1. A Palacios hírnek mondhatom, hogy örülök, hiszen még tárgyalás sincs a két fél között. Ezt mondtam tegnap itt is a fórumon...remélem nem is kerül rá sor. Nem vele kell újjáépíteni a csapatot...
2. Piquével nekem vegyes érzéseim vannak.

Igaz, hogy katalán, meg sajátnevelés, meg van már egy kevés tapasztalata a spanyol bajnoksából, de én még mindig Garayra hajtanék rá. Remélem Ő lesz a következő belső védőnk akit igazolunk. Puyol-Garay védőpáros ütne. Egy biztos: Chivu nem kell!!! Pláne a tavalyi év után...
3. Én inkább majd akkor hiszek el ilyesmi terveknek, mint amit állítólag Txiki és Guardiola készített, ha vége lesz a bajnokságnak és jövő héttől beindulunk, valamint majd ha hivatalos tájékoztatás lesz egy esetleges Laporta-Txiki-Guardiola eszmecseréről. Érdekes...múlt héten még 14 játékost küldött volna el a katalán SPORT napilap. (köztük Henry-t, Touré-t, most meg már ott vannak a csapatban, az se volt kacsa...áhh)
Szerintem ez a lista is csak egy újabb katalán újságíró "kívánságlistája", mint ami volt a múlt héten a távozókkal kapcsolatban.
Várjunk még szerintem az ilyenekkel...