Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.10. 13:38:14

A Mundo is lehozta, hogy kamu az Özil-es hír.
Nem volt ajánlat sem a Barca részéről és a játékossal sem tárgyaltak.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.08.10. 13:34:37

a lényege kint van a főoldalon
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.10. 13:34:05

Sanama írta:Na csak Mascheranot ne könyörgöm!
Nem néztem gyakran 'Pool meccseket,de amikor néztem,vagy pirosat kapott,vagy adott 1 hatalmas gólpasszt az ellenfélnek
Ide ne hozuk az az ideggóc majmot...Simán képes 3:0-nál úgy beleszállni valakibe a 90. percben, hogy rögtön piros, plusz 3-4 meccs eltiltás. Azon túl futballozni sem nagyon tud. Üt, vág, de ez ide nagyon nagyon kevés.
Ha zongorázni tudnám a játékintelligencia különbséget Busquets és közte (term. Busi javára), én lennék Chopin.
Rivaldo-A Legnagyobb.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.10. 13:26:20

Enneka lényegét valaki le tudná nekem fordítani? :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.10. 13:24:28

Sanama írta:Na csak Mascheranot ne könyörgöm!
Nem néztem gyakran 'Pool meccseket,de amikor néztem,vagy pirosat kapott,vagy adott 1 hatalmas gólpasszt az ellenfélnek
Szerintem is hihetetlenül túlértékelt játékos. Nem örülnék, ha jönne...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.10. 13:22:57

Na csak Mascheranot ne könyörgöm!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.10. 13:19:30

Német részről már van cáfolat.

Az "összes" német adó (RTL,Sat1,Pro7,ARD,ZDF) teletextjén szerepel,hogy megegyezés van a 2 klub között illetve Özil-el is,azt is irják,hogy 4 éves szerződést fog aláirni.

Azonban a Werder részéről Klaus Allofs illetve az úgynevezett "média dierctor" T. Polster mindent cáfol. Azt mondják,hogy ők nem fogadtak el ajánlatot sem a Barca-tól sem pedig más csapattól,az újságértesülések rosszak,hamisak,Özil marad náluk.

Nyilván még ez sem jelent semmit,de amiről nemrég beszéltünk az itt van,az első cáfolatok megjelentek.....
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.10. 13:15:12

Beindultak az újságírók, az tény :)

VKP:
- Mascherano: Nem örülnék az érkezésének. Bár szerintem a világ egyik (ha nem a ) legjobb vkp-ja, de olyan ostoba ember, hogy az félelmetes. Nem akarok azon izgulni a meccs 10.percétől, hogy mikor kapja meg a 2.sárga lapját.
- Amúgy meg felesleges olyan embert igazolni, aki Busquets elől elveszi a játéklehetőséget. Igazoljunk egy rutinos rókát, aki Busquets minőségi cseréje lehet bármikor a következő 2-3 évben.

KP:
- Fabregast favorizálnám, de a jelenlegi helyzet szerint és Wenger friss nyilatkozata szerint ("Cesc nem lesz következő a CR", avagy nem az lesz, hogy csak 1 évet "kölcsönben van" az Arsenalnál) kissé esélytelennek látszik az ő idehozatala.
- Jds és Thiago elég jó játékosok, de a megfelelő rutin hiányában én csak egyikre számítanék aktívan a szezonban.
- Ergo én mindenképp igazolnék valakit, és jelenleg csak Özilt tudom elképzelni.
Aki azt mondja róla, hogy csak azért van felkapva, mert rúgott egy szép gólt a VB-n...annak ajánlom a VB előtti újságcikkeket (ha már lemaradt arról, hogy lássa legalább 1 meccsen Özilt, ugyebár). Én is csak max.5 meccsen láttam a VB előtt, de ezalatt rá lehetett jönni: Németország 3-4. legerősebb csapatát ő vitte a hátán a 21 éves korával.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.08.10. 13:00:30

Itt van nekünk kettő elég jó fiatalunk. Most még nem olyan jók. Nyáron Busquets sem volt olyan jó. Pedro szintén nuku volt. Piquéről ne is beszéljünk. Most Dos Santos és Thiago is remekül játszik, amikor beállnak nem bénáznak, csak gyorsabban elfáradnak, mint a nagyok. A lényeg az, hogy ők már most biztatóbbak, mint amilyenek voltak azok a játékosok, akiket utána beépített Pep és végül alapemberek lettek. Ilyenkor ősszel ki mert volna Pedrora bízni egy bl meccset, vagy Busquets-re? Nagyon kevesen. :) Tehát a mostani vélemények nem nagyon számítanak szerintem.

