Silva nagyszerű lesz/lenne,remélem a valencia nem szarakodik annyit vele és elengedi hozzánk

- lui1698
- Llegenda del Barça
Köszi albicelesteX és MessiFan!

- albicelesteX
- A Vadász
Szia!Úgy tudom itt most már nagyon ráerősített a vezetőség a Silva ügyre!Szerintem össze is jön!Itt most már csak az ár kérdéses!

Sok oldalon írták eddig. Szerintem igaz.lui1698 írta:Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de egy ideje nem olvastam a fórumot.
Most, hogy visszanéztem kb 4-5 hsz-t láttam h Silva neve erősen itt van!
Ez most csak amolyan fórumon felvetett "dejólenneha" dolog vagy igazi hír és a Barca tényleg tárgyal vele és a Valenciával?
Előre is kösz annak aki válaszol.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de egy ideje nem olvastam a fórumot.
Ez most csak amolyan fórumon felvetett "dejólenneha" dolog vagy igazi hír és a Barca tényleg tárgyal vele és a Valenciával?

Igen,de nyilván a valencia tudja hogy nekünk szükségünk van rá,ezért elsőre bepróbálkoznak egy magasabb árral.Mi várhatnánk,úgyis lejjebb menne az ára hiszen a valenciának kell a pénz nagyon,viszont ha húzzuk az időt akkor más csapatok is felfigyelhetnek rá,túllicitálhatnak. ezért kellene lerendezni az üzletet hamar...nem olyan sok pénz egy fiatal friss Európa-bajnokért...albicelesteX írta:Mondjuk azt nem értem annyira hogy a Valencia mondjuk mégis mennyit akarna Silva-ért?Azért nincs akkor szezon mögötte!Ha azt nézem hogy mi mennyiért adtuk el Giovannit vagy Ronaldinhot akik közül előbbi produkált olyat mint Silva ha nem jobbat Ronaldinho meg hát mondjuk max a neve miatt volt 20 akkor Silvat szerintem egy max 18 milla de a legeteteje egy 20 milla megállíthatná!nem?
- albicelesteX
- A Vadász
Mondjuk azt nem értem annyira hogy a Valencia mondjuk mégis mennyit akarna Silva-ért?Azért nincs akkor szezon mögötte!Ha azt nézem hogy mi mennyiért adtuk el Giovannit vagy Ronaldinhot akik közül előbbi produkált olyat mint Silva ha nem jobbat Ronaldinho meg hát mondjuk max a neve miatt volt 20 akkor Silvat szerintem egy max 18 milla de a legeteteje egy 20 milla megállíthatná!nem?

- noname
- Llegenda del Barça
Ez jó hír!Silva nagyon kell!Balszélső nélkül nemtom hogy foghattunk volna hozzá a szezonhoz.
Egyedüli hátránya Silvának h nem elég gólratörő, de ez sztem annak tudható be h irányítói adottságai is vannak és a Valenciában szerveznie is kellett a játékot szélről.Mivel viszont most lesz(lenne)egy Xavi/Ini/Hleb mögötte sztem tudna majd sokkal gólratörőbben játszani!
Az áráról pedig: sztem teljesen reális ár.Nem is sok, nem is kevés.
Egyedüli hátránya Silvának h nem elég gólratörő, de ez sztem annak tudható be h irányítói adottságai is vannak és a Valenciában szerveznie is kellett a játékot szélről.Mivel viszont most lesz(lenne)egy Xavi/Ini/Hleb mögötte sztem tudna majd sokkal gólratörőbben játszani!
Az áráról pedig: sztem teljesen reális ár.Nem is sok, nem is kevés.
A Fifa egy szégyen
Kb ezt olvastam a Goa.com-onnorbert55 írta:A SPORT szerint 22+3-as biznisz lehet a dologból.Én örülnék neki.Eto'o pedig maradjon.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
A SPORT szerint 22+3-as biznisz lehet a dologból.Én örülnék neki.Eto'o pedig maradjon.
-
- Jugador del Barça
Valószínűleg kevés lesz, szerintem ebből 20 + 5 milla lesz a végén...Bestbarca írta:Szerintem ez a 18+4 milla(elmundo) kevés lesz Silváért, dolgoznunk kell még ezen. Bár a goal.com 25-ről beszél, az talán már elég lehet.
Szerintem ez a 18+4 milla(elmundo) kevés lesz Silváért, dolgoznunk kell még ezen. Bár a goal.com 25-ről beszél, az talán már elég lehet.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!