Beindultak az újságírók, az tény
VKP:
- Mascherano: Nem örülnék az érkezésének. Bár szerintem a világ egyik (ha nem a ) legjobb vkp-ja, de olyan ostoba ember, hogy az félelmetes. Nem akarok azon izgulni a meccs 10.percétől, hogy mikor kapja meg a 2.sárga lapját.
- Amúgy meg felesleges olyan embert igazolni, aki Busquets elől elveszi a játéklehetőséget. Igazoljunk egy rutinos rókát, aki Busquets minőségi cseréje lehet bármikor a következő 2-3 évben.
KP:
- Fabregast favorizálnám, de a jelenlegi helyzet szerint és Wenger friss nyilatkozata szerint ("Cesc nem lesz következő a CR", avagy nem az lesz, hogy csak 1 évet "kölcsönben van" az Arsenalnál) kissé esélytelennek látszik az ő idehozatala.
- Jds és Thiago elég jó játékosok, de a megfelelő rutin hiányában én csak egyikre számítanék aktívan a szezonban.
- Ergo én mindenképp igazolnék valakit, és jelenleg csak Özilt tudom elképzelni.
Aki azt mondja róla, hogy csak azért van felkapva, mert rúgott egy szép gólt a VB-n...annak ajánlom a VB előtti újságcikkeket (ha már lemaradt arról, hogy lássa legalább 1 meccsen Özilt, ugyebár). Én is csak max.5 meccsen láttam a VB előtt, de ezalatt rá lehetett jönni: Németország 3-4. legerősebb csapatát ő vitte a hátán a 21 éves korával.