Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindent bele!rhynn írta:Taibi írta:Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy csak a fórum müködik...![]()
Alkossatok már valamit!!!
Dolgozunk rajta. Ha minden igaz, már csak 1-2 hét!
Taibi írta:Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy csak a fórum müködik...![]()
Alkossatok már valamit!!!
Szánalom! De törölgess nyugodtan, azok úgyse fognak hiányozniZsolti írta:Uhh ez fájt.Enrique írta:FIGO 10 írta:ki tudok törölni hsz-eket. miért? modi lettem?Persze, mintha csak azt ugy osztogatnák, mint a cukrot... Csak a sajátodat tudod kitörölni...
Az nem esett le mi?
![]()
bazz,ez kész.most ezen fogok egész héten röhögni.
Uhh ez fájt.Enrique írta:FIGO 10 írta:ki tudok törölni hsz-eket. miért? modi lettem?Persze, mintha csak azt ugy osztogatnák, mint a cukrot... Csak a sajátodat tudod kitörölni...
Az nem esett le mi?
Nos az a fene nagy helyzet, hogy képeket csak akkor tehetnénk fel az oldalra, ha mi csináltuk volna őket, vagy pedig, hogyha fizetnénk érte. Jelenleg még nem áll módunkban bevásárolni magunkat archívumokba, de ez a jövő év elejefelé meg fog valósulni reményeink szerint.Enrique írta:Hát ja... Sokminden hiányzik... (Sajnos...)Bercy írta:T. Szerkesztő Urak!
Sokáig nem tudtam, hogy mi hiányzik nekem az oldalról, de már rájöttem a KÉPEK!
Sem a cikkenél sem máshol nincsenek fotók amik színesítenék a híreket.
Így elég száraz a hír olvasása.
A nap fotója sztem már az elindulás óta nem változott, a régi lapon legalább hetente voltak újabb képek.
Lesz itt valami változás a jövőben???
Jó lenne.
Ja és a tippjáték valamint az ajándékbolt engem is nagyon érdekelne.
Köszi![]()
Színek, képek, statisztikák, történrlem, tabellák, adatbank stbstbstb...![]()
De egyszer ugyis lesz, mivel megígérték!!!
És remélem be is tartják. De az sem lesz baj, ha még 1 ideig nem lesz, akkor is ez marad a kezdőlapom..
Nem sok semmit,csak a rangodat,minél többet írx a fórumba,minél több hozzászólásod van úgy változik a rangod!Boixos írta:már régóta megkérdeztem volna, csak mindig elfelejtettem, h mit jelentenek azok a titulusok a nicknevek alatt? (barca b, jugador estrella stb.)
előre is köszi!
Hát ja... Sokminden hiányzik... (Sajnos...)Bercy írta:T. Szerkesztő Urak!
Sokáig nem tudtam, hogy mi hiányzik nekem az oldalról, de már rájöttem a KÉPEK!
Sem a cikkenél sem máshol nincsenek fotók amik színesítenék a híreket.
Így elég száraz a hír olvasása.
A nap fotója sztem már az elindulás óta nem változott, a régi lapon legalább hetente voltak újabb képek.
Lesz itt valami változás a jövőben???
Jó lenne.
Ja és a tippjáték valamint az ajándékbolt engem is nagyon érdekelne.
Köszi
Ez engem is nagyon izgat!Badi írta:ki enm?:)Taibi írta:Már kérdeztem régebben, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg mégegyszer: Mikor fognak müködni az el nem érhetö részek? Jó ez a fórum nagyon, de azért el tudnám viselni, ha müködne a többi rész is!
ki nem?:)Taibi írta:Már kérdeztem régebben, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg mégegyszer: Mikor fognak müködni az el nem érhetö részek? Jó ez a fórum nagyon, de azért el tudnám viselni, ha müködne a többi rész is!