Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Botigában, ha kijutsz Barcelonábaatek írta:nem találtam meg a barca mezek topikot (ha egyáltalán van ilyen) a lényeg azt szeretném tudni, hogy lehet e valahol barcelonás kosármezt venni? mert nézelődtem mindenfele neten, de sehol nem találtam:(
na kaptam még husvétra egy Barcás táskátVictorValdes19 írta:na nekem van 6 mezem barcás:Ronaldinho,kettő Eto'o az egyik a csikos a másik a neon,van még larsson, egy kluivertes meg egy v.valdes-es akkor van barcás karkötőm,barcás labdám,barcás babámbarcás sálam,barcás sapkám hát ennyi van eddig de húsvétkor még fog bővülni
na BÉKE
Megfelelő juttatás fejében meg lehet oldani...Perrero írta:ha már ereklyék.. nincs meg vkinek a BarcatronicsFONTOS
![]()
![]()
szombatig kikell irnom... szal max péntek estig vki küldje el msnen, köszi
msn: perrerito@hotmail.com
Perrero most kapott féltékenységi rohamotelprat írta:Köszi Game,nagggggyon aranyos vagy![]()
![]()
Köszi Game,nagggggyon aranyos vagyGame90 írta: De PerreroElprat is egy ereklye neked?
![]()
elprat-ot pedig már most sajnálom![]()
![]()
És mit írtál az e-mailban, mert akkor én is írok egyet hátha nekem is küldenek egy posztertrobertfcb írta:Küldetem egy e-mailt a BARCÁNAK és küldtek egy 2006-2007es posztert mindenkinek az aláírásával.MOst elmondhatatlanul örülök