2010.08.10. 15:26:01
Özillel kapcsolatban a Werder részéről annyit olvastam hogy nem is cáfolják, de nem is ismerik el a transzfert, ergo nyitott a kérdés. Számomra ez azt jelenti, hogy a némettől függ minden. Ha nem akar hosszabbítani egyértelmű hogy elengedi a Werder, hisz most láthatnának belőle utoljára pénzt.
Nem igazán voltam eddig a leigazolása mellett, de hogy befulladt a Cesc-ügy és máás hasonló ár/érték arányú játékos nincs a piacon meggondolandó az érkezése. Arra baromság lenne apellálni, hogy ezt a szezont majd kibírjuk valahogy, jövőre meg jön Fabregas.
Mindig is nagyon támogattam a fiatalok beépítését de lenne egy szezonra (50-60 meccs) 5 középpályásunk. Busi, Ini, Xavi egyértelmű, de mellette lenne egy Keitánk és Dos Santos-unk. JDS nagyon tehetséges és beválhat, de ha Ini vagy Xavi -vagy akár Busi- kiesik nem lenne közel se tökéletes megoldás. Nincs elég rutinja és nem igazán bír még 90 percet. Azt pedig láttuk Keita-val milyen minőségi változás lesz. Egyszóval ez így nagyon vékony. Özil sem képes egy az egyben pótolni Ini-éket, de ha beválik rotációra is jó megoldás lehet. Azonkívül én nem nevezném tipikus zsákbamacskának. Ibra az volt, Csiga az volt, Keirrison az volt stb. mert kifizettünk érte egy valag pénzt és nagyot bukhattunk rajtuk.
Özil pedig valljuk be letett már annyit az asztalra, hogy más csapatok is felfigyeljenek rá és ha nem válik be akkor se buknánk rajta sokat.
Szóval nem sírnám el magam ha érkezne. Vannak nagyon tehetséges játékosaink de nem lehet az összeset egyszerre beépíteni, főleg nem ugyanarra a posztra. Én egy Thiago-JDS-Keita cseresorral kicsit félnék nekivágni a szezonnak.
A legoptimálisabb szvsz egy JDS/Thiago, Fontás, Özil, Senna kvartett lenne amivel teljes lenne a keret. Ez sajnos nem hiszem hogy teljes mértékben megvalósulna, de egy ilyen kerettel minden fronton a legesélyesebbek közt szerepelnénk.
Forca Barca!!!!