Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha azt hiszed, hogy a bíró miatt kaptunk ki, becsapod saját magad. Nem vezette jól a meccsetz, sőt, az mezőnybeli itéleteivel minket sújtiott. De ez nem elég magyarázat nekem. Sokkal inkább a mi gyenge teljesítményünk a 2. félidőben. Mert tartom, ezt a realt ma simán verni lehetett volna.barcakiraly írta:Nem hinném hogy szó nélkül kibírtad a produkcióját.Rivaldo11 írta:Nem kell a bíróra fogni. Ez a madrid elég gyenge lett volna ahhoz, hogy egy átlagos focival verjük. Semmi extrát nem mutattak. De ez a teljesítmény még elég a depor ellen, de ide már nem. Mert kb azt nyújtottuk, amit akkor. Megérdemelten nyert a madrid.Ha igen megkérdőjelezhető mennyire vagy te barca-s.
Előtte nem kellett volnajótanács:
nem biztos, hogy a madridistáknak itt és most kellene az igét hirdetni.
Igen, mert én nem vagyok olyan trágár ember, hogy egyenesen káromkodjak!vicc-ember írta:és ezt pont az mondja aki a 'mit is' ? X-szel írja, na pá.Tanulj meg két dolgot! Kanna(össze)varró mindig [auto_cenzúra]!
2. Menj vissza második osztályba, ahol megtanítják majd neked a másképp írjuk, másképp ejtjük szavakat és talán rájössz, hogy a neveTSéges nem cs!
Ha nem tűnt volna fel, de a fórum értelmesebbje emelt fővel viselte és a bírót csak mellékesen említette.coolerkiller írta::):):):):):)
Előre megmondtam a reakciokat:):):):):)KI lettem fujolva.....nem szebb tisztességesen emelt fővel viselni a veszteséget???
Egyébként ki tiltja meg nekem és miért,h irjak ide???semmi szabályzatnak ellenkezőt nem mondok!!!!
Ezzel teljesen egyet tudok érteni, a bírónál már csak mi voltunk gyengébbek, sajnos...Nem a bíróban kéne keresni a hibát, hanem a saját magunk mai produkciójában.vicc-ember írta:Akkor már én is adok egyet:jótanács:
Nem a bíróra kell fogni, hanem magatokban keresni a hibát. Részemről vége.
Nem hinném hogy szó nélkül kibírtad a produkcióját.Rivaldo11 írta:Nem kell a bíróra fogni. Ez a madrid elég gyenge lett volna ahhoz, hogy egy átlagos focival verjük. Semmi extrát nem mutattak. De ez a teljesítmény még elég a depor ellen, de ide már nem. Mert kb azt nyújtottuk, amit akkor. Megérdemelten nyert a madrid.
és ezt pont az mondja aki a 'mit is' ? X-szel írja, na pá.Tanulj meg két dolgot! Kanna(össze)varró mindig [auto_cenzúra]!
2. Menj vissza második osztályba, ahol megtanítják majd neked a másképp írjuk, másképp ejtjük szavakat és talán rájössz, hogy a neveTSéges nem cs!
Akkor már én is adok egyet:jótanács:
Tanulj meg két dolgot! Kanna(össze)varró mindig [auto_cenzúra]!vicc-ember írta:Nem amiatt az 1 perc miatt kaptatok ki, hanem az alibi focitok miatt, na meg amiatt mert Etoo egy cseppecskét le lett kapva a "mindigszar" Cannavaro és a "neveccséges" Pepe által.
Lécci legközelebb írj értelmesen te "neveccséges" vicc-ember,köszi szépen.vicc-ember írta:Nem amiatt az 1 perc miatt kaptatok ki, hanem az alibi focitok miatt, na meg amiatt mert Etoo egy cseppecskét le lett kapva a "mindigszar" Cannavaro és a "neveccséges" Pepe által.Gratulálok a madridnak hogy ismét sikerült elhoznia az egyik saját nevelésű bíróját! Szép volt fiúk! (mindent elárul a 3 perc)