Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Babel? Sztem összesen nem rúgott annyi gólt eddig, mint Forlán idén. Ennyit róla.BraunA írta:Ezért gondolnék Babel-ra
Azért macskázzák,mert anno a MU-ban 63 meccsen csak 10 gólt lőttbarca99 írta:Enyhe túlzásnak érzem ezt a zsákbamacskát.Kb. akkora zsákbamacska, mint Eto'o volt, amikor idejött a Mallorcából. Persze nem teljesen, mert Samu a legjobb korba jött, Forlánnak már több van mögötte, mint előtte, de alapvetően mind a ketten egy spanyol, támadó focit játszó csapatban játszanak, Ibra talán nagyobb kockázat lenne.
Ja. Henry cseréjének tökéletesen megfelelne. Technikailag nagyon ügyes a fiú, olyan lesz mint Henry fénykorában. Szerintem jó lenne ő ide.BraunA írta:Ha már a zsákbamacska Forlánnál tartunk, akkor én már inkább a szintén "zsákbamacska" R. Babelt venném meg a pool-tól. Aszem kifelé áll a szekere, szóval nem lenne drága, és fiatalabb is majd egy tizessel Forlánnál...
Mindenben van egy kis kockázat. Benne talán egy kicsit több, mint Villában vagy Ibrában.barca99 írta:Enyhe túlzásnak érzem ezt a zsákbamacskát.Kb. akkora zsákbamacska, mint Eto'o volt, amikor idejött a Mallorcából. Persze nem teljesen, mert Samu a legjobb korba jött, Forlánnak már több van mögötte, mint előtte, de alapvetően mind a ketten egy spanyol, támadó focit játszó csapatban játszanak, Ibra talán nagyobb kockázat lenne.
Azért a szőke 2x is megtréfálta a mi Etoonkat. Kiváló játékos, simán lőne annyi gólt, még többet is, mint Samu.fcjoc írta:omfgLM10 írta:Forlan ügynöke, Daniel Bolotnicoff Barcelonába érkezett, hogy tárgyaljon Txiki Begiristiannal, a katalán klub képviselőjével az esetleges játékoscseréről, miután a gránátvörös-kékek vezetősége úgy véli, hogy nehézségekbe ütközött Ibrahimovic és Villa ügye.
by Madridista de a Sport.es is lehozta.. ha lecseréljük eto'o -t szőkére, az óriási undormány lenne
... nehogy már. akkor inkább adjunk 60-at vkiééé
omfgLM10 írta:Forlan ügynöke, Daniel Bolotnicoff Barcelonába érkezett, hogy tárgyaljon Txiki Begiristiannal, a katalán klub képviselőjével az esetleges játékoscseréről, miután a gránátvörös-kékek vezetősége úgy véli, hogy nehézségekbe ütközött Ibrahimovic és Villa ügye.
by Madridista de a Sport.es is lehozta.
Mi a halálért ugyan?bowlinggolyo írta:Yuri Zhirkov
CSKA MoszkvaChelsea (15 millió fontért)
szerintem nem fogunk jobbekk cserét venni,jön henrique,így lesz plusz egy középső védő és puyi fog dani helyén játszani.CFirpo3 írta:Az nso szerint az ügynöke már biztosra veszi.csdewl írta:Bruno Saltort már megvette a Valencia? LOL
De nem is baj... nálunk úgysem játszott volna, sokat, max a kupában.
Az nso szerint az ügynöke már biztosra veszi.csdewl írta:Bruno Saltort már megvette a Valencia? LOL