Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig más csatár nincs a célkeresztbenaki pótolhatná Eto'o-t.Replay írta:Nagyon úgy tünik, Eto'o elmegy és eddig sem örültem annak, hogy Benzema-t kapjuk helyette. De.
Mivel állitólag irreális árat kér érte a Lyon, nehogy már Luca Toni, Adebayor, Mario Gomez-zel akarják pótolni...ez azért igen durva minőségi visszalépés lenne...
Ribery-nek sem örülök, nem is hiszem, hogy otthagyná egy szezon után a Bayern-t.
Rooney? Minek ide egy idióta, akinek a szellemi képessége kb egy teve szintjén van? Itt simán kifütyülné mindenkibaas11 írta:Én ezzel a csapattal(kerettel) lennék maxi elégedett!
-----------------VV----------------
D.Alves---Puyol---Coloccini----Abidal
----------------Toure-------------------
-----Messi------Xavi-------R.VDV------
---------------(Iniesta)
---------Henry----------Rooney--------
Persze ezt csak én szeretném.....Ja és én Eto'ot csak Rooney-ért adnám !
R.VDV ő róla tudom h nagyon jó rugo technikája van jobbal -ballal,szabadrugások,dehogy mennyire tud osztogatni ????azt nem vágom abba lehet h Diego vagy Ribery,Fabregas,Lucho jobb!?
Az a baj hogy nincs sok beleszolásunkalbicelesteX írta:Csak az baj hogy se Huntelaar se Benzema nem bizonyított semmit semmit!!!És ne gyertek azzal hogy mennyi gólt lőttek!!!!Mert az lehet hogy ott szórják a gólokat de azért a holland liga nem a spanyol látjátok ott volt Afonso Alves citybe nem rúg 1 meccsen 7et!Nem lehet egy lapon említeni a kettőt!Eto'o mikor idekerült a mallorca színeiben is bizony rúgdosta a gólokat!!!Nincs mese ő egy klasszis és bármilyen rosszul esik ez most egyeseknek nem szabad eladni!!!
albicelesteX írta:Csak az baj hogy se Huntelaar se Benzema nem bizonyított semmit semmit!!!És ne gyertek azzal hogy mennyi gólt lőttek!!!!Mert az lehet hogy ott szórják a gólokat de azért a holland liga nem a spanyol látjátok ott volt Afonso Alves citybe nem rúg 1 meccsen 7et!Nem lehet egy lapon említeni a kettőt!Eto'o mikor idekerült a mallorca színeiben is bizony rúgdosta a gólokat!!!Nincs mese ő egy klasszis és bármilyen rosszul esik ez most egyeseknek nem szabad eladni!!!
A szezon végénél vagyunk.Ilyenkor ez már nem fura.Eleget titkolóztak már itt volt az ideje.Chrisbarca írta:norbert55 írta:Megvan kiket akar igazolni Guardiola!!!!!!!!!!
Ne vicceljünk már. Te ezt elhiszed, h igy világgá kürtölnék? Ez ismét egy beteg újságíró agyszüleménye...
Yaya...Ahogy még Deco és Márquezakahard írta:Sztem ha mar vkiben 1altalan felmerul az a dolog hogy nem erzem magam jol ennek a klubnal vagy menni akarok az mennyen is a rákba.
Ide nem kell olyan jatekos aki unottan motivalatlanul tele ketelyekkel jatszik. Meg ha az Eto'o is. Tavaly dinnyet se akarta eladni senki, akkor is mki azzal takarozott hogy mit rakott le az asztalra meg a statisztikai meg a vilag legjobbja. aztan most mki eladna. Eto'o meg gazosabb. En nem kockaztatnam meg ugyanazt mint dinnyevel es ahogy latszik a vezetoseg is igy gondolja. Majd jon helyette mas fogadjatok el.
Ez a természetes mivel mindenkinek van véleménye és mindenkié más.albicelesteX írta:Jól van mester!!!Kiderült itt közben hogy te vagy a Barca igazolásokért felelős magyarországi nagykövete!!Nem vitázom veled!Soha nem leszünk egy véleményen!!!