Ezért Özilt nem látom annyira szívesen. De nem is utálom ki a csapatból, ha érkezik. Az egyetlen bajom, hogy eddig bizonyított a németeknél és a Werdernél. A Werderből kilógni nem nehéz, de nem is ez a lényeg, hanem a stílusbeli óriási különbség. Egy kontránál sokkal könnyebb jól látni a pályán, mint egy felállt védelemmel szemben. Csakhogy (bár a werdert nem nagyon láttam) a német válogatott "támadó kontrákra" játszott, ami nálam azt jelenti, hogy sokat támadott és nem állt be végig bekkelni, de a támadásaik mindig nagyon gyors lefolyásúak voltak, nem volt igazán olyan, hogy komoly felállt védelemmel szemben kellett volna körbeadogatniuk és egy apró rést kihasználva gólt lőniük. Ez utóbbi sokkal nehezebb, egy ilyenben még nem bizonyított semmit. Épp ezért inkább meghagynám a két fiatalt, akik szerintem jobbak már ebben a stílusban és egy vkp-t vennék inkább. Az igazán fontos meccsekre meg már igazán remek lesz JDS és Thiago is. :) SZerintem.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.08.10. 12:48:11

A tegnapi hírek szerint a Werderrel már meg van az egyezség. Ki nem ***** le,hogy a Cselzi adna érte 98972 millió fontot,ha már megegyezett a 2 klub?
Csak szóban egyezhettek meg. Ha nem így lenne akkor már semmi nem múlna Pep-en

a szóbeli megállapodás meg tudjuk manapság mennyit ér.

Ha srác ide akar jönni, tökmindegy mennyit ajánl a Chelsea. Max a Werder nem adja el egyáltalán, akkor meg jövőre ingyen lelép.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.10. 12:48:01

Ha igazak a hírek,akkor pár napon belül Özil a Barca játékosa lesz,.méghozzá kb. 12-15 millióért. Ez egy elég jó hír,mert egy olyan játékos jönne ide,aki hasonló stílusú,mint Iniesta,jól tudná Init pótolni,ha a spanyol megsérülne- erre pedig általában évente egyszer sor kerül 1-2 hónapig.

Másrészről elmundon és sport.es-en is cikkeznek arról,hogy Mascherano a Barcába vágyik,idén könnyebb lenen megszerezni,mint tavaly, és az Interhez nem megy. Mellesleg Pep-et is érdekelte az argentin,a Poolt meg Hleb. Szóval minden adott,hogy legyen egy kemény, BL-ben roppant hasznos vkp-unk.

Ezzel a két igazolással tulajdonképpen készen is lenne a keret 2010/2011-re.

Gondok középhátvéd poszton lehetnek,ha lesz sérülés,illetve több sárga lap,de a meccsek nagy részét így is simán le tudnánk hozni.

A másik "gond"-ez szerintem az,mert többen nem értenek egyet- hogy Ibra még itt van és nincs egy bal oldalra egy támadó.Villa itt van,de róla már beszéltem korábban egy hsz-ban. Én nagyon örültem volna,ha Robben vagy Robinho jö és a svéd távozik,de egyik sem kell Pepnek,szóval nem nagyon érdemes róla beszélni.

Ibráról annyit,hogy ha nem változtat-amire megvan az esély,nem is kevés - akkor jövőre jó lehet,mint vérfrissítés... mert akkor nem lesz kérdés,hogy ki távozzon. Így Pepnek nem kell a hasznos emberek közül kidobni valakit.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.10. 12:45:04

Attika 25 írta:A mai világban amig nincs aláirva addig semmi sem biztos. Márpedig ez még nem lehet aláirva,mert Pep végleges áldására várunk.

Hányszor hallottunk már olyat más csapatoknál is,hogy minden le van zsirozva,s az utolsó pillanatban meghiusul az üzlet.
ez igaz,de általában nem akkor,mikor masik csapat 2millávak többet akar adni :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.10. 12:36:42

A mai világban amig nincs aláirva addig semmi sem biztos. Márpedig ez még nem lehet aláirva,mert Pep végleges áldására várunk.

Hányszor hallottunk már olyat más csapatoknál is,hogy minden le van zsirozva,s az utolsó pillanatban meghiusul az üzlet.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.10. 12:33:23

De emberek... Gondolkodjunk már....

A tegnapi hírek szerint a Werderrel már meg van az egyezség. Ki nem ***** le,hogy a Cselzi adna érte 98972 millió fontot,ha már megegyezett a 2 klub?
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.10. 12:29:48

Attika 25 írta:
Sanama írta:Hát ez egyre biztosabb biznisz szerintem. Eddig simán cáfolhatták volna,vagy akármi...
Épp most olvasom,hogy a Chelsea is bejelentkezett és magasabb ajánlattal mint a miénk,HA igaz a hír. Azért én bizom benne,hogy Özil kitart a Barca mellett,s akkor csak nálunk fog kikötni.

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... euros.html
Ha Özilen múlik, szerintem ide jön, mert a Barca és a Fener a 2 kedvenc csapata...
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.10. 12:27:35

Sanama írta:Hát ez egyre biztosabb biznisz szerintem. Eddig simán cáfolhatták volna,vagy akármi...
Épp most olvasom,hogy a Chelsea is bejelentkezett és magasabb ajánlattal mint a miénk,HA igaz a hír. Azért én bizom benne,hogy Özil kitart a Barca mellett,s akkor csak nálunk fog kikötni.

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... euros.html
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.10. 12:25:14

Hát, ha délben kelnek akkor még csak most olvassák a híreket, szóval várnék még vele.
Amúgy nem lennék kibukva a brémai janicsártól. Nem esetlen, villogott a vb-n is, van benne lehetőség, plusz ha azt nézzük ,hogy jelenleg a piacon 12 milláért max. 20 deka kópos párizsit kapunk akkor még inkább megérné kipróbálni a gyereket. Lenne lehetősége, mert 4 kp van jelenleg a csapatnál ami igencsak karcsú.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.10. 12:21:36

Hát ez egyre biztosabb biznisz szerintem. Eddig simán cáfolhatták volna,vagy akármi...
BarcaBaku
Barça B

2010.08.10. 12:14:27

Az biztos mindenképpen kell egy kreatív kp (bár sztem Thiago meg JDS elég lenne) Xavi már 30-as éveibe jár sűrűn jönnek majd a meccsek Ini meg sérülékeny.VKP-ra úgy néz ki akk nem Senna lesz hanem JDS meg ott van Keita is!
10-15 milla meg záradék nem nagy pénz ha nem jön akk mehet és kész ezt neki is fel kell mérnie h megéri-e neki idejönni.
Én bízok Pepben pedig már volt 1-2 rossz húzása igazolások terén.

Ti meg egymásnak estek h megéri-e vagy nem azt még nem is biztos h jön :arrow: lásd: Mata akit még júniusban írták h a Nou Camp-ban fog nyáron napozni azt szó nincs erről...szal csak nyugalom! :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.10. 12:13:48

Én is támogatom Özil érkezését, mert egy viszonylag fiatal, de már JDS-ékhez képest sokkal inkább érett játékos, aki jól pótolhatja Xavit vagy Iniestát. A fiatalokra ebben az évben még nem lehet szerintem akkorra terhet rakni, persze cáfoljanak meg, én örülnék neki a legjobban. Előlük nem veszi el a helyet Özil, mert ha jobbak, mint ő, akkor úgyis ők fognak játszani. Guardiola azért nem szívbajos és egy-két kedvencén kívül mindig a jobb játékost küldi a pályára. Özilben is óriási bizonyítási vágy lenne és neki mindenképp lépcsőfok, ha nem játszik túl sokat akkor is. Hisz ettől a csapattól még edzésen is többet lehet tanulni, mint a Werderben egész évben kezdőként. Elférne itt azt hiszem, messze nem akkora zsákbamacska és az ára sem sok.
andris871120
Jugador del Barça

2010.08.10. 12:12:50

Nem szoktam írni a fórumba de minden nap olvasom. De gondoltam most elmondom a véleményemet. Sokan mondják, hogy miért kell a Barcának Özil amikor ott van Xavi meg Iniesta. 4 középpályása van a barcának. Keita a csere. Biztos hogy fiatalokat is vinni az első kerethez mert hosszu a szezon. De ez az Özil gyerek megjárta a VB-t és a Werder alapembere. Nagyon jó játékos. Hiába vannak a fiatalok. Kell egy olyan ember aki minőségi csere tud lenni Xavi és Iniesta helyet. Mert ha megsérülnek esetleg akkor ki játszik helyettük? A Barca 50 meccs körül játszil egy idényben. Kell a rotáció.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.10. 11:59:48

Lionel85 írta:
daffy írta:nekem az tiszta h megveszitek özilt,csak az nem h minek? nem vkp kéne nektek? illetve jövőre érkezne fabregas,aki szintén inkább a támadásokat segítené elő,mintsem a védekezést. hogy is van ez?
Írj levelet a vezetőségnek. Már én sem értem mit művel a vezetőség, kezdem egyre jobban elveszteni a fonalat. Egyszerűen olyan alapon igazolnak játékosokat, hogy nem fér a fejembe. Még ha az eredmény igazolná a vezetőket és Pepet, megérteném, de nem. Igaz, az a vezetőség még a Laporta-éra volt, de Rosell sem tűnik eddig meggyőzőnek igazolások terén. Adrianóval mondjuk jó vásárt csinált, de ez a török-germán-hatnemzetiségű emberke nagy zsákbamacsek...
Én meg téged nem értelek mit nem értesz. Kell egy ember Iniesta és Xavi alternatívájaként. Cesc nem jött össze (már vagy 2-2,5 éve..) így a B terv a VB-n kitűnő produkciót nyújtott Özil, aki mellesleg a Werder legjobb játékosa már 2 éve és húzóembere. (vagy lehet benéztem azt a 30 Werder meccset amin láttam őt, kitudja...). Akkor ezek szerint mindenki zsákbamacska aki fiatal? Hát nemtudom... 12 millióért azért belefér egy zsákbamacska, aki gyanús, hogy nagyjátékos lehet, és ahogy socio is megfogalmazta: ott tart most ahol egy leendő világsztárnak tartania kell.
Zsákbamacska volt szerintem Cáceres és Csigrinszkij, másra nem igazán emlékszem. Hleb elismert játékos volt már akkor is, sőt akkor még jobban. A többit pedig nem mondanám annak, a kölcsönben lévő két brazil pedig ezzel a tudattal is lett hozva (Henrique, Keirrison).

CFirpo: Utolsó részeddel maximálisan egyet kell értsek. Ha nem jön a napokban a cáfolat akkor a valós tartama az ügynek eléggé nő.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.08.10. 11:52:35

Barca_10 írta:
Somaa írta:
Balazs1415 írta:Én még azért egy középhátvédet pl:Vidic-et
És hova?Puyol,Piqué alap,akkor max Milito elé a padra?
Ráadásul SAF 35 alatt el sem engedné..
ráadásul most kötött egy elég hosszútávú szerződést az MU-val...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
P-e-d-r-o
Barça B

2010.08.10. 11:39:38

Hát én személy szerint örülnék özil leigazolásának!Iniesta mellé tökéletes lenne!És amúgy én azt érzem,hogy Guardiola fiatalkori önmagát látja Dos Satosban,és ezért játszatja ott,ahol ő játszott még régen!Amikor először megláttam,hogy Dos Santos Kvk-t játszik,elgondolkodtam hogy mit keres ő ott,ezzel a testfelépítéssel,és ezzel a tudással!De aztán rájöttem,hogy Guardiola tényleg önmagát láthatja benne,meg lehet hogy azt szeretné hogy a csapatban még a Kvk is egy kicsit kreatívabb játékos legyen!De amúgy ezt nemigazán értem,mert Dos Santost én Xavihoz tudnám hasolítani,és én az ő helyetteseként játszatnám,Keitat visszhoznám Kvk-nak,és Özil meg Iniesta cseréje lenne,és kész a középpálya!De ha Guardiola ezt tényleg így csinálja,akkor Dos Santos Busquets cseréje lesz,Keita Iniesta-é,Xavi-é meg Özil lesz!Nekem személy szerint az első variáció jobban tetszik,de Guardiola az edző,ezt ő dönti el,reméljük jól dönt!!!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.10. 11:37:38

Az a baj hogy sokan olyat indokokat hoznak fel hogy ért ne jöjjön mint pl : német , sok nemzetiségű, erősen hajaz gollamra :D zsákbamacska. A Barca számára nincs olyan játékos aki ne lenne zsákbamacska. Én remélem hogy jön, jól jönne ő nekünk .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gygerike 2010.08.10. 11:39:56-kor.
Visca El Barca
Kép
Lezárt