Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért olyan nagyon komoly érdeklődést egyik csapat irányából sem tapasztalhatunk...Tudom hosszú még a nyár, de szerintem az előszezon kezdetéig le kéne zárni az igazolásokat.Sanama írta:Valibali,
MU,Inter,Milan a legnagyobb esélyesek sztem.
Megy, de hova?LG írta:Kizárt...ilyen nem lesz. Etoo sorsa ezen a nyáron dől el. Vagy hosszabit, vagy megy.Állítólag Eto'oért érdeklődnek, de szerintem a vén skót ingyen akarná elcsórni tőlünk jövő nyáron Very Happy
Hát nem tudom... Fiatal, szóval még bőven fejlődhet, már van tapasztalata, de lehetne magasabb. Mellesleg Juhász Roli is van olyan jó, mint a belgaCFirpo3 írta:Thomas Vermaelen (Ajax)Arsenal 11 millió fontért
Sztem Benzemát vagy Vucinicet fogják leigazolni.Mikaos írta:Tevez elhagyja a Manchestert
Kizárt...ilyen nem lesz. Etoo sorsa ezen a nyáron dől el. Vagy hosszabit, vagy megy.Állítólag Eto'oért érdeklődnek, de szerintem a vén skót ingyen akarná elcsórni tőlünk jövő nyáron Very Happy
Tökéletesen beleillik ez az igazolás az Arsenal "filozófiájába"Ráadásul Wenger is azt nyilatkozta nem rég hogy a védelmet kívánja megerősíteni a nyáron.Ennek a kijelentésnek már eleget is tett!CFirpo3 írta:Thomas Vermaelen (Ajax)Arsenal 11 millió fontért
Nem rossz igazolás...
Eleinte valószínűleg pados lesz, de az Afrika kupán lesz lehetősége.
És persze a 23 évével tökéletesen passzol az Arsenalba.
á ott ő már tapasztalt, kiöregedő vén róka leszCFirpo3 írta:Thomas Vermaelen (Ajax)Arsenal 11 millió fontért
Nem rossz igazolás...
Eleinte valószínűleg pados lesz, de az Afrika kupán lesz lehetősége.
És persze a 23 évével tökéletesen passzol az Arsenalba.
hát bocs, hogy én is beszólok, de szerintem még így is magasabb, mnit a megengedettBarcaboy08 írta: Most megfelel? Remélem így most meg van a lelki nyugalom.....egyébként meg értem én......
Most megfelel? Remélem így most meg van a lelki nyugalom.....egyébként meg értem én......fcbarca0827 írta:OFF: Te barcaboy, mondd már meg, hogy az a rohadt nagy Lorenzos kép miért van bent az aláírásodban...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem lesz az egy kicsit sok...???
Remélem nem lesz beszólva, hogy mit "moderátoroskodok", itt...
Nem. Nem az a gond, hogy hogy állnak a fogai, hanem ha pl tartós gyulladás vagy ilyesmi az szívproblémákhoz vezethet. Én is meglepődtem mikor hallottam am.Fernando írta:"Aly Cissokho megbukott a mai orvosi teszten, miután a vizsgálatokat elvégző orvosok problémát találtak a fogaival. A tesztet délután megismételték, és noha már a játékos ügynöke is letett a szerződésről, késő este a Milannál bejelentették: a problémák ellenére leigazolják a hátvédet."
Ez vicc?Ronaldinhoval miújság? Ribéry?
Hát ez egyértelmű, h a pénzért ment oda.kilibarca írta:Juninhoal-Garafa
Szerintem még lett volna egy-két jó éve, katarba már csak a pénzért igazolt.
Hogyne volna? Most jön még csak a java!Lesy írta:Most akkor van pénzügyi válság, vagy nincs? Mer nekem nagyon úgy tűnik, hogy a labdarúgásban nincs jelen....
Nanáhogy!Game90 írta:Tevez-ért nem fognak pénzt kapni, sőt, még a MU-nak kéne kipengetni azt a 25 milliót, hogy náluk játszon a jövőben is.miihii írta:A Roniért kapott 94 milla és a CT-ért esetleg befolyó (az alábbi hsz szerint) 25 méter mellett a saját bevételük is ott van